Pekka Kämäräinen
  • Mies
Jaa

Jäsenen Pekka Kämäräinen ystävät

  • tarja maria juntunen
  • Salvador Teikäläinen
  • joopajoo
  • Hanna Era
  • Neuvos
  • machaal mahmoud
  • Hannu Tiainen
  • marita viitanen

Jäsenen Pekka Kämäräinen ryhmät

RSS

Lataa... Ladataan syötettä

 

Tervetuloa, Pekka Kämäräinen!

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
peku
Minä vuonna olet syntynyt?
Samana kuin Kekkonen valittiin presidentiksi
Kerro lisää itsestäsi!
Iänikuinen vastarannan kiiski jota ärsyttää näennäistieto jota kyllä riittää.Iso,ruma ja pahanhajuinen. Kissaeläin. Vanha hippi. Käsistään varsin etevä. Aikuisopettaja. Lukenut 8000 kirjaa. Mielibiisi Led Zeppelinin Kashmir. Vaikea tapaus. Nikotinisti.Kirjallinen maku: varsin kattava. Kanadalaiset naiset kirjoittavat hyviä kirjoja, samoin Annie Proulx. Feministi.

peku

Kovin väsynyt koko systeemiin. Eihän tässä ole enää mitään itua. Ammattiliitot ovat pelkkä nimi vain. Vaaleilla ei ole mitään merkitystä. Oi miksi minä tummana synnyin,miksen syntynyt vaaleilla vain. Hopotihopoti hops.

Jäsenen blogi

Uusia veroehdotuksia

(23. marraskuu 2011 at 03:13) — 2 kommenttia

Jahans, jahans. Muillakin on jännä huumorintaju. Sasin Kimmokin alkaa oikein lämmetä. Lehtientilausvero. Tässä taannoin esitin muutamia mutta tuo ei juolahtanut mieleeni. No, kunhan oikein pinnistellään niin eiköhän tämä tästä käynnisty:

Postinhakuvero, kaupassakäyntivero,  linnunpönttöjen asennusvero, ( pitää olla linnunpöntönasentajan lisenssi, EU:n oikeaksi todentama) , univero, ( eroottisista unista 50% huvivero) , lenkkeilyvero, onkimisvero, nauramisvero, kiroiluvero,…

Jatkuu...

Kun metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt

(4. marraskuu 2011 at 04:58) — 7 kommenttia

Nalle-karhu lausuu yhä yllättävämpiä asioita. Jos joskus päädymme samaan hoitolaitokseen en tahtoisi samalle osastolle.

Toisaalta nämä lausunnot kuvastavat juuri parhaiten  nykyisin vallitsevaa markkinatalousfasismia. Eipä ole millään enää mitään väliä.

Kun mainitsen sanan fasismi, taas jälleen kertaan sen määritelmän: " Fasismi on yhtyneen pankki-ja teollisuuspääoman avointa, terroristista diktatuuria."  Ja nyt, arvoisa oikeisto, heittäkää niskaani kommarin leima ja sillä…

Jatkuu...

Monipuolisia vaikeusasteita

(28. huhtikuu 2011 at 02:02) — 1 kommentti

 J oudun ja saan  työni tiimoilla olla tekemisissä hyvin monipuolisen ja kirjavan ihmisjoukon kanssa. Kas kun olen aikuisopettaja niin oppilaitteni, joita on kai noin viitisenkymmentä vuosittain, on hyvin monen kerroksen väkeä. Oman hölötykseni lomassa kuuntelen äärimmäisellä mielenkiinnolla mitä mieltä kansalaiset asioista yleensä ovat. Jonkinlaisen kattavan otannan kait siitäkin porukasta saisi koska joukkue käsittää lähes kaikkia ammattiryhmiä, joskaan ei ministereitä eikä…

Jatkuu...

Uusia havaintoja

(5. huhtikuu 2011 at 01:52) — 4 kommenttia

Kun savannilla tapahtuu kuolema joko leijonien tai hyeenojen tms. toimesta paikalle kokoontuu korppikotkia varsin pian. Niin tapahtuu myös ihmisen kuollessa. Hautaustoimisto, kirkko, kivenhakkaaja, vaatekauppias, pitopalvelu, valokuvaaja, lehdistö; ketä vielä? Pankit, juristit, sairaalat. Jokainen on halukas raastamaan pikkuisesta vanhasta mummosta oman riekaleensa. Kuolinilmoitus maksaa neljäsataa euroa. Toiseksi halvin arkku tuhat euroa. Kuolema on kallista. Noin äkkiä arvioiden 4000-6000…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (15 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

10. helmikuuta 2012 kello 09:59 Kaija Olin-Arvola sanoi...

Kyllä niin kauan kelpaa kuin on pottuja ja ahvenia. Mulle riittää puurokin.:) Kevät keikkuen tulevi.

22. marraskuu 2011 kello 06:52 Kaija Olin-Arvola sanoi...

Kiitos Pekka-kulta! Juuri nyt valaisit tämän päivän.

Valoa ja Iloa myös sinulle!

2. syyskuu 2011 kello 09:03 Kaija Olin-Arvola sanoi...

Kiitos sinulle kultainen ihminen! Ymmärrän tunteesi. Minä lopetin viinan ja tupakan yli kymmenen vuotta sitten enkä ole sen jälkeen tervettä päivää nähnyt. On ollut diabetesta, keuhkosyöpää ja sepelvaltimotautia ja kerran jo kuolinkin. Juuri nyt olen ollut monta päivää ihan kipsissä, kun keuhkosyövän viimeisessä kontrollissa 5-vuotissellaisessa piti kaiken olla ok vielä maanantaina. Keskiviikkona lääkäri soitti ja sanoi, että röntgenlääkäri on läytänyt jotain kuvasta. Jouduin TT-kuvauksiin ja eilen lääkäri soitti tuloksen. Väärä hälytys. Ei näy mitään. Lääkäri tahtoo kuitenkin vielä puolen vuoden päästä ylimääräisen kuvauksen, koska haluaa selvittää mistä vaikutelma syntyi. Helpotus kuitenkin. Mutta ei mikään vapautus. Voinhan kuolla vaikka huomenna. Enkä minä kuolemaa pelkääkään. Se on helppoa. Pahinta ovat juuri sairaalat ja kaikenlaiset leikkaukset ja tutkimukset.

Mutta tällaista elämä on. Toivotan sinulle voimaa ja valoa. Jaksamista.

Minä jaksan tuolaisilla kiitoksilla kuin jotka sinultakin saan:)

11. toukokuu 2011 kello 07:32 Kaija Olin-Arvola sanoi...
Perustamalla kansallissosialistisen puolueen persut yrittävät vain ravistella luteita omasta hakaristilipustaan.
11. toukokuu 2011 kello 07:17 Kaija Olin-Arvola sanoi...
Pahalta näyttää. Minä ajattelen kuitenkin, että kansallissosialistien perustaminen on persujen temppu ravistaa luteita omasta hakaristilipustaan.
8. toukokuu 2011 kello 07:02 Kaija Olin-Arvola sanoi...
Ihmisen todelliset ilot ovat lopulta hyvin pieniä, vaikka ahvenet olisivatkin olleet isoja:)
7. toukokuu 2011 kello 05:36 Kaija Olin-Arvola sanoi...

En missään tapauksessa ole poistanut sinua ystävistäni:) Täytyy katsoa, onko kone tehnyt kepposet. Haluan olla ystäväsi ilman muuta:) Et ole loukannut minua koskaan. Päinvastoin. Hyvää viikonloppua.

Kaija

27. huhtikuu 2011 kello 07:02 Kaija Olin-Arvola sanoi...
Kyllä tässä kohta alkavat pyssyt puhuakin vissiin. Eilen illalla uutisissakin puhuttiin ihan kuin leivästä, että Eurooppa oikeistolaistuu ja siksi Ranska haluaa muutoksen Shengen-sopimukseen. Unkarissa romanit pakenevat pitkin metsiä ja EU:ssa ollaan hiljaa. Stubbi kuulemma kiertää pitkin Eurooppaa tekemässä Soinista hovikelpoista. Voi jumalanpyssyt ja puupaukut.
31. maaliskuu 2011 kello 22:21 tarja maria juntunen sanoi...
Joko Aunen hautajaiset oli? Miten sie pärjäät? Hiljainen osanotto sinulle.... tarja
6. maaliskuu 2011 kello 12:02 Kaija Olin-Arvola sanoi...

Kiitellään vaan. Kyllä kiittämisestä aina tulee hyvä mieli.

Vaikka tässä maailmassa on paljon päin prinkkalaa, niin onneksi kiitoksen aiheitakin sentään löytyy. Vielä.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot