Pentti Tuominen
 • Mies
Jaa

Jäsenen Pentti Tuominen ystävät

 • Kalervo ilmari Pohjola
 • Mika Helasvuo
 • Heikki Karjalainen
 • Ari Wigelius
 • Eero
 • teuvomast
 • Kalevi Hartikainen
 • Timo Lennart
 • Marja Tiura
 • matti meikäläinen
 • Ismo Kaukonen
 • Kamu
 • Veikko Väisänen
 • Jarmo Vähä-Touru
 • pekka antero katajamäki

Jäsenen Pentti Tuominen ryhmät

 

Esittelysivu: Pentti Tuominen

Uusimmat tapahtumat

Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Kodin remontoimista, omakustannehintaan.'
"Melko alhaiseksi ja melko korkeaksi arvioitte menopuolenne. Minäpä laitan siihen välimaastoon ja muunnan tuntipalkaksi, niin on helpompi ymmärtää. Jokunen vuosi sitten, jos minä maksoin tuntipalkan 10 euroa/h, niin…"
7 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Juuri nyt: Henkilöauto katollaan Rantatunnelissa – liikenne itään päin suljettu'
"Ei auton kaataminen mikään taitolaji ole. Olen se omin sinin nähnyt jopa julkisessa liikenteessä. Olen myös kokeillut aikanaan Espanjassa autotehtaiden testiradalla. Toinen auto kaatuu helpommin, kuin toinen. Usein se…"
19 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Syyt maatalouden ja puutarhojen tuhoihin ja tauteihin'
"Hyödyllisin puu luonnolle on tutkitutusti haapa. Mutta se siitä tieteellisestä, puun pystyssä pitää sahanpuru, jos sen ottaa tyvestä pois niin kaatuuhan se, taatusti."
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Syyt maatalouden ja puutarhojen tuhoihin ja tauteihin'
"Vieläkin metsiä kulotetaan, tosin vähemmän ja hallitusti. Se vaan on yksi keino muiden keinojen joukossa, hoitaa metsäpohjia. Vieläkään ei Jali Karjalainen vastannut kymykseeni, vaikka tietäväinen…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Risikko varoittaa uudesta pakolaisaallosta.'
"Kait se ihminen pitää aina pelastaa, oli sitten minkä värinen tahansa. Paras keino olisi vartioida rannikoita ettei sieltä kukaan pääsisi salakuljettajien veneisiin. Jaa kenen tehtävä, tietysti kyseisten…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Syyt maatalouden ja puutarhojen tuhoihin ja tauteihin'
"Miten niin yksipuolinen, juuri tuossa yritin selittää luonnon monipuolisuutta. Kymmenet, tai sadat eliöt kasvavat kannoissa ja oksissa, sekä kelopuissa joita nykyään jätetään tietty määrä…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi EU:n holhoukseen!?'
"Ei ole holhouksesta pelkoakaan, jos valtion velka lasketaan oikein. Se on jopa miinusmerkkinen, jos oikein muistan -40% bkt;stä. Siihen kuuluu sijoitetut eläkevarannot, sekä muu valtion sijoitettu omaisuus ja paljon muuta."
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Narsistinen surkimus'
"Jokaisessa meissä saattaa elää pieni narsisti. Aina se ei edes näy ulospäin, tai sanotaan,että harvoin. Silloin siitä ei ole haittaa, muille, kuin meille itsellemme, ei edes tietoisesti aina."
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Syyt maatalouden ja puutarhojen tuhoihin ja tauteihin'
"Tuo väite ei pidä paikkaansa joka paikassa, riippuu alueesta ja kasvupohjasta. Täällä tulee yleensä ensin koivu ja pihlaja, sekä vadelmapuskat. Perässä kuuset ja jokunen harva mänty, jotka lakkaa…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Kodin remontoimista, omakustannehintaan.'
"Miksi yleensäkään pyydät niitä yritysten tarjouksia, vaikka hyvin tiedät niiden tulevaan kalliiksi. Itse tehden tulee tehdyksi hyvin, tai huonosti, se on ihan taidoista ja halusta kiinni. Kaikilta se vaan ei onnistu."
sunnuntai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Tiedoksi TV- kanavien muutoksista'
"Meillä on onneksi jäänyt mastoon tuo vanha VHF antenni edellisen muljauksen jäljiltä. Nyt siellä on kolmekin haravaa varmuuden vuoksi, kun ei koskaan tiedä miten paljon takaperin mennään. Jäikin…"
sunnuntai
artti niemelä kommentoi blogikirjoitusta 'Tiedoksi TV- kanavien muutoksista'
"Ja taas on rahastus vauhdissaan! Joudun kolmasti viikottain makoilemaan Seinäjoella keskussairaalassa useita tunteja kerrallaan letkuissa. Potilaiden ajankuluksi on huoneisiin asennettu muutama surkea TV. Ennen tätä mulkkausta…"
sunnuntai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Tiedoksi TV- kanavien muutoksista'
"Tavoite on ostattaa uusia laitteita 2-v välein ja mitään ei kannata ostaa etukäteen. Kun muutokset on tulleet mene kauppaan ja sano että asentakaa kaikki valmiiksi ennen ostoa. - Juu eräs kauppa palvelee, mutta rahasta."
sunnuntai
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Tiedoksi TV- kanavien muutoksista'
"Virhehän tapahtui sillon kun Suomessa digi-tv:tä rakennettiin. Silloin muistan kironneeni monet kerrat sitä, että muualla maailmassa mennään kuranttiin tekniikkaan mutta Suomessa vanhaan. Rakensimme jo ennen…"
sunnuntai
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Tiedoksi TV- kanavien muutoksista'
"Onneksi ei tarvi toistaiseksi töllöä uusia, kun nuo maksukanavat eivät kiinnosta. Lisäksi tuon Elisan digiboksin kautta näkyvät nuo ilmaiset HD-kanavatkin, vaikka ei minun silmilläni kovin…"
sunnuntai
Teho Paketti kommentoi blogikirjoitusta 'Tiedoksi TV- kanavien muutoksista'
"Anoppi ratkoi ongelmansa ostamalla uuden television. Edellinen noin 10 v. Ja taas näkyy kaikki."
sunnuntai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
PJ.
Minä vuonna olet syntynyt?
1943
Kerro lisää itsestäsi!
Puhelinnumeron voi katsoa Aamulehden tiedostosta!

Jäsenen blogi

Tiedoksi TV- kanavien muutoksista

(21. toukokuu 2017 at 11:39) — 8 kommenttia

Jos nyt joku ei satu tietämään, niin maksukanavien muutoksethan tapahtuivat 17.05.2017 sen piti olla yksinkertainen juttu, vaan eipä ollutkaan.

Meillä on pari televisiota, toinen vanhempi, kuin toinen, tai toinen uudempi noin neljä vuotta vanha. Uudemmassa näkyi testikanavilla 99 ja 100, että kaikki on kunnossa, eli ei tarvitse tehdä mitään. Vanhemman television testikanavilla ei näkynyt mitään, siis uutta tallentavaa digiboxsia hankkimaan.

Vaihdon jälkeen testikanavilla sitten…

Jatkuu...

Vaikuttaako ulkokuori asiakaspalveluun?

(3. toukokuu 2017 at 10:30) — 12 kommenttia

Tietysti vaikuttaa, minäkin sen ihan kokemuksesta tiedän. Se ei saisi vaikuttaa, mutta se on usein hiukan monipiippuinen asia. Rikas voittaa köyhän tässäkin asiassa aina, ihan aina.Kerronpa esimerkin. Eilen veimme mönkijäni naapurin kanssa huoltoon, en nyt viitsi paikkaa kertoa. Asiakaspalvelussa sattui olemaan jonoa, tai oikeastaan tiskillä toinen kaveri oli joutilaana, mutta sanoi, että odota hetki ihan kohta tuo toinen kaveri vapautuu. Sitten hävisi takahuoneeseen. Jonkin…

Jatkuu...

Se on erittäin todennäköistä, mutta käytännössä mahdotonta

(30. huhtikuu 2017 at 12:08) — 4 kommenttia

Tämä ainakin on mahdollista, mutta todennäköisesti epäsuotavaa ja erittäin epätodennäköistä, sekä täysin mahdotonta. Todennäköisesti jo arvannettekin, mitä tarkoitan, tai ainakin se on hyvin mahdollista.

Hallintarekisteri on kyseessä, eikä kukaan tiedä mitä se oikeastaan tarkoittaa. Tulkintoja on ihan yhtä paljon, kuin arvovaltaisia tulkitsijoitakin. On siis aivan mahdotonta ymmärtää, mitä hallintarekisteri tarkoittaa ja miksi ollaan menossa eri suuntaan, joka on vastoin EU;n…

Jatkuu...

Taas meitä huijataan, nyt HD;llä

(28. huhtikuu 2017 at 07:55) — 15 kommenttia

Kaikkihan meistä tietää ja ainakin suurin osa on kuullut uusista HD teräväpiirto- tv lähetyksistä. 17.05.2017 muuttuvat kaikki maksukanavat HD lähetyksiksi. Mitä se siis tarkoittaa, no jos laitteet eivät ole HD lähetyksiä vastaanottavassa kunnossa, niin lähetykset eivät vaan näy, varsinkaan antennitalouksissa vaikka mitä kanavasta maksaisi.…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (27 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

9. huhtikuu 2015 kello 08:15 al1947 sanoi...

En ole poistanut Pentti ensimmäistäkään kommenttiasi puhelinmyyntiä koskettavasta blogistani, enkä muistakaan blogeistani. Tuskin myöskään ylläpito on tehnyt sitä. Teitköhän Pentti n. kuukausi sitten oman erillisen avauksesi aiheesta?

21. maaliskuu 2014 kello 05:54 teuvomast sanoi...

Hyvää Pentin päivää loskaisesta riäväkylästä toivottaa tepivaari

18. joulukuu 2013 kello 19:16 teuvomast sanoi...

Hyvää toipumista että pääset kotiin jouluksi terv tepivaari 

3. heinäkuu 2013 kello 19:42 teuvomast sanoi...

Pikaista toipumista toivottelee tepivaari 

29. maaliskuu 2013 kello 20:08 teuvomast sanoi...

Hyvää pääsiäistä Pentin poppoolle toivottaa tepivaari 

20. helmikuuta 2013 kello 00:42 K.Tuomari sanoi...

No problem.El'm' etenee niin huimaa vauhtia ettei kerki' mit''n tekem''n ,heh Perhana kun en vaihtanut englannin sanastosta Suomen sanastoon,mutta olkoon,osaathan sen silti lukea.Juu,jatketaan vaan samaa rataa.

13. tammikuu 2013 kello 09:33 teuvomast sanoi...

Joo ilman zunea tuo ei tuo kuvan siirto toimi lumialla terv tepi

2. tammikuu 2013 kello 20:26 Tsaimai sanoi...

Tokihan me olemme useasti olleet samoilla linjoilla. Sinä vaan kerrot asiat sovittelevammin. Minä kärjistän ja hiukan provosoin. Monessa olemme kuitenkin melkolailla samaa mieltä.

Onhan meillä tietysti asioita, joissa emme yhteistä näkemystä jaa, mutta ainahan niin on. 

23. joulukuu 2012 kello 19:11 teuvomast sanoi...

En minä tuota kuvaa käytä kun omassa koneessa taustakuvana oli sen verran idyllinen kaunis maalaismaisema terv tepivaari 

7. syyskuu 2012 kello 17:50 pekka saarinen sanoi...

Annappas parempia koordinaatteja, ei tuosta ota vielä selvää. Ja aikoja myös.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot