Mikko Laine
  • Mies
Jaa
 

Esittelysivu: Mikko Laine

Uusimmat tapahtumat

Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Yrittäjän arkea'
"Yrittäjä on aivan omaa rotuaan, joita ei löydy normaaleisa turvallistuutta hakevista "palkkatyöläisistä". Niistä menestytarinoista kerrotaan, mutta sinne on suurella osalla pitkä tie, jos…"
Joulu 20, 2016
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Yrittäjän arkea'
"Kuusitoista vuotta yrittämistä tässä itsellä, aika lailla 18v kun oli ikää niin oli firmakin - toisaalta siinä kohtaa oli työhistoriaa jo yli viisi vuotta. Olen oppinut sen, että ihmiset arvostavat…"
Joulu 20, 2016
Kalle kommentoi blogikirjoitusta 'Yrittäjän arkea'
"Kokemukseni mukaan, n yli kolmekymmentä vuotta; yrittäjän työpäivä on tosiaankin aivan jotain muuta kuin muutama tunti päivässä. Hyvä tietenkin, jos sillä pärjää....mutta? "
Joulu 20, 2016
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Yrittäjän arkea'
"Pienyrittäjän arki on hyvinkin tuttua - pitkää päivää ja työntekijän ottaminen on suuri riski kun sitä työtä on useimmiten sesonkiluonteisesti. Päivän lehdessä näkyy…"
Joulu 20, 2016
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Yrittäjän arkea'
"Tuo viimeinen linkki ei johda mihinkään, niin no tietysti tänne. Melkoista utopiaa, jos täältä löytyy vinkkejä yrittämiseen. Sehän on muutenkin pelkkä vasemmistolainen haavekuva, joka rapisee…"
Joulu 20, 2016
Mikko Laine on Aamulehti Blogit -verkoston uusin jäsen. Tervetuloa mukaan!
Joulu 17, 2016

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Mikko Laine
Minä vuonna olet syntynyt?
1985
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.gfodigital.fi
Kerro lisää itsestäsi!
Omistan internetmarkkinointiyrityksen GFO Digital Marketing, joka auttaa yrityksiä saamaan enemmän liikennettä ja asiakkaita internetistä. Olen myös kiinnostunut terveysasioista kuten ruokavaliosta.

Jäsenen blogi

Yrittäjän arkea

(19. joulukuu 2016 at 19:13) — 5 kommenttia

Tässä kuussa tulee täyteen viisi vuotta siitä, kun aloitin nykyisen urani yrittäjänä. Aloittaessani toimintaani en tosin sitä tiennyt. Silloin rima oli monessa mielessä alempana, tosin tavoite oli sama: elättää itseni. Kaikki alkoi eräästä forum-ketjusta sivustolla, jolla viihdyin silloin varsin paljon. Kyseessä on ihan normaali sivusto mutta jääköön tässä mainitsematta silti varmuuden vuoksi. Sivusto käsittelee siis pitkälti miten tulla menestyväksi nykymaailmassa - etenkin miehenä. Toisin…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot