Pauli Vuorio
 • Mies
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Pauli Vuorio ystävät

 • Heikki Karjalainen
 • Ari Wigelius
 • JarmoJTuokko
 • Satu Wiren
 • Hilkka Laronia
 • Milja Saresvaara
 • Tuija Aalto
 • Kyuu Eturautti
 • Jussi Lähde

RSS

Lataa... Ladataan syötettä

 

Esittelysivu: Pauli Vuorio

Uusimmat tapahtumat

Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Asenteella niin paljon enemmän on mahdollista. Mahdotonkin voi muuttua mahdolliseksi.'
"Hyvä tyyppi Olli ja opissaan minäkin ollut. Hyväkään ei aina riitä pitää olla myös tuuria ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Niin ja se tarve ostajalle."
Helmi 16
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Ilman synnynnäistä lahjakkuutta voit saada enemmän aikaan kuin synnynnäisen lahjakkuuden omaavan tulokset'
"Lahjakkuutta ei pidä koskaan aliarvioida- se on olemassa. Ainoa kysymys on, mille alueille lahjakkuus on kohdistunut. Se pitäisi löytyä mahdollisimman aikasessa vaiheessa ja tukea sitä. Tästä asiasta on turhaa…"
Loka 20, 2016
Paul Tiililä kommentoi blogikirjoitusta 'Ilman synnynnäistä lahjakkuutta voit saada enemmän aikaan kuin synnynnäisen lahjakkuuden omaavan tulokset'
"Olen vähän eri mieltä. Jos noin olisi, niin miksi sitten jo 3-5-vuotiaina saadaan erilaisia oppimistuloksia samanlaisissa olosuhteissa?"
Loka 20, 2016
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'Ilman synnynnäistä lahjakkuutta voit saada enemmän aikaan kuin synnynnäisen lahjakkuuden omaavan tulokset'
"Synnynnäistä lahjakkuutta ei ole. Korkeintaan on jonkin verran helpompaa tai vaikeampaa oppimista, mitä joskus nimitään TAIPUMUKSIKSI, usein muodossa "ei ole taipumuksia" kyseiseen hommaan, esimerkiksi…"
Loka 20, 2016
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Ilman synnynnäistä lahjakkuutta voit saada enemmän aikaan kuin synnynnäisen lahjakkuuden omaavan tulokset'
"Työelämässä tuli nähdyksi; korkeasti koulutettu jäi pöydän taakse ja hänellä piti olla sihteeri tekemään ne työt jolloin syntyi tilastoja unohtuen varsinainen tuottava työ."
Loka 20, 2016
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Ilman synnynnäistä lahjakkuutta voit saada enemmän aikaan kuin synnynnäisen lahjakkuuden omaavan tulokset'
"Harjoittelu tekee mestarin."
Loka 20, 2016
Pauli Vuorio kommentoi blogikirjoitusta 'Myyntityö on monen tietämättömän mielestä pakottamista ja kylmäsoitot ovat historiaa, koska niin sanoi markkinointiguru'
"Näin olen ajatellutkin tehdä. Tähän en vaan ole saanut raivattua aikaa muilta töiltä."
Maalis 7, 2016
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Myyntityö on monen tietämättömän mielestä pakottamista ja kylmäsoitot ovat historiaa, koska niin sanoi markkinointiguru'
"Pauli Liitähän juttuihisi mukaan hyviä vidoesityksiä kuten aikanaan Inforfilm myyntivideot olivat."
Maalis 5, 2016
Tarmo Leinonen kommentoi blogikirjoitusta 'Myyntityö on monen tietämättömän mielestä pakottamista ja kylmäsoitot ovat historiaa, koska niin sanoi markkinointiguru'
""Voi kun ihmisiä vain voisikin kuulkaas pakottaa ostamaan jotain. Silloinhan gangsterit yms. olisivat myyntityössä parhaita ja nimenomaan heitä haettaisiin näihin hommiin." Toisinaan voi. Huumekauppiaiksi…"
Maalis 5, 2016
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Myyntityö on monen tietämättömän mielestä pakottamista ja kylmäsoitot ovat historiaa, koska niin sanoi markkinointiguru'
"Vanhana myyjänäkin olleena sain tänään pintakosketuksen puhelinmyyntiin: Hyvä avaus oli toistaa nimeäni ja ottaa myönteisiä vastauksia ja sitten lopuksi olisi sitouttanut minut ottamaan arpoja 32,- €…"
Maalis 4, 2016
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Kirjoituksen tai sanomisen sisältökö ratkaisee?'
"On parempi sanoa asiat selvästi ja suoraan, mitä tarkoittaa eikä antaa monivivahteisia, monitulkintaisia ilmaisuja, epämääräisiä nimettömä henkilövihjauksia jne.., jotka voivat johtaa…"
Maalis 1, 2016
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Kirjoituksen tai sanomisen sisältökö ratkaisee?'
"Erittäin usein on myös niin, että se mitä kirjoittaja on sanonut tahi puhuja on puhunut, on aivan samantekevää suhteessa siihen mitä tietyt tahot tulkitsevat kirjoittajan kirjoittaneen tahi sanojan sanoneen, joka…"
Helmi 29, 2016
vanha mestari kommentoi blogikirjoitusta 'Kirjoituksen tai sanomisen sisältökö ratkaisee?'
"No toivottavasti ei ainakaan minua lasketa ennakkoluuloiseksi, ainakaan itse en itseäni pidä kovin ennakkoluuloisena"
Helmi 29, 2016
Ismo Kaukonen kommentoi blogikirjoitusta 'Kirjoituksen tai sanomisen sisältökö ratkaisee?'
"Ennakkoluuloiset ihmiset luulevat, että vastapuoli on täydellisesti aivan kaikessa väärässä. Jos näin ei ole, sanoma vääristellään ja tahallaan ymmärretään niin, että…"
Helmi 29, 2016
Pauli Vuorio kommentoi blogikirjoitusta 'Kirjoituksen tai sanomisen sisältökö ratkaisee?'
" Hyväntahtoisuutta lisää. Pahantahtoisuus pois."
Helmi 29, 2016
vanha mestari kommentoi blogikirjoitusta 'Kirjoituksen tai sanomisen sisältökö ratkaisee?'
"On aina huono asia jos hyvä keskustelun avaus hukkuu siihen että toinen ei osaa tulkita kirjoittajaa. Sen ei kyllä luulisi olevan ylitsepääsemätöntä. Kaikki eivät ole yhtä hyviä kirjoittajia tai…"
Helmi 29, 2016

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Pauli Vuorio
Minä vuonna olet syntynyt?
1969
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.kultainenkirja.fi
Kerro lisää itsestäsi!
www.kultainenkirja.fi

Jäsenen blogi

Asenteella niin paljon enemmän on mahdollista. Mahdotonkin voi muuttua mahdolliseksi.

(16. helmikuuta 2017 at 15:30) — 1 kommentti

Itse näin Olli Linjalan esityksen vähän ennen 1990-luvun puoltaväliä. Esitys teki energisyydellään suuren vaikutuksen.

Toinen suuri asia oli aivan valtaisa naurunremakka varsin suuressa yleisössä. Sellainen kuin kaikkein parhaissa isoissa stand up -esityksissä.

Olin töissä yrityksessä, joka yhtenä tekijänä hankki osallistujia Ollin avoimiin yleisötilaisuuksiin. Olin aloitteleva myyntimies enkä ollut nähnyt vastaavaa esiintymistä.Sitten menikin noin kymmenen vuotta, kunnes…

Jatkuu...

Ilman synnynnäistä lahjakkuutta voit saada enemmän aikaan kuin synnynnäisen lahjakkuuden omaavan tulokset

(19. lokakuu 2016 at 16:55) — 5 kommenttia

Se, että joku on synnynnäinen jotain LAITA TÄHÄN MITÄ TAHANSA ei yleensä yksistään tarkoita yhtään mitään. Ilman mitään tekoja oli synnynnäisesti lähes mitä vain ei ole tuloksia äärimmäisistä äärimmäisiin meneviä poikkeuksia lukuunottamatta. Tämä on nähty esimerkiksi urheilussa, työssä ja elämässä.

Usko vai pitäisikö sanoa tämän tekosyynä käyttö tuntuu olevan kuitenkin tähän mystisen voimakasta. En voi tehdä sitä sun tätä, yhtään mitään kun ei ole lahjoja.

On varmasti…

Jatkuu...

Myyntityö on monen tietämättömän mielestä pakottamista ja kylmäsoitot ovat historiaa, koska niin sanoi markkinointiguru

(4. maaliskuu 2016 at 14:00) — 4 kommenttia

Myyntityöhön liitetään Suomessa usein termi pakottaminen. Ihmiset jotka eivät ole myyntiä tehneet, tai eivät siitä mitään tiedä, nimenomaan luulevat että myynti on pakottamista. Voi kun ihmisiä vain voisikin kuulkaas pakottaa ostamaan jotain. Silloinhan gangsterit yms. olisivat myyntityössä parhaita ja nimenomaan heitä haettaisiin näihin hommiin.

Nykyajan oppi on, että kylmäsoitot ovat historiaa ja niitä ei kannata tehdä, eikä niistä tule yhtään mitään.

Minäkään en…

Jatkuu...

Kirjoituksen tai sanomisen sisältökö ratkaisee?

(29. helmikuuta 2016 at 18:54) — 7 kommenttia

Yhä enemmän näkee ja kuulee sitä, että jotkut ihmiset lukevat tai kuulevat mitä toinen sanoo tai kirjoittaa vain ja pelkästään sillä perusteella kuka sanoja tai kirjoittaja on kuulijan tai lukijan mielestä.

Itse sisältö on joillekin täysin toisarvoista tai nolla. Sitten nämä samat ihmiset sanovat, että sisältö ratkaisee!

Tunteiden ja myynnin merkitys

(23. helmikuuta 2016 at 20:18) — 10 kommenttia

Olen nähnyt lukuisia tapauksia, joissa on ajateltu, että tuote myy itse itsensä tai se myydään vain markkinoimalla ja sitten, arvatkaa mitä on tapahtunut? Näin ei ole käynyt. Yleensä ennemmin kuin myöhemmin ja myöhemmin itseasiassa jossain vaiheessa aina. Uskon, että melkein kaikki ovat nähneet. Niissäkin tapauksissa, joissa päällisin puolin näyttäisi siltä että tuote myy itse itsensä on todellisuus vähintään sitä ollut toinen. Sitä se on myös myöhemmin. Mikään ei tule eikä pysy itsestään ja…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (7 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

10. lokakuu 2012 kello 11:47 Satu Wiren sanoi...

Hei, jos tarvitset esitteillesi oikolukijaa, niin ota yhteyttä. Sori, en osaa lukea mitään pilkkua viilaamatta, toinen luonto.  :-)

13. lokakuu 2011 kello 19:06 JarmoJTuokko sanoi...
Niin. Silloin mummo otti tilaisuudesta vaarin kun vaari mummoa kosi.
13. lokakuu 2011 kello 14:37 JarmoJTuokko sanoi...
Pelkällä onnella ei pitkälle pötkitä, jos ei tikkua laita ristiin onnensa hyväksi. Väitetäänhän Jumalankin auttavan sitä, joka auttaa itse itseään. Mutta onnertarta on osattava tarttua hiuksista kun se kohdalle sattuu eli on osattava ottaa tilaisuudesta vaari.
13. lokakuu 2011 kello 13:32 JarmoJTuokko sanoi...

Kyllä elämässä onneakin tarvitaan tai ainakin epäonnen poissaoloa. Toisaalta elämä on jatkuvaa vuoristorataa. Kukaan ei ole täysin onnekas kaikessa; kuten sanotaan - onnea rakkaudessa, epäonnea pelissä ja päinvastoin. Tai laulun sanoin: "...Onni on veikeä veitikka vaan, ei se pysy omanasi kuitenkaan." 

Jos on onnekas niillä elämän osa-alueilla, joita eniten arvostaa, on kaiketi onnekas?

12. lokakuu 2011 kello 15:44 JarmoJTuokko sanoi...
Ehkä sua vielä ankkalinnalaisittain sanottuna onnestaa kuin Hannu Hanhea.
12. lokakuu 2011 kello 15:33 JarmoJTuokko sanoi...

Mitä haluat peilikuvallasi myydä? Siinä on selvää KASVOKKAIN VIESTINTÄÄ itsensä kanssa.

Heh, heh (?)

12. lokakuu 2011 kello 14:56 JarmoJTuokko sanoi...

Pauli Vuorio - elämä ja teot.

Pauli Vuorio - mies ja myytti.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot