Juutas
Jaa
 

Esittelysivu: Juutas

Uusimmat tapahtumat

Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Eutanasiaa'
"Ei tämä keskustelu helppoa ole, mutta kuka se on sanonut, että helpolla pitäisi päästä. Neuvos teki ihan hyvän alustuksen, mutta tuli leimatuksi idiootiksi ja vasemman jalan saappaaksi. Jos tuollaisen leiman…"
maanantai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Eutanasiaa'
"Tämä on aihe, josta syntyy helposti täydellinen eipäsjuupastelu. Inttämällä se ei ratkea. Erilaiset mielipiteet ovat ja pysyvät. Erilaisia näkökulmia on olemassa.  Viimeisessä Kanavassa oli…"
sunnuntai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Yksityistäminen toimii kunhan säännöistä sovitaan'
"Tästä asiasta käytävää keskustelua ahdistaa se, että me emme tiedä kunnolla ja tarkasti oikeastaan mistään mitään. Kun ei ole tietoa, on sitä enemmän pelkoja. Muutos romahduttaa…"
sunnuntai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Parinuhteessa'
"On ihan hyvä pauttaa välillä mieleen, että elämä ei etene otsanahkaa rypistelemällä"
sunnuntai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Paavo Lipponen vaatii Suomea Saksan sylikoiraksi'
"Ei taida ihan hyvin  mennä, kun syntipukki haetaan 20 vuoden takaa. Minä muistan kyllä asiat niin, että Lipposessa oli miestä panna oman puolueen tuuliviirit järjestykseen. Hänen hallituksensa johdolla…"
sunnuntai
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'JOHTAJA-AINESTA'
"Samaa mieltä. Osaava kuin pystyvä ja selväsanainen että omaa hyvänkin eteenpäin katsovan oman linjansa,ilman tarpeetonta poliittista "slangia" ... sen kummemmin syyttelemättä irtopisteiden keruuta…"
perjantai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Hollannin vaalit ja Hesarin uutisähky'
"En pysty määrittämään oikealla tai vasemmalla oloa. Avaruudessa ne ovat vaikeaselitteisiä käsitteitä, ja kädelliselle ihmiselle ne ovat selviä, on sitten pöydän vieressä tai seisoo.…"
Maalis 17
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'JOHTAJA-AINESTA'
"Sari Essayah on erittäin miellyttävä ja osaava poliitikko. Puhuu aina asiaa, perustelee kantansa, eikä sorru kapulakieleen, jo meppinä ollessaan kirjoitti EU:sta erittäin selkeitä "raportteja" mm. Uuteen…"
Maalis 17
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'TULEEKO EVÄITÄ KUNTAVAALEJA VARTEN?'
"Asiallinen avaus. Yksi asia mikä tekee näistä TV ohjelmista pitkäveteisiä on että loputtomasti kysellään että miksi tästä ja tästä tingitään ja miksei tätä ja…"
Maalis 15
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'TULEEKO EVÄITÄ KUNTAVAALEJA VARTEN?'
"Niin, Pentti; katselen jos aihetta on, areenasta tietokoneella ja se on helpompaa kun voi palata taakseppäin; kuka ja mitä sanoikaan esim. Pääasiassa esitin mielipiteeni vanhoista vaaliohjelmista, uusiahan ei oikeastaan…"
Maalis 15
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'TULEEKO EVÄITÄ KUNTAVAALEJA VARTEN?'
"Kalervo Ei millään pahalla, mutta eikös se ole aika vaikea luoda mielipide siitä, mitä ei näe?"
Maalis 15
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Armaani'
"Juuri niin. Näitä näkökulman vaihdoksia tarvitsee.."
Maalis 15
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'TULEEKO EVÄITÄ KUNTAVAALEJA VARTEN?'
"Avaajan kanssa siinä aivan samaa mieltä, että tv:n (en katsele) luomat tentit valtakunnan päättäjien tasolla ovat kyllä halpaa viihdettä, ilman asian tynkääkään. No, viihteeksihän ne…"
Maalis 15
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'TULEEKO EVÄITÄ KUNTAVAALEJA VARTEN?'
"Onhan se siinäkin mielessä hyvä puhua hiukan sotesta, kun tulevat valtuutetut ovat myrskyn silmässä, istuen neljä vuotta päättäjinä. Sen soten lieveilmiöinä tulee olemaan asioita, jotka…"
Maalis 15
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Neuvostoliiton tarkoitus ei ollut vallata Suomea talvisodassa'
"Kyllä Neuvostoliitolla oli ihan vakaat aikeet valloittaa Suomi. Sehän asetti Kuusisen hallituksen ja talvisodan alussa. Sen oli määrä tulla Suomen hallitukseksi, kun neuvostojoukot ottavat haltuun  ensin Helsingin ja…"
Maalis 14
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Tri Janne Saarikiven (HY) on TODISTETTAVA, että "Suomessa puhuttiin ennen ajanlaskun alkua vain täysin tuntemattomia kieliä"!'
"RJK oli tehnyt pitkän, perusteellisen analyysin Aamulehden surkeasta jutusta, johon käyvät Viidan runon sanat: "Niin on päitä viisin, kuusin / päiden välit riisin raasin /  ettei ymmärrys ylety…"
Maalis 9

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Mauno Rissanen
Minä vuonna olet syntynyt?
1937
Kerro lisää itsestäsi!
Eläkkeellä oleva äidinkielen opettaja ja rehtori. Toiminut kunnallisissa luottamushenkilötehtävissä 30 vuotta.

Jäsenen blogi

JOHTAJA-AINESTA

(17. maaliskuu 2017 at 09:31) — 2 kommenttia

Kuuntelin eilen illalla kristillisdemokraattien puheenjohtajan vaalitentin. Hänen esiintymisessään oli otetta. Ei lähtenyt lipomaan äänestäjiä varhaiskasvatuslupauksilla. Ei luvannut hulvatonta rahakäyttöä. Tunnusti taloudellisten asioiden olemassaolon. Ei ryhtynyt sananjulistukseen, mutta toi esiin ajattelunsa. Hölmöllä kielikuvalla: Sari Essaiah on ainoa mies tähän mennessä esiintyneiden puheenjohtajien joukossa. En ole koskaan äänestänyt tätä puoluetta. En lupaa äänestää nytkään. Mutta…

Jatkuu...

TULEEKO EVÄITÄ KUNTAVAALEJA VARTEN?

(14. maaliskuu 2017 at 23:19) — 5 kommenttia

Mieli tekisi sanoa, että ei tule.

Kuuntelin ensimmäisen puoluekohtaisen kuntavaalitentin. Orpoa hiillostettiin päivähoidosta, koulutuksesta ja sotesta.

Sote on asia, josta kuntavaaleihin valmistauduttaessa on aika turha puhua. Lakien valmistelu on kesken. Ensimmäiset kokeilut ovat pienillä alueilla menossa. Kuntien valtuutetut eivät päätä sotea koskevista asioista. Ne setvitään vasta "alueneuvostoissa". Poliitikot saadaan puhumaan läpiä päähänsä parantuvista palveluista,…

Jatkuu...

MIHIN MATKALLA, EU?

(2. maaliskuu 2017 at 11:14) — 5 kommenttia

Eilisessä Aamulehdessä oli Aura Sallan näkökulmakirjoitus EU:sta. Yksi hänen korostamiaan asioita oli se, että on keskityttävä talouden ja ulkoisen turvallisuuden haasteisiin ja jätettävä erilaiset suositukset. ja kansalliseen ja alueelliseen päätöksentekoon  sopivat asiat jäsenmaille.

Miten Suomen puolueet vastaavat tähän haasteeseen?

Yhdestä asiasta olen Aura Sallan kanssa eri mieltä. Hän sanoo, että EU on juuri sellainen, millaiseksi päättävät jäsenmaat ja kansalaiset ovat…

Jatkuu...

MITÄ EUTANASIASTA SEURAISI

(24. helmikuuta 2017 at 16:05) — 39 kommenttia

Neuvos teki alustuksen niin tärkestä aiheesta, että  teen vielä toisen otsikoinnin. Jospa keskustelua syntyisi enemmän kahden täyn kautta.

On ongelmallista, jos tästä asiasta tehdään päätös vain siltä pohjalta, että on kansalaisaloite ja on kuntavaalit, joita varten täytyy miellyttää suurta yleisöä.  Päätöstä ihmisen elämän lopettamisesta on harkittava monesta näkökulmasta.

Kunnoltaan heikkenevä ihminen kohtaa oman katoavaisuutensa. Hän kohtaa myös kuntonsa heikkenemisen ja…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot