Mikko Hamunen
Jaa

Jäsenen Mikko Hamunen ystävät

  • Sitsimies
  • pekka saarinen
 

Esittelysivu: Mikko Hamunen

Uusimmat tapahtumat

Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Vihreä valhe (?) Saksan sähköntuotannosta'
""Vihreä energian"  takia joudutaan koko ajan pitämään varalla kapasiteettia. Se lisää päästöjä ja kustannuksia. Joissakin tapauksissa päästöjä jopa…"
Tammikuun 11
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Kotouttajat vaihtoon - sabotaasia turvapaikanhakijoilla'
""Ei se hullu ole joka pyytää, vaan se joka antaa", pitää paikkansa tässäkin. Liki 30 vuotta jatkunut puuhastelu ei vaan ota onnistuakseen, mutta mitäpä sillä väliä kun maksajat…"
Tammikuun 5
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Kotouttajat vaihtoon - sabotaasia turvapaikanhakijoilla'
"Olisiko huume, ihmissalakuljetus, varkaus, ryöstely, jne sellainen tyypillinen ala? Toki kaikenlainen muukin kauppapuuhastelu varmaankin sopii - toki veroja maksamatta."
Tammikuun 5
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Kotouttajat vaihtoon - sabotaasia turvapaikanhakijoilla'
"Kielitaitoiset tuontimiehet ja bisnes toimii -mutta millä aloilla?"
Tammikuun 5
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Kotouttajat vaihtoon - sabotaasia turvapaikanhakijoilla'
Tammikuun 5
Harri Rautiainen kommentoi blogikirjoitusta 'Kotouttajat vaihtoon - sabotaasia turvapaikanhakijoilla'
""Irakilainen vienti-insinööri" oli keskisen Suomen VOKin johtajan lempiprojekti. Kuis lähetetään tämä osaaja myyntimatkalle lähtömaahansa, kun häntä siellä kurpitsavaunutarinan…"
Tammikuun 5
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalaiset vihaleimattu: "Kaikki suomalaiset eivät ole Perussuomalaisia - mutta kaikki Perussuomalaiset ovat suomalaisia!" . Ja jopa viisaat nykyään hiljaisia vai tyhmiä?'
"Helppo analyysi: onko Suomen EU-, Euro-, maahanmuutto- ja ilmasto-/energiapolitiikkaa hoidettu viisaasti? Lisätään vielä Suomen suhteet Venäjään. Kenen syy/ansio?"
Tammikuun 5
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
"Siihen ryhmään kuuluu meistä jokainen, jos vastaa kysymykseen: onko ihminen vaikuttanut lämpötilan nousuun?. Tietenkin on. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja koska ihminen on tuottanut hiilidioksidia ja koska hiilidioksidilla on…"
Tammikuun 3
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
""Damski vetosi myös huuhaa-tutkimukseen, että 97 % tutkijoista pitää ilmastonmuutosta ihmisen aiheuttamana. Tämä tutkimus on tehty niin, että allekirjoittanut ja monet maailman johtavista ilmastoskeptikoista…"
Tammikuun 3
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
"@ Mika Helasvuo "Ehkä olen ymmärtänyt väärin, että kyse on siitä mistä todellisuudessa muodostuu erittäin usein käytetty väite tiedeyhteisön 97%:n konsensuksesta asian suhteen. Onko…"
Tammikuun 2
Mikko Hamunen kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
"Kiitos tarkennuksista AA. Totta on, että hiilidioksidin määrä on lisääntynyt julmetusti, olisikohan n. 280 -> 400, ja nousu jatkunee. Osa siitä sitoutuu es. meriin, mutta kyllähän tosiasia on,…"
Tammikuun 2
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
"Ehkä olen ymmärtänyt väärin, että kyse on siitä mistä todellisuudessa muodostuu erittäin usein käytetty väite tiedeyhteisön 97%:n konsensuksesta asian suhteen. Onko sellaista konsensusta…"
Tammikuun 2
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
"PS. En ole sitten mikään Vihreä"
Tammikuun 2
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
"Ensinnäkin hiilidioksidin määrä kertoo poltetun energian määrän, miinus hiilidioksidin määrän ennen teollista aikaa saadaan suurin piirtein se mikä nyt on liikaa (toki tästäkin…"
Tammikuun 2
Eräs Isä kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
"Hiilidioksidi on itse asiassa hyödyllinen yhdiste. Koska ilman hiilidioksidipitoisuus on kasvanut, Sahelia on alkanut pikkuhiljaa vihertää aiempaa enemmän, hehtaarisadot ovat kasvaneet kaikkialla maailmassa väkilannotteita…"
Tammikuun 2
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä'
"Tyypillinen alarmistihysteerinen purkaus könni. Kukaan ei ole ehdottanut ilmakehän tahallista saastuttamista. Saastuttaminen kuitenkin on eri asia kuin CO2, mitä ilmakehässä on ollut ennen ihmiskuntaakin ja tieteellisten…"
Tammikuun 2

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Mikko Hamunen
Minä vuonna olet syntynyt?
1949

Jäsenen blogi

Kotouttajat vaihtoon - sabotaasia turvapaikanhakijoilla

(5. tammikuu 2017 at 15:10) — 5 kommenttia

Taloudellinen sabotaasi, mistään muusta ei voi olla kysymys kun Suomessa pidetään kymmenet tuhannet korkeasti koulutetut ja työintoiset turvapaikanhakijat toimettomina ja yhteiskunnan elätteinä. Kotoutusteollisuus voi sen sijaan paksusti, ja näyttääkin siltä, että kotouksen miljardipanostuksesta on tullut mukana olijoille hillotolppa, jonka ääressä omien taskujen täyttäminen on tärkeämpää kuin tulijoiden kotouttaminen työhön ja toimeliaisuuteen.

Huijauksesta on kysymys, sillä miten…

Jatkuu...

Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä

(2. tammikuu 2017 at 10:42) — 24 kommenttia

Usko sosialismiin, vieraiden kulttuureiden paremmuuteen – jopa ihmisen kykyyn voittaa auringon vaikutus on astunut taikauskon tilalle.

Mikä yhdistää paavi Franciscusta, presidentti Obama Barakia, Sauli Niinistöä, Matti Vanhasta ja tiedotusvälineitä? Sehän on: Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä.

Ei riitä, että Euroopan tulevaisuutta horjutetaan muslimi-invaasiolla, lisäksi teollisuusmaat ovat lupaamaisillaan…

Jatkuu...

Poltan talosi - älä räyhää

(20. joulukuu 2016 at 11:12) — 14 kommenttia

-Ihmisten on uskallettava sanoa, ettei räyhääminen sovi, otsikoitiin Aamulehdessä 19.12. Suomen ilmapiiriä mittaavan tutkimuksen yhteydessä. Alma Median tekemässä tutkimuksessa kävi ilmi, että vain 17 prosenttia vastaajista ei pitänyt ilmapiiriä lainkaan ahdistavana. Mutta mikä on syy ja mikä on seuraus? Mitä asialle olisi tehtävissä? Vertauksen vuoksi voisi kysyä: räyhäisitkö sinä, jos talosi meinataan polttaa?…

Jatkuu...

Ruotsi antautui pelolle ja rasistipopulismille

(16. joulukuu 2016 at 21:00) — 4 kommenttia

Ruotsista kuuluu kummia. Maan hallituspuolueissa on alettu katua noudatettua maahanmuuttopolitiikkaa ja lähentyä aiemmin rasistisiksi ja muukalaiskammoisiksi nimiteltyjä tahoja. Hyvä esimerkki linjanmuutoksesta on Kokoomuksen Anna Kinbergin Aftonbladetissa julkaisema kirjoitus ”Tämän vuoksi olen muuttanut kantaani maahanmuutosta”. Hän vaatii kirjoituksessaan mm. tarkoin vartioituja rajoja ja tiukempaa elatusvelvollisuutta myös työperäisen maahanmuuton…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

5. joulukuu 2012 kello 15:21 pekka saarinen sanoi...

Vieläkös olet ilmaillut? Kaikki muut kasvaa jo koiranputkea, perskeles.

5. joulukuu 2012 kello 15:16 pekka saarinen sanoi...

Joo, ja muistatko kun piti lähteä Tuulialla Lappiin, mutta ei päästy yhteisymmärrykseen kuka meistä kolmesta menee runkoon? Olihan reissuja,-hengissä ollaan. 

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot