Pentti Tuominen
 • Mies
Jaa

Jäsenen Pentti Tuominen ystävät

 • Kalle
 • Mika Helasvuo
 • Heikki Karjalainen
 • Ari Wigelius
 • Eero
 • teuvomast
 • Kalevi Hartikainen
 • Timo Lennart
 • Marja Tiura
 • matti meikäläinen
 • Ismo Kaukonen
 • Kamu
 • Veikko Väisänen
 • Jarmo Vähä-Touru
 • pekka antero katajamäki

Jäsenen Pentti Tuominen ryhmät

 

Esittelysivu: Pentti Tuominen

Uusimmat tapahtumat

Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Timo saa kilpailijan, kun Jussi rynnistää !'
"Yksi lajike jo meni hallanarkaan paikkaan, kun Kike ei oikein tiedä missä olisi paras kasvualusta."
11 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Ei pulaa'
"Haatainen ainakin minun silmissäni menetti jo alkuun mahdollisuutensa sanomalla olevansa Halosen linjoilla. Odottakaahan maanantaita, niin siellä on vielä Halonenkin ehdolla."
13 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Kahden blogisivuston seurailua.'
"Minä kirjoittelen mitä sattuu, mutta yritän pysyä poissa niiltä avauksilta, joissa ruuti on kuivaa. Ei ole edes varoitusta annettu, lähes kymmenen vuoden aikana. Toivottavasti ei sitten näillä…"
14 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Tampereen puoluekokouksessa tuskin ivataan väistyvää puh. johtajaa, tokko puoluekaan hajoaa - Puolueen jäsenistö ja kannattajat ovatkin sivistynyttä, hyvinkoulutettua väkeä'
"Toivottavasti sivistyneistö pysyykin city- alueilla suojelemassa katukiviä. Ei heitä tarvita enää Koijärvellä, eikä missään muuallakaan maaseudulla. Kyllä me paikalliset osaamme jo itsekin…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Limua tarjolla'
"Ihan älytöntä, kinata nyt pari vuotta mokomasta. Meillä tosin täällä syrjäkulmallakin on Alko tuossa Marketin katon alla, eli ei väliä kummalla kädellä vetäsee oven auki. Minulle ei…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Käpytikka.'
"Meillä on ihan vaivaksi asti mokomia. Milloin hakkaavat valotolppaa, välillä linnunpönttöä ja ihan tervevettä pihapuuta. Talvella taas vakituinen vieras lintulaudalla. Jotenkin tuntuu, että niitä on…"
tiistai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'US/Puheenvuoro.'
"Minusta se US sivusto tuntuu olevan teidän ja muiden sivistyneiden juttu. Minusta se tuntuu epämukavalta, jonne en todellakaan kuulu. Nyt täällä tunnistin taas kerran ihan selvän trollin viagramainoksineen, onhan…"
tiistai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'US/Puheenvuoro.'
"Sama lehti tulee meillekin, mutta vasta iltapäivällä. Onhan siinä juttua meidänkin kunnasta harvakseltaan, kuten Tammelastakin. Molempia syrjäkylien asioita tulee seurattua."
tiistai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'US/Puheenvuoro.'
"Kalle, ei nyt sentään Aamulehti ihan läpyskäkään ole. Riippuu tietysti siitä, mitä nyt itse kukin läpyskällä tarkoittaakin, mutta kyllä sillä monta saunanpesää saa…"
maanantai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'US/Puheenvuoro.'
"Minä olen kerran pari käynyt kurkkimassa ja totesin, että se ei ole minun kotini. Jos ei pirkanblogeista mitään synny, riittää muutakin tekemistä, kuin notkua täällä. Pelkkää ajan…"
maanantai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Mielenkiintoinen asennoituminen.'
"Kalle, kaskun satuin olemaan linjoilla. Tietääkseni sieltä ei ole ketään evätty, on joko sattunut vahinko, jommassa kummassa päässä tiedon kulkua. Siellä on testausajo käynnissä ja…"
sunnuntai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Porinat on poristu, kiitos kaikille ja taakse poistu!'
"Näillä mennään, hiljaa hiipuu elämä täällä, kuin tulevan juhannuksen kokko. Tulevalla viikolla aloitetaan muutenkin matka syksyä kohti, valitettavasti. Kiitos, Kari ja moni muu, ehkä jossakin…"
sunnuntai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Emma/Touko'
"Minulle tuo nimi Touko ei sano yhtään mitään, ihan uusi tuttavuus. Sen tiehän, että jos touko on vielä tekemättä, niin pahasti ollaan myöhässä ja taitaakin jäädä kesannolle."
sunnuntai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan'
"Olisihan se ja on ollutkin mukava lukea Väinön avauksia. Ovat olleet sillai sopivasti provosoivia. Minäkin tästä kohta ja olen jo jonkin verran ollutkin toisella portaalilla. Hyvää kesää sitten vaan ja…"
sunnuntai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Kiitos!'
"Jokseenkin samaa mieltä. Paperiversio lähtee ensin koska nuori sukupolvi ei tilaa niitä. Minä olen useammankin kerran tarjonnut niitä jäsenetuna saatavia halvempia versioita. Ei vaan meidän "mukuloita"…"
sunnuntai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Onko 100 % varmuus siitä, että mahdollisen uuden "Pirkanmaan Blogin" palvelin, alustat, ylläpito tai moderoinnit eivät ole samojen tahojen hommaa kuin Hommafoorumin?'
"Minä aikanaan yrittäjänä en voinut, enkä edes halunnut jaotella asiakkaita heidän kytköksiensä (napanuoran) mukaan. Pakko oli sietää ja tehdä kauppaa, sekä palvella oli sitten maailman…"
Kesä 16

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
PJ.
Minä vuonna olet syntynyt?
1943
Kerro lisää itsestäsi!
Puhelinnumeron voi katsoa Aamulehden tiedostosta!

Jäsenen blogi

Entäs nyt Soini?

(13. kesäkuu 2017 at 11:54) — 6 kommenttia

Kerran täällä jo sanoin, että Soinin tiimalasi on valunut tyhjäksi.Kovasti hän on ollutkin hiljaa, eikä isommin kommentoinut uusjohdollista entistä puoluettaan. Varmasti hoidellut ulkoministerin tehtäväänsä loppuun asti, kuten jossain vaiheessa sanoikin.Varmasti hän on miettinyt asemaansa entisessä puolueessaan ja myöskin puolueen uutta asemaa poliittisen eliitin parissa. Muutamassa lehtikuvassa hänen on nähty kaveeraavan muiden ministereiden kanssa. Siinä nyt ei ole… Jatkuu...

Soinin tiimalasi valui tyhjäksi

(11. kesäkuu 2017 at 07:21) — 7 kommenttia

Sanon kohta alkuun, että minulla ei ole kytköksiä perussuomalaisiin.Paljon on tullut silti seurattua, varsinkin Timo Soinin elämää, tai paremminkin hänen tekemisiään. Hänen elämäntyönsä tavallaan valui hukkaan, kuin hiekka tiimalasissa. Tämä oli tietysti odotettavissa tapahtuvan, joskus. Ei ehkä näin dramaattisesti kuitenkaan.Timon ilmeestä selvästi näkyi ajatus, että aika aikaa kutakin. Mutta pettymys oli taatusti suuri ja paljon rakastettu / vihattu Timo oli lähes… Jatkuu...

"Pitelee ilmoja"

(9. kesäkuu 2017 at 07:38) — 1 kommentti

Vanha sanonta, joka ei kerro kuka niitä oikein pitelee, onko se paljon puhuttu ilmaston muutos.Muutamia päiviä olen tässä seuraillut tilastoja 30 vuoden jaksolta. Monta päivää on lämpötilan ennätys ollut siinä 28 asteen paikkeilla eri vuosina. Keskiarvo kyseiseltä jaksolta on 19 astetta.Kylmin päivä on ollut 3 astetta ja jakson keskiarvo 8 astetta.

Tietolähde ForecaMeillä eilispäivän satoi hipsutti ihan koko päivän ja nyt aamulla oli mittarissa 15mm… Jatkuu...

SDP;llä on edelleen ongelma

(5. kesäkuu 2017 at 06:56) — 27 kommenttia

Ei luvannut Eero Heinäluoma asettua puolueen ehdokkaaksi presidentinvaaleissa. Olihan se melko odotettuakin, mutta nyt hän sanoo se julkisesti pitkän ja perusteellisen harkinnan jälkeen. Hänen mielestään puoluetta johdetaan edestäpäin, joten se on puheenjohtajan, eli Rinteen ongelma.Löytääkö Rinne sopivan ehdokkaan, vai asettuuko hän itse siihen tehtävään ehdolle. Heinäluoman mielestä sopivia ehdokkaita löytyy, ei vaan kerro keitä he mahdollisesti ovat.Alkaako, vai… Jatkuu...

Kommenttitaulu (27 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

9. huhtikuu 2015 kello 08:15 al1947 sanoi...

En ole poistanut Pentti ensimmäistäkään kommenttiasi puhelinmyyntiä koskettavasta blogistani, enkä muistakaan blogeistani. Tuskin myöskään ylläpito on tehnyt sitä. Teitköhän Pentti n. kuukausi sitten oman erillisen avauksesi aiheesta?

21. maaliskuu 2014 kello 05:54 teuvomast sanoi...

Hyvää Pentin päivää loskaisesta riäväkylästä toivottaa tepivaari

18. joulukuu 2013 kello 19:16 teuvomast sanoi...

Hyvää toipumista että pääset kotiin jouluksi terv tepivaari 

3. heinäkuu 2013 kello 19:42 teuvomast sanoi...

Pikaista toipumista toivottelee tepivaari 

29. maaliskuu 2013 kello 20:08 teuvomast sanoi...

Hyvää pääsiäistä Pentin poppoolle toivottaa tepivaari 

20. helmikuuta 2013 kello 00:42 K.Tuomari sanoi...

No problem.El'm' etenee niin huimaa vauhtia ettei kerki' mit''n tekem''n ,heh Perhana kun en vaihtanut englannin sanastosta Suomen sanastoon,mutta olkoon,osaathan sen silti lukea.Juu,jatketaan vaan samaa rataa.

13. tammikuu 2013 kello 09:33 teuvomast sanoi...

Joo ilman zunea tuo ei tuo kuvan siirto toimi lumialla terv tepi

2. tammikuu 2013 kello 20:26 Tsaimai sanoi...

Tokihan me olemme useasti olleet samoilla linjoilla. Sinä vaan kerrot asiat sovittelevammin. Minä kärjistän ja hiukan provosoin. Monessa olemme kuitenkin melkolailla samaa mieltä.

Onhan meillä tietysti asioita, joissa emme yhteistä näkemystä jaa, mutta ainahan niin on. 

23. joulukuu 2012 kello 19:11 teuvomast sanoi...

En minä tuota kuvaa käytä kun omassa koneessa taustakuvana oli sen verran idyllinen kaunis maalaismaisema terv tepivaari 

7. syyskuu 2012 kello 17:50 pekka saarinen sanoi...

Annappas parempia koordinaatteja, ei tuosta ota vielä selvää. Ja aikoja myös.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot