Esittelysivu: Hapan Kaali

Uusimmat tapahtumat

Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministeri Stubb vaihtaa tyyliään, kuin kameleontti väriään'
"Oppia ikä kaikki. Stubbikin oppinut että ei sovi pääministerin olla leikkisä puhumattakaan että riehakas. Ei ole kenkään seppä syntyessään."
7 tuntia sitten
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Näinhän se tietenkin on, mutta samahan se muallakin eri maiden huippujoukkueissa ja HJK nyt on Suomessa meidän mittakaavassa "huippujoukkue". "
8 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Hyvä HJK! Mutta vähän eri juttu kuin suomalainen jalkapallo tämä HJK kuitenkin sillä tuloksista vastaavat ymmärtääkseni lähinnä ulkomaalaiset pelaajat."
8 tuntia sitten
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"HJK:lta huikea temppu!"
10 tuntia sitten
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Korjaus; em-karsinnoissa, eikä -kisoissa"
20 tuntia sitten
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Mika Helasvuo kiteytti olennaisimman..Suomi on pelannut em-kisoissa täysin tasonsa ja rankinginsa mukaisesti. Ei huonommin, eikä paremmin. Ilmastosta sanoisin, että Skotlannissa ja jopa Pohjois-Englannissa pelataan sarjapelejä…"
20 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Kyuu: "...totean, että jalkapallo - tai potkupallo - on hyvä juttu..." Ihan samaa mieltä kun liikutaan kohtuudessa ja järjestetään pallonpotkimismahdolisuuksia tavallisille ihmisille. Kymmenien miljoonien…"
20 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Minä en koskaan katso urheilua ja minulle pitäisi maksaa rahaa että katsoisin tai seuraisin sitä. Minä haluan liikkua itse, en katsoa kun muut liikkuvat. Tämän sanottuani totean, että jalkapallo - tai…"
21 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Salatut elämät ja homoerotiikka'
"En ole minäkään katsonut ja toista kertaa en katso"
22 tuntia sitten
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Itseäni suomalaisessa jalkapallossa tällä hetkellä harmittaa eniten spekulointi maajoukkueen valmentajan paikasta, Mixu on mies paikallaan. Realitteetti vaan on, että meidän tasomme ei riitä tuon parempaan."
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
""Minkä urheilulajin infraa Suomessa saisi blogin avaajan mielestä rakentaa" Jokamiehen kuntoiluun ja hauskapitoon soveltuvia lajeja ihan tavallisilla nurmi- ja hiekkakentillä, juoksu ja vaelluspoluilla, ilman luxusta…"
eilen
pekka saarinen kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Lentopalloa pelataan vielä enemmän, ja siinä olemme päässeet jo MM-lopputurnaukseenkin. Hyvä Suomi."
eilen
Ala-Amurin Viki kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalainen potkupallo'
"Ohhoh. Viki kuitenkin huomauttaa, että niissä sisähalleissa nimenomaan harrastetaan blogistin kaipaamaa "nuorison palloilua ja liikuntaa"... Sitten tuossa "potkupallossa" on Suomen kannalta sellainen pieni haaste,…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Myötähäpeän ilta - Sinne- ja Arhinmäki'
"Ne ajat Suomessa ovat kaukana takanapäin kun poliitikot osasivat hävetä."
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Salatut elämät ja homoerotiikka'
"En oikein usko että homoerotiikkaan voi rohkaista tai jos voi niin mitä sitten. Ei kai homoksi tulla, homoja ollaan tai sitten ei ihan synnyinlahjana. Sinänsä mielikuvitusrikkaaseen  erotiikkaan rohkaisu on hyvä asia,…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Näillekö pitäisi vielä valtakirja luovuttaa, ei saatana.'
"Pahaltahan se tuntuu kun kumppanukset toisissaan jotain hyvä näkevät, ei olla totuttu Suomessa tälaiseen"
eilen

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Matti Säisä
Minä vuonna olet syntynyt?
1946
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/
Kerro lisää itsestäsi!
Olen maalta.

Kun en pidä ristisanatehtävistä enkä sudokuista yritän pitää aivoni liikkeessä kevyellä pohdiskelulla ja kirjaamalla sitten tuotokset ylös.

Vakavasti ei näitä pidä kenenkään ottaa toki samaa mieltä saa ollla.

Jäsenen blogi

Suomalainen potkupallo

(27. marraskuu 2014 at 13:59) — 11 kommenttia

Jalkapallointoilijat eivät pidä kun mielilajiaan kutsutaan potkupalloksi. Mutta potkupallosta on kysymys, iloisesta liikunnasta joka on pikkupoikien ja tyttöjen  mieleen ja hyvä niin. Se on iloista yhdessäoloa ja ruumiinliikuntaa, kerrassaan sopivaa kasvaville nuorille.

Mutta kyllä nimitys potkupallo Suomen miehillekin sopii, sijalla 70 maailman rankingissa potkiskelevat. Maalaisjärkinen johtopäätelmä tästä on että jalkapallo ei yksinkertaisesti sovi suomalaiselle kansanluonteelle ja…

Jatkuu...

Voihan lörtsy

(13. marraskuu 2014 at 15:54) — 16 kommenttia

Verovaroin ylläpidetty Evira pohtii kummallisia asioita. Kallispalkkaiset virkamiehet keksivät itselleen ihmeellisiä tehtäviä ja huolenaiheita. Oikein kukkanen mielestäni on tämä lörtsy nimen kriminalisointi ja samalla esimerkki kuinka maalaisjärjen viimeisetkin rippeet ovat joutuneet romukoppaan.

Vanhukset viruvat märissä vaipoissa, maantiet ränsistyvät, lastensairaalaan ei ole rahoja mutta kyllä on varaa pitää yllä virkamieskuntaa joka päivät pitkät pohtii minkä nimen joltakin…

Jatkuu...

USA ja ISIS

(10. marraskuu 2014 at 19:03) — 4 kommenttia

Näitä sivuja vuosien varrella lueskelleena olen oppinut ymmärtämään että USAn sotatoimet Lähi-Idässä ovat aina olleet tuomittavia, öljynkiilto silmissä, oman edun tavoittelu mielessä tehtyjä. Väärällä tavalla, vääriä osapuolia tuettu jne. Täysi työ ollut Venäjällä, Kiinalla ynnä muilla pyyteettömästi ollut tukea USAn kavereiden vastapuolia että taistoissa pärjäisivät.

Sitä nyt rupesin pohdiskelemaan että pitisikö USAn jättää ISIS tykkänään rauhaan, lopetettava sen pommittaminen ja…

Jatkuu...

Ahneen loppu on huono

(7. marraskuu 2014 at 08:01) — 13 kommenttia

Liki 80.00 Talvivaaran osakeisiin sijoittanutta menetti rahansa. Tässä taas kerran toteutui se että ahneella on p-kainen loppu. Kannattaisi uskoa sananlaskujen viisautta, kokemuksien myötä ne ovat syntyneet.

Jos en itsekkin olisi haksahtanut muutamaa osaketta ostamaan naureskelisin nyt vahingoniloisena. Että miksi menivätkin voitontavoittelussaan ostamaan, mikseivät säästäneet sukanvarteen tai pankkiin. Tai laittaneet kulutukseen valtiovallan iloksi tai ostaneet jonkun tavaran josta…

Jatkuu...

LIDL on nujerrettavissa

(28. lokakuu 2014 at 07:54) — 47 kommenttia

Iltasanomista luin että siellä paikalliset S- ja K-kaupat ovat vastanneet kilpailuun laajentamalla omien halpamerkkiensä valikoimaa. Sortimenttia on myös yksinkertaistettu, ja tuotteiden hintoja pyritty laskemaan kautta linjan. Ja hintojen lasku on purrut, halpakauppojen menestys on talttunut.

Voi jospa Suomessakin menisi näin, ei tarvitsisi isänmaallisten piste- ja bonushurahtaneiden enää maksaa kalliita hintoja elintarvikkeistaan. Katkeruus helpottaisi kun voisi omin silmin todeta…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

31. elokuu 2011 kello 13:11 JarmoJTuokko sanoi...

Hapansilakat ovat mainettaan parempia... vai pitäisikö sanoa hajuaan parempia. Kalojen hapattamista on aikoinaan harrastettu myös Suomessa mutta sattuneesta syystä tapa on jäänyt unohduksiin. Tunnettu Sursillin (=hapansilakka) suku tuli Suomeen Ruotsin Uumajasta, ehkä Södermanlandista alunperin. Suvun jälkeläisiä on nykyisin kymmeniä tuhansia.

Olen mainittua herkkua maistanut ja voisin herkutella useamminkin, mutta ympäristö syrjii meitä todellisia kulinaristeja. 

Happamuus on parempi kuin liika imelyys.

31. elokuu 2011 kello 11:33 JarmoJTuokko sanoi...

Hapattaminen on hyvä säilöntämenetelmä. Täytyy antaa sinulle tunnustusta siitä, että olet keksinyt oivan keinon pitää aivosolut vireinä. 

Happamin terveisin

 
 
 

© 2014   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot