Matti-Ilmari
  • Mies
Jaa
 

Esittelysivu: Matti-Ilmari

Uusimmat tapahtumat

Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Politiikkaa ja merkkimiehiä'
"http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706182200215950_pi.shtml Harkimo haukkuu kokoomusta Soinin suojelusta."
sunnuntai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Politiikkaa ja merkkimiehiä'
"Juupa hallituksessa 5 ministeriä 20 ulkopuolisen taholta."
sunnuntai
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'YKSI LAKKO VOI PILATA VUOSIEN PITKÄJÄNTEISEN TYÖN'
"Harri Jaskari sinähän olet oikea populisti. Kirjoituksesta saa sen käsityksen, että Suomen talouselämä kaatuu tähän ja syy on oikeuksiansa puolustavissa ihmisissä. Lakko on hyvin rajallinen ja he…"
Huhti 22
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Elettiin sitä ennenkin, esim. vuonna 1928, jolloin synnyin'
"Pitkän elämän olet elänyt, jos oikein ikäsi käsitin. Itsekin olen syntynyt ennen sotia. Sotien jälkeen tämä hyvinvointisuomi rakennettiin, nyt sitä pala palalta nakerretaan. Hyvinvointi talkoissa…"
Huhti 20
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Aamulehti ei oikaise valeitaan! Nyt se poistaa kirjoituksenikin!?'
"Mediapeliä, mediapeliä! Veltto tarvitsisi ainakin sympatiaa moisesta sorsimisesta. Ei muuta kuin baskeri tanaan ja tuulta päin!"
Huhti 9
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Iltapäivälehtien lööpit'
"Kiitos tuoreista uutisista. Kyllä paperipussin rapistelulla voi olla, jopa valtakunnan tasolla, laajoja seurauksia, ei pidä vähätellä. Myös ero-uutiset ovat ykkösuutisia. Nämä ovat todellisia helmiä,…"
Maalis 6
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Huutolaiset'
"Isoisäni isä oli täysin holtiton naistenmies. Isoisän äidin kuoleman jälkeen silloiset lapset joutuivat huutolaisiksi. Emme koskaan saaneet tietää mitä hän oli kokenut, arvostettu mies kuitenkin…"
Helmi 17
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Huutolaiset'
"Olen nähnyt dokumentin huutolais-lapsista, jossa he kertoivat huutolais-ajastaan. Olin melko järkyttynyt ihmisen pahuudesta. Kuitenkin näistä kaltoin kohdelluista lapsista tuli hyviä ihmisiä. "
Helmi 17
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Hei suomalaiset - joulupukkia ei olekaan oikeasti olemassa'
"Mielenkiintoista seurata miten Talvivaaran kaivoksen käy. Joudutaanko taasen alkuasetelmaan; valtio maksaa ja luonto saastuu. Itsellä usko on mennyt, sääliksi käy kaivoksesta riippuvaisia ihmisiä ja erityisesti…"
Helmi 16
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Otavalankatu 8, arvotalo, In memoriam.'
"Isoisä asui talossa ja silloin suurinta huutoa oli elementtitalot. Hyvä ettei Pyynikin puutaloja purettu niiden tieltä. Tämä oli sen verran nuori talo, ettei ollut purkuuhan alla."
Helmi 8
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Minne poistetaan sellaiset henkilöt, joita heidän kotimaansa ei suostu ottamaan vastaan?'
"Maahanmuutto on vaikea asia ja vaikka kuinka yrittää ymmärtää, niin se ajatteluttaa. Ei kukaan voi olettaa esimerkiksi kotoutumista 2-3 sukupolven asiaksi; kyllä se vie vähintään 200-300 vuotta.…"
Tammikuun 17
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Nyt alkaa olla aika potkia Berner pihalla ja nopeasti'
"Tämä Berner oli Vanhas-Matin löytö. Matillahan on tunnetusti huono naisonni. "
Tammikuun 9
Teho Paketti kommentoi blogikirjoitusta 'Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?'
":-D"
Joulu 1, 2016
Matti-Ilmari kommentoi blogikirjoitusta 'Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?'
"Minähän sanoin: Juha on puhtopoika, ei mikään kökkötraktori. Ja kyllä hän ansaitsee tunnustuksen sanavapauden vaalijana. Hän uhraa jopa iltansa ohjeistaessaan toimittajaa sananvapauden saloihin. Mitä…"
Joulu 1, 2016
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?'
"Molemmaton kökkötraktoreita ei sontotraktoreita. Ja Jääskeläinen se vasta on oikein tarktoreiden traktori."
Joulu 1, 2016
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?'
"Ainakin Twitterissä Stiller uhriuttaa itsensä oikein olan takaa :)"
Marras 30, 2016
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?'
"Stiller on säälittävän sortin sossudemokraatti, joka yrittää tehdä mistä tahansa puoluepoliittisen katastrofin ja puhuu pääosin suulla suuremmalla siitäkin, mistä ei mitään…"
Marras 30, 2016
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?'
"Jos on uskomista YLE:n Atte Jääskeläiseen, niin YLE uutisoi jutusta vielä kolme päivää Sipilän kommenttien jälkeen. Mitenkähän tämä istu teidän salaliittoteoreetikkojen…"
Marras 30, 2016
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?'
"Mitä tulee Stilleriin, niin olisiko hänen poistuminen parrasvaloista kuinka suuri menetys?"
Marras 30, 2016
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?'
""Ehkä Sipilän edesottamukset ovat olleet vähän horjuvia mutta ei pidä kärpäsestä härkästä tehdä" Ihan juurikin näin."
Marras 30, 2016

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Matti-Ilmari
Minä vuonna olet syntynyt?
1939
Olen eläke-äijä, joka vasta eläkkeellä tutustui tähän omituiseen "tiekkari" koneeseen. Paljon täällä on mielenkiintoista, paljon huuhaata, paljon vältettävää, kuitenkin voittopuolisesti tietoa avartavaa. Järki käteen, sanoi naapurin pappa, kun lumitöistä sairaalaan joutui ja se pätee tännekin.

Jäsenen blogi

Politiikkaa ja merkkimiehiä

(18. kesäkuu 2017 at 11:20) — 2 kommenttia

Onhan tästä kirjoitettu, on kuitenkin laitettava oma lusikka soppaan. Ensiksi voi miettiä: koska Timo Soini kavereineen eduskunnasta päätti näin suuresta operaatiosta, ketkä tosissaan siitä tiesivät. Oliko presidentti Niinistö tietoinen, oli hänellä niin muikea ilme sanottuaan lehmänkaupoista. Mitä virkapaikkoja on luvattu; on tämä todellista pelin politiikkaa. Höynäytettiinkö ruotsalaiset ja kristilliset? Mikä oli pääministeri Sipilän rooli? Mukava odotella "tietopankkien" avatumista.…

Jatkuu...

Eihän Juha ole kökkötraktori, eihän?

(30. marraskuu 2016 at 16:39) — 15 kommenttia

Voi, voi! Taasen meidän puhtopoika Juha on toimittajien hampaissa. Mikä niitä riivaa, ja kai Juhalla on oikeus lähestyä toimittajia vaikka keskiyöllä, kun on asiaakin. Eihän niissä sentään puutarhan kunnosta kyselty, vaan pidettiin sopimattomana uutisointia hänestä. Onhan Juha sentään pääministeri ja kaikenlainen ikävä uutisointi ei kertakaikkiaan sovi. Ei sovi, ei sovi. Juha sanoi niin. Onnea ja menestystä!

Oma koti turhan...

(6. marraskuu 2016 at 10:42) — 1 kommentti

Meillä taloyhtiössä päätettiin yhdentoista vuoden jälkeen lopettaa vääntö korjauksista rakennuttajan kanssa. Se oli pitkä ja raskas taival. Alku oli heti tyrmäävä. Meidän pienehköön yhtiöön oli otettu rakennusaikana kaksi huoltoyhtiötä, normaalilla kuukausikorvauksella. Lisäksi toiselle oli laadittu pitkä irtisanomis-aika, kuusi kuukautta. Hallinnon luovutuksen jälkeen meni hetki, ennenkuin asia selvisi meille. Rakennuttajan valitsema isännöintiyhtiö yritti pimittää tekemiään sopimuksia;…

Jatkuu...

Vaarallisilla vesillä

(6. syyskuu 2016 at 18:34) — 0 kommenttia

Ennenkuin on päästy alkua pidemmälle uuden ydinvoimalan kanssa, niin jo on pahoja ongelmia. Johtajalle potkut epäkohtien selvittämisestä, henkilökunnan painostamista samoista asioista, eriasteisia puutteiteita, joita peitellään. En ole varsinaisesti ydinvoiman vastustaja, mutta usko on nyt todella heikoilla. Olisiko aika laittaa suunnitelmat jäihin tämän osalta. Katsotaan ensin miten Olkivoiman kanssa käy. Saadaanko sitä käyntiin? Ikävä kyllä Venäjä ei ole sopiva laitetoimittaja tällä…

Jatkuu...

Uskosta ja uskomuksista

(30. kesäkuu 2016 at 11:24) — 3 kommenttia

Olen suurella epäuskolla seurannut kuinka ihmiset saadaan tekemään mitä hirveimpiä tekoja. Kuitenkin useimpien tekijöiden kohdalla, heidän tunteneiden toimesta, vakuutetaan heidän olleen aivan tavallisia ihmisiä. Millä heidät saadaan tekemään nuo teot ja keitä ovat ne ihmiset, jotka ovat asettuneet Jumalan asemaan, antamaan nuo käskyt ja samalla luvata tekijöille paratiisin riemuja. Eikä tämä ole uusi ilmiö. Muistetaan natsit, jotka saivat kokonaisen sivistys-kansan hirvittävään murhavimmaan…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot