Niklas Hirvelä
Jaa

Jäsenen Niklas Hirvelä ystävät

  • teuvomast

Jäsenen Niklas Hirvelä ryhmät

 

Esittelysivu: Niklas Hirvelä

Uusimmat tapahtumat

Kimmo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"”Suomen koko saamelaisvaltuuskunta murhattiin lentokone-attentaatissa pommin avulla 1970-luvulla ja tätä "onnettomuudeksi" kutsuttua tapahtumaa ei ole koskaan tutkittu eikä lentokonetta ole tahdottu…"
Huhti 27, 2012
Kimmo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"Google -> ”saamelaisvaltuuskunta lento-onnettomuudessa” http://www.saamicouncil.net/includes/file_download.asp?deptid=&fileid=2882&file=Saamelaisneuvoston_historiikki.pdf&pdf=1 * * Mistä tämä…"
Huhti 27, 2012
Kimmo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"”.joka oli Suomessakin kielletty kieli aivan viime vuosikymmeniin saakka.2 Onko saamenkielen puhuminen ollut kiellettyä Suomessa? Varmaan jostakin löytyy tekstiä aiheesta. * ”Suomen koko saamelaisvaltuuskunta murhattiin…"
Huhti 27, 2012
Kaj Kaskuberg kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"Ruotsi-Suomessa aloitettiin saamelaisten pakkokäännytys kristinuskoon vasta 1600-luvulla. Siihen asti he olivat saaneet olla omissa oloissaa pohjoisessa ja käytännössä eläneet "itsehallinnollisesti" ilman…"
Huhti 26, 2012
Kimmo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"http://fi.wikipedia.org/wiki/Me%C3%A4nkieli Meänkieli kehittyi sen jälkeen, kun Suomi liitettiin Venäjään vuonna 1809. Rajaa ei tuolloin vedetty suomen ja ruotsin väliselle kielirajalle, vaan osa suomenkielisestä…"
Huhti 26, 2012
JarmoJTuokko kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"Presidentti Niinistö on täysin oikeassa. Historiallisesti suomensukuiset heimot (suomalaiset) ovat tämän maan alkuperäiskansa, myös Pohjois-Ruotsin ja Pohjois-Norjan. Suomen sukuisista bjarmeista on mainintoja…"
Huhti 26, 2012
Kimmo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
Huhti 25, 2012
Niklas Hirvelä kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"Ei ratifioinnin tarkoitus ole se, että yksityisiltä ihmisiltä otettaisiin heidän omistamansa maansa pois. Itsehallinto tarkoittaisi sitä, että saamelaiset päättäisivät itse omasta…"
Huhti 25, 2012
Kimmo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"ILO 169-sopimus Ollaankohan Suomessakin päätymässä Ruotsin tapaiseen ratkaisuun? Onko ajatuksena, että 9000 ihmistä omistaisivat kolmanneksen Suomen maaperästä? Varmaan tulkinta on väärä, vai…"
Huhti 25, 2012
Cato kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"Maan omistusoikeuden rajaaminen etnisillä perusteilla on rasismia jyrkimmästä päästä, ultra-rasismia.  Kenen esi-isät harjoittivat poronhoitoa, omistavat maat ja mannut.  Kenen esi-isät, edellisten…"
Huhti 25, 2012
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"En tunne sopimuksen yksityiskohtia, mutta tiedän hyvin tarkkaan velvollisuutemme saamelaisille. Kyllä heillä on oikeus vaatia tätä, eikä meillä ole oikeutta kieltäytyä siitä. Jos…"
Huhti 25, 2012
Teho Paketti kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"Suomalaiset ovat myös sorron kohteena. Olemme ruotsin vallan alla."
Huhti 25, 2012
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen kolmas sortokausi'
"Tätä se on Niklas  olen tuosta asiasta kirjoittanut muutaman blokin joskus jo aika pitkän aikaa sitten  hyvin tehty kirjoitus terv tepivaari "
Huhti 25, 2012
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Käsityöläinen, löydä sisäinen piraattisi!'
"Itsellekin tietotekniikka on kaukana ykkössyystä miksi miellän itseni piraatiksi. Itselleni se lähtökohta on nuorten luovat harrasteet ja monenlainen yhdistystoiminta, jota tekijänoikeusmafia terrorisoi. En itse…"
Huhti 19, 2012
Niklas Hirvelä liittyi käyttäjän teuvomast's ryhmään
Pikkukuva

Tepin Kotisohvalla

Kertomuksia todesta ja ei niinkään todesta leikkimielinen nurkkaus jossa saa olla ihan oma itsensä  Näytä lisää
Huhti 19, 2012
teuvomast jätti kommentin: Niklas Hirvelä
"Kiitos ystävyydestä aina on ilo kun saa vastaan ottaa nuoren joka kirjoittaa ja haluaa mennä eteenpäin sitä sen pitää aina olla ja uskoa omaan unelmaansa sitä se kuitenkin on noin yksinkeraisesti sanottuna…"
Huhti 19, 2012

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Niklas Hirvelä
Minä vuonna olet syntynyt?
1989
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.facebook.com/niklashirvela
Kerro lisää itsestäsi!
Olen Niklas Hirvelä, 22-vuotias tamperelainen perheenisä. Seuraan päivittäin politiikkaa niin kotimaan asioista kuin koko maailman tapahtumista. Haluan olla rakentamassa maailmaa paremmaksi paikaksi elää. Olen piraattipuolueen jäsen, sillä näen puolueen edistävän minulle tärkeitä asioita, kuten tasa-arvoa, hallinnon avoimuutta ja vapaampaa kulttuuria.
Olen opiskellut Tampereella ylioppilaaksi ja tämän jälkeen käynyt metallialan artesaanin opinnot läpi Jyväskylän ammattikoulussa. Tällä hetkellä opiskelen Ikaalisten käsi- ja taideteollisessa oppilaitoksessa.
Olen elämäni aikana ehtinyt tehdä sekä vakituista työtä opiskelujen ohella, että pätkätöitä opiskelujen välillä. Tiedän hyvin sen tilanteen jonka monet nuoret joutuvat kokemaan kun töitä on tarjolla vain pätkinä ja joka toinen kuukausi on töitä ja joka toinen ei.
Olen ollut myös luottamustehtävissä eri yhdistyksissä puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä ja sihteerinä.

Jäsenen blogi

Suomen kolmas sortokausi

(25. huhtikuu 2012 at 20:25) — 13 kommenttia

Olen seurannut jo monta vuotta uutisointia alkuperäiskansojen ILO-sopimuksesta ja Suomen suhtautumisesta siihen. Sopimuksesta on nyt yli 20 vuotta aikaa, eikä Suomi ole ratifioinut sitä.

Uutisointi on ollut nihkeätä. Parin vuoden välein pieni uutinen saadaan asiasta aikaan, mutta se ei herätä mitään keskustelua. Meille kerrotaan kuinka Suomella on hyvä brändi viedä ulkomaille meidän osaamista kansainvälisistä sopimuksista ja ihmisoikeuksista. Samalla lakaistaan maton alle se, ettemme…

Jatkuu...

Käsityöläinen, löydä sisäinen piraattisi!

(19. huhtikuu 2012 at 22:09) — 1 kommentti

Piraatit nähdään usein ainoastaan tietokoneiden kanssa työskentelevien ja nörttien puolueeksi. Näin asia ei suinkaan ole ja sen takia haluankin nyt kertoa mitä hyvää piraateilla on annettavaa käsityöläisille. Otan käsityöläiset esimerkiksi kahdesta syystä: käsityö nähdään vanhanaikaisena ammattina ja itselläni on artesaanin (käsityöläisen) koulutus. Tietenkin ensiksi mainittu syy on hieman vääristynyt, käsityötä ammatiksi harjoittavat käyttävät apunaan niin työkoneita kuin tietokoneita, ei…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (3 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

19. huhtikuu 2012 kello 22:27 teuvomast sanoi...

Kiitos ystävyydestä aina on ilo kun saa vastaan ottaa nuoren joka kirjoittaa ja haluaa mennä eteenpäin

sitä sen pitää aina olla ja uskoa omaan unelmaansa sitä se kuitenkin on noin yksinkeraisesti sanottuna terv tepivaari 

19. huhtikuu 2012 kello 22:22 teuvomast sanoi...

Kiitos vaan no jotkut haukkuu kaikessa mutta saako sillä mitään aikaan itse kannustan nuoria ottamaan haasteet vastaan

niitä teille tullaan heittämään kuitenkin lähi tulevaisuudessa ja paljon monet isojen ikäluokkien ihmiset eivät ole sitä kaikki vielä tajunneet että on joskus aika luopua vallasta 

Nyt alkaa oleen sen aika terv tepivaari 

19. huhtikuu 2012 kello 21:09 teuvomast sanoi...

Hyvä juuri tuon kaltaista haluan kuulla nuorilta joissa on kuitenkin koko maan tulevaisuus ja tuo ei sitten ollut pelkästään vitsi vaan totuus .

Eteepäin vaan noiden vanhojen on aika siirtyä pois minulle on aivan sama mikä on puolueenne ne eivät merkitse minulle mitään .

mutta silloin kun nuorella on tavoite taikka unelma asiat ovat kunnossa terv tepivaari 

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot