Kyuu Eturautti
 • 37, Mies
 • Tampere
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Kyuu Eturautti ystävät

 • Ville Varjo
 • Seppo Muurinen
 • Ari Wigelius
 • Kari Saarinen
 • Vanha Varis
 • teuvomast
 • Harri Kivistö
 • matti meikäläinen
 • whiic
 • Kamu
 • Arto Laattala
 • Pauli Vuorio
 • Hannu Tiainen
 • Ahti Pontinen
 • Ihmetteleva

Jäsenen Kyuu Eturautti ryhmät

 

Esittelysivu: Kyuu Eturautti

Mörkötaloa.

Pörrökorvapolitiikka alkaa tästä. En tiedä mihin se johtaa, mutta matkalla on monenmoisia näkökulmia. Muistathan, että kirjoitan mielipiteitä - en totuuksia.

Tässä yläosassa on tuoreimpia blogilinkkejä, alempaa löydät pidempimuotoisia taustatietoja, kommentteja, viestihistoriaa ja sen sellaista.

Kotisivu löytyypi osoitteesta kyuu.fi.

Jäsenen blogi

Hiljentäkää ilkimykset!

(11. tammikuu 2017 at 19:09) — 7 kommenttia

Tänään käytiin Oulussa oikeutta Sebastian Tynkkysen ulosannista, vähän aikaa takaperin Kiemunki sai vastaavasta tuomion. Tapauksia on toki ollut monta varsinkin sen jälkeen kun…

Jatkuu...

Kansalaisvetoinen ennakkosensuuri

(6. tammikuu 2017 at 18:57) — 13 kommenttia

Jatkan viimekertaisesta sananvapausaiheesta pohtimalla yhteiskunnan tilaa. Koska trendikäs blogosfäärikkö osaa aina antaa trendeille nimet, olen päättänyt kutsua nykyistä sananvapausilmapiiriä kansalaisvetoiseksi ennakkosensuuriksi. Asioita ei ennalta hiljennä pappi tai ministeri, vaan tehtävä on delegoitu kaikelle kansalle, pelottavalla tehokkuudella.

Täällä odotan jos…

Jatkuu...

Ulla Appelsin, Eero Mäntymaa vai joku muu?

(2. tammikuu 2017 at 20:48) — 4 kommenttia

Tästä vuodesta tulee hyvä. Vuosikausia olen pienessä kuplassani voivotellut ja torillakin julistanut keskustelun ilmapiiristä laajemmassa kontekstissa. Heti vuoden alusta - vihdoinkin - samanlaista näkökulmaa tarjoavat Ilta-Sanomien Ulla Appelsin sekä Ylen Eero Mäntymaa.…

Jatkuu...

Laulu on laulun arvoinen

(26. joulukuu 2016 at 21:03) — 18 kommenttia

Me suomalaiset olemme Joulun aikaan aina valmiita laulelemaan. Musiikki ja laulaminen ovat varsin terveessä osassa meillä niin koulua kuin uskontoa kuin juhlia monenmoisia. Koulukiusaukseen ja masennukseen voimia antavia laulukokeita lukuun ottamatta laulaminen on äärimmäisen hyvä juttu minimaalisin haittavaikutuksin. Siksi sitä on puolustettava.

Laulamisen syy

Ottakaa tämä vihje semmoiselta henkilöltä joka on jokusen kerran ja jokusessa tilaisuudessa laulanut:…

Jatkuu...

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Kyuu Eturautti
Minä vuonna olet syntynyt?
1979
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.kyuu.org
Kerro lisää itsestäsi!
Puuhailen monenlaisen nuorisokulttuurin parissa ja rakastan siltojen rakentamista niin halki maailman, kuin myös halki eri ihmisryhmien ja ajatusten. Sille on tällä harrastuskentällä tilaa, jos heitän vaikkap avainsanat sarjakuva, japani ja cosplay. Paikallisesti näyn mm. Tampere Kuplii ja Tracon -tapahtumien aktiivisena puuhailijana.

Yksi filosofiani perusteista sanoo "ihmisen oikeus olla idiootti on suurin ja tärkein vapaus". Oikeus väärään mielipiteeseen on tärkeä ja viisas ihminen ymmärtää väärässä olemisen arvon. Uskon myös, että ihminen on onnellisimmillaan ollessaan hyödyllinen.

Työskentelen kaupan alan tietotekniikan parissa, tietoturvapäällikön tittelillä mutta käytännössä arki on varsin laaja-alaista säätöä (tekniikkakielellä sysadmin).

Olen Kokoomuksen rivijäsen, mutta en millään muotoa puoluepolitiikan vaikuttaja. Toimin mielummin taustatukijana kun etusivulla.

Kotisivuni löytyy osoitteesta kyuu.fi.


P.S. Kun luet blogejani ja et ole ihan varma pitäisikö itkeä vai nauraa, katsohan tagit. Jos siinä lukee "tilitys", se on hiomaton ja tarkoituksella kärkäs kannanotto asiaan. Jos taas lukee "keventävä", se on kieli poskessa kirjoitettua huumorimieltä.

Kommenttitaulu (35 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

30. lokakuu 2012 kello 06:24 teuvomast sanoi...

Ei ollut kenttä vielä valmis piraateille mutta ei saa antaa periksi hyvä syksyn aikaa terv tepivaari

30. kesäkuu 2012 kello 06:08 teuvomast sanoi...

Voisitkos mitenkään auttaa tuota pirpanaa sillä on koneen kanssa vaikeutta ,  pirpana on tuo P-M  Lifländer .terv tepivaari 

28. helmikuuta 2012 kello 18:02 teuvomast sanoi...

Kyuu Eturautti tietkö sinä tuosta google asiasta jotain pitääkö minun tehdä siinä jotain kun nuot asiat tulee muuttumaan ja mitä voitko informoida jos viitsit terv tepivaari 

13. tammikuu 2012 kello 12:00 Sitsimies sanoi...

Profiilikuvasta saat pisteet. Se on ilmeineen ja valaistuksineen kuin viistosta High School -matrikkelista.

15. marraskuu 2011 kello 23:42 Timo Honkanen sanoi...

Arvoisa Kyuu, vai miten se oli!  Olin 80-luvulla mukana kun tätä ilmeisesti niin ihannoimaasi jätehuoltolakia oltiin väsäämässä.  Siinä on paljon vikoja ja paljon hyvääkin, mutta se, että sitä käytetään rahastamisena ei kyllä palvele ketään! Ei sinuakaan!:)

6. syyskuu 2011 kello 22:47 JarmoJTuokko sanoi...

Kaikki tieto käy mauttomaksi kun sitä on tarpeeksi pureskeltu. Vielä kamalampaa, jos kaikki jauhaa vuosikausia samaa mautonta "tiedon" purkkaa ja sitä tarjotaan kaikista tuuteista.

Tällä kertaa tällainen täysin mauton mielipide.

6. syyskuu 2011 kello 21:30 JarmoJTuokko sanoi...
Juu justiinsa. Mottosi on sen verran summittainen, että sitä voidaan tulkita ja "väärin tulkita" mihin suuntaan tahansa. Oikeastaan kaipasinkin täsmennystä.
6. syyskuu 2011 kello 20:06 JarmoJTuokko sanoi...
Ihmisen oikeus olla idiootti toteutuu parhaiten diktatuurissa? Siinäkö ihanne?
17. kesäkuu 2010 kello 14:54 ei nimeä sanoi...
Joo. Sitten menikin läpi, vähän erilailla:)
17. kesäkuu 2010 kello 12:42 ei nimeä sanoi...
Kiireellinen.

Kysymys Eturautille. Olen juuttunut johonkin "ongelmaan", en tiedä miten tehdä seuraavaksi.

Olen blogaaja blogspotissa (kuljenkulkueessa). Luin myöhemmin "käyttöohjeit" sun muita asiakirjoja. Olen varmaan toiminut väärin, lähinnä kuvien (muutaman) ja ehkä muiden liitoksien (tosin en "tajua" miten).

No. Onko mulle tullut sanktioita sieltä puolelta (siis googlelta). en pääse kommentoimaan. Tein lisäyksen blogiin, kirjoituksen. Se tuli näkyviin. Mutta kommentoidessa kysytään "mistä" tms vaikka olen jo kirjautunut.

Anna vinkkiä, jos voit.

Uusimmat tapahtumat

Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Pikkurosvo vie lompakon, AY ryöstää jokaisen meistä - "laillisesti"'
"Säätiöissä on tosiaan monenlaisia. Valtiontalouden tarkastusvirastolla on ollut tähän valmis ehdotus jo pitkän aikaa. Tässä tulee se klassinen ylen radiossa käyty haastattelu…"
torstai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Hiljentäkää ilkimykset!'
"Pääsääntöisesti perusmiehiin kohdistuvaa ja osa menee perusmiesten kielenkäyttöön ei saa puhua tai kirjoittaa kansantajuisesti samaan aikaan saman saa sanoa ns sivistyneesti. Pitäiskö suomen kielen…"
torstai
Ismo Kaukonen kommentoi blogikirjoitusta 'Hiljentäkää ilkimykset!'
"Sivistynyttä vihaamista on julkisuudessa hymyily kun on ensin kulisseissa puukotellut vihan kohteita selkien takana. Halla-Ahotuomioiden aikaan ei maahanmuuttajista saanut ajatella kuin hyvää. Mitä tahansa heitä kritisoivaa…"
torstai
Tarmo Leinonen kommentoi blogikirjoitusta 'Hiljentäkää ilkimykset!'
"Menossahan on yhden persulahkon vaalimainoskampanja. Sitä pitää nyt kärsiä vaaleihin saakka."
torstai
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Hiljentäkää ilkimykset!'
"Kyuu - totta viha luo uutta vihaa - etenkin tietty värikkyys ei iskostu harmaaseen massaan kaikissa tapauksissa. Järjen köyhyyttä jos oma perhe kuin elämä pahimmillaan rapautuu uhkailijoiden takia jopa moninaisinkin…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Mainokset tärväävät tietokoneen toimivuuden'
"Ei tässä mitään näsäviisastelua ole kun vaan kysyin mitä teit. En tiedä mitä "poistin mainospostilaatikon" tarkoittaa tai miten se voi liittyä koneen hidasteluun. Mutta kuten monesti…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Hiljentäkää ilkimykset!'
"Tuomioillahan tässä kohtaa on myös toinen vaikutus. Poliisi on jo todennut syyttämättä jättämisellä että näitä "pahoja vihapuhujia" saa herjata, myös uhkailla, myös…"
keskiviikko
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Hiljentäkää ilkimykset!'
"Samoilla linjoilla Harrin kanssa. Asiat jotka ärsyttävät jopa "viha" ... oho,ettei nyt kukaan vaan pillastu tuosta sanasesta,voi esittää suoraankin omana mielipiteenä - fiksumminkin - että…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Pikkurosvo vie lompakon, AY ryöstää jokaisen meistä - "laillisesti"'
"Kyllähän AY-liike historiallisesti on tehnyt hyvää. Ja kyllä ehdottomasti tarvitaan tahoja jotka pistävät kapuloita rattaisiin jos joku sikailee. Osa ongelmaa on siinä että epärehellisesti toimivia…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Mainokset tärväävät tietokoneen toimivuuden'
"Gmailissa olevat mainossähköpostit eivät syö koneen muistia millään muotoa. Ne syövät toki gmailin tallennustilaa mutta se on hurjan iso, et saa sitä täyteen mainoksilla. Ne eivät…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Hoiva alan arvostus pohjalukemissa'
"Mitä nyt hoiva-alalla työskenteleviä tiedän, se toki vaatii tietynlaisia ihmisiä. Ongelmista pahin ei ole palkka, vaikka onkin työn vaativuuteen nähden vähän huono. Ongelman ydin ei ole…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Mainokset tärväävät tietokoneen toimivuuden'
"Ei kai siinä muuta mutta jos jaat oppimasi, moni muukin voi siitä hyötyä. Ei pakko toki ole, jää vain vähän ontoksi."
keskiviikko
Harri Rautiainen kommentoi blogikirjoitusta 'Hiljentäkää ilkimykset!'
"Vaikkakin Kyuu jälleen puhuu järkeä, en voi täysin yhtyä otsikon kehotukseen. Kannatan kyllä hyviä tapoja ja etikettiä. Silti suomalaisen yhteiskunnan tulisi niin vahva, että se kestäisi myös…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'IS: Pernerin "liikennepommi" pamahtaa ensi viikolla'
"Jos ei mitään muuta katsota, ei mitään numeroita tutkita tai mitään taustan ongelmia selvitetä, muistetaan edes tämä: Sähköverkko yksityistettiin. Seurasiko siitä parempi sähkön…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Pentikäinen-Sipilä/ Hesari/YLE - äärilestadiolaisuuden "lapsiin törkeyksien pimitys", RKP:n lakimiehin ja säätiötuin pakkoruotsista ja'
"Suomi on vähiten korruptoitunut, aivan totta ...jos tarkoitetaan korruptiota sen perinteisessä muodossa. Sen sijaan Suomessa on pahoja korruption ongelmia - virallisestikin - mikäli katsotaan korruptiota myös muissa muodoissa."
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Mainokset tärväävät tietokoneen toimivuuden'
"Jos mainokset haittaavat koneen toimintaa, silloin on koneessa joku asia väärin. En tosin aivan ymmärrä mitä tarkoitat. Puhut gmailista, jossa itsessään ei ole mainoksia kuin tekstimuodossa, ja toisaalta googlesta…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Mainokset tärväävät tietokoneen toimivuuden'
"Gmailin roskapostisuodatin on paras mitä löytyy - mutta ei tietenkään täydellinen. Se päästää roskaa harvoin läpi ja vielä harvemmin tekee vääriä hälytyksiä, siinä…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Pikkurosvo vie lompakon, AY ryöstää jokaisen meistä - "laillisesti"'
"Tässä se tiivistyy: Jos AY-liike ja samalla muutkin liiketoimintaa harjoittavat säätiöt olisivat verolla - kuten valtiontalouden tarkastusvirasto vaatii - meillä jokaisella olisi pienempi veroprosentti, harmaata…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Vihreä valhe (?) Saksan sähköntuotannosta'
"Hamusen Mikko sen ytimen tässä sanoi, voin vain kompata. On upeaa että keksitään uusia energiamuotoja. Olisi paljon upeampaa jos tutkisimme niitä pää kylmänä ja faktat mielessä. Vielä…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Mainokset tärväävät tietokoneen toimivuuden'
"Kyllähän minä näitä ongelmia itsekin näen työssäni. Haiskahtaa siltä että koneestasi kenties puuttuu asianmukainen tietoturvaohjelmisto ja sinne on pesiytynyt mainosohjelmistoja. Se kannattaisi…"
keskiviikko
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot