Hapan Kaali
  • Mies
Jaa

Jäsenen Hapan Kaali ystävät

  • Kalervo ilmari Pohjola
  • JarmoJTuokko
  • Kalevi Hartikainen
  • Olavi Salko
  • Väinö Immonen

Jäsenen Hapan Kaali ryhmät

omablogi

 

Esittelysivu: Hapan Kaali

Uusimmat tapahtumat

Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Theresa May - Brexit linjauspuhe.'
"Yksi Englannin EU:sta eroon pyrkimyksen keskeisiä syitä oli heidän halunsa rajoittaa ei toivottujen maahanmuuttajien määrää. Kun muistaa Englannin historiaa, kolonialismia, etujen ja rikkauksien kahmintaa,…"
54 minuuttia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'SoteSuomi'
"Jos haapavetisen sotaveteraanin päätös ja teko olivat seurausta yhteiskunnan kiittämättömyydestä ja välinpitämättömyydestä on tämä suuren häpeän paikka."
8 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Liikenteen veroista VAIN 1/5 käytetään liikenteen hyväksi'
"MTVn aamu uutisissa haastateltiin juuri Lindtmania Bernerin boxien tiimoilta. Häne ei nähnyt niissä mitään hyvää tai mahdollisuuksia. Että joku ei edes yritä ymmärtää nähdä…"
8 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä ei kuulu joukkoon'
"No suomalaisten enemmistö ja siksi että kannattaa EUta, kolme muuta taas sitä hylkivät. Toki voi löytyä muitakin oikeita vastauksia."
eilen
John kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä ei kuulu joukkoon'
"En tiedä mikä on suomalaisten enemmistö. 30% nukkuvien puolue, 20% keskusta, 18% kokoomus, 18% perussuomalaiset, 15% sosiaalidemokraatit."
eilen
al1947 kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä ei kuulu joukkoon'
"Kultaiset keskitien kulkijat (= suomalainen hiljainen enemmistö) ei kuulu joukkoon."
eilen
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä ei kuulu joukkoon'
"Niin, mitenkäs se Trump ja Iso-Britannia liittyvät ryhmään suomalaisten enemmistö, jos sitten Perussuomalaisetkaan kun eivät enemmistö mielestäni ole."
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä ei kuulu joukkoon'
"Jokainen kuuluu ryhmään. Kyllä suomalaisten enemmistö puoluekannoista riippumatta on vielä tervehenkistä arvoiltaan eikä liberaali rappio ole vielä päässyt heitä pilaamaan. "
eilen
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä ei kuulu joukkoon'
"Eiköhän tuo liene suomalainen enemmistö."
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Mitä Alatalo hakee muistelemalla vanhoja?'
"Minä taas ihmettelen että tällainen on ylittänyt Ilta-Sanomien lööppikynnyksen."
eilen
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Jääkiekon väkivaltaisuus'
"Ei olisi mitenkään iso asia jos vaikka koko jääkiekko lopetettaisiin tai ainakin siistittäisiin entiseksi taitolajiksi. Väkivaltaviihdettähän tuo on puhtaimmillaan kuten myöskin nyrkkeily ja…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'LUONNONSUOJELU JA VIHREÄT'
"Lukumääräisesti suurimmat viherpopulaatiot asustavat suurissa asutuskeskuksissa. Urbanisoituneita ihmisiä joille aito luonto on outo asia. Mutenkin vähän pallo hukassa, eivät oikein tiedä mikä on oikeisto…"
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Jääkiekon väkivaltaisuus'
"A.I. sen sanoi, sivistyksemme on ohutta. Väkivalta kiehtoo, jääkiekon lisäksi tätä todistaa esimerkiksi TVn ohjelmatarjonta, huomattavassa osasta tarjonnassa on väkivalta, murhat kantava voima. Ja nuorenahan vitsa…"
sunnuntai
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Jääkiekon väkivaltaisuus'
"  Ainoa keino survoa toinen henkihieveriin rangaistuksetta. Nykyajan gladiaattorit. Kunniaa, rahaa ja mainetta.   Tuhansiin vuosiin mikään ei ole muuttunut. Ns. sivistys on vain ohut kalvo."
sunnuntai
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Jääkiekon väkivaltaisuus'
"Katsojathan tai tietysti vain osa heistä kai syyllisiä ovat tavallaan. Jos väkivaltaa ei olisi eivät ostaisi pääsylippua. Ja siinä kai syy etteivät liitot ym rahasta tykkävät tahot puutu kovalla…"
sunnuntai
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Jääkiekon väkivaltaisuus'
"Onhan se valitettavan totta, että jos haluat piestä vihamiehesi puisella astalolla henkihieveriin, niin houkuttelemalla hänet jääkiekkokaukaloon, laittamalla luistimet jalkaan ja ottamalla astaloksi jääkiekkomailan…"
sunnuntai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Matti Säisä
Minä vuonna olet syntynyt?
1946
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/
Kerro lisää itsestäsi!
Olen maalta.

Kun en pidä ristisanatehtävistä enkä sudokuista yritän pitää aivoni liikkeessä kevyellä pohdiskelulla ja kirjaamalla sitten tuotokset ylös.

Vakavasti ei näitä pidä kenenkään ottaa toki samaa mieltä saa ollla.

Jäsenen blogi

Mikä ei kuulu joukkoon

(16. tammikuu 2017 at 08:34) — 6 kommenttia

Trump, Iso-Britania, suomalaisten enemmistö, Perussuomalaiset?

Jääkiekon väkivaltaisuus

(15. tammikuu 2017 at 13:27) — 9 kommenttia

Hyvin usein iltapäivälehtien lööpeissä kerrotaan tai sanoisiko että suorastaan herkutellaan kuinka joku kiekkoilija on telottu pahanpäiväisesti. On kuvia jäällä makaavista uhreista, usein verijälkien kera. Niinkin usein että väkivallan tekijä on lehden mukaan toiminut aivan sääntöjen puitteissa, "reilusti" telonut vastustajan suihkukuntoon tai sairaalahoitoon. Nyrkkitappelut ja painiottelut ovat aivan arkea otteluissa.

Kyllä minä tätä paheksun ja ihmettelen että tällaista menoa…

Jatkuu...

Hoiva alan arvostus pohjalukemissa

(11. tammikuu 2017 at 07:41) — 15 kommenttia

Luin netin Ilta Sanomasta Kati Outisen haastattelun. Työttömänä ollessaan hän oli  harkinnut alan vaihtoa ja opiskelemista. TE-toimistosta oli ehdotettu lähihoitajan opintoja. Outinen oli lehden mukaan äimistynyt siitä etteikö me (ikäisensä naiset) mihinkään muuhun kelvata kuin hoivaajiksi. 

En tiedä tulkitsenko nyt jotenkin väärin kun koen lausahduksen "etteikö me mihinkään muuhun kelvata kuin hoivaajiksi" kun ymmärrän että siinä lähihoitajan työtä pidetään jotenkin huonona, vihon…

Jatkuu...

Pään piiloon panijat

(21. joulukuu 2016 at 09:53) — 3 kommenttia

Jänis pistää hädän hetkellä päänsä pensaaseen. Kuvittelee yksinkertaisuudessaan että näin on vainolaiselta piilossa. Jäniksen tavoin menettelee myös moni ihminen. Pää saatetaan ihmisten maailmassa peittää lakilla tai pipolla myös lämpimissä sisätiloissa jopa TV studion lämmössä. Silloin ei ole kysymys piilottelusta vaan oikeastaan päinvastaisesta ilmiöstä. Ihminen haluaa korostaa omaa ainutlaatuista persoonallisuuttaan ja yksilöllisyyttään pitämällä päähinettä vaikka sitä ei lämmön lähteenä…

Jatkuu...

Autoilun verotus, vinkki valtiolle uudesta mahdollisuudesta

(1. joulukuu 2016 at 08:42) — 7 kommenttia

Juuri luin tällaista jutun ILn netistä:

"Skanneri tunnistaa rengassyvyydet ja kamera lukee rekisterikilven numeron. Skannauksen jälkeen auton omistaja saa halutessaan henkilökohtaisen, maksuttoman, rengasraportin renkaistaan tekstiviestillä tai sähköpostilla"

Eli tekniikka olisi valmista nopeutta valvovien peltipoliisien lisäksi asentaa renkaiden kuntoa mittaavia laitteita jotka automaattisesti lähettäisivät sakkolapun laittomilla renkailla…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (3 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. syyskuu 2016 kello 07:49 Kalervo ilmari Pohjola sanoi...

Kiitoksia vaan; monessa asiassa tunnumme olevan samaa mieltä. Sinun joskus satiiritkin kommenttisi ovat piristäviä.

Samoin voisin kutsua Sinut ystäväkseni.

31. elokuu 2011 kello 13:11 JarmoJTuokko sanoi...

Hapansilakat ovat mainettaan parempia... vai pitäisikö sanoa hajuaan parempia. Kalojen hapattamista on aikoinaan harrastettu myös Suomessa mutta sattuneesta syystä tapa on jäänyt unohduksiin. Tunnettu Sursillin (=hapansilakka) suku tuli Suomeen Ruotsin Uumajasta, ehkä Södermanlandista alunperin. Suvun jälkeläisiä on nykyisin kymmeniä tuhansia.

Olen mainittua herkkua maistanut ja voisin herkutella useamminkin, mutta ympäristö syrjii meitä todellisia kulinaristeja. 

Happamuus on parempi kuin liika imelyys.

31. elokuu 2011 kello 11:33 JarmoJTuokko sanoi...

Hapattaminen on hyvä säilöntämenetelmä. Täytyy antaa sinulle tunnustusta siitä, että olet keksinyt oivan keinon pitää aivosolut vireinä. 

Happamin terveisin

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot