Orwell
Jaa

Jäsenen Orwell ystävät

  • Mika Helasvuo
  • matti meikäläinen
  • Ahti Pontinen

Jäsenen Orwell ryhmät

 

Esittelysivu: Orwell

Uusimmat tapahtumat

Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Suru-uutisia oppositioon.'
"Moninkertainen esimiesporras ja käsittelijäkaarti takaa, ettei kukaan koskaan joudu vastaamaan mistään - ei edes järjettömistä kustannuksista."
5 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Turvapaikanhakijaa vastaan hyökättiin kaasulla!'
""Suvaitsevaisuus" ja "avoimmuus" loistavat kirkkaasti puoluejohtajien omaa urakehitystä hoideltaessa. Tavalliselta rivivaltuutetulta koitetaan viedä lain mukaiset oikeudetkin."
8 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Suru-uutisia oppositioon.'
"Saattaapi ola ninkin. Sen sijaan kunnallisissa suojatyöpaikoissa ei vahingossakaan mikään muutu kuin katastrofin jälkeen."
8 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Merja Kyllösestä seuraava presidentti'
"Halosessa ei ollut kuin vasureita, femakkoja ja setalaisia "syleilevää" lämpöä. Kaikille muille Halonen oli katastrofi."
11 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Paimentolaiskulttuurin tunnusmerkkejä - Lontoo'
"Miksi ihmeeessä tuollaista paskaa edes yritetään elvyttää? Elossapitäminen aiheuttaa vain yhteiskunnalle kustannuksia."
11 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Aurinkosähköä.'
""Meneeköhän se akku kuitekaan  jäätymällä pilalle?" Kyllä ne näyttävät menevän, koska jäätymisen seurauksena yleensä se jää pullistaa kotelon ja ruttaa…"
11 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Aurinkosähköä.'
"Kuten olen ennenkin todennut, tuolla systeemillä pientoiminta on mahdollista. Toki ne akut voi tuoda talveksi lämpimäänkin, mutta kukin taaplaa tyylillään."
11 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Onko Sipilällä vetelät housuissa - aikoo tehdä Virolaiset'
""Persut ovat koheltaneet aivat syyttä suotta pakkoruotsista. Eihän sitä ole edes ollut, jos nyt vasta puhutaan sen palauttamisesta pakolliseksi." Paskanjauhanta vauhdissa. Pakkokirjoittaminen ylioppilaskirjoituksissa…"
12 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Aurinkosähköä.'
"Kai se toimii, kun ei talviaikana sitä sähköä mitenkään käytä."
12 tuntia sitten
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Onko Sipilällä vetelät housuissa - aikoo tehdä Virolaiset'
"Harvassa virastossa saa kuitenkaan omalla kielellä palvelua ainoastaan ruotsiksi sitä saa muille kieli menee englanniksi . Jatuo koskee virastoja ei siis r kioskia mutta joissakin kioskeissa voikin saada palvelua vaikkapa rankaksi terv…"
15 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Onko Sipilällä vetelät housuissa - aikoo tehdä Virolaiset'
"Lain mukaan jokaisella on oikus saada palvelua VIRANOMAISISSA omalla äidinkielellään. Se ei tarkoita joka Siwassa tai R-kiskalla. Tuo palvelu saataisiin halvimmalla käyttämällä viranomaispuolella tulkkipalveluita…"
16 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Miten työllisyys ja työmarkkinat Suomessa kuntoon'
"Tontti- ja voittolisää, koska siellä kaikki maksaa yli nterveen järjen ja maassa on koko ajan hulluja, jotka tunkevat hesaan ja maksavat sen ylihinnan sinne päästäkseen."
16 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Suru-uutisia oppositioon.'
"Julkisella puolella tarvitaan vähintään 5 henkilöä käsittelemään ja hyväksymään yksi muutaman kympin lasku. Valtaa sellaiseen päätökseen ei voi antaa yhdelle eikä edes…"
16 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Öljymaa katsoo kaukoviisaasti tulevaisuuteen - St1 ryhtyy valmistelemaan miljardin euron tuulivoimahanketta'
"Kun vouhotat naama punaisena hukkamyĺlyjen tasaisesta "keskituotosta", voinet sitoutua ottamaan vastaan vain tuota "keskituoton" sähköä -47. "Se tarkoittaisi, että tuulivoimaloissa tuotettu…"
eilen
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Eurooppa kaipaa lisää riskipääomaa'
"Eurooppalainen pankkipelleily on maksanut Suomelle jo miljardeja ja maksaa niin jatkossakin, koska huijarimaissa ei alkuunkaan aiota elää sääntöjen mukaan. Riskipääoman syytäminen tarkoittaa riskiä…"
eilen
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Öljymaa katsoo kaukoviisaasti tulevaisuuteen - St1 ryhtyy valmistelemaan miljardin euron tuulivoimahanketta'
"Totuus on, että hukkamyllyjä kannattaa rakentaa, kun takuuhinta tukiaisilla on yli tupla markkinahintaan verrattuna. Kyllä firmat osaavat laskea, mitä tukiaispolitiikalla kannattaa rakentaa. Se, että veronmaksajat maksavat…"
eilen

Jäsenen blogi

Onko Sipilällä vetelät housuissa - aikoo tehdä Virolaiset

(21. maaliskuu 2017 at 16:30) — 23 kommenttia

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/juha-sipila-valmis-keskustelemaan-ruotsin-palauttamisesta-pakolliseksi-yo-aineeksi-24355895/"Sipilä sanoo haastattelussa olevansa huolissaan heikentyneestä virkamiesruotsista. Hän kertoo kuitenkin olevansa vakuuttunut, että sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus vahvistaa ruotsinkielisten asemaa.-…

Jatkuu...

Hirveä huuto alkolukon perään, mutta fillarikypäristä ei haluta keskustella

(15. maaliskuu 2017 at 18:18) — 31 kommenttia

Jotkut blogistit haluavat kaikin keinoin maksattaa autoilijoilla pääosin hyödyttömän alkolukon kaikkiin autoihin, vaikka tehokkain tulos saataisiin asentamalla ne niille, jotka ovat kärähtäneet ratista.

Nyt ollaan laista poistamassa fillaristien kypäräpakko, "koska sitä ei kuitenkaan noudateta".

Tosiasiassa kypäräpakolla säästetään moninkertainen määrä ihmishenkiä kuin alkolukkopakolla ja minimaalisin kustannuksin.

Lakia voitaisiin asiallisesti valvoa ja maksattaa joka…

Jatkuu...

Mahtaako asiasta syntyä raivo "suvaitsevaisten" piirissä?

(14. maaliskuu 2017 at 12:32) — 10 kommenttia

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703142200085287_ul.shtml"EU-tuomioistuimen mukaan työnantaja voi kieltää työntekijöiltään uskonnolliset ja poliittiset symbolit, kuten muslimityöntekijöiden huivit. Tämä ei oikeuden mukaan ole syrjintää.Päätöksen mukaan yrityksen sisäisellä ohjeella voidaan kieltää näkyvien poliittisten, filosofisten ja uskonnollisten tunnusten pitäminen. Tällainen sääntö…

Jatkuu...

Miksi kaupunkilaisbloggarit luulevat olevansa muita fiksumpia ja parempia?

(10. maaliskuu 2017 at 19:34) — 71 kommenttia

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703102200083823_uu.shtml

Enbuskea en ole enää pitkään aikaan juuri arvostanut eikä tämäkään sepustus arvoa nosta.

On toki ymmärrettävää, että julkkisbloggari kuvittelee olevansa muiden yläpuolella - aika usein ilman perusteita.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisi älykkyyden osoitus, jos tunkee liian ahtaaseen betonikoppitaajamaan, missä saa maksaa pienestä…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot