Hapan Kaali
  • Mies
Jaa

Jäsenen Hapan Kaali ystävät

  • JarmoJTuokko
  • Kalevi Hartikainen
  • Olavi Salko
  • Väinö Immonen

Jäsenen Hapan Kaali ryhmät

omablogi

Lataa... Ladataan syötettä

 

Esittelysivu: Hapan Kaali

Uusimmat tapahtumat

Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Monikohan miettii mistä sipilän neuvot todellisuudessa tulee'
""EK, Aho ja Vanhanen tässä järjestyksessä. Myös siellä häärää Jaskari ja Satonen" No ovatkos nuo tahot ymmrätämättömiä neuvomaan miten Suomi nousuun?"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Monikohan miettii mistä sipilän neuvot todellisuudessa tulee'
"Vähän jossittelua, jos todella on niin että Suomen elinkeinoelämällä menee huonosti ja jos se johtuu siitä että edellytykset kilpailuun maailmamarkkinoilla ovat huonot ja jos teollisuus itse ei ole täysin…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Pirkanmaa - Suomi - tarvitsisi ja nyt äkkiä - Vihreän puolueen!'
"Tätä oikeasti vihreätä puoluetta minäkin kaipaan, saattaisin hyvinkin luonto ihmisenä äänestää. Nykyisenmallisen vihreän puolueen nimi on kovin harhaanjohtava. Parempi olisi vaikka…"
lauantai
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Heikki : Totta ja prikulleen se noin silloin meni että ihan oikein vielä mutta oliskohan tässä nykyajassa tätä nk.hienosäätöä liikaa oppikirjan mukaan säädeltyä metodiaa silläkin…"
lauantai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Samaan ryhmään tunnustaudun Heikin ja Happaman kanssa, eikä minusta ainakaan kädetöntä tullut. Tosin molemmat on tullut tässä matkan varrella katkaistua, mutta hyvällä kirurgialla ovat…"
lauantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Juuri noin kuin Karjalainenkin, tuollaisella metodilla on minusta ihminen tullut. En tiedä olisinko parempi ihminen jos olisin saanut tarhassa subjektiivista päivähoitoa. Siitä olen aika varma että…"
lauantai
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Mitenkähän me 50-luvun nurkilla syntyneet pärjäsimme ilman päivähoitoa. Äiti kotona, isä vuorotöissä, me 4 rasavilliä penskaa teimme koiruuksia minkä kerkisimme. No, päivähoito…"
lauantai
Norppa kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
""Päivähoito maksaa vanhemmille. Maksaa siis olla itse vapaalla." Maksaa, siinä on omavastuu, maksu tulojen mukaan, joten se on varsin edullista. Ja mitä se maksaa työttömille? "
perjantai
Norppa kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Ei muuta kuin kursseja niille vanhemmille, jotka eivät selviä edes parin-kolmen lapsen hoidosta."
perjantai
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Norppa ? Päivähoito maksaa vanhemmille. Maksaa siis olla itse vapaalla."
perjantai
Norppa kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Esimerkki vielä oikeasta elämästä: päiväkodin lämmitys ei toimi, kaikki palelevat päällysvaatteissa. Vanhemmat tuovat silti väkisin lapsensa hoitoon  ja menevät itse kotiin…"
perjantai
Norppa kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Vaatimukset kasvavat, kunb oikeuksia lisätään. Niinpä päivähoito todellakin aletaan nähdä "lapsen oikeutena" jolla on helppo perustella se, että "minulla pitää olla oikeus…"
perjantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Vanhat eväät eivät nykymaailmassa riitä'
"Tämä paikallinen sopiminen on minulle mysteeri, yksi sanoo että sitä kehittämällä saavutettaisiin hyviä tuloksia ja toinen heti perään että Suomessa on paikallinen sopiminen hyvässä…"
perjantai
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Hapan Sama kouluissa, kun vanhemmat jättävät kodissa kurinpidon ja kasvatuksen koulujen vastuulle. Toista on päiväkodeissa, jossa  kuri opeteaan toisin kuin hälläväliä kodeissa."
perjantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Subjektiivinen lastenhoito-oikeus on todella subjektiivinen. Tyttäreni on alan ammattilainen, yhtesikunnan laitoksessa kaitsee lapsia, antaa virikkeitä, lohduttaa ja paapoo jne. Juttelin äsken kanssaan ja tässä yksi…"
perjantai
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Lapsen oikeus omaan äitiin'
"Seppo tuota itse asiassa tarkoitin ja molempia tarvitaan se on selviö, ensi sijainen vastuu lapsesta on kuitenkin aina vanhemilla joilta lapsi suunnan saa ekana  terv tepivaari "
perjantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Matti Säisä
Minä vuonna olet syntynyt?
1946
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/
Kerro lisää itsestäsi!
Olen maalta.

Kun en pidä ristisanatehtävistä enkä sudokuista yritän pitää aivoni liikkeessä kevyellä pohdiskelulla ja kirjaamalla sitten tuotokset ylös.

Vakavasti ei näitä pidä kenenkään ottaa toki samaa mieltä saa ollla.

Jäsenen blogi

Lapsen oikeus omaan äitiin

(1. lokakuu 2015 at 21:27) — 33 kommenttia

Oppositiohan ampuu tunnetusti joka ainoa hallituksen säästöleikkauksen alas, mainiten joka ainoasta että se  juuri on kaikkein mahdollisimman huono kohde, ei tästä vaan jostain muualta. Näin huvittavastihan se aina vuodesta toiseen menee riippumatta yhtään siitä mitkä puolueet ovat hallituksessa ja oppositiossa.

Yksi on tämä lasten päivähoidon supistaminen. Leikkausta vastaan urputtajat vetoavat siihen että lapselle on parempi olla laitoksessa kuin kotona olevan äidin (tai isän)…

Jatkuu...

Valehtelu on taitolaji

(30. syyskuu 2015 at 14:32) — 5 kommenttia

Aikamme poliitikoille on muokatun totuuden puhuminen jokapäväistä, taitaa olla itse asiassa niin että vain totta ja oleellista puhumalla on pian entinen poliitikko.

Suoranaisesti valehdella eivät juuri uskalla koska vaikka aivan pikkuvalheesta kiinni jäädessään joutuvat median ja vastapuolen leirin kolleegojen armottomaan ripitykseen, niinsanotusti kärpäsestä halutaan ja saadaan revitettyä sarvekkaita härkäsiä ja näitähän median käyttäjät halajavat lukea, paljon mieluummin kuin juttuja…

Jatkuu...

Ravikilpailut hevosen näkökulmasta katsottuna

(28. syyskuu 2015 at 19:28) — 58 kommenttia

Tämä kirjoitus epäilemättä aiheuttaa vastahankaa jos raviurheilun katsoja sattuisi lukemaan mutta pakko on jonkun kirjoittaa hevosten puolesta, puolustella kun itse eivät siihen pysty nuo hienot luontokappaleet.

Vahva uskoni on että jos hevoselta itseltään kysyttäisiin että haluaako se tulla hyväksi ravuriksi, kierrellä niittämässä mainetta raviradoilla ympäri Suomea ja jopa Eurooppaa niin se vastaisi jyrkästi että en todella haluaisi. Jatkaisi ehkä että jos pakko on ihmisen mieliksi…

Jatkuu...

Lohdun sanoja oppositiolle ja AYlle

(9. syyskuu 2015 at 12:24) — 0 kommenttia

Tunnetusti toivossa paremmasta on hyvä elää kovinakin aikoina.  Jos Soinin pokka kestää ja ammattiyhdistusliike pidättyy isommin pullistelematta muskeleitaan hallitus pysyisi koossa koko vaalikauden, saattaa silloin meillä käydä kuin taannoin Ruotsissa. 

Oikeistohaliitus saattaa työllisyyden ja maan talouden paremmalle tolalle. Seuraavien vaalien lähestyessä olisi "jakovaraa", oppositiopuolueilla ja AYllä  ikäänkuin taustaa luvata äänestäjilleen yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista ja…

Jatkuu...

Liikenneministeriön sukupuolineutraalisuus

(24. elokuu 2015 at 07:13) — 10 kommenttia

Liikenneministeriö kaavailee liikennemerkeissä esiintyvien ihmishahmojen muuttamista sukupuolineutraaleiksi. Tämä on mielestäni erinomaisen hyvä esimerkki siitä että suhteellisuudentajua on Suomesamme hukassa. Valtion virastoihin on kertynyt kähmäisin perustein suojatyöpaikkoja lihavien vuosien varrella. Kuvitelkaa nyt itse, ilmeisen kallispalkkaiset virkamiehet ja heidän pomonsa oikein työkseen jahkailevat tällaisia lillukanvarsia verovaroillamme! Anna mun kaikki kestää, tieto lisää tuskaa.…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

31. elokuu 2011 kello 13:11 JarmoJTuokko sanoi...

Hapansilakat ovat mainettaan parempia... vai pitäisikö sanoa hajuaan parempia. Kalojen hapattamista on aikoinaan harrastettu myös Suomessa mutta sattuneesta syystä tapa on jäänyt unohduksiin. Tunnettu Sursillin (=hapansilakka) suku tuli Suomeen Ruotsin Uumajasta, ehkä Södermanlandista alunperin. Suvun jälkeläisiä on nykyisin kymmeniä tuhansia.

Olen mainittua herkkua maistanut ja voisin herkutella useamminkin, mutta ympäristö syrjii meitä todellisia kulinaristeja. 

Happamuus on parempi kuin liika imelyys.

31. elokuu 2011 kello 11:33 JarmoJTuokko sanoi...

Hapattaminen on hyvä säilöntämenetelmä. Täytyy antaa sinulle tunnustusta siitä, että olet keksinyt oivan keinon pitää aivosolut vireinä. 

Happamin terveisin

 
 
 

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot