Make
  • Mies
Jaa
  • Uusimmat blogimerkinnät
  • Ryhmät

Jäsenen Make ystävät

  • Timo Gottlieb
 

Esittelysivu: Make

Uusimmat tapahtumat

Make kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Tyypillistä teuvomastin epäselvää höpinää. Se sen sijaan on selvää, ettei yhteenkään Nato-maahan ole Venäjä uskaltanut hyökätä. Se on saavutus, jota ei voi…"
eilen
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Polygamia'
"Avaajan trollaus on erittäin aggressiivista, toistuvaa ja nousujohteista. Tuon lisäksi avaaja tekee, tarkoituksella tietenkin, klassisen argumentointivirheen samaistaessaan moniavioisuuden syrjähyppyihin."
eilen
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Yksin ei kauaa pärjätä, ei rauhan eikä varsinkaan sodan aikana. Suomen pitää liittoutua koska itärajan takana on arvaamaton KGB-diktatuuri. Natoon ja äkkiä, jos enää huolivat..."
eilen
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Ei anneta pelolle valtaa+muut kliseet...'
"Suomalaisilla ja saamelaisilla on yhteinen alkuperä ja me olemme olleet täällä yhdessä ja rinnakkain. Anteeksi pitäisi pyytää ehkä ns. "lappalaisilta" jotka saattoivat hyvinkin olla…"
tiistai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Paikallinen sopiminen on aloitettu maalaus alalla.'
"Maalaria ei voi verrata teollisuustyöntekijään? Missähän todellisuudessa vanha mestari mahtaa elellä? Ilmeisesti ei ole tullut käytä muutamaan vuosikymmeneen nykyaikaisessa…"
tiistai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Ei anneta pelolle valtaa+muut kliseet...'
"Terrorismi on todellakin vaikea asia avoimelle yhteiskunnalle. Terrori-iskun tärkein tarkoitus on luoda vihaa ja vastakkainasettelua väestön keskuudessa ja saattaa hallinto ahdistelemaan heille otollisia viiteryhmiä. Terroristin…"
tiistai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Koko EU:n syvin olemus.'
""Kokonaan EU:n ulkopuolella Suomi tosin voisi itsenäisesti päättää kuka tulee rajoista sisään ja tehdä itsenäistä talouspolitiikkaa." Lapsellinen ja kehittymätön ajatus. Suomi on…"
maanantai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Se paras aivojumppa!'
"Hilkka Laronia on itse meille täällä moneen kertaan näyttänyt miten on todellakin mahdollista olla ymmärtämättä lainkaan toista ihmistä. Tämä fakta paljastuu kun tutkitaan miten H.Laronia…"
maanantai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Paikallinen sopiminen on aloitettu maalaus alalla.'
"Nykyauton huoltaminen ei ole matalan osaamistason hommaa, joten kustannuskin on suhteellisen korkea. Siinä on myös maalaamiseen sekin ero, että huollot toimivat kiinteästi paikkakunnalla omissa toimitiloissaan.  Maalaaminen…"
maanantai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Haluan Suomen armeijan pysyvän Suomessa'
""Ei Venäjä Suomen takia mithän tehe eikä ole hyökkäämässä tänne," Laronia, ei Suomi tarvitse armeijaansa kenenkään muun naapurin takia kuin Venäjän. Ruotsi, Norja ja…"
sunnuntai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Paikallinen sopiminen on aloitettu maalaus alalla.'
"Jos omilta kulmilta ei löydy kohtuuhintaista maalaria, silloinhan tietysti syntyy markkinarako joka täyttyy aina luontaisesti. Kauempaa tulee edullisia maalareita joilla on riittävä ammattitaito.  Tuo on kehityskulku jota ei…"
sunnuntai
Make kommentoi blogikirjoitusta 'ROHKEUS EHKÄ VOITTAA SITTENKIN'
"Päivystävä taistolainen on herännyt talviunilta..."
Touko 20
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Oppilaat ilman opettajaa kouluissa?'
"Tuskin tuosta kannattaa sättiä Suomen hallitusta, tuohan on kunnissa päätettävä asia. Ihan kannattaa ottaa yhteys Tampereen kaupunkiin ja kysellä sieltä taustoja ja faktoja. Johdon lomauttaminen ei…"
Touko 20
Make kommentoi blogikirjoitusta 'ROHKEUS EHKÄ VOITTAA SITTENKIN'
"Pentti Tuominen on hyvin oivaltanut tilanteen, vaara on todellakin olemassa. Tönkkosuolattu ay-Suomi ei tietenkään ole paras mahdollinen tausta varautua tulevaan.  Tavallaan on helppo jo nyt nähdä mitä on tulossa,…"
Touko 19
Make kommentoi blogikirjoitusta 'USA, Venäjä ja Turkki + Trump'
"Kuten jo vaalitaiston aikana arveltiin, Trump ei ole tehtävänsä vaatimuksien tasolla. Putinin KGB-Kremlin suosiollisella avustuksella supervallan johtoon saatiin nostettua vanha mutta sivistymätön mies, joka henkisesti on…"
Touko 17
Make kommentoi blogikirjoitusta 'Mielipiteet, periaatteet...perustelut dokumentein.'
"Pohjolan stereotypiat "ääripäistä" ovat koomisen läpinäkyviä ja tarkoitushakuisia. Onhan toki täällä usein nähty avaajan inho tiettyä täällä vaikuttavaa…"
Touko 11

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Make
Minä vuonna olet syntynyt?
62

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot