Juutas
Jaa
 

Esittelysivu: Juutas

Uusimmat tapahtumat

Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Ranskan tutkimus Syyrian kaasuista todistaa tosiasiassa, että hallitus ei ollut syypää vuoden 2013 kaasuihinkaan!'
"Tämä on ihan kiinnostava keskustelu lukea. Vertaan sitä parhaimmillaan luettavana olevaan kirjaan Infosota. Yksi ns. trollaamiseen liittyvä piirre on se, että vaaditaan todisteita, ei uskota vasta-argumentteja  ja…"
11 tuntia sitten
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Media ja Sipilä'
"Juttu Aamulehdessä kertoo kovin suuresta herkkähipiäisyydestä. Puoli maailmaa on poissa tolltaan, kun Sipilä kävi viestienvaihdon yhden toimittajan kanssa.  Suomen maineen pelätään menneen. Taas…"
11 tuntia sitten
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Valkoinen terrori nostaa taas päätään'
"Käsittämätöntä, miten ampumiskohtaus juhlarahan aiheena oli tarkastuksessa hyväksytty. Käsittämätön taiteilija, joka ei ymmärrä aiheen repivyyttä.…"
eilen
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Hyvin sanottu II, "Myös suomalaisia pitäisi sopeuttaa uusiin realiteetteihin"'
"Ehkä tuota Aamulehden juttua Airaksisesta pitää hieman yrittää ymmärtääkin. Se on toimittajan juttu 70 vuotta täyttävästä miehestä. En minä tiedä, mikä siinä on…"
tiistai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Hyvin sanottu II, "Myös suomalaisia pitäisi sopeuttaa uusiin realiteetteihin"'
"Kenen tässä oikeastaan pitäisi sopeutua? Niidenkö, jotka uskossa ilmaisen rahan riittävyyteen vaativat entistä parempia palveluja ja entistä useampia palvelijoita? Vai niiden, jotka korkeintaan vähän…"
maanantai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Metsään meni että rungot raikuivat eli Ylenantoisaa uutisointia, osa 2 - Missä oikeasti eletään yli varojen?'
"Yksi vihreyden perusasioita on syyllisyydentunteen herättäminen. Se tehdään tarvittaessa  sopivasti kohdistettuna "vaihtoehtoisilla totuuksilla". Ilmastonmuutos on vakava asia, mutta se ei WWF:n  ym:den…"
sunnuntai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Setaveteraani T.Halosen ontuvat teesit.'
"Hämmästyttävän teoreettista ihmisarvoajattelua entiseltä presidentiltä. Kun ihmisoikeustilanne on Syyriassa, Afganistanissa, Pakistanissa ja ties kuinka monessa maassa sitä mitä se on, on turha odottaa,…"
lauantai
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'TAMPEREELLA OLLUT TÄHÄN SAAKKA HYVÄ HERRAONNI- TOIVOTTAVASTI JATKUU'
"Kyllä pitää olla vähän samaa mieltä Juutaksen kanssa. Pelkään ihan helvetisti että Pekka V. Salmi nousee pormestariksi, hän todennäköisesti polttaisi koko kylän ennen minkään…"
Huhti 10
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'TAMPEREELLA OLLUT TÄHÄN SAAKKA HYVÄ HERRAONNI- TOIVOTTAVASTI JATKUU'
"Ei ole ollut. Pääosa korruptoituneita ja muuten moraalittomia ja muut saamattomia."
Huhti 10
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Padan pohjalta ylös:'
"Perussuomalaisuus on kiinnostava asia. Puolue hävisi paljon, mutta ääniä se sai lähes yhdeksän prosenttia. Kaksi kertaa enemmän kuin kristilliset ja yhtä paljon kuin Vasemmistoliitto. Ei se mihinkään…"
Huhti 10
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'TÄTÄKÖ OLISI VIHREÄ VALLAN PITO?'
""Vihreiden Sinnemäki: Pormestarikisa oli tässä - ”Tämä on niin älyttömän hyvä tulos, että tällä saa mandaatin muuttaa Suomea”" Vihreä vaalilupaus: Tulemme…"
Huhti 10
Teho Paketti kommentoi blogikirjoitusta 'TÄTÄKÖ OLISI VIHREÄ VALLAN PITO?'
"Ryhtiä ?? Odotammeko turhaan ??"
Huhti 10
Make kommentoi blogikirjoitusta 'TÄTÄKÖ OLISI VIHREÄ VALLAN PITO?'
"Ihmeellistä sensurointia taas täällä Aamulehden blokissa. Eilen laitoin asiallisen vastauksen ylläpidon Rothin viestiin ja vastaukseni hävitettiin jonkin nimettömän sensuuritahon toimesta. Sen sijaan jo…"
Huhti 8
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'TÄTÄKÖ OLISI VIHREÄ VALLAN PITO?'
"""Pidän enemmän Ville Niinistöstä joka lähtilaukalle kun kuulee huhun, että lapset pulassa kuin siitä joka vaan kääntää kylkeä." - Mikael Jungner"" Jugner kuuluu…"
Huhti 8
Teho Paketti kommentoi blogikirjoitusta 'TÄTÄKÖ OLISI VIHREÄ VALLAN PITO?'
"vihervasuri alxxx koittaa kiillottaa törkyjuttuja salonkikelpoiseksi. Viimeset gallupit varmaan hiertää kengässä ja pahasti."
Huhti 8
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Rauhottukkaa!'
"Tästä keskustelusta nousee esiin ihan kiinnostavia salaliittoteorioita. Lisään yhden. Hämmästyttävän vähän media kiinnittää huomiota Ruotsin tapauksessa rekankuljettajaan. En ole…"
Huhti 8

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Mauno Rissanen
Minä vuonna olet syntynyt?
1937
Kerro lisää itsestäsi!
Eläkkeellä oleva äidinkielen opettaja ja rehtori. Toiminut kunnallisissa luottamushenkilötehtävissä 30 vuotta.

Jäsenen blogi

TAMPEREELLA OLLUT TÄHÄN SAAKKA HYVÄ HERRAONNI- TOIVOTTAVASTI JATKUU

(10. huhtikuu 2017 at 20:57) — 2 kommenttia

Tampereen johto on osannut tehdä hyviä päätöksiä menneinä vuosina. Paavolan ansioiksi lienevät luettavissa Särkänniemi ja kaukolämpö (Pekan putket). Tampere-talo on paikkansa ansainnut. Haukkumisista huolimatta  tunneli osoittautunee laadukkaaksi ratkaisuksi. Raitiovaunu epäilyttää, mutta kaukovaikutukset voivat olla merkitseviä, vaikka syöttöliikenneratkaisut mietityttävät. Kaupungissa on eteenpäin menemisen henki.

Tärkeintä siinä on ollut ihmisten tuleminen toimeen keskenään. On…

Jatkuu...

TRUMP TEKI SEN MISTÄ OBAMA PIDÄTTYI

(7. huhtikuu 2017 at 09:35) — 7 kommenttia

Kun eilen illalla maate mennessäni katsoin Aamulehden 100 tuoreinta uutista, yksi viimeisistä oli, että Trump harkitsee voimatoimia Syyriaa vastaan. Ajattelin, etä se on nyt myöhäistä. Kun Venäjä saa asiasta tiedon,se ryhtyy vastatoimiin estääkseen iskut. Olin väärässä. Valmistelut olivat varmasti sillä hetkellä jo menossa.

Olin aikoinaan hieman yllättynyt, kun Obama ei pannut toimenpiteitä liikkeelle. Hän oli luvannut rajan olevan kemiallisten aseiden käytössä. Hän oli kuitenkin…

Jatkuu...

TÄTÄKÖ OLISI VIHREÄ VALLAN PITO?

(4. huhtikuu 2017 at 18:19) — 25 kommenttia

Yksi maan kärkipoliitikoista Ville Niinistö on olut levittämässä hälyttävää tietoa oleskelulupaa saamattomien palautuskuljetuksesta. Hän on jo pyytänyt tekoaan anteeksi. Mitä pitää ajatella poliitikosta, joka ensin päästää tällaisen tekstin ja katuu vasta, kun on osoitettu hänen tietonsa vääriksi.

Onko hän pyytänyt anteeksi myös sitä, että tällainen tieto oli todennäköisesti yhdessä twitterin viestien kanssa aiheuttamassa mellakointia Pasilan poliisiasemalla ja ehkä myös "suoraa…

Jatkuu...

KÄVI SÄÄLIKSI SOINIA

(30. maaliskuu 2017 at 08:44) — 12 kommenttia

Kävi sääliksi Soinia. Hänen olemuksestaan huokui ainakin minun silmääni halu olla mieluummin ongella. Ymmärrän. Hän on nähnyt, kuullut ja kokenut niin monia haastatteluja, hiillostamisia ja esiintymisiä, joissa yksityiskohtien poteroita kaivellen  mennään liukaskieliseen selittelyyn ja unohdetaan kokonaisuudet. Tavallinen katsoja tulee johdatetuksi pikkuongelmien viidakkoon. Sinne Soinia on johdateltu ja sinne hän on johdatellut.

Kummallista - väsyneisyyttä ja kyllästyneisyyttäkö? -…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot