Kyuu Eturautti
 • 37, Mies
 • Tampere
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Kyuu Eturautti ystävät

 • Ville Varjo
 • Seppo Muurinen
 • Ari Wigelius
 • Kari Saarinen
 • Vanha Varis
 • teuvomast
 • Harri Kivistö
 • matti meikäläinen
 • whiic
 • Kamu
 • Arto Laattala
 • Pauli Vuorio
 • Hannu Tiainen
 • Ahti Pontinen
 • Ihmetteleva

Jäsenen Kyuu Eturautti ryhmät

 

Esittelysivu: Kyuu Eturautti

Mörkötaloa.

Pörrökorvapolitiikka alkaa tästä. En tiedä mihin se johtaa, mutta matkalla on monenmoisia näkökulmia. Muistathan, että kirjoitan mielipiteitä - en totuuksia.

Tässä yläosassa on tuoreimpia blogilinkkejä, alempaa löydät pidempimuotoisia taustatietoja, kommentteja, viestihistoriaa ja sen sellaista.

Kotisivu löytyypi osoitteesta kyuu.fi.

Jäsenen blogi

Maahanmuutto ei ole ongelman ydin

(29. maaliskuu 2017 at 19:44) — 7 kommenttia

Perussuomalaisten kuntavaaliohjelma on maahanmuuttoa täynnä ja okei, onhan se melkoisen tärkeä asia melkoisen monelle ihmiselle ja valtiolle. Ehdotan kuitenkin että se on väärä kanava lähteä katsomaan esimerkiksi terrorismin uhkaa, väkivaltaa tai monia sosiaalisia ongelmia. Ehdotan, että katsetta kannattaisi suunnata enemmän uskontojen ja muiden sosiaalisen piirien suuntaan. Vähintäänkin sen pitäisi jo soittaa hälytyskelloja, kun yhä useampi Euroopan terrori-iskijä on joko syntyperäinen tai…

Jatkuu...

Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi

(28. maaliskuu 2017 at 19:45) — 5 kommenttia

Olen jälleen tehnyt havaintoja yhteiskunnan, politiikan ja/tai kosmoksen toiminnasta. Osana sitä olen huomannut, että onnistuneita asioita tuntuu yhdistävän erittäin tekninen, monimutkainen, hurjan analyyttinen MJM-metodi. MJM on lyhenne sanoista "mitäs jos me".

Sota väliseiniä vastaan

Tiivistetyin esimerkki tulee siitä, kun pari kaverusta pohdiskelee että mitäs jos me perustettais firma alalle x. Useimmiten tällöin kaverukset täydentävät toinen toistensa osaamista ja…

Jatkuu...

Emme voi ulkoistaa ongelmiamme Turkille

(20. maaliskuu 2017 at 22:01) — 5 kommenttia

Turkki on menetetty tapaus. Kansan estoitta rakastama Erdogan on ylittänyt kaikki historiamme karmeimpien diktaattorien esikarsintatehtävät mahtavin pistein. Tällaisen toimijan rahoittaminen ei voi olla osa EU:ta millään muotoa. Meidän on katsottava haasteitamme silmiin ja otettavat omat ongelmat omiin käsiin.

Miksi tuemme pahuutta?

Aluksi on toki aiheellista kysyä, saako turvapaikanhakijoita kutsua ongelmaksi. Turvapaikanhakijaa ihmisenä ei tietenkään saa leimata ilman…

Jatkuu...

Yksityistäminen toimii kunhan säännöistä sovitaan

(19. maaliskuu 2017 at 18:31) — 22 kommenttia

Kun ihminen sairastaa, uskon hänen tarvitsevan enemmän lääkäriä kuin tietoa siitä että sote-palveluiden toteuttaja on oman puolueensa aatteen mukainen. Palveluiden tilaaminen yksityisiltä toimijoilta herättää paljon tunteita, mutta väitän että asianmukaisilla pelisäännöillä tästä ei tarvitse murehtia. Ei vaikka yksityinen taho tekisi voittoa ja jakaisi osinkoa.Nyt suututetaan vasemmistoAloitan lainaamalla VM:n erityisavustaja Ville Valkosen twiittiä, jossa… Jatkuu...

Se on taas SE viikonloppu Tampereella

(17. maaliskuu 2017 at 19:02) — 6 kommenttia

Poliittinen tilanne on karmiva, talous on kuralla, rantaväylän tunnelista löytyi lohikäärme eikä kukaan saa ohuen ohuita leikkeileitä pois markkinoilta. Hätä on toki juuri tuon näköinen, mutta siitä huolimatta tai sen ansiosta voivat tamperelaiset tänä viikonloppuna murehtia kaikista ym. ongelmista sekä monista muista vaihteeksi sarjakuvan keinoin. On vuorossa taas Tampere Kuplii.

Kohta tiedät lisää

Joten miksi ihmeessä suunnata Tampere-talolle lauantaina ja sunnuntaina,…

Jatkuu...

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Kyuu Eturautti
Minä vuonna olet syntynyt?
1979
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.kyuu.org
Kerro lisää itsestäsi!
Puuhailen monenlaisen nuorisokulttuurin parissa ja rakastan siltojen rakentamista niin halki maailman, kuin myös halki eri ihmisryhmien ja ajatusten. Sille on tällä harrastuskentällä tilaa, jos heitän vaikkap avainsanat sarjakuva, japani ja cosplay. Paikallisesti näyn mm. Tampere Kuplii ja Tracon -tapahtumien aktiivisena puuhailijana.

Yksi filosofiani perusteista sanoo "ihmisen oikeus olla idiootti on suurin ja tärkein vapaus". Oikeus väärään mielipiteeseen on tärkeä ja viisas ihminen ymmärtää väärässä olemisen arvon. Uskon myös, että ihminen on onnellisimmillaan ollessaan hyödyllinen.

Työskentelen kaupan alan tietotekniikan parissa, tietoturvapäällikön tittelillä mutta käytännössä arki on varsin laaja-alaista säätöä (tekniikkakielellä sysadmin).

Olen Kokoomuksen rivijäsen, mutta en millään muotoa puoluepolitiikan vaikuttaja. Toimin mielummin taustatukijana kun etusivulla.

Kotisivuni löytyy osoitteesta kyuu.fi.


P.S. Kun luet blogejani ja et ole ihan varma pitäisikö itkeä vai nauraa, katsohan tagit. Jos siinä lukee "tilitys", se on hiomaton ja tarkoituksella kärkäs kannanotto asiaan. Jos taas lukee "keventävä", se on kieli poskessa kirjoitettua huumorimieltä.

Kommenttitaulu (35 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

30. lokakuu 2012 kello 06:24 teuvomast sanoi...

Ei ollut kenttä vielä valmis piraateille mutta ei saa antaa periksi hyvä syksyn aikaa terv tepivaari

30. kesäkuu 2012 kello 06:08 teuvomast sanoi...

Voisitkos mitenkään auttaa tuota pirpanaa sillä on koneen kanssa vaikeutta ,  pirpana on tuo P-M  Lifländer .terv tepivaari 

28. helmikuuta 2012 kello 18:02 teuvomast sanoi...

Kyuu Eturautti tietkö sinä tuosta google asiasta jotain pitääkö minun tehdä siinä jotain kun nuot asiat tulee muuttumaan ja mitä voitko informoida jos viitsit terv tepivaari 

13. tammikuu 2012 kello 12:00 Sitsimies sanoi...

Profiilikuvasta saat pisteet. Se on ilmeineen ja valaistuksineen kuin viistosta High School -matrikkelista.

15. marraskuu 2011 kello 23:42 Timo Honkanen sanoi...

Arvoisa Kyuu, vai miten se oli!  Olin 80-luvulla mukana kun tätä ilmeisesti niin ihannoimaasi jätehuoltolakia oltiin väsäämässä.  Siinä on paljon vikoja ja paljon hyvääkin, mutta se, että sitä käytetään rahastamisena ei kyllä palvele ketään! Ei sinuakaan!:)

6. syyskuu 2011 kello 22:47 JarmoJTuokko sanoi...

Kaikki tieto käy mauttomaksi kun sitä on tarpeeksi pureskeltu. Vielä kamalampaa, jos kaikki jauhaa vuosikausia samaa mautonta "tiedon" purkkaa ja sitä tarjotaan kaikista tuuteista.

Tällä kertaa tällainen täysin mauton mielipide.

6. syyskuu 2011 kello 21:30 JarmoJTuokko sanoi...
Juu justiinsa. Mottosi on sen verran summittainen, että sitä voidaan tulkita ja "väärin tulkita" mihin suuntaan tahansa. Oikeastaan kaipasinkin täsmennystä.
6. syyskuu 2011 kello 20:06 JarmoJTuokko sanoi...
Ihmisen oikeus olla idiootti toteutuu parhaiten diktatuurissa? Siinäkö ihanne?
17. kesäkuu 2010 kello 14:54 ei nimeä sanoi...
Joo. Sitten menikin läpi, vähän erilailla:)
17. kesäkuu 2010 kello 12:42 ei nimeä sanoi...
Kiireellinen.

Kysymys Eturautille. Olen juuttunut johonkin "ongelmaan", en tiedä miten tehdä seuraavaksi.

Olen blogaaja blogspotissa (kuljenkulkueessa). Luin myöhemmin "käyttöohjeit" sun muita asiakirjoja. Olen varmaan toiminut väärin, lähinnä kuvien (muutaman) ja ehkä muiden liitoksien (tosin en "tajua" miten).

No. Onko mulle tullut sanktioita sieltä puolelta (siis googlelta). en pääse kommentoimaan. Tein lisäyksen blogiin, kirjoituksen. Se tuli näkyviin. Mutta kommentoidessa kysytään "mistä" tms vaikka olen jo kirjautunut.

Anna vinkkiä, jos voit.

Uusimmat tapahtumat

Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuutto ei ole ongelman ydin'
"Maahanmuutto ei ole ongelma. Pakolaiset on. Kaksi ihan eti asiaa. Tietyistä maista ei saisi ottaa vaan valikoida. Näin še vaan on."
13 minuuttia sitten
John kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuutto ei ole ongelman ydin'
"On väärin pakottaa pukeutumaan kaapuun. Ihmisillä on vapaa tahto, mutta sitä ei ole Islamissa."
1 tunti sitten
Timo Gottlieb kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuutto ei ole ongelman ydin'
"Mm Ergodan levitti sanaa eri maissa asuville turkkilaisille jotta lisääntykää, tehkää paljon lapsia, he tulee hävittämään alkuasukkaat pelkällä lisääntymisellä, näin se…"
1 tunti sitten
Timo Gottlieb kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuutto ei ole ongelman ydin'
"Islam leviää kuin rutto, mm Saksassa alkuasukkaiden syntyvyys 1.8 lasta / pariskunta kun se sinne tulleilta muslimi maahanmuuttajilta on 8 lasta / pariskunta. Siitä voi Gyntter 7 v ja Helga 7 v laskea milloin ovat tulevaisuudessa osa…"
1 tunti sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuutto ei ole ongelman ydin'
"Ikävä kyllä taidat Kyuu olla oikeassa. Ei se kieli, vaan se "uskonnon" opetus. Tulijoille on tehtävä täysin yksikäsitteisesti selväksi, että Suomessa noudatetaan Suomen lakeja riippumatta…"
1 tunti sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuutto ei ole ongelman ydin'
"Luin saman jutun itsekin. Vaan ounastelen ettei maailmassa ole yhtään kieltä, jolla ei voisi sanoa "tappakaa vääräuskoiset"."
1 tunti sitten
Timo Gottlieb kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuutto ei ole ongelman ydin'
"Tämän päivän uutisointia : Arabiasta tuli kolmanneksi yleisin vieras kieli Suomessa.... Ei tässä muuta."
1 tunti sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Päteekö amerikkalaistutkimus empatiavajeesta myös pääministeriimme?'
"Empaattiset ihmiset suhtautuvat keskimääräistä myönteisimmin vapaaehtoistyöhön ja muiden auttamiseen. No sitten en ole keskimääräinen. Teen vapaaehtoistyötä hullut määrät…"
2 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Rasistisen kielipuolueen "tasa-arvoisuus"'
"Rasistinen kansanpuolue on taas sitä itseään. Paitsi silloin kun ovat väkivaltaisia, mikä heiltä myös sujuu - kuten tamperelaisina hyvin tiedämme."
2 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Tori vai sauna?'
"Jos joku yksityisellä rahalla sen saunan rakentaa ja sillä työpaikkoja tekee, verot maksaa, senkun vaan. Se voi olla kovakin matkailuvaltti ja kyllä minulle turismin rahat kelpaavat. Näin yleisötapahtumiin näppini…"
2 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Tori vai sauna?'
"Jos joku yksityisellä rahalla sen saunan rakentaa ja sillä työpaikkoja tekee, verot maksaa, senkun vaan. Se voi olla kovakin matkailuvaltti ja kyllä minulle turismin rahat kelpaavat. Näin yleisötapahtumiin näppini…"
2 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi'
"Aikanaan silloinen Tampereen apulaispormestari Perttu Pesä pyysi minut ja muutaman muun yhdistysaktiivin virastotalolle pienelle välipalalle (salaattia verorahoilla). Hänen sanoma oli että jatkakaa sitä mitä teette…"
2 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi'
""Konkreettisesti se mitä ajoin on siis että kunnan päättäjät toisivat hieman poikittain eri alan ihmisiä yhteen visioimaan, koska tällä hetkellä on turhan korkeita raja-aitoja. Kunta ei voi…"
20 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi'
"whiic, mietin että pitäisikö MJM-metodin toimivuutta osoittaa myös siinä miten eräs herra Mayr rekrytoi erään Adolf-nimisen toverin miettin että mitäs jos me yhdessä hankittaisiin…"
21 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Jokaisella TAMPERELAISELLA oikeus järviimme.'
"Olen liikkunut Tampereella virkistäytymässä metsissä, joissa ei ole rakennettua virkistysaluetta. Olenko syyllistynyt luvattomaan mielen virkeyttämiseen?"
21 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi'
"MJM-metodi tarvitsee samanlaisia rajoitteita sovellettavuuteen kuin mm. kuntien palveluiden osto ilman kilpailutusta. Jos kunnan puutarhajaostolta hajoaa ämpäri, on fiksumpi hakea se vaikka Tokmannilta kuin järjestää…"
21 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi'
"Hmmm... yleensä blogauksesi ovat joko konkreettiset ja asiaan, tai rakentavalla tavalla filosofisia. Nyt nerokkuus ei tällä kertaa minulle aukea. Blogi on kirjoitettu "mitäs jos me" -fraasin ympärille, ja…"
21 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Tilattu "nootti" vai ruotsalaisten pelko?'
"Vanha valloittaja jatkaa vanhalla tavalla: Suomi tanssii heidän pillinsä mukaan."
eilen
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Suurin este oppimiselle on ihminen itse.'
"Peilistä on hyvä joskus löytää se toveri jota pitää hieman ravistella että pääsee eteenpäin."
eilen
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Onko YLE tasapuolinen SOTE asiassa'
"Olen havainnut hieman samaa itse. Tämä voi toki olla toimittajien vastareaktiota taannoiselle pääministerin mielistelylle. Onhan tämä sotesoppa melkoinen sekametelisoppa mutta vielä karmeampi on nykytila."
eilen
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot