Hapan Kaali
  • Mies
Jaa

Jäsenen Hapan Kaali ystävät

  • JarmoJTuokko
  • Kalevi Hartikainen
  • Olavi Salko
  • Väinö Immonen

Jäsenen Hapan Kaali ryhmät

omablogi

Lataa... Ladataan syötettä

 

Esittelysivu: Hapan Kaali

Uusimmat tapahtumat

Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Voihan kempele, Sipilältä mopo karannut käsistä'
"Neuvos "Mistä rahat nykyhallituksen tekemille vatuloinneille?" Minä "Mistä rahat SDPn varjobudjetin toteuttamiseen""
17 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'I had a dream'
"Selvää se että EUlla on hyvät ja arveluttavat puolensa. Mutta jos miinukset ja plussat lasketaan yhteen niin onko tulos negatiivinen vai positiivinen? Ja mihin suuntaan ollaan matkalla parempaan vai huonompaan?  Monella…"
17 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Voihan kempele, Sipilältä mopo karannut käsistä'
"Soinista en sitä usko ollenkaan että sinnittelisi hallituksessa henkilökohtaisten etujensa vuoksi. Lapsenuskossani kuvittelen hänen toimivan maan parhaaksi ja se paras on että ei tule sellaista hallitusta jossa on mukana…"
17 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Voihan kempele, Sipilältä mopo karannut käsistä'
"SDPn varjobudjetti on sellainen jonka kai useampikin oppositiossa oleva puolue tekisi, yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista luvataan. Mistä rahat auvoisampaan tilaan, se jätetään kertomatta tai sitten…"
18 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Raha(ko) ratkaisee.'
"Tämä mies oli fiksusti puettu, häpesi silminnähden kerjäämistään. Pitkään jäin miettimään että mitä on taustalla. Kerjäläisiä ei ole fiksua kuvata, mutta kun…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Sitä saa mitä tilaa.'
"Mikä minä nyt olenkaan pisteitä antamaan mutta jos olisin niin täydet pisteet Arville ja Neuvokselle periaatteiden asettamisesta rahan edelle. Venäjä on ollut eikä ole mitään syytä olettaa…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Puhutaan ihmisestä III'
"Hyvää listaa siitä mitä katkeruus aiheuttaa. Voisitko Markku luetteloida myös syitä siitä mikä se katkeroittaa ihmisen."
maanantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Monopolin purkaminen on kivuliasta - Posti'
"Hyvä punaviini hivelee kielenkantoja, oli sitten Virosta tai Alkosta ostettu, saattaa maistajansa unohtamaan hetkeksi arjen harmaat värit, nostaa mielen ylös maasta . Mutta on hetkiä jolloin tarvitaan tilkka tukevampaa,…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Ei se naamaa vaihtamalla parane, jos "ideologia" on vaihtunut utopioihin.'
"Eemelille että ei Linkolaa sopisi ihan diktaattoriksi päästää, mutta vahvaksi taustavaikuttajaksi VIHREÄSSÄ puolueessa vähän niinkuin Heinäluoma demareissa. Varmistamaan että ei vaan…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Kummolan Kale - 70 v'
"En tunne miestä, tätä Kummolaa mutta se mitä mediasta olen kuvaa persoonastaan saanut niin raha on lähellä sydäntään mitä käsitystä tämä Heikinkin juttu vahvistaa."
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Ei se naamaa vaihtamalla parane, jos "ideologia" on vaihtunut utopioihin.'
"Kyllähän Vasemmistoliitto ja Vihreät hyvin yhteen sopisivat. Kaunosieluisia idealisteja, haihattelijoita molemmat joiden puheista puuttuu realismi, ymmärrys että valtiolla käytettävissä olevan rahan…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi irti Venäjä- pakotteista!'
"Jos pakotteet ovat ainoa konkreettinen keino osoittaa Venäjälle että ei hyväksy sen toimia Krimillä ja Itä-Uktainassa niin silloin pakotteiden pitäisi jatkua. Lienenkö sitten idealisti mutta arvomaailmassani…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Monopolin purkaminen on kivuliasta - Posti'
""En vain usko, että marketit pystyisivät pitämään yhtä monipuolista viinivalikoimaa, kuin mitä alkoissa on." En minäkään, eikä ole suuressa maailmassakaan ruokakaupoissa kuin…"
lauantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Postilakko, SAKn operaatio'
"Nyt tekisi ihan mieleni lainata Raamatun etiikkaa, "kuka itse on viaton hän heittäköön ensimmäisen kiven""
lauantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Monopolin purkaminen on kivuliasta - Posti'
"Monopoli on kuin sosialismi, teoriassa hyvä, käytännössä arveluttava. Kummankin kohdalla vähän niin että ihminen raadollisuudessaan ei pysyttäydy mallissa, toimi hienojen teorioiden kaavoissa."
lauantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Postilakko, SAKn operaatio'
"Mielenkiintoinen linkki Helasvuolta. On AY pomoilla otsaa kun tuollaisen varainhankinta ja veronkierto taustanaan moittivat yrityksiä veronkierrosta ja ahneudesta. Hävetä ei AY pomo osaa."
lauantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Matti Säisä
Minä vuonna olet syntynyt?
1946
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/
Kerro lisää itsestäsi!
Olen maalta.

Kun en pidä ristisanatehtävistä enkä sudokuista yritän pitää aivoni liikkeessä kevyellä pohdiskelulla ja kirjaamalla sitten tuotokset ylös.

Vakavasti ei näitä pidä kenenkään ottaa toki samaa mieltä saa ollla.

Jäsenen blogi

Vihreät plus Vasemmistoliitto olisi n 20%

(10. marraskuu 2015 at 21:12) — 9 kommenttia

Juolahti joutessani kiikkustuolissa päähäni että jos Vihreät ja Vasemmistoliitto yhdistyisivät mikä mielestäni tuntuisi luonnolliselta syntyisi muiden suurimpien kokoinen puolue jolla olisi jo todellista vaikutusvaltaa nykyisen nalkuttamisen sijasta.

No mikä ettei. Vai olisiko esteenä Vihreiden kohdalla että Vasemmistoliitto ei ole kyllin vasemmistolainen. Pelkäsiviätkö vassarit taas että jos vouhotettaisiin liiaksi vehreyden puolesta menetetään pääomia joilla voitaisiin elättää ja…

Jatkuu...

Maamies peltoon pehmeään

(5. marraskuu 2015 at 19:55) — 32 kommenttia

Maamies peltoon pehmeään, kyntää kylvää siementään

Olen tässä nyt pari viikkoa ajellut Italian Lazion maakunnassa ja nähnyt paljon maan viljelystä. Sitä olen ruvennut kummastelemaan että kuinka täällä Berlusconin mailla pellot ovat paljon suurempia ja traktorit pienempiä kuin koti Suomessamme. Eikä ne…

Jatkuu...

Kokoomus työnantajien asialla

(19. lokakuu 2015 at 08:44) — 17 kommenttia

Tuossa juuri aamutuimaan luin netti Iltalehdestä Juha Keskisen julistuksen Näkökulmassaan aiheesta kuinka Kokoomus on vain ja ainoastaan työnantajan asialla. Monin sanoin, sanakääntein ja esimerkein tätä paheksumaansa asiantilaa kuvailee ja todistelee.

Tuossa heräillessäni yöunestani vähitellen rupesin tykönäni pohtimaan että kuka se sitten olisi työnantajan asialla jos ei kokoomus. Äkkiä en keksinyt, no mitä ehkä vähän Keskusta varsinkin jos ajatellaan että maanviljelijät ovat…

Jatkuu...

TVssä esiintyminen

(15. lokakuu 2015 at 10:07) — 6 kommenttia

Pakolaisasian ja sen miten hallitus kurjistaa eloamme tämä nyt tuntuu mitättömältä ongelmalta ja saattaa tietysti olla kovin henkilökohtainenkin.

Vanhempana ehkä jo syntymästään hitaana ja yksitoikkoisena ihmisenä minua ärsyttää kun näihin TVn keskustelu ym viihdeohjelmiin valitaan vain ihmisiä jotka ovat suustaan pikkunäppäriä. Keskittyvät enemmän kuin sisältöön siihen että se mitä suustaan päästävät olisi jotenkin muka fiksua ja humoristista. Näyttää että toisten ollessa äänessä…

Jatkuu...

Myymälävarkaat ovat hallituksen suojelussa

(10. lokakuu 2015 at 09:45) — 18 kommenttia

Hallitus aikoo peruuttaa menettelyn jolla toistuvasti varastavien sakot voitaisiin muutta vankilarangaistukseksi. Perustelu on että tulee liian kalliiksi eli 12 miljoonaa euroa istuttaa rosmoja linnassa.

Kaupalle vuosittaiset menetykset varkauksista kaupan liiton mukaan 500 miljoonaa vuodessa.

Uskoisin että me kuluttajat maksamme tuon 500 miljoonaa korotettuina hintoina.

Mielenkiintoista logiikkaa, valtio säästää 12 miljoonaa, kuluttajat maksavat viulut eli 500…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

31. elokuu 2011 kello 13:11 JarmoJTuokko sanoi...

Hapansilakat ovat mainettaan parempia... vai pitäisikö sanoa hajuaan parempia. Kalojen hapattamista on aikoinaan harrastettu myös Suomessa mutta sattuneesta syystä tapa on jäänyt unohduksiin. Tunnettu Sursillin (=hapansilakka) suku tuli Suomeen Ruotsin Uumajasta, ehkä Södermanlandista alunperin. Suvun jälkeläisiä on nykyisin kymmeniä tuhansia.

Olen mainittua herkkua maistanut ja voisin herkutella useamminkin, mutta ympäristö syrjii meitä todellisia kulinaristeja. 

Happamuus on parempi kuin liika imelyys.

31. elokuu 2011 kello 11:33 JarmoJTuokko sanoi...

Hapattaminen on hyvä säilöntämenetelmä. Täytyy antaa sinulle tunnustusta siitä, että olet keksinyt oivan keinon pitää aivosolut vireinä. 

Happamin terveisin

 
 
 

© 2015   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot