Make
  • Mies
Jaa
  • Uusimmat blogimerkinnät
  • Ryhmät

Jäsenen Make ystävät

  • Timo Gottlieb
 

Esittelysivu: Make

Uusimmat tapahtumat

Make kommentoi blogikirjoitusta 'Suomella iskun paikka - Suomessa toimivat energia-alan yritykset ovat harvinaislaatuisen mahdollisuuden äärellä'
"Neuvos on perimmäisten asioiden äärellä, sähkön varastointi on edelleen ratkaisematon ongelma. Esim. sähköautojen akkujen käyttäminen reservinä on nykyisellä akkutekniikalla todella huono…"
eilen
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Golfkenttä Maisansaloon on järjetön idea'
"Tampereella keulii pahasti. Lielahteen kaavaillaan Lempäälän kokoista väkimäärää pienelle, entiselle tehdasalueelle survottuna ja nyt sitten joku ehdottaa samaa kosken toiselle puolelle. Tampere nakertelee…"
torstai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Takapajuinen Venäjä?'
"Tietoverkot ja tietotekniikka yleensäkin eivät tarvitse mitään maita ja mantuja järisyttäviä sähkötehoja, joita kyllä atomi-Venäjällä riittää hukattavaksi…"
keskiviikko
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Teetkö töitä vapaalla'
""Taannoin palkkatyössä ollessani vastasin aina joskus "vapaallakin" kännykkään, jos asiakas tai joku kolleega ulkomaantoimistosta soitti. Työsähköpostejakin lueskelin satunnaisesti…"
Tammikuun 10
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Pikkurosvo vie lompakon, AY ryöstää jokaisen meistä - "laillisesti"'
"Ay-liike sijoittelee kyseenalaisella tavalla hankittuja varojaan veroparatiiseihin ja samalla irtisanoo työntekijöitään kylmästi. Julkisuudessa tämä vetokratian edustaja ja yhteiskunnan tönkkösuolaaja…"
Tammikuun 10
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Selkeä syy perustaa kaupunkeihin ja valtiolle oma rakennusyhtiö'
"Jussi Vaarala, tuo tarkoittaisi sitten käytännössä kommunismia, jossa valtio puuttuu kaikkeen yritystoimintaan. Kaikki kommunistien yritykset hoitaa liike-elämää ja taloutta ovat päättyneet…"
Tammikuun 9
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Selkeä syy perustaa kaupunkeihin ja valtiolle oma rakennusyhtiö'
"Ei kaupunkien tai valtion idea ole olla rakennusliike, se on sitä kommunismissä ja siirtymätalouksissa. Venäjäkin on täynnä valtion omistamia monopoleja, jopa kaupunkeja, joiden kohtalo tulee olemaan huono kaikilla…"
Tammikuun 9
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Haukkukaa vuotajat, suojelkaa sikailijat'
"Avauksessa on runsaasti aggressiivisia sanavalintoja, joillaisia voidaan yleensä lukea ns. vaihtoehtomedioista tai Kremlin propagadakoneen suoltamana. "Clinton ryösti, sairaalan johto valehteli, Obama vangitsi toimittajia"…"
Tammikuun 8
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Aamulehden pääkirjoituksessa 7.1. isoja virheitä liittyen uudistuvaan eläkejärjestelmään'
"Lapsellinen on ajatus päättäjien työllisyysasteen noston vastaisesta toiminnasta. Tai ehkä enemmänkin populistinen. Toki kaikkien päättäjien intressiin kuuluu tämä hyvin tärkeä…"
Tammikuun 7
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Osasiko ihmetrolli-harmaapapukaija Alex (? - 2007) oikeasti laskea ja ajatella?'
"En oikein tiedä mitä ajatella tästä avauksesta. Koivula on taas kerännyt tekstiä ja linkkiä sieltä sun täältä ja ihmeellisiä viitteitä ja vihjeitä riittää joka suuntaan.…"
Tammikuun 6
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Rajat kiinni johtotähdet Halla-aho, Kiemunki, Janitskin, Hakkarainen, Torniainen, Lehto, Tynkkynen, Hirvisaari, Lokka, Ranta, ... rikoksista tuomittuja ja/tai syytettyjä'
"Jotenkin myötähäpeää tunnen tuota ali1947:n pitkästä marssista persuja, ja yleensäkin kaikkea mahdollista vastaan.  Se mikä tässä sopassa ihmetyttää, on alin poliittinen profiili.…"
Tammikuun 6
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Pimeänkiikarin riemua ;) Joulu tuli keskelle pimeyttä !'
"Sukulaiset nostelevat kulmiaan kun äijän pitää vedellä yksin järvellä pulkkamuovisen kajakin kanssa. Vaikea selittää miksi, jotakin suomalaista juttua siinä vain on. Muskeliveneet…"
Tammikuun 5
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Pimeänkiikarin riemua ;) Joulu tuli keskelle pimeyttä !'
"Timo Gottlieb, hieno laitehan tuo ja jokainen mies tarvitsee aina teknisiä leluja. Itse palkitsin itseni kesällä edullisella mutta mainiolla action-kameralla. Hyviä pätkiä tuli otettua…"
Tammikuun 5
Make kommentoi blogikirjoitusta '6 tunnin työpäivä - liian kalliiksi kävi.'
"Niin se vain menee että tehdyistä tunneista se palkkakin maksetaan, tämä lienee jonkinlainen luonnonlaki. Jos teet työtä vähemmän, saat siitä rahaakin vähemmän. Erikoinen on ajatus, että…"
Tammikuun 5
Make kommentoi blogikirjoitusta '"Uusiutuva energia on mahdollista 99,9 prosentin varmuudella" ja paljon muita hyviä energia- & ympäristöuutisia'
"Juuri tänään tuli tietoa Suomen ongelmista tehohuipun kanssa, kova pakkanen kolkuttelee ovella, saadaanko naapureilta? Tähän soppaan vielä jokunen satatuhatta sähköautoa ja sitten meillä ei…"
Tammikuun 4
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Kansanedustajat vain lomailevat täydellä rahalla'
"Kaunainen avaus taas Tiaiselta. Kansanedustajuus on luottamustoimi, eikä tunteja voi laskea samalla tavalla kuin tuntipalkkaisella betoniraudoittajalla. Kommunistit eivät koskaan tajunneet sitä, että on saatava…"
Tammikuun 4

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Make
Minä vuonna olet syntynyt?
62

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot