Mikko Hamunen
Jaa

Jäsenen Mikko Hamunen ystävät

  • Sitsimies
  • pekka saarinen
 

Esittelysivu: Mikko Hamunen

Uusimmat tapahtumat

Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Vuasi hutkittiin kuin viarasta sikaa, sitten apulaisoikeusasiehen sijainen Pölönen vapautti tuskasta!'
"On valtavaa tuhlausta, kun osaajat eivät saa siirrettyä taitojaan nuoremmille. Koko ihmiskunnan kehityshän on perustunut siihen, että sukupolvet siirtävät taitonsa nuoremmilleen, jotka kehittävät edelleen…"
Maalis 9
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Vuasi hutkittiin kuin viarasta sikaa, sitten apulaisoikeusasiehen sijainen Pölönen vapautti tuskasta!'
"N^ Hyvä, että toit asian esille. En tunne tapausta, mutta usein asioissa on toinenkin puoli, ja lisäksi se on sellainen, että sitä ei voi julkisuudessa käsitellä. Totta on myös se, että byrokratian…"
Maalis 7
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Vuasi hutkittiin kuin viarasta sikaa, sitten apulaisoikeusasiehen sijainen Pölönen vapautti tuskasta!'
"Mainiota, että ainakin 2. asteen johtokuntaa vetää asiansa osaava ja ongelmiin syventyvä henkilö. Tätä Tampere kaipaa joka tasolla."
Maalis 7
Toni Lahtinen kommentoi blogikirjoitusta 'Ksenofilia voittaa perustuslain'
"No jos Seppo Roth saa tuollaisesta kiksejä, niin eiköhän se sitten kerro enemmän hänestä kuin minusta."
Helmi 3
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Ksenofilia voittaa perustuslain'
"@Toni Lahtinen Mainitsit sanan "Demla". Seppo Roth saattaa soveltaa sinuun "vastuullista sananvapautta" tuosta syystä. Hys-hys."
Helmi 3
Toni Lahtinen kommentoi blogikirjoitusta 'Ksenofilia voittaa perustuslain'
"Pitää muistaa, että Suomessa on "vastuullinen sananvapaus". Tämä tarkoittaa sitä, että on olemassa kysymyksiä ja näkemyksiä, joita ei saa julkisesti esittää, tai jos…"
Helmi 2
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Ksenofilia voittaa perustuslain'
"Valitettavan totta, mutta kun "suvaitsevaisuus"..."
Helmi 2
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Moniosaajat ja eliitin valhe'
"Kunpa joskus jollakin olisi aikaa käydä läpi muutaman "erikoisosaajavirkamiehen" taustat, ja millä eväillä ko. henkilö on asemaansa päässyt. Sen verran olen ehtinyt vuosien varrella huomaamaan,…"
Tammikuun 27
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Moniosaajat ja eliitin valhe'
""Ei tuotakaan naivia lausumaa voisi uskoa korkean, työ- ja elinkeinohallinnon virkamiehen lausumaksi. Uskomatonta höpötystä." Kyllä voi. Apina suoltaa saamaansa propagandaa, koska kyvyt eivät riitä…"
Tammikuun 27
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Moniosaajat ja eliitin valhe'
"Ei uskoisi, että TEMin kansliapäällikkökin jaksaa pyörittää tuota Finlayson_Stockmann_Fazer - propagandaa. Erilainen aika, erilainen maailma, erilaiset ihmiset. Toisekseen ko herrat olivat oman alansa osaajia,…"
Tammikuun 27
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Moniosaajat ja eliitin valhe'
"Lööppijournalismi ei totuutta kaipaa."
Tammikuun 27
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Moniosaajat ja eliitin valhe'
"Mitä enemmän asioihin perehtyy, sitä hullummalta meno vaikuttaa. Jos perinteinen media hoitaisi sen työn mistä heille maksetaan ja kävisi kiinni hulluimpiin avautumisiin, niin maailma olisi paljon parempi paikka…"
Tammikuun 27
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Kaksinaismoralismi ja islam'
""Miksi sitten asiallista kritiikkiä esittäviä syytetään välittömästi rasisteiksi ja tosiasioita esittäviä tuomitaan uskonnonvastaisesta kiihotuksesta?" Kysymys voi olla…"
Tammikuun 27
Jari Niemelä kommentoi blogikirjoitusta 'Moniosaajat ja eliitin valhe'
"Oikein hyviä huomioita ja hyvä kattaus näistä järjettömistä lausunnoista. Melkein itku pääsee, kun luen jonkun mukaviisaan kommenttia liittyen maahanmuuttoon ja kommentissa mainitaan Fazer ja Finlayson.…"
Tammikuun 27
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Vihreä valhe (?) Saksan sähköntuotannosta'
""Vihreä energian"  takia joudutaan koko ajan pitämään varalla kapasiteettia. Se lisää päästöjä ja kustannuksia. Joissakin tapauksissa päästöjä jopa…"
Tammikuun 11
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Kotouttajat vaihtoon - sabotaasia turvapaikanhakijoilla'
""Ei se hullu ole joka pyytää, vaan se joka antaa", pitää paikkansa tässäkin. Liki 30 vuotta jatkunut puuhastelu ei vaan ota onnistuakseen, mutta mitäpä sillä väliä kun maksajat…"
Tammikuun 5

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Mikko Hamunen
Minä vuonna olet syntynyt?
1949

Jäsenen blogi

Ksenofilia voittaa perustuslain

(2. helmikuuta 2017 at 21:54) — 4 kommenttia

Ksenofiliasta eli muukalaisihailustako tässä onkin pohjimmiltaan kysymys? Mikä muukaan selittäisi oikeuslaitoksen ja poliitikkojen suhtautumista kantaväestön enemmistön tuntoja peilaaviin maahanmuuttokriitikoihin. Perustuslain pitäisi olla kaiken lainkäytön ylimmäinen viisaus, sekä kansalaisten tuki ja turva mielivaltaa vastaan, mutta se ei kuitenkaan enää takaa kantasuomalaisille samaa kohtelua kuin vierasmaalaiselle – se mikä on kiellettyä…

Jatkuu...

Moniosaajat ja eliitin valhe

(27. tammikuu 2017 at 12:00) — 6 kommenttia

Olisiko nyt anteeksipyynnön aika? Eliitti on erehtynyt, tai sitten se valehtelee päin kansalaisten näköä. Uudet tutkimukset ja selvitykset osoittavat yhä selvemmin, että pölhöpopulisteiksi ja rasisteiksi haukutut huolestuneet kansalaiset ovat sittenkin olleet oikeassa: rajoittamaton maahanmuutto ei pelasta Suomen taloutta. Anteeksipyynnön sijaan eliitti on valinnut toisen tien – oikeutettu arvostelu ja totuuspuhe on väännetty vihapuheeksi, joka yritetään saada kuriin pelottelulla,…
Jatkuu...

Kotouttajat vaihtoon - sabotaasia turvapaikanhakijoilla

(5. tammikuu 2017 at 15:10) — 4 kommenttia

Taloudellinen sabotaasi, mistään muusta ei voi olla kysymys kun Suomessa pidetään kymmenet tuhannet korkeasti koulutetut ja työintoiset turvapaikanhakijat toimettomina ja yhteiskunnan elätteinä. Kotoutusteollisuus voi sen sijaan paksusti, ja näyttääkin siltä, että kotouksen miljardipanostuksesta on tullut mukana olijoille hillotolppa, jonka ääressä omien taskujen täyttäminen on tärkeämpää kuin tulijoiden kotouttaminen työhön ja toimeliaisuuteen.

Huijauksesta on kysymys, sillä miten…

Jatkuu...

Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä

(2. tammikuu 2017 at 10:42) — 24 kommenttia

Usko sosialismiin, vieraiden kulttuureiden paremmuuteen – jopa ihmisen kykyyn voittaa auringon vaikutus on astunut taikauskon tilalle.

Mikä yhdistää paavi Franciscusta, presidentti Obama Barakia, Sauli Niinistöä, Matti Vanhasta ja tiedotusvälineitä? Sehän on: Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä.

Ei riitä, että Euroopan tulevaisuutta horjutetaan muslimi-invaasiolla, lisäksi teollisuusmaat ovat lupaamaisillaan…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

5. joulukuu 2012 kello 15:21 pekka saarinen sanoi...

Vieläkös olet ilmaillut? Kaikki muut kasvaa jo koiranputkea, perskeles.

5. joulukuu 2012 kello 15:16 pekka saarinen sanoi...

Joo, ja muistatko kun piti lähteä Tuulialla Lappiin, mutta ei päästy yhteisymmärrykseen kuka meistä kolmesta menee runkoon? Olihan reissuja,-hengissä ollaan. 

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot