Lasse Kallo
  • 69, Mies
Jaa

Jäsenen Lasse Kallo ystävät

  • teuvomast
  • Kalevi Hartikainen
  • Joni Ronttu
 

Esittelysivu: Lasse Kallo

Uusimmat tapahtumat

Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'MIKÄ IHMEEN TASA-ARVO?'
"10 syytä, miksi feminismi ei tarkoita tasa-arvoa. "Olen järkyttynyt Hesarin elisestä keskusteluketjusta, jossa suuri osa ihmisistä kuvittelee feminismin tarkoittavan tasa-arvoa. - - Seuraavassa kuitenkin 10 syytä, miksi…"
17 tuntia sitten
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'MIKÄ IHMEEN TASA-ARVO?'
"Paul Tiililä avauksessaan."Ranskan vallankumouksen luoma tasa-arvon käsite tarkoittaa sitä, että vaikka olemme kaikilla tavoin erilaisia, hyvinkin erilaisia, niin olemme täysin samanarvoisia, tasa-arvoisia lain…"
18 tuntia sitten
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Lukusuositus VI'
"Korjaus edelliseen. Kirjan "mies vailla tasa-arvoa" ovat toimittaneet Arno Kotro ja Hannu T. Sepponen. Kirja julkaistu vuonna 2007. - Muistanpa kuinka "tultamumunille". Moilanen sanoi, että kirja on tasoton. Varmaan se…"
lauantai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Lukusuositus VI'
"Oikein hyvä kirjoitus Tiina Ahvalta. Eräs Ahvan blogia kommentoinut meinasi, että tämä jäätävä suhtautuminen feminismiin tulee Amerikasta. Ei tule. Ainakin itselleni Arno Kotron ja Hannu Tepposen kirja…"
lauantai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Venäläistä elokuvaa ja sarjaa.'
"Elisiltana tuli teemalta brittielokuva "Anna Karenina". Mietin että vaihteeksi kunnon elokuva, jota en ole nähnyt ennen. No, eipä tarvitse katsoa toista kertaa.- Keira Knighley on kyllä nätti ja hyvin hän…"
lauantai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'JSN: PÄÄTÖS JA TOIMITTAJAT'
""Suomenmaan mukaan JSN:n tehtävänä on on arvioida mediaa eikä yksittäisten poliitikkojen toimintaa.- - JSN:n puheenjohtaja Elina Grundströmin ääni ratkaisi, sillä äänestys päättyi…"
perjantai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'JSN: PÄÄTÖS JA TOIMITTAJAT'
"Islam on hieno uskonto. "Vietin viime kesän viisi viikkoa maailman suurimmassa muslivaltiossa Indonesiassa. Siksi en lainkaan tunnista sitä "islamia", jota suomalaiset lehdet ovat tämän viikon aikana kirjoittaneet…"
perjantai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'JSN: PÄÄTÖS JA TOIMITTAJAT'
""Tampereen yliopiston journalistiikan ja viestinnän opiskelijoista kolme neljästä kannattaa vihreitä tai vasemmistoliittoa - perusuomalaisia tai kristillisdemokraatteja ei yksikään. Vapaa tiedetoimittaja Marko…"
perjantai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Paimentolaiskulttuurin tunnusmerkkejä - Lontoo'
"Brysselin pormestari:Jokainen moskeijamme on salafistien käsissä. "Brysselin pormestari Yvan Maueur toteaa kaupunkinsa synkän uutisen: hän kertoo kaupunkinsa moskeijoiden olevan fundfamentalististen salafistien hallinnossa.…"
perjantai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Kanssablogisteille tiedoksi'
"Olen täysin samaa mieltä kuin Seppo Muurinen. Tsemppiä sinulle Timo!"
torstai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Paimentolaiskulttuurin tunnusmerkkejä - Lontoo'
"Sveitsin minareettikielto vuonna 2009. Ihmisoikeuksien noudattamista seuraavan Euroopan neuvoston lausunnossa se esittää huolensa kansanäänestyksen tuloksesta. - Vaikka tulos ilmaisee kansan tahtoa, se on vastoin…"
torstai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Paimentolaiskulttuurin tunnusmerkkejä - Lontoo'
"Kun länsimaissa tapahtuu terrori-isku, päättäjät muistavat muistuttaa: "Elämä jatkuu kuten ennenkin, ei saa antaa pelolle valtaa." Ja toimittajat, kolumnistit ja kaikki muutkin, joilla kynä pysyy…"
torstai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Paimentolaiskulttuurin tunnusmerkkejä - Lontoo'
"Edesmennyt Ylen toimittaja ja ulkomaankirjeenvaihtaja Erkki Toivainen kirjoitti jo liki kymmenen vuotta sitten islamistien aiheuttamasta vaarasta länsimaissa (Uusi Suomi, Puheenvuoro 30.7.207, otsikko " Hyödylliset idiootit islamismin…"
torstai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Venäläistä elokuvaa ja sarjaa.'
"Venäläinen kahdesanosainen sarja kirjailija Dostojevskin elämästä on minusta täyttä tavaraa. Sarja kaiketi noudattelee melko tarkoin Dostojevskin todellista elämää. Minulta sarjalle täydet…"
Maalis 21
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Venäläistä elokuvaa ja sarjaa.'
"Jos on lukenut ensin kirjan ja katsoo sitten kirjasta tehdyn elokuvan, elokuva on monesti pettymys. Muistanpa kun katsoin ensimmäisen kerran elokuvan "Papillon", surkea pelkistys kirjasta, tuumasin. Toisaalta Papillonin vaiherikas…"
Maalis 21
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Venäläistä elokuvaa ja sarjaa.'
"Kaivoin tietoja netistä - "Balladi sotilaasta" oli tuo neuvostoliittolainen sotakuva."
Maalis 20

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Lasse Kallo
Minä vuonna olet syntynyt?
1947
Kerro lisää itsestäsi!
Tärkeitä elämässä on puutarhanhoito, eikä sekään ole niin kovin tärkeää

Jäsenen blogi

Että pariviestin kolari sittenkin Niskasen vika?

(28. helmikuuta 2017 at 10:35) — 62 kommenttia

Tuommoinen otsikko oli tämän aamun Iltalehdessä. Näkisin, että yhteentörmäys oli todellakin Iivo Niskasen syy. Mitä hiihtää niin kovaa, ettei väsyneelle norjalaiselle jäänyt muuta mahdollisuutta kuin heittäytyä tulpaksi eteen. Iivon olisi pitänyt ohittaa ulkokaarteen kautta? Miksi? Onko se jokin uusi määräys? Ja kuka takaa miten olisi känyt, jos IIvo Niskanen olisi tehnyt niin? No, tapahtunut mikä tapahtunut, itse haluan uskoa, ettei Iversen tehnyt sitä tahallaan. Sprintti on vauhdikas laji…

Jatkuu...

EU:n siirtosirkus välillä Bryssel - Strasbourg - järkee vai ei

(27. helmikuuta 2017 at 17:19) — 9 kommenttia

Kerran kuukaudessa 751 meppiä sekä avustajat, tulkit, koko henkilökunta yhteensä 3000-4000 ihmistä, siirtyy Belgian Brysselistä 400 kilometrin päähän Ranskan Strasbourgiin parlamentin täysistunnon äänestämistä varten. Työ Strasbourgissa kestää maanantaista torstai -iltaan, minkä jälkeen nämä 3000-4000 ihmistä siirretään takaisin Brysseliin. Europarlamentin kolmas työskentypaikka on Luxemgurgissa. Eli:

Euroopan parlamentin virallinen päätoimipaikka on Strasbourg, minkä lisäksi sillä on…

Jatkuu...

Toimittaja Susanne Päivärinta - vaihda alaa

(1. joulukuu 2016 at 19:24) — 3 kommenttia

Katsoin eilen A-Studion. Toimittaja Susanne Päivärintarinta mainosti, että siitä tulee supermielenkiintoinen. Niin kuin tulikin, omalla tavallaan. Päivärinta ahdisteli pomoaan Atte Jääskeläistä Sipilä-keississä. Miksi minä en saa ahdistella päänimisteriä? Miksi minua ohjeistetaan olemaan hiljaa? Saanko minä lopputilin? Jääskeläinen vastaili rauhallisesti, perustellen hyvin näkemyksensä. Toimittajalle tämä ei mennyt niin sanotusti jakeluun.  Tomittaja Päivärinnan räksytys jatkui kunnes kongi…

Jatkuu...

Piispa Irja Askola - tuhon musta enkeli?

(1. joulukuu 2016 at 18:26) — 11 kommenttia

Irja Askola on Suomen ensimmäinen naispuolinen piispa.

Askola on varsin liberaali, kannattaa sitä, että kirkko siunaa homoseksuaalisia parisuhteita. 9.6.2013 2013 Askola siunasi lähetystyöhön lähtevän miesparin.

Nähdäkseni Askola kannattaa kaikkea sitä, mikä mädättää luterilaista kirkkoa. Hän on tehnyt Kallion kirkosta markkinahuoneen, jossa ovat "saarnanneet" Tarja Halonen, Jari Sarasvuo, hihhulisaarnaajaja Pirkko Jalovaara. Nämä päällimpäisinä.

Olen joskus pohtinut…

Jatkuu...

Yksikään marja ei mene hukkaan

(1. syyskuu 2016 at 18:58) — 26 kommenttia

Ihminen on marjojen poiminnassa pikkutekijä, joka poimii metsissä kypsyvästä marjasadosta vuosittain noin 12 prosenttia. Eläimet sen sijaan syövät kaikista marjoista yli 60 prosenttia. Loput marjoista putoilevat mahan ja hyödyntävät näin metsän mikrobitoimintaa.

Luonnonvarakeskuksen vanhempaa tutkijaa Kauko Saloa harmittaa puhe siitä, miten marjat mätänevät metsiin, kun ihmiset eivät poimi niitä.

- Yksikään marja ei mene hukkaan.

Lainaus lähteestä: Aamulehti 24.7.2016…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (3 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

18. marraskuu 2012 kello 11:44 teuvomast sanoi...

Mitäs pohjoisen kuuluu näin sunnuntai päivänä,  meillä Tampereella sataa vettä ja pimeä päivä muutenkin terv tepivaari 

3. lokakuu 2012 kello 21:09 teuvomast sanoi...

Kiva kun hyväksyit  ystävän pyyntöni, minulla on ollut vaikeaa kirjoittaa suomeksi mitään koska en ole osannut sitä, enkä osaa vieläkään mutta halu oppia on olemassa .

Ja kun minä yritän koko ajan parantaa kielioppiakin, no koti kieleni on muu kun suomi, ja von sanoa että ei se niin hellppoa ole sitä oppia .

Mutta hyvää iltaa ja anteeksi vielä kerran  terv tepivaari 

3. lokakuu 2012 kello 13:04 teuvomast sanoi...

Lasse pyydän sinulta anteeksi tuota mitä sinulle kirjoitin vastauksina tuosta kieliopista olet siinä oikeassa .

Mutta syyt on siinä että minulla ei ole suomen kieliopista mitään tietoa, koska koti kielenäni on jokin muu kun suomi .

Ei kuitenkaan venäjä eikä ruotsi . Anteeksi huono käytökseni 

terv tepivaari 

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot