Hapan Kaali
  • Mies
Jaa

Jäsenen Hapan Kaali ystävät

  • JarmoJTuokko
  • Kalevi Hartikainen
  • Olavi Salko
  • Väinö Immonen

Jäsenen Hapan Kaali ryhmät

omablogi

Lataa... Ladataan syötettä

 

Esittelysivu: Hapan Kaali

Uusimmat tapahtumat

Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Minun on täysin mahdotonta äänestää keskustapuoluetta'
"En minäkään Keskustaa, en usko että yksi pääsky kesän tekisi. Harmittaa tietysti, mukava olisi olla voittajien joukossa."
Huhti 4
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Lyödään Kataista kuin vierasta sikaa'
"Sanon tänne samoin, kuin eräälle toisellekin blogille. Pitäköön kukin oman ja parhaaksi katsomansa mielipiteen ja olkoon uskossaan vahva. Turha näistä on kinata."
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Tyhmät jäävät köyhiksi'
"Tuo rikoksella saatu tulo onkin mielenkiintoinen. Kuinka menee rikoksen suuruuden asteikko, jos saalis on 5, 500, 5000, 50000, 5 miljoonaa jne on onko rikoksen törkeys suoraan verrannolinen saaliin suuruuteen. Entäs jos huijaa verottajaa…"
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Politiikka ja seksi - nuo samanlaiset!'
"Älä sure Kalervo, rauhaisammat yöunet saavuttaa kun äänestää idealistina, sisimpänsä ääntä noudatellen. "
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Tyhmät jäävät köyhiksi'
"Kai se älykkyys lisää varallisuuttakin jos älykäs mammonaa halajaa ja tuo tuloksia ihan missä hyvänsä mihin älykäs suuntaa ponnistuksensa, tyhmää paremmat tulokset saavuttaa vaikka…"
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Lyödään Kataista kuin vierasta sikaa'
"Varmaan asia jossa mielipiteet lukittu jo etukäteen tämä että lähtikö mies käpälämäkeen vai kyllästyikö kun ymmärsi urakkansa toivottomaksi. Don Quiotteja on…"
Huhti 4
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Lyödään Kataista kuin vierasta sikaa'
"Kyllä valtio on liikeyritys ja tulipalomies intoili Kreikan auttamista, niin että nyt olemme itse veloissa.  Yleensä rehellinen mies vastaa tekosistaan reilusti eikä lähde pakosalle. Pääministeri on…"
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta '7 sivua mainosta tai mitä lienee journalismia'
"Näinhän se jos vanhoja kaivellaan niin aika vuolaasti virtasivat lannoite ym myrkkyvedet pelloilta ja humukset soiden ojituksilta, ensin jokiin ja järviin ja lopuksi Itämereen. Mutta sitä tikulla silmään jne"
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta '7 sivua mainosta tai mitä lienee journalismia'
""takavuosien Loimijoen pilaajia muuna kuin erinomaisina innovaatioina." Tyhmyyteni paljastan, onkohan muita jotka eivät tiedä mitä Kalervo tässä ajaa takaa"
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta '7 sivua mainosta tai mitä lienee journalismia'
"On nuo lehdet omituisia, Pääsiäisenä puhuvat pääsiäisaiheita, Jouluna jouluisia, Vappuna aatteiden paloa vuolaasti, jopa aprillipiloja aprillin päivänä. "
Huhti 4
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Lyödään Kataista kuin vierasta sikaa'
"Turha on yksin Kataista haukkua, hän hoiti asiat hienosti, kun otetaan huomioon asiat ja olosuhteet, jotka hänen tehtäväkseen tulivat. Se on totta, että varmasti väsyi, jota en yhtään ihmettele. Eikä…"
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Lyödään Kataista kuin vierasta sikaa'
""Kun ajaa asiat päin seinää ja jättää kotimaansa lähtien pakosalle, niin eikö ole syytäkin?" No siinä yksi esimerkki vuolaasta virrasta kertauksen vuoksi. "Jos liikeyrityksen johtaja…"
Huhti 4
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Lyödään Kataista kuin vierasta sikaa'
"Kun ajaa asiat päin seinää ja jättää kotimaansa lähtien pakosalle, niin eikö ole syytäkin? Jos liikeyrityksen johtaja tekisi samoin, niin eiköhän velkojat hakisi vastaamaan?"
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Ennenaikaista(ko), mutta mahdollista ja jopa todennäköistä.'
""Ei edes Kekkonen hajoittaisi nykysäännöillä ensimmäistäkään Suomen hallitusta." Kekkonen ei olisikaan päästänyt sääntöjä rämettymään "
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Politiikka ja seksi - nuo samanlaiset!'
"Joskus aina tällainenkin yhtenevyys politiikolla ja seksillä että puheiden tasolla kyllä auliisti annetaan ymmärtää mutta sitten käytännön tasolla ei ymmärrertä antaa."
Huhti 4
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Punnittua puhetta'
"Olisi aika kammottavaa olla 19 vuotias ja siinä iässä tietää se kaikki mitä vanhana tietää. Nuoruuden ihana aika siinä ainakin menisi sivu suun."
Huhti 3

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Matti Säisä
Minä vuonna olet syntynyt?
1946
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/
Kerro lisää itsestäsi!
Olen maalta.

Kun en pidä ristisanatehtävistä enkä sudokuista yritän pitää aivoni liikkeessä kevyellä pohdiskelulla ja kirjaamalla sitten tuotokset ylös.

Vakavasti ei näitä pidä kenenkään ottaa toki samaa mieltä saa ollla.

Jäsenen blogi

Lyödään Kataista kuin vierasta sikaa

(4. huhtikuu 2015 at 10:32) — 6 kommenttia

Jos kirjoituttaa kovasti, sormet syyhyävät mutta ei keksi mitään kirjoitettavaa niin on se ihmiselle turhauttava tilanne, sisäinen palo vaatii luomaan mutta pää on tyhjä.

Näillä sivuilla usein turvaudutaan tällaisen ummen purkamiseen haukkumalla pystyyn Jyrki Katainen. Varmaan monet ovat ne tilanteet joissa kirjoittaja on pakottavan tarpeensa Kataisen avulla keventänyt ja arvellut luoneensa jotain uutta ja ainutkertaista.

Mutta on toisinajattelijoitakin, leukani loksahti…

Jatkuu...

Grahn-Laasonen, onko lintu vai kala

(26. maaliskuu 2015 at 16:53) — 23 kommenttia

Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen esittelee tänään hallitukselle haja-asutusalueiden jätevesiasetuksen siirtymäajan jatkon parilla vuodella.

Mikä on tämän gallupeissa huonosti pärjänneen untuvikkoministerin perimmäinen motiivi?

Vaalipuhetta vaiko aidosti puuttumista onnettomaan asetukseen, vaiko molempia yhtäaikaa. No itse asiahan on ok, hengähdysaikaa mökin mummoille ja muillekin joiden tölli tai kesämökki kaukana vesisöistä, asetuksen…

Jatkuu...

Iloiset veronmaksajat

(20. maaliskuu 2015 at 20:23) — 6 kommenttia

Nordean pääekonomisti sanoo Iltalehden mukaan: "Suomen kokonaisveroprosentti on toiseksi korkein maailmassa Pohjois-Korean jälkeen"

Kertokaa nyt äkkiä minulle että mies valahtelee tai sitten perustelkaa että näin on hyvä. Muuten menetän toivorikauteni ja yöuneni.

Eilen A-talkissa ainakin kolme mukaan kutsutuista kertoi että olisi valmis maksamaan lisää veroja kun kysyttiin että mistä leikkaisit. Millaista polkua Suomessamme…

Jatkuu...

Jääkiekko on eltistinen harrastus

(7. maaliskuu 2015 at 14:40) — 6 kommenttia

Suureksi ihmetyksekseni luin Itasanomista että kustannukset 14-vuotiaan pojan jääkiekkoharrastuksesta ovat 500 euroa kuussa, näin Helsingissä, Kuopiossa  ja Lahdessa. Rovaniemen Rokissa selvityy kuulemma 1100 eurolla vuoden, 

Eipä ole pienipalkkaisten vanhempien lasten laji toden tota. Joku tässä on mennyt överiksi. Voin kuvitella ankeita kohtaloita perheissä jossa sitä ainoatakaan lasta ei voida rahanpuutteessa jääkiekkoiluttaa. Ja sitten monilapsisissa perheissä jos nyt yksi vesa…

Jatkuu...

YLEn ministerigalluppi

(4. maaliskuu 2015 at 08:55) — 11 kommenttia

Sitä vähän kummeksuin kun Ihalainen oli saanut toiseksi parhaan arvosanan kyselyssä. Toimialueensa on työministeri ja työllisyys maassa surkeassa jamassa. 

Ajattelivatko gallupvastaajat että tilanne olisi vielä paljon kehnompi ilman Ihalaisen ansioita. Vai onko niin että ammattiyhdisystoimintaan kovin suopeasti suhtautuvat ja muutkin demarit vaan nyt yksinkertaisesti äänestivät alan miestä.

Ilman sarvia ja hampaita jäin myös kummastelemaan naisministerien huonoa menestystä,…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

31. elokuu 2011 kello 13:11 JarmoJTuokko sanoi...

Hapansilakat ovat mainettaan parempia... vai pitäisikö sanoa hajuaan parempia. Kalojen hapattamista on aikoinaan harrastettu myös Suomessa mutta sattuneesta syystä tapa on jäänyt unohduksiin. Tunnettu Sursillin (=hapansilakka) suku tuli Suomeen Ruotsin Uumajasta, ehkä Södermanlandista alunperin. Suvun jälkeläisiä on nykyisin kymmeniä tuhansia.

Olen mainittua herkkua maistanut ja voisin herkutella useamminkin, mutta ympäristö syrjii meitä todellisia kulinaristeja. 

Happamuus on parempi kuin liika imelyys.

31. elokuu 2011 kello 11:33 JarmoJTuokko sanoi...

Hapattaminen on hyvä säilöntämenetelmä. Täytyy antaa sinulle tunnustusta siitä, että olet keksinyt oivan keinon pitää aivosolut vireinä. 

Happamin terveisin

 
 
 

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot