Juutas
Jaa
 

Esittelysivu: Juutas

Uusimmat tapahtumat

Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Minne poistetaan sellaiset henkilöt, joita heidän kotimaansa ei suostu ottamaan vastaan?'
"Irakilaise, jotka eivät ole saaneet oleskeluoikeutta, ovat maassa laittomasti. Ihan täsmällisesti ottaen Suomi ei ole vielä tehnyt Irakiin pakkopalautuksia. Suomi on neuvotellut asiasta Irakin kanssa, ja sikäläinen…"
14 tuntia sitten
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'ETTÄKÖ SYNTYISI MAAHANMUUTTOVASTAINEN PUOLUE?'
"Saattaa perus jakautua kahtia? Syynä myös hallituspuolueiden osaamattomuus hoitaa - taitaapa mennä kokoomuksen piikkiin, kun sitä halpatyövoimaa silläkin uhalla."
22 tuntia sitten
Norppa kommentoi blogikirjoitusta 'ETTÄKÖ SYNTYISI MAAHANMUUTTOVASTAINEN PUOLUE?'
"Tuo ennustus maahanmuuttovastaisen puolueen syntymisestä taisi olla vain Jouko Jokisen päiväuni. Sehän merkitsisi Perussuomalaisten jakautumista tai jos PS joutuisi ns. maahanmuuttokriittisen siiven valtaan, sen kutistumista osan…"
eilen
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Liikenteen veroista VAIN 1/5 käytetään liikenteen hyväksi'
"Uusissa liikenneverkko- ja -verotuskaavailuissa on paljon miettimistä. Yksi kysymys on tieverkoston kunnossapito. Mitä teitä uusi organisaatio hoitaisi? Nykyisiä valtion teitä vai myös kuntien hallitsemia? Jos se…"
eilen
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Suomessa on kaikki hyvin - mutta kuinka kauan?'
"Tarttumatta esitettyihin lukuihin Juhani Putkisen näkökulma on kyllä huomaamisen arvoinen. Ihmissalakuljettajat hakevat uusia markkinointialueita, löytävät uusia teitä ja kehittävät parempia…"
sunnuntai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Sananvapaus, karkotukset, ihmisoikeudet ja taqiyya'
"Jokaista uskontoa tulee kunnioittaa sellaisenaan. On toinen asia, jos uskonto alkaa saada äärimuotoja, lahkoja, jotka katsovat vihan ja väkivallan muulla tavoin uskovia kohtaan oikeaksi. Sitten on kyllä puhuttava suunnista, ei…"
perjantai
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'KYLLÄ HELSINGISSÄ SENTÄÄN OSATAAN - JA VARSINKIN OPETUSHALLITUKSESSA'
"Opetushallituksen kirjoituspöytäviisaat eivät pärjäisi tuntiakaan nykyisessä peruskoulussa."
torstai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'KYLLÄ HELSINGISSÄ SENTÄÄN OSATAAN - JA VARSINKIN OPETUSHALLITUKSESSA'
"Eihän lasten sananvapautta? Ei koulussa eika varmaan kotonakaan."
torstai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Näkökanta päivänpolitiikkaan.'
"Kyllä Donnerilta on aina löytynyt mielipiteitä - ja löytyy edelleen. Joskus osuvia,joskus ei. Joskus tyyliä, joskus ei. MTV haistaa journalistisesti human interest -hengessä erikoisuuden, poikkeavuuden."
torstai
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'LINTILÄN OUTO ROOLI'
" Lintilä on istunut YLEn hallintoneuvostossa sen katastrofikehityksen aikana. Hän on paljon parempi tekemään makkaraa kuin politikoimaan tai paimentamaan omia kuvitteellisia etupyyteitään kotkottavaa toimittajakanalaa."
Tammikuun 11
Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'LINTILÄN OUTO ROOLI'
"Lintilä on hallituksessa Orpon päällystakkina mallia "Kepu". Nyt on nimittäin hallituksella tarkan paikan ajat, kun kuntavaalit ovat jo nurkan takana eikä eduskuntavaaleihinkaan ole, kuin pari vuotta. Kepu…"
Tammikuun 10
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'LINTILÄN OUTO ROOLI'
"Heikoilla ollaan jos valtionvarainministeriössä on niin huonoja asiantijoita että juuri toimeen tullut uusi ministeri noin vain tietää asiat paremmin. Kyllä tässä nyt haiskahtaa jonkinlainen…"
Tammikuun 10
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'LINTILÄN OUTO ROOLI'
"Sipilä on oiva keräämään joomiehiä ympärilleen ja se kehitys on vaaraksi yhteiskunnallemme."
Tammikuun 10
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Rakas sinkkutohtori Sormaala'
"Olisiko suhteiden  epäonnistumisille pohjaa jossain myöhäisemmissäkin vaiheissa kuin prinsessa- ja sankarisaduissa?  Sillä sivulla, jolla oli Eran viittaama sinkkutohtorin haastattelu, oli mm. seuraavat otsikot: 5…"
Tammikuun 9
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'EU:nimisuojajärjestelmä.'
"En kyllä suostu nimittämään karjalanpiirakaksi niitä tuotteita, joissa on huonohkossa ruistaikinakuoressa aamupuuron kokoinen annos riisipuroa. Se on surkea teollinen jäljitelmä oikeasta karjalanpiirakasta. Nimi-…"
Tammikuun 9
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Eliitti'
"Mikä se sellainen ajatuspaja on, jonka johtaja puhuu määrittämättä mistä puhuu? Mitä on eliitti? Mistä ylimielisyys luetaan? Keitä tarkoitetaan heikommilla tai heikoimmilla? Tuollainen…"
Tammikuun 9

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Mauno Rissanen
Minä vuonna olet syntynyt?
1937
Kerro lisää itsestäsi!
Eläkkeellä oleva äidinkielen opettaja ja rehtori. Toiminut kunnallisissa luottamushenkilötehtävissä 30 vuotta.

Jäsenen blogi

ETTÄKÖ SYNTYISI MAAHANMUUTTOVASTAINEN PUOLUE?

(16. tammikuu 2017 at 22:22) — 2 kommenttia

Tällaisen ajatuksen bongasin lehdestä. Puolue ottaisi saman roolin kuin Ruotsin ruotsidemokraatit. Tällainen puolue voisi syntyä, niin oli arvelu, perussuomalaisista tai sitten sellainen syntyisi aivan itsenäisenä kehitelmänä.

Mistähän tämä ajatus kertoo?

Ehkä se kertoo ensinnäkin siitä, että maahanmuutto on niin kuuma peruna, ettei sitä kukaan oikein halua käsiinsä. Suuret puolueet karttavat aiheesta puhumista. En minä tiedä, miten niiden kunkin piirissä mielipiteet ovat…

Jatkuu...

KYLLÄ HELSINGISSÄ SENTÄÄN OSATAAN - JA VARSINKIN OPETUSHALLITUKSESSA

(12. tammikuu 2017 at 09:43) — 2 kommenttia

Tämän päivän aamu-uutisissa kerrottiin, että suuri osa kouluista rikkoo opetushallituksen määräystä. Kouluissa on kielletty kännykän käyttö välitunnilla. Opetushallitus sanoo, että tämä on sananvapauden rikkomista.

Että mitä??

Vanha Nykysuomen sanakirja sanoo, että sananvapaudella tarkoitetaan oikeutta ilmaista vapaasti mielipiteensä. Niin sitä selitettiin aikana, jolloin ei vielä ollut kännykkää tableteista sun muista vempaimista puhumattakaan. Nyt siis sananvapaus tarkoittaa…

Jatkuu...

LINTILÄN OUTO ROOLI

(10. tammikuu 2017 at 10:23) — 4 kommenttia

Hallituksessa näyttää syntyneen outo roolijako. Uusi talousministeri on jo kaksi kertaa ottanut kantaa siihen, kuinka valtiovarainministeriön olisi arvioitava valtion talouden kehittyvän. Omalla nimitysalueellaan hän ei ole tehnyt uusia avauksia.

Valtiovarainministeriö on arvioinut Suomen talouden kohentuvan 0,9 prosenttia. Siis nousua joka tapauksessa. Lintilä on kaksi kerta sanonut, että nousu on suurempi. Miksi hän haluaa puuttua ministeriön lukuihin?

Rahaministeriön…

Jatkuu...

TIMO HARAKKA JA OPPIMISEN SIUNAUKSELLISUUS

(1. tammikuu 2017 at 18:13) — 2 kommenttia

Uudenvuodenaaton Aamulehdessä Timo Harakka haukkui Sipilän hallituksen leikkaukset ja vaati seuraavalla hallituskaudella miljardin lisäyksiä erilaisiin koulutustarkoituksiin ja lisäksi miljardin syntyneiden vahinkojen korjaamiseen.

Kirjoitus vuotaa kuin seula. Kaiken kommentoiminen on liian uuvuttavaa. Keskitytään muutamiin huomattaviin kömmähdyksiin.

Harakka sanoo, että keskeinen ongelma on  tuottavuuden lasku. Kymmenessä vuodessa korkean teknologian tuotteiden viennin osuus…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot