Osmo Taskinen
  • Mies
Jaa

Jäsenen Osmo Taskinen ystävät

  • Pertti "V" Virtanen
 

Esittelysivu: Osmo Taskinen

Uusimmat tapahtumat

Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Jenni Haukio kertoi iltalehdelle olevansa huolissaan Sauli Niinistöstä!'
"Katoliseen uskoon ja selibaattiin sitoutut Oskari Juurikkala on tiettävästi Timo Soinin avusta. Kuinkahan paljon se herättää luottamusta, jos avustaja kuuluu Opus Dein salaseuraan ja osallistuu sadomasokistisiin…"
Joulu 21, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Eläkeindeksi (=taitettu indeksi.). Korotus työeläkkeisiin 3,6 prosenttia vuodelle 2012.'
"Kyllä ne huomaa miten heitä viedään, mutta  kai se tuntuu turvalliselta, kun ei tarvitse itse ajatella mitään - riittää kun on maksajan paikalla vyötä kiristelemässä."
Loka 30, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Eläkeindeksi (=taitettu indeksi.). Korotus työeläkkeisiin 3,6 prosenttia vuodelle 2012.'
"Eläkeläisten huono kohtelu johtuu kyllä eläkeläisistä itsestään. Eläkeläiset ovat jättäytyneet poliitikkojen vietäviksi,  yli miljoonan eläkeläisen joukkovoimalla olisi…"
Loka 28, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Eläkeindeksi (=taitettu indeksi.). Korotus työeläkkeisiin 3,6 prosenttia vuodelle 2012.'
"Taitettu eläkeindeksi on vienyt eläkeläisten ostovoimasta 25 - 30 % se on ollut valtava tulonsiirto toisille tulonsaajaryhmille. Kristiina Kouros on todennut: "Taitettu eläkeindeksi jää alle elinkustannusindeksin…"
Loka 27, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Mitä Lipponen tarkoittaa ’arvoilla’?'
"Martti Ahtisaaren osakesijoitusten mitätöitymiseen  taitaa Lipponen keritä hätiin, niinkui Sundgvistin asiassa, Lipposella on nääs kokemusta..    "
Loka 8, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Mitä Lipponen tarkoittaa ’arvoilla’?'
"Lipposen ansiota on Ulf Sundgvistin  konkurssissa velkokojen anteekianto vastoin lain sanelemaa kirjausta. Tässä yksi syy SDP:n kannatukseen laskuun. "
Loka 8, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Mitä Lipponen tarkoittaa ’arvoilla’?'
"Lipposen arvot ovat pyyhkimättömästä takapuolesta, koska hänen tekosiaan on taitetun eläkeindeksin säätäminen Suomen eläkeläisten kurjistamiseksi, sieltä on lähtöisin mys SDP:n…"
Loka 8, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Elävätkö persut toisessa todellisuudessa ?'
"Ihmisarvoisen elämän puolustamiseen tulisi satsata voimavaroroja enemmän kuin mitä tapahtuu. Meillä on muodostunut omalakinen alakulttuuri lestadiolaisten keskuuteen, jossa he katsovat olevan oikeutettuja mihin tahansa…"
Syys 26, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Elävätkö persut toisessa todellisuudessa ?'
"Aiheetonta mustamaalausta käydään PerusS:n vaalivoiton ympärillä. Pitäisi onnitella, että ovat tehneet näin hienoa työtä. Toivottavasti rivit pysyvät kasassa."
Syys 26, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Elävätkö persut toisessa todellisuudessa ?'
"Hakkarainen ja Hirvisaari antavat varmaankin väriä poliittiseen syksyyn. Oinonen pilasi mainettaan lähtemällä antamaan syytesuojaa Matti Vanhasellé vaaliraha jupakassa. Moraali rappeutuu rahavallan edessä."
Syys 25, 2011
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Lipponen Kuopiossa'
"Toimitus voisi muistin virkistämisen vuoksi kerrata ehdokkaan toimia ja lupauksia?"
Syys 23, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Lipponen pani luun kurkkuun'
"Taitettu eläkeindeksi on kaameaa tulonsiirtoa yli miljoonan eläkeläisen työllä ansaitusta varallisuudesta. Taitettu indeksi on vienyt jo 20 - 35 % eläketuloista, silti eläkerahastoista…"
Syys 23, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'ONKO TÄMÄ TOTTA, jos niin huh, huh'
"Avasin TV:n ja joku herännäisten joukkokoushan siellä näytti olevan menossa. Nuori nainen luki paksua kirjaa suureen äänen kohdasta jossa mainittiin " älkää ryhtykö tuomreiksi,…"
Syys 17, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'ONKO TÄMÄ TOTTA, jos niin huh, huh'
"Maataloustulolait ovat aikoinaan Kekkosen ajan tuotteita ja tehty niin monimutkaisiksi, että niistä ei ota selvää pirukaan. Nimikkeitä on paljon joista voi tukea hakea. Mistähän saisi erittelyt aluekohtaisista…"
Syys 16, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Nepotismi ja korruptio Suomessa'
"Iljettävä sana tuo nepotismi (sukulaisten suosiminen) siinä tulee esille ihmisen pienuus ja terävät kyynärpäät, ne ovat osina  arkielämän pelissä kaikkialla. Moraalin rappio voisi olla…"
Syys 16, 2011
Osmo Taskinen kommentoi blogikirjoitusta 'Vallankaappaus tai kuntien itsenäisyys'
"-70 luvulla oli sellainen kuntakummajainen kuin Kotka - Karhula - Kymi,  maantietellisesti osittain vierekkäin, osittain sisäkkäin. Tuli paineita yhdistää nämä kunnat ja melkoinen mielipiteitten vaihtohan…"
Syys 15, 2011

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Osmo Taskinen
Minä vuonna olet syntynyt?
1942
Kerro lisää itsestäsi!
Olen eläkkeellä oleva henkilö Kuopiosta. Toimin harrastuksen vuoksi Kuopion Palvelualojen Eläkkeensaajien
puheenjohtajana nyt 2010 alusta lukien. Kiinnostukseni eläkeläisten asioihin on keskeinen, koska epäoikeudenmukaisuudet vain jatkuvat, taitettu indeksi esimerkkinä. Pelkään myös, että vanhuspalveluiden ulkoistaminen voi johtaa koko sektorin valumiseen ulkomaalaisomistukseen, jolloin palvelut huononee ja maksut nousee. Terveisiä kaikille. Osmo

Jäsenen blogi

Lipponen Kuopiossa

(23. syyskuu 2011 at 10:01) — 1 kommentti

Muutama vuosi sitten oli Lipponen Kuopion Petosen kaupuginosan toritapahtumassa puhumassa. Lupasi " enemmän kuin viisi euroa" korjausta eläkkeisiin. Kun tapahtuma oli lopuillaan ryntäsi lehdistö ottamaan lähikuvia Lipposesta, jolloin hänelle kiikutettiin syliin pieni vauva, että tulisi "Isä aurinkoisesta" mahdollisimman myönteisiä otoksia. Pelkästään kuvan perusteella lehden lukija, joka ei ollut paikalla, sai väärän kuvan tapahtumasta. Itse koin mediavallan väärinkäytön irvokkaaksi ja koko… Jatkuu...

Tavoitteena Platonin oikeusvaltio

(11. elokuu 2011 at 20:32) — 8 kommenttia

Platonin valtiossa tärkein asia oli oikeudenmukaisuus.

Lipposen valtiossa oli tärkeintä lapioida rahaa maan rajojen ulkopuolelle, esim. Saksan UMPS seikkailuihin, puhtaan ilman ostamiseen miljardeilla.

Soinin oikeudenmukaisuusajattelu sallii vaalirahajärjestelmän verovaroista, koska Pentti Oinonen ei lähtenyt vaatimaan Vanhasta valtakunnanoikeuteen, vaikka siihen oli mahdollisuus. Oinonen rähinöi siitä kuinka väärin tämä vaalirahoitusjärjestelmä on, mutta kuitenkin käänsi…

Jatkuu...

Taitettu eläkeindeksi on eläkeläisten syrjintää.

(9. elokuu 2011 at 04:00) — 0 kommenttia

Kristiina Kouros:

"Taitettu indeksi jää alle elinkustannusindeksin ja muodostaa syrjintää pitävän elementin ja ihmisoikeusloukkauksen. Ihmisen ikä ei ole kuitenkaan syrjintään oikeuttava peruste."

Nilsiä pahasti velkaantunut kunta

(13. heinäkuu 2011 at 11:52) — 17 kommenttia

Pohjois Savo on suuri häviäjä valtion osuuksien jaossa. Poikkeuksen tekee Nilsiän kaupunki, joka saa 761 340 € ja Lapinlahti vastaavasti menettää 618 313 €  Nilsiä on pahasti velkaanunut, Tahkovuoren matkailukeskukseen on turboahdettu yhteiskunnan rahaa niin, että hirvittää, pää alkaa tulla vetävän käteen kun rahat vähenee ja vastuun  kantajia ei ole näköpiirissä. Nilsiän politiikan leimaa antava piirre on maatalouden tukeminen, vaikka tulotukea heille tulee EU:lta ja kansallisesta… Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot