Make
  • Mies
Jaa
  • Uusimmat blogimerkinnät
  • Ryhmät

Jäsenen Make ystävät

  • Timo Gottlieb
 

Esittelysivu: Make

Uusimmat tapahtumat

Make kommentoi blogikirjoitusta '"Paas antaen jäitä hattuun persut " olisi Reinikainen sanonut !'
"Hapan Kaalin arvelut eivät ehkä ole lainkaan niin kaukana todellisuudesta. Taannoisen "hallituskriisin" aikana vain Kokoomus selkeästi ilmaisi tukensa ihmisoikeuksien noudattamiseen. Sipilä toki yritti tehdä saman…"
17 tuntia sitten
Make kommentoi blogikirjoitusta 'EU, ehkä kritiikki kuitenkin on aiheellista.'
""Oettingerin mukaan budjettivajetta ei EU:lle aiheuta ainoastaan Brexit, vaan tuloja on löydettävä myös puolustukseen, kehitysapuun ja EU:n ulkorajojen kontrolliin." Kaikki Suomelle hyvin tärkeitä asioita.…"
18 tuntia sitten
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Paluu diktatuuriin'
"Helasvuo, et tarvitse minun mielipidettäni halla-aholaisista rasisteista mihinkään. Näytät tietävän jo kaiken oleellisen. Viittaat Halla-ahon kykyyn perustella kannanottonsa, siitä voisin jokusen sanan…"
maanantai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Paluu diktatuuriin'
"Asiat pitää aina nähdä kokonaisuutena. Suomi nähdään globaalisti pallon onnistuneimpana valtiona ja vakaimpana sellaisena. Lähes kaikissa hyviä asioita mittaavissa tutkimuksissa ja gallupeissa ollaan aina…"
maanantai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Kiitos!'
"Kiitos myös itsellesi Juhani Putkinen. Tiukkoja hetkiä oli täällä silloin kun KGB-trollit yrittivät täälläkin kiistää MH17:n alasampumisen sekä Krimin ja Itä-Ukrainan…"
sunnuntai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Onko 100 % varmuus siitä, että mahdollisen uuden "Pirkanmaan Blogin" palvelin, alustat, ylläpito tai moderoinnit eivät ole samojen tahojen hommaa kuin Hommafoorumin?'
"al1947 on kyllä hyvin oikeassa tässä, luottamus yksittäisiin toimijoihin ei ole kovin korkealla. Esim. Aamulehden brändi on riittävän luotettava, voidaan perustellusti odottaa että tälläistä…"
Kesä 14
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Yksi kuva kertoo kaiken....'
"Olet käsittänyt demokratian käsitteen täysin väärin. Jos et viihdy jossakin tietyssä, muuttuneessa poliittisessa tilanteessa, poistu siitä ja ala ajaa omaa ideaasi. Gottlieb, on myöskin erittäin…"
Kesä 13
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Yksi kuva kertoo kaiken....'
"Gottlieb, Soini tuskin on jättänyt äänestäjiään, he kyllä seuraavat perässä. Soinilaiset jättivät halla-aholaisen äärioikeistolaisen politiikan ja rasismin, toivottavasti…"
Kesä 13
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Halla-Ahon poliittisella älyllä Soini pyyki pe....än ! !'
"Soinilaiset tekivät demokratian ja oikeusvaltion näkökulmasta parhaan mahdollisen siirron, eli ei päästetä äärioikeistolaista rasistista halla-aholaista liikettä hankkimaan lisää…"
Kesä 13
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Yksi kuva kertoo kaiken....'
"Eihän Soini mitenkään "loikannut" omasta puolueestaan. Perussuomalainen puolue vain lakkasi käytännössä olemasta edellisenä viikonloppuna, siksi se oli syytä hylätä.…"
Kesä 13
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Tuhdimpi kannattajajoukko'
"Makkonen, ihan yhtä painavat syyt nuokin ja rasistihan Halla-Aho on, turha sitä salailemaan."
Kesä 10
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Tuhdimpi kannattajajoukko'
"Soini teki aikoinaan pahan virheen, kun ei antanut rasismista tuomitulle Halla-Aholle kenkää. Nyt on sitten edessä persujen hajoaminen. Jatkossa Halla-Aho nieleskelee ja mutustelee muutaman prosentin kannatuksen omaavan puolueen…"
Kesä 10
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Tuhdimpi kannattajajoukko'
"Cyclox niputtaa ilkeän tietämättömästi (tai ehkäpä paremminkin tarkoituksella) yhteen oikeusvaltion demokratian purkamisen ja "kansalaisista ja maasta huolehtimisen". Aivan kuin "maasta ja…"
Kesä 10
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Tuhdimpi kannattajajoukko'
""Katsokaa mikä on tilanne esimerkiksi Puolassa, Unkarissa, Tsekeissä. Siellä ei haluta Brysselistä sanellun monikulttuurihöpötyksen vaarantaa maiden sisäistä turvallisuutta." Aika…"
Kesä 10
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Ei kai voi kuin valittaa'
"Emmakarien mielestä olet vaarallinen aihio."
Kesä 9
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Nokian Vesikriisin "väärinhoito" ja väärät syylliset'
"Karjalainen tuskin on nokialainen ja kuitenkin esiintyy täällä vesikriisin asiantuntijana ja ylimpänä tuomarina. Huono, jopa säälittävä avaus."
Kesä 9

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Make
Minä vuonna olet syntynyt?
62

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot