Hapan Kaali
  • Mies
Jaa

Jäsenen Hapan Kaali ystävät

  • JarmoJTuokko
  • Kalevi Hartikainen
  • Olavi Salko
  • Väinö Immonen

Jäsenen Hapan Kaali ryhmät

omablogi

Lataa... Ladataan syötettä

 

Esittelysivu: Hapan Kaali

Uusimmat tapahtumat

Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Ei voisi Suomalaisia enään enempää onni potkaista, kuin saadessaan tällaisen opposition.'
"Aika hyvin Helasvuo listasi Urpilaisen "saavutukset". Onhan tuossa listassa taustaa sille miksi Juttaa pidetään puolueessa vähän varjossa.  Nuo kiintiöt, nais tai joskus mieskin, ärsyttävät.…"
15 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Ei voisi Suomalaisia enään enempää onni potkaista, kuin saadessaan tällaisen opposition.'
""Kyllä se on kuin turkkilainen sauna tämä punavihreiden kupla, usvassa istutaan ja kuvitellaan kaikkien pyörivän heidän kuplansa ympärillä onnesta mykkänä" Olipas somasti ja sattuvasti…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'A-studiossa B-luokan ohjelmaa eilen illalla'
"Näin minäkin sen näin että poikkeuksellisen mitätön A-studio tällä kertaa. Tykkään ylipäänsä tuon Päivärinnan tyylistä ja otteestsa, on vähän erilainen.…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'PerusS on estämässä Kepun ja Kokoomuksen "kuormasta syönnin"'
"Kauniita mielikuvia Arvilta Perussuomalaisuudesta, hienoahan olisi jos puolueet pyrkisivät tasapuolisuuteen maaseudun ja kaupunkien kehittämisessä. Ongelmaksi tulevat kuitenkin arjen karuudessa äänestäjät,…"
tiistai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Tuleva viikko näyttää kuka tykkää kenestäkin vai tykkääkö kukaan enään kenestäkään'
"Tämä nyt on pieni joukko, pienellä eläkkeellä omakotitalossa kituuttavat mutta sääliksi käy kun eläkkeet pysyvät ennallaan ja kiinteistöverot, vesimaksut, jätehuoltokulut, lämmityksen…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Sieltä ostetaan mistä saa halvemmalla'
"Kyllä S-kaupan menestyksen mielestäni selittää pirullisen ovela, metsäsuomalaiseen kansanluonteeseen kolahtava bonuskortti systeemi. Sopii kuin sormi suutarin persiiseen. "
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Sipilän 'iterointi' kansantajuisesti'
"Mielestäni jos kakkua jaetaan puoliksi ja taas palat puoliksi jne niin silloin on väärin iteroitu. Se lähtee niin että alussa on kakku ja kakunsyöjien tarpeet, ensimmäisellä kierroksella kakku paloitellaan…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Hullu saa olla, mutta ei tyhmä.'
"Korpela: "Valitettavasti maailmassa näyttää ihmiselämän kunnioittajia olevan liian vähän" Moni kokee että ihmiselämisen kunnioittaminen on sitä että saa elellä muina miehinä…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Autoilu maksaa yhteiskunnalle ja käyttäjälleen yhteensä kuusi kertaa enemmän kuin pyöräily'
"Jos vertailu tehtäisiin Suomessa osoittautuisi pyöräily vielä edullisemmaksi autoiluun verrattuna johtuen yhteiskunnan autoilulle asettamista korkeammista kustannuksista. Eikun rinta pystyyn kaikki joille on mahdollista vaihtaa…"
Touko 13
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Terassin teko ja minä!'
"Kommunisti tai porvari niin tällaista omatoimisuutta arvostan kovaa vauhtia uusavuttomaksi muuttuvassa maailmassamme. Byrokratian kasvaessa huimaa vauhtiaan saatamme myös elää viimeisiä aikoja kun tällaista itse…"
Touko 13
Hämeenpuistolainen kommentoi blogikirjoitusta '80% suomalaisista idiootteja'
"Olisi hauska tietää, miten hyvin tatuointien ottaminen (aika kalliita) ja toimeentulotuen saaminen korreloivat keskenään. Kaikenlaista sitä mieleen tuleekin..."
Touko 13
al1947 kommentoi blogikirjoitusta '80% suomalaisista idiootteja'
""... suorasuinen Wahlroos otti ja väitti että 80% suomalaisista on idiootteja ..." Toisaalta Persuvaikuttaja: 0-tuntisopimukset ongelma vain kusipäille "Espoon kaupunginhallituksen III varapuheenjohtaja Teemu…"
Touko 13
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta '80% suomalaisista idiootteja'
"Jos punnitaan Li Anderssonia ja Sanna Marinia hauskuttajina, huulenheittäjinä, tarinaniskijöinä niin tottahan Li on ylivoimainen. Pienellä harjoituksella saisi hänestä epilemättä mukiinmenevän stand…"
Touko 13
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta '80% suomalaisista idiootteja'
"Idiootti on ehkä se joka vie leivän heikomman suusta?"
Touko 13
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta '80% suomalaisista idiootteja'
"Valitettavasti se idioottimaisus näkyy hyvin selvästi, olkoon sitten köyhä, rikas. Ja hauskahan Lii tyttöä on kuunnella, ei yleesä ole niin vakava kommunisti, osaa nauraakin välillä. Ennemmin kyllä…"
Touko 13
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta '80% suomalaisista idiootteja'
"Tiedän yhden tosi kyynisen ihmisen, jonka mielestä elämän kaikki asiat toimii rahalla. Jopa ystävyyssuhteetkin."
Touko 12

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Matti Säisä
Minä vuonna olet syntynyt?
1946
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/
Kerro lisää itsestäsi!
Olen maalta.

Kun en pidä ristisanatehtävistä enkä sudokuista yritän pitää aivoni liikkeessä kevyellä pohdiskelulla ja kirjaamalla sitten tuotokset ylös.

Vakavasti ei näitä pidä kenenkään ottaa toki samaa mieltä saa ollla.

Jäsenen blogi

80% suomalaisista idiootteja

(12. toukokuu 2015 at 20:07) — 15 kommenttia

Tämä suorasuinen Wahlroos otti ja väitti että 80% suomalaisista on idiootteja mitä tulee rahan käyttöön.

Tämähän lööpeissä on paljolti lyhennetty muotoon raflaavampaan "80% suomalaisista on idiootteja"

No näin aivan juuri sanoi myös telkussa Kioski ohjelmassa Li Andersson. Toimittaja oli senverran inhottava että tarkensi moititun idioottimaista rahankäyttöämme.

No Li kohautti kapeita olkapäitään toimittajalle jatkoi aiheesta että kyllä nimenomaan juuri kaikkein…

Jatkuu...

Lyödään Kataista kuin vierasta sikaa

(4. huhtikuu 2015 at 10:32) — 6 kommenttia

Jos kirjoituttaa kovasti, sormet syyhyävät mutta ei keksi mitään kirjoitettavaa niin on se ihmiselle turhauttava tilanne, sisäinen palo vaatii luomaan mutta pää on tyhjä.

Näillä sivuilla usein turvaudutaan tällaisen ummen purkamiseen haukkumalla pystyyn Jyrki Katainen. Varmaan monet ovat ne tilanteet joissa kirjoittaja on pakottavan tarpeensa Kataisen avulla keventänyt ja arvellut luoneensa jotain uutta ja ainutkertaista.

Mutta on toisinajattelijoitakin, leukani loksahti…

Jatkuu...

Grahn-Laasonen, onko lintu vai kala

(26. maaliskuu 2015 at 16:53) — 23 kommenttia

Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen esittelee tänään hallitukselle haja-asutusalueiden jätevesiasetuksen siirtymäajan jatkon parilla vuodella.

Mikä on tämän gallupeissa huonosti pärjänneen untuvikkoministerin perimmäinen motiivi?

Vaalipuhetta vaiko aidosti puuttumista onnettomaan asetukseen, vaiko molempia yhtäaikaa. No itse asiahan on ok, hengähdysaikaa mökin mummoille ja muillekin joiden tölli tai kesämökki kaukana vesisöistä, asetuksen…

Jatkuu...

Iloiset veronmaksajat

(20. maaliskuu 2015 at 20:23) — 6 kommenttia

Nordean pääekonomisti sanoo Iltalehden mukaan: "Suomen kokonaisveroprosentti on toiseksi korkein maailmassa Pohjois-Korean jälkeen"

Kertokaa nyt äkkiä minulle että mies valahtelee tai sitten perustelkaa että näin on hyvä. Muuten menetän toivorikauteni ja yöuneni.

Eilen A-talkissa ainakin kolme mukaan kutsutuista kertoi että olisi valmis maksamaan lisää veroja kun kysyttiin että mistä leikkaisit. Millaista polkua Suomessamme…

Jatkuu...

Jääkiekko on eltistinen harrastus

(7. maaliskuu 2015 at 14:40) — 6 kommenttia

Suureksi ihmetyksekseni luin Itasanomista että kustannukset 14-vuotiaan pojan jääkiekkoharrastuksesta ovat 500 euroa kuussa, näin Helsingissä, Kuopiossa  ja Lahdessa. Rovaniemen Rokissa selvityy kuulemma 1100 eurolla vuoden, 

Eipä ole pienipalkkaisten vanhempien lasten laji toden tota. Joku tässä on mennyt överiksi. Voin kuvitella ankeita kohtaloita perheissä jossa sitä ainoatakaan lasta ei voida rahanpuutteessa jääkiekkoiluttaa. Ja sitten monilapsisissa perheissä jos nyt yksi vesa…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

31. elokuu 2011 kello 13:11 JarmoJTuokko sanoi...

Hapansilakat ovat mainettaan parempia... vai pitäisikö sanoa hajuaan parempia. Kalojen hapattamista on aikoinaan harrastettu myös Suomessa mutta sattuneesta syystä tapa on jäänyt unohduksiin. Tunnettu Sursillin (=hapansilakka) suku tuli Suomeen Ruotsin Uumajasta, ehkä Södermanlandista alunperin. Suvun jälkeläisiä on nykyisin kymmeniä tuhansia.

Olen mainittua herkkua maistanut ja voisin herkutella useamminkin, mutta ympäristö syrjii meitä todellisia kulinaristeja. 

Happamuus on parempi kuin liika imelyys.

31. elokuu 2011 kello 11:33 JarmoJTuokko sanoi...

Hapattaminen on hyvä säilöntämenetelmä. Täytyy antaa sinulle tunnustusta siitä, että olet keksinyt oivan keinon pitää aivosolut vireinä. 

Happamin terveisin

 
 
 

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot