Mikko Hamunen
Jaa

Jäsenen Mikko Hamunen ystävät

  • Sitsimies
  • pekka saarinen
 

Esittelysivu: Mikko Hamunen

Uusimmat tapahtumat

Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"@al, "osoitus avaajan melko täydellisestä tietämättömyydestä" - alxx on jälleen oikeilla jäljillä. On totta, että viljojen korjuu ei ole enää työvoimavaltaista. Luulisi sen…"
Huhti 7
al1947 kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"Eräänkin tietämämme marjatilan pehtoori on maahanmuuttaja.  Myös useammankin karjatilan navettahommissa häärää maahanmuuttaja."
Huhti 7
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
""Mätänisivät myös mansikat marjatiloillemme ja marjat metsiin ilman vierastyövoimaa." Vierastyövoima ja maahanmuuttajat ovat täysin eri asioita."
Huhti 7
al1947 kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"Otsake "Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia" on osoitus avaajan melko täydellisestä tietämättömyydestä, mitä tulee nykyiseen maataloustuotantoon. Viljojen korjuu ei ole…"
Huhti 7
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Tuuli tuottaa tyynellä'
"Viittasin siis "luottotohtorilla" professori Ollikaiseen, joka siis esittää että Fennovoimaa pitää yhteiskunnan tukea rahalla (unohdettakoon, että ydinvoimatukijaisia ei ole, eikä niitä kai ole edes…"
Huhti 7
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Tuuli tuottaa tyynellä'
"al1947 odotellessa... Näh. Hän ei ikinä kommentoi, jos olisi alakynnessä. Odotettavissa siis häneltä oma bloginaloitus hatusta vedetyillä väittämillä tai luottotohtorin lausuntoihin vetoamalla, Ville…"
Huhti 7
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Tuuli tuottaa tyynellä'
"Tyhmyys johtaa toimintaa."
Huhti 7
Timo Gottlieb kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"Jos tulevaisuus on näiden elintasosurffareiden käsissä niin se on tuho. Totaalinen tuho."
Huhti 6
Torsti lmari Tuukkanen kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"Mitenkähän Lieksan talous on edistynyt?Kovin vähän on Lieksasta uutta kuulunut.Joko paikalliset ovat oppineet saamaansa"rikkautta" käyttämään ja hyödyntämään?"
Huhti 6
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"Joko koneinsinöörin paperit on löydetty?"
Huhti 6
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"Mitä enemmän työttömiä sen enemmän työtä?"
Huhti 6
whiic kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"Niin paljon on maahanmuuttajia syyttä parjattu, että tätä blogausta on pakko tykätä. Ei vihapuhetta rikastuttajia kohtaan. Hyvä, että saavat välistä ansaitsemaansa kiitostakin, vaikka aivan liian…"
Huhti 6
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta '"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"'
"On kuitenkin niin, että työvoiman tarjonta luo työlle kysyntää Tämä on joissain oloissa jopa totta. Työperäisen maahanmuuton osalta näin on käynytkin. Turvapaikkashoppailijoissa vaan on…"
Huhti 6
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Vuasi hutkittiin kuin viarasta sikaa, sitten apulaisoikeusasiehen sijainen Pölönen vapautti tuskasta!'
"On valtavaa tuhlausta, kun osaajat eivät saa siirrettyä taitojaan nuoremmille. Koko ihmiskunnan kehityshän on perustunut siihen, että sukupolvet siirtävät taitonsa nuoremmilleen, jotka kehittävät edelleen…"
Maalis 9
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Vuasi hutkittiin kuin viarasta sikaa, sitten apulaisoikeusasiehen sijainen Pölönen vapautti tuskasta!'
"N^ Hyvä, että toit asian esille. En tunne tapausta, mutta usein asioissa on toinenkin puoli, ja lisäksi se on sellainen, että sitä ei voi julkisuudessa käsitellä. Totta on myös se, että byrokratian…"
Maalis 7
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Vuasi hutkittiin kuin viarasta sikaa, sitten apulaisoikeusasiehen sijainen Pölönen vapautti tuskasta!'
"Mainiota, että ainakin 2. asteen johtokuntaa vetää asiansa osaava ja ongelmiin syventyvä henkilö. Tätä Tampere kaipaa joka tasolla."
Maalis 7

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Mikko Hamunen
Minä vuonna olet syntynyt?
1949

Jäsenen blogi

Tuuli tuottaa tyynellä

(6. huhtikuu 2017 at 23:28) — 3 kommenttia

Tuulienergia on kuluttajan kannalta edullisimmillaan kun ei tuule. Kummallinen tilanne johtuu syöttötariffista, jolla tuottajalle taataan 83,5 euroa megawattitunnilta, jos markkinahinta on kolmen kuukauden aikana keskimäärin vähintään 30 €/MWh.

Torstaina 6.4. tulemme säästämään vähätuulisuuden ansiosta noin kaksi miljoonaa euroa eli vuositasolla säästäisimme tämän hetken tuulilla ja markkinahinnalla noin 700 miljoonaa euroa. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan, mutta katsotaanpa…

Jatkuu...

"Viljatkin mätänisivät pelloille ilman maahanmuuttajia"

(6. huhtikuu 2017 at 12:23) — 10 kommenttia

Pakolaispolitiikkaamme lyhyt oppimäärä – kuinka Suomi tavoitteli oikotietä onneen.

Yllätys, yllätys, hokevat päättäjät ja tiedotusvälineet kuorossa, kun tulijat vyöryivät yli rajojen, mutta kuinka kaikki todellisuudessa kävikään? Tulijoiden tsunami oli yllätys vain sokeimmille, sillä he eivät osanneet tehdä oikeita johtopäätöksiä Välimeren ympäristössä kasvavasta kaaoksesta – tarvittiin vain sysäys ja tulijoiden kymi alkoi virrata, päättäjien…

Jatkuu...

Ksenofilia voittaa perustuslain

(2. helmikuuta 2017 at 21:54) — 4 kommenttia

Ksenofiliasta eli muukalaisihailustako tässä onkin pohjimmiltaan kysymys? Mikä muukaan selittäisi oikeuslaitoksen ja poliitikkojen suhtautumista kantaväestön enemmistön tuntoja peilaaviin maahanmuuttokriitikoihin. Perustuslain pitäisi olla kaiken lainkäytön ylimmäinen viisaus, sekä kansalaisten tuki ja turva mielivaltaa vastaan, mutta se ei kuitenkaan enää takaa kantasuomalaisille samaa kohtelua kuin vierasmaalaiselle – se mikä on kiellettyä…

Jatkuu...

Moniosaajat ja eliitin valhe

(27. tammikuu 2017 at 12:00) — 6 kommenttia

Olisiko nyt anteeksipyynnön aika? Eliitti on erehtynyt, tai sitten se valehtelee päin kansalaisten näköä. Uudet tutkimukset ja selvitykset osoittavat yhä selvemmin, että pölhöpopulisteiksi ja rasisteiksi haukutut huolestuneet kansalaiset ovat sittenkin olleet oikeassa: rajoittamaton maahanmuutto ei pelasta Suomen taloutta. Anteeksipyynnön sijaan eliitti on valinnut toisen tien – oikeutettu arvostelu ja totuuspuhe on väännetty vihapuheeksi, joka yritetään saada kuriin pelottelulla,…
Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

5. joulukuu 2012 kello 15:21 pekka saarinen sanoi...

Vieläkös olet ilmaillut? Kaikki muut kasvaa jo koiranputkea, perskeles.

5. joulukuu 2012 kello 15:16 pekka saarinen sanoi...

Joo, ja muistatko kun piti lähteä Tuulialla Lappiin, mutta ei päästy yhteisymmärrykseen kuka meistä kolmesta menee runkoon? Olihan reissuja,-hengissä ollaan. 

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot