Hapan Kaali
  • Mies
Jaa

Jäsenen Hapan Kaali ystävät

  • Kalervo ilmari Pohjola
  • JarmoJTuokko
  • Kalevi Hartikainen
  • Olavi Salko
  • Väinö Immonen

Jäsenen Hapan Kaali ryhmät

omablogi

Lataa... Ladataan syötettä

 

Esittelysivu: Hapan Kaali

Uusimmat tapahtumat

Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Kukahan se aloittikaan taas väkivallan...'
"Jos nyt pakko on juuri itsenäisyyspäivänä marssia niin ainoa syy joka minun olisi helppo ymmärtää on että marssitaan ja hurrataan itsenäisyyden ja vapauden kunniaksi. Mennessän voisivat marssijat…"
5 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Jokainen päivä on juhlapäivä, vapaana.'
"Juhlin omalla tavallani kuten Arvi komentaa. Lipun nostan salkoon ja kynttilät ikkunalle. Sävyisän eukko kupsukkani kanssa mökissämme emme muinakaan päivinä rähinöi, samaa latua menee rauhan vallitessa…"
15 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Ammattimiehet'
"Oppisopimuskoulutus kunniaan ja johan alkaa laatua syntyä. "
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Hyvinvointivaltio Suomi muuttunut pahoinvointivaltioksi'
""Kansan sietokyky ei ole rajaton." Mikähän lie kansan sietokyky velkataakan suhteen"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Hyvinvointivaltio Suomi muuttunut pahoinvointivaltioksi'
"Jos ulkomaiset jättiläiset maksavat verot niinkuin pitää ja tuottavat terveyspalvelut vähintään yhtä tasokkaasti mutta veronmaksajan vinkkelistä edullisemmin kuin kunnalliset kilpailijansa niin eikun…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'NÄIN SITÄ POLITIIKKAA TEHDÄÄN'
"Heinäluoma fakta tai haamu, jokatapauksessa on vahva"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'NÄIN SITÄ POLITIIKKAA TEHDÄÄN'
"SDPn ja muun vasemmiston onni on että aina välillä on näitä porvaris hallituksia jotka leikkaavat ja laittavat jäitä hattuihin suu säkkiä myöden periaatteella. Kuvitelkaa mitä siitä…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministeri Sipilää säälitään – kuka säälisi minua?'
"August "...eikä Sipilä ole tyhmä." Sehän tässä monia pelottaakin. Oletkos pessimisti, vain viisaallahan on edes mahdollisuus saattaa valtakunnan asioita hyvälle tolalle"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministeri Sipilää säälitään – kuka säälisi minua?'
"Enpä tiedä mikä riemu siitä repeäisi jos kuori avattaisiin ja listattaisiin sen sisältö kaikkien halullisten lukea. Jos ei siihen mitään rikollista liity niin so what. Ihmistä pitäisi arvioida…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministeri Sipilää säälitään – kuka säälisi minua?'
"Minlä säälin Hannua, Atte Jääskeläistä ja osin myös Sipilää. Stilleriä en ymmärrä sääliä."
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Orpo uhkaa lisäleikkauksilla laiskuuttaan'
"Aika ajoin on vaikea ymmärtää saati olla samaa mieltä Väinön tarinoiden kanssa mutta nyt osui nappiin. Juuri kuvatunlaisia toimia pitäisi tehdä. Mutta tiedämme että se ei…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministeri aloitti mykkäkoulun, mutta Jääskeläinen sanoo sotkunsa selvittänsä puhumalla.'
"Tuota Arvin väittämää että Kokoomuksen selkäranka taipui voisi hieman arvostella, toki tässäkin tietysti lopputulema on katsojan silmissä. Jos useampi puolue muodostaa hallituksen niin siinä…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Ruben Stiller: Ylessä on paljon pelkoa'
""Jonkun pitäisi nyt julkistaan YLEn toimittajien sisäiset viestit" Heh heh kylläpäs leikkasi Petruksella ihan itsekseni hekottelin luettuani"
lauantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Ruben Stiller: Ylessä on paljon pelkoa'
"Kuparisen tuotosten kohdalla voinee tulla kyseeseen rajankäynti että mikä on taidetta ja mikä rienaamista saati aivan vihapuhetta, joka tapauksessa henkii taiteessaan vahva vasemmistolaisuus. Jääskeläisen…"
lauantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Reilu peli kelpaa kapitalistille'
"Kyuu kertoo osingoista juuri niin kuin asia on, toivottavasti ne monet jotka näkevät osingot vain syntinä ja ahnautena lukevat ja ymmärtävät lukemansa."
lauantai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministeri aloitti mykkäkoulun, mutta Jääskeläinen sanoo sotkunsa selvittänsä puhumalla.'
"Kyllä minulle sellainen kuva on tullut että vuosien varrella lähinnä juuri SDP tavallisten kansalaisten etua  ajatellen on rakentanut suojaverkkoja ja lainsäädäntöä puhumattakaan…"
lauantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Matti Säisä
Minä vuonna olet syntynyt?
1946
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/
Kerro lisää itsestäsi!
Olen maalta.

Kun en pidä ristisanatehtävistä enkä sudokuista yritän pitää aivoni liikkeessä kevyellä pohdiskelulla ja kirjaamalla sitten tuotokset ylös.

Vakavasti ei näitä pidä kenenkään ottaa toki samaa mieltä saa ollla.

Jäsenen blogi

Autoilun verotus, vinkki valtiolle uudesta mahdollisuudesta

(1. joulukuu 2016 at 08:42) — 7 kommenttia

Juuri luin tällaista jutun ILn netistä:

"Skanneri tunnistaa rengassyvyydet ja kamera lukee rekisterikilven numeron. Skannauksen jälkeen auton omistaja saa halutessaan henkilökohtaisen, maksuttoman, rengasraportin renkaistaan tekstiviestillä tai sähköpostilla"

Eli tekniikka olisi valmista nopeutta valvovien peltipoliisien lisäksi asentaa renkaiden kuntoa mittaavia laitteita jotka automaattisesti lähettäisivät sakkolapun laittomilla renkailla…

Jatkuu...

AYn ja VVOn ahneus

(14. marraskuu 2016 at 17:06) — 20 kommenttia

Kansanedustaja Sari Tanus (KD) kauhistelee Iltasnomissa VVO:n ahnautta. Kertoo että viime vuonna VVO 371 miljoonan liikevaihdolla teki 225 miljoonaa voittoa.

Oli hän myös laskeskellut että jos VVO alentaisi jokaisen asunnon vuokraa 500 euroa kuukaudessa saisi se kuitenkin 8% tuotto eli 30 miljoonaa.

Keskimääräinen asumistuki pääkaupunkiseudulla on 400 euroa kuussa, eli verovaroistamme maksetaan huikeat voitot.

Voiko se olla totta että on näin? Miksi näin saa jatkua. Eikö…

Jatkuu...

Bumtsibum

(11. marraskuu 2016 at 17:11) — 8 kommenttia

Vanhempien aikojen mainosteeveen bumtsibum ohjelma kai uudelleen herätetään henkiin. Ihmetystä on herättänyt että Marco Bjurströmiä ei ole kyselty vetämään ohjelmaa. Aikanaan oli kuitenkin suosikki ja kyseisen ohjelman henki ja voima.

No nyt ei ole haluttu, miksi? Ei kai syy voi ola sukupuolinen suuntautuminensa, en usko. No entäs kun on niin kiltti. Ei kiroile, ei puhu kaksimielisyyksiä, örvellä, pelkään siis todella että tämä on syy. Empaattiselle ja  myötäelävälle juontajalle ei…

Jatkuu...

Jääkiekko, joukkuelajiko

(11. marraskuu 2016 at 09:27) — 5 kommenttia

Pieni ongelmahan tämä omani on SOTEn, Trumpin, leikkureiden ja pakolaisongelmien rinnalla ja ehkä tosiaan aivan henkilökohtainenkin mutta kyllä taas mieleni pahoitin kun TV ykkösen ureheilu-uutisia aamutuimaan katselin.

Vanhan kaavan mukaan urheilu osa alkoi luettelemalla kuka suomalainen jääkiekon pelaaja ulkomailla oli mitäkin tehnyt, maaleja, syöttöjä, torjuntoja. Sitten vielä samoja urotekoja koripallon kohdalla maailman turuilta. 

Eilen illalla pelattiin…

Jatkuu...

Rikesakkojen epäoikeudenmukaisuudesta

(31. lokakuu 2016 at 07:54) — 24 kommenttia

Tätä purnaan että kun vuoden sisällä on saanut kolme rikesakkoa ylinopeuksista niin otetaan ajokortti toviksi pois niin tämän mojovien sakkojen lisäksi tuomitun extra rangaituksen vaikutus on ylen erilainen rikollisen taustasta ja elinpiiristä johtuen.

Jos asustaa seudulla jolla yleiset kulkuneuvot palvelevat hyvin tai sitten sivukyllä on rangaistuksen vaikutus ihmisen käytännön elämään huikean erilainen. Jos perheessä on useampi tai vaan yksi kuski, taas sama juttu. Jos autoa…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (3 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. syyskuu 2016 kello 07:49 Kalervo ilmari Pohjola sanoi...

Kiitoksia vaan; monessa asiassa tunnumme olevan samaa mieltä. Sinun joskus satiiritkin kommenttisi ovat piristäviä.

Samoin voisin kutsua Sinut ystäväkseni.

31. elokuu 2011 kello 13:11 JarmoJTuokko sanoi...

Hapansilakat ovat mainettaan parempia... vai pitäisikö sanoa hajuaan parempia. Kalojen hapattamista on aikoinaan harrastettu myös Suomessa mutta sattuneesta syystä tapa on jäänyt unohduksiin. Tunnettu Sursillin (=hapansilakka) suku tuli Suomeen Ruotsin Uumajasta, ehkä Södermanlandista alunperin. Suvun jälkeläisiä on nykyisin kymmeniä tuhansia.

Olen mainittua herkkua maistanut ja voisin herkutella useamminkin, mutta ympäristö syrjii meitä todellisia kulinaristeja. 

Happamuus on parempi kuin liika imelyys.

31. elokuu 2011 kello 11:33 JarmoJTuokko sanoi...

Hapattaminen on hyvä säilöntämenetelmä. Täytyy antaa sinulle tunnustusta siitä, että olet keksinyt oivan keinon pitää aivosolut vireinä. 

Happamin terveisin

 
 
 

© 2016   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot