Kyuu Eturautti
 • 37, Mies
 • Tampere
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Kyuu Eturautti ystävät

 • Ville Varjo
 • Seppo Muurinen
 • Ari Wigelius
 • Kari Saarinen
 • Vanha Varis
 • teuvomast
 • Harri Kivistö
 • matti meikäläinen
 • whiic
 • Kamu
 • Arto Laattala
 • Pauli Vuorio
 • Hannu Tiainen
 • Ahti Pontinen
 • Ihmetteleva

Jäsenen Kyuu Eturautti ryhmät

 

Esittelysivu: Kyuu Eturautti

Mörkötaloa.

Pörrökorvapolitiikka alkaa tästä. En tiedä mihin se johtaa, mutta matkalla on monenmoisia näkökulmia. Muistathan, että kirjoitan mielipiteitä - en totuuksia.

Tässä yläosassa on tuoreimpia blogilinkkejä, alempaa löydät pidempimuotoisia taustatietoja, kommentteja, viestihistoriaa ja sen sellaista.

Kotisivu löytyypi osoitteesta kyuu.fi.

Jäsenen blogi

Elä nopeasti, Eurooppa

(27. toukokuu 2017 at 14:41) — 3 kommenttia

Kun Le Penin suosio kasvoi, Eurooppa oli tuhon partaalla. Kun Macron voitti, Euroopan ongelmat olivat kadonneet. Suomessa Jussi Halla-ahon pelkkä olemassaolo riittää vetämään viivan utopian ja dystopian väliin. Eikö kannattaisi hetken hengittää?

Päiviä vai vuosituhansia?

Tykkään aina muistuttaa, että eurooppalaisen yhteistyön historia ulottuu yli tuplat kauemmas ajassa taaksepäin kun Rooman valtakunta. EU on yksi metodi yhteistyöhön, ehkäpä ihan hyväkin, mutta se on vain…

Jatkuu...

Transfobia ja perusvihjeettömyys

(17. toukokuu 2017 at 18:04) — 9 kommenttia

Tänään on vietetty tuikitarpeellista homo- ja transfobian vastaista päivää. Aiheessa on paljon tekemistä maailmalla ja muutoinkin ihmisten eriarvoinen kohtelu synnynnäisten ominaisuuksien perusteella on järkyttävää typeryyttä. Sen sijaan aihe tuntuu innostavan täysin kohtuuttomiin irtiottoihin jotka eivät mielestäni edistä tärkeää asiaa.

Populismista…

Jatkuu...

Nyt kehutaan perussuomalaista Sampo Terhoa

(2. toukokuu 2017 at 21:27) — 23 kommenttia

Irroittaudun nyt trendeistä ja puoluekirjaan katsomisesta, sillä olen erittäin tyytyväinen tulevan kulttuuriministeri Sampo Terhon lausahduksiin. Vaikkakin on näkemättä seuraako totuus linjapuheita, hänen asennoitumiseensa kulttuurin on hyvin terve, kunnioittava ja rohkaiseva. Hän ei halunnut nähdä valtiota kulttuurin tuottajana, vaan puitteiden mahdollistajana. Tätä on mahtava kulttuuritulevaisuus ja tämänsuuntaista linjaa olen itsekin blogannut vuosikymmenen…

Jatkuu...

Uhkasiko diakonissalaitos Suomea terrori-iskuilla?

(27. huhtikuu 2017 at 19:26) — 18 kommenttia

Suomella on hyvä usko talouteen - ehkäpä siksi koska röyhkeys kasvaa meillä siihen tahtiin että joku näkee siinä vientituotteen. Minä en todellakaan ollut uskoa radiouutisissa korviani kun Diakonissalaitos vaati rahaa väkivallan uhalla. Jos emme anna rahaa lain rikkojille, meille luvattiin "levottomuutta" ja "ääriryhmien toimintaa". Yksi ynnä yksi sujuu minultakin.

Eikö Tukholma riittänyt?

Kriittinen, erottamaton osa…

Jatkuu...

Vakoilulaki on jossittelun varassa

(20. huhtikuu 2017 at 19:10) — 12 kommenttia

Ehdotettu vakoilulaki on ehdotuksena paljon fiksumpi kun mitä olisin tuollaiselta kivikauden ryhmältä odottanut, mutta ei kuitenkaan ongelmaton. En edelleenkään näe että lain tarvetta olisi osoitettu puolueettomasti, enkä näe että myöskään sisältöä olisi pohdittu puolueettomalla järjenkäytöllä. Taustojen kaivamiseen meni paljon aikaa, siksi juttu tulee päivän myöhässä.

Jos kaikki pelaa kiltisti

Lyhyesti sanoen, tämä laki on…

Jatkuu...

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Kyuu Eturautti
Minä vuonna olet syntynyt?
1979
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.kyuu.org
Kerro lisää itsestäsi!
Puuhailen monenlaisen nuorisokulttuurin parissa ja rakastan siltojen rakentamista niin halki maailman, kuin myös halki eri ihmisryhmien ja ajatusten. Sille on tällä harrastuskentällä tilaa, jos heitän vaikkap avainsanat sarjakuva, japani ja cosplay. Paikallisesti näyn mm. Tampere Kuplii ja Tracon -tapahtumien aktiivisena puuhailijana.

Yksi filosofiani perusteista sanoo "ihmisen oikeus olla idiootti on suurin ja tärkein vapaus". Oikeus väärään mielipiteeseen on tärkeä ja viisas ihminen ymmärtää väärässä olemisen arvon. Uskon myös, että ihminen on onnellisimmillaan ollessaan hyödyllinen.

Työskentelen kaupan alan tietotekniikan parissa, tietoturvapäällikön tittelillä mutta käytännössä arki on varsin laaja-alaista säätöä (tekniikkakielellä sysadmin).

Olen Kokoomuksen rivijäsen, mutta en millään muotoa puoluepolitiikan vaikuttaja. Toimin mielummin taustatukijana kun etusivulla.

Kotisivuni löytyy osoitteesta kyuu.fi.


P.S. Kun luet blogejani ja et ole ihan varma pitäisikö itkeä vai nauraa, katsohan tagit. Jos siinä lukee "tilitys", se on hiomaton ja tarkoituksella kärkäs kannanotto asiaan. Jos taas lukee "keventävä", se on kieli poskessa kirjoitettua huumorimieltä.

Kommenttitaulu (35 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

30. lokakuu 2012 kello 06:24 teuvomast sanoi...

Ei ollut kenttä vielä valmis piraateille mutta ei saa antaa periksi hyvä syksyn aikaa terv tepivaari

30. kesäkuu 2012 kello 06:08 teuvomast sanoi...

Voisitkos mitenkään auttaa tuota pirpanaa sillä on koneen kanssa vaikeutta ,  pirpana on tuo P-M  Lifländer .terv tepivaari 

28. helmikuuta 2012 kello 18:02 teuvomast sanoi...

Kyuu Eturautti tietkö sinä tuosta google asiasta jotain pitääkö minun tehdä siinä jotain kun nuot asiat tulee muuttumaan ja mitä voitko informoida jos viitsit terv tepivaari 

13. tammikuu 2012 kello 12:00 Sitsimies sanoi...

Profiilikuvasta saat pisteet. Se on ilmeineen ja valaistuksineen kuin viistosta High School -matrikkelista.

15. marraskuu 2011 kello 23:42 Timo Honkanen sanoi...

Arvoisa Kyuu, vai miten se oli!  Olin 80-luvulla mukana kun tätä ilmeisesti niin ihannoimaasi jätehuoltolakia oltiin väsäämässä.  Siinä on paljon vikoja ja paljon hyvääkin, mutta se, että sitä käytetään rahastamisena ei kyllä palvele ketään! Ei sinuakaan!:)

6. syyskuu 2011 kello 22:47 JarmoJTuokko sanoi...

Kaikki tieto käy mauttomaksi kun sitä on tarpeeksi pureskeltu. Vielä kamalampaa, jos kaikki jauhaa vuosikausia samaa mautonta "tiedon" purkkaa ja sitä tarjotaan kaikista tuuteista.

Tällä kertaa tällainen täysin mauton mielipide.

6. syyskuu 2011 kello 21:30 JarmoJTuokko sanoi...
Juu justiinsa. Mottosi on sen verran summittainen, että sitä voidaan tulkita ja "väärin tulkita" mihin suuntaan tahansa. Oikeastaan kaipasinkin täsmennystä.
6. syyskuu 2011 kello 20:06 JarmoJTuokko sanoi...
Ihmisen oikeus olla idiootti toteutuu parhaiten diktatuurissa? Siinäkö ihanne?
17. kesäkuu 2010 kello 14:54 ei nimeä sanoi...
Joo. Sitten menikin läpi, vähän erilailla:)
17. kesäkuu 2010 kello 12:42 ei nimeä sanoi...
Kiireellinen.

Kysymys Eturautille. Olen juuttunut johonkin "ongelmaan", en tiedä miten tehdä seuraavaksi.

Olen blogaaja blogspotissa (kuljenkulkueessa). Luin myöhemmin "käyttöohjeit" sun muita asiakirjoja. Olen varmaan toiminut väärin, lähinnä kuvien (muutaman) ja ehkä muiden liitoksien (tosin en "tajua" miten).

No. Onko mulle tullut sanktioita sieltä puolelta (siis googlelta). en pääse kommentoimaan. Tein lisäyksen blogiin, kirjoituksen. Se tuli näkyviin. Mutta kommentoidessa kysytään "mistä" tms vaikka olen jo kirjautunut.

Anna vinkkiä, jos voit.

Uusimmat tapahtumat

Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Elä nopeasti, Eurooppa'
"Mistä puppugeneraattorista sä kehtität tuon sanojen myrskyn, jossa joskus on puoliksi järkeäkin ?"
3 minuuttia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Elä nopeasti, Eurooppa'
""Ongelmien esittäjät ovat aarrearkku, joita pitää kuulla ja ottaa ne huomioon." Ongelma vaan on, että mikään ei pakota vallanpitäjiä kuulemaan ja ottamaan huomioon. Ainakin vuosikymmen on…"
1 tunti sitten
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Elä nopeasti, Eurooppa'
"Hatun nostan minäkin ! Ongelmien esittäjät ovat aarrearkku, joita pitää kuulla ja ottaa ne huomioon. Totta on myös se, että EU:n byrokratia on kasvanut niin valtavaksi, että sitä pitää…"
1 tunti sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Ylen Pressiklubi lopetti eilen illalla'
"Olen päässyt kuulemaan todella, todella sivussa, ohi yhdenkään mikrofonin, minkälaista Ylessä toiminta on ollut. Olen kuullut tätä usealta taholta siellä, myös tv:ssä näkyneiltä. Ei,…"
3 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'On uuden alun koitto'
"Toivotaan että olet oikeassa, Tepi. Lylystä on vähän hyvää ja vähän huonoa historiaa. Toivokaamme että hyvä voittaa. Tässä vaiheessa nostan peukkua, annan miehelle aikaa tehdä tekojaan."
3 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Halla-aho "sivaltaa" Sipilää.'
"Halla-aholla on monta ikävää mielipidettä, mutta muutama ihan fiksukin. Minun on vaikea nähdä hänessä sellaista ilmestyskirjan petoa millaiseksi hänet kuvataan. Jos Yleisradioon on uskominen, hänen…"
3 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Tiedoksi TV- kanavien muutoksista'
"Virhehän tapahtui sillon kun Suomessa digi-tv:tä rakennettiin. Silloin muistan kironneeni monet kerrat sitä, että muualla maailmassa mennään kuranttiin tekniikkaan mutta Suomessa vanhaan. Rakensimme jo ennen…"
Touko 21
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"Pahoittelen myöhäistä vastausta, on vähän matalalentoa hommissa. Mielestäni totesit aika hyvin Janhusen jutun ydinongelmat. Spekuloit myös hyvin taustasyitä. Lähtökohtaisesti olisi asiallista (ei…"
Touko 19
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"Mikäs tuossa Janhusen artikkelissa nyt on erityisen surkeaa? Rivien välistä se esittää toki väitteitä, kuten "liian kallis" ottamatta huomioon mikä on kustannus esim. pysyvästä…"
Touko 17
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"whiic, jep, selvähän se on että tässä on monen tasoista tietoa. Minulla ei ole ongelmaa pyrkiä huomioimaan osapuolten tunteita tässä ehkäpä vähän tarkemmin. Mutta toisaalta…"
Touko 17
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"@Kyuu Vaikka lainaisit lääketieteellistä julkaisua (vieläpä maallikoille suunnattua UKK-tyylistä artikkelia), ei kaikki siellä ole lääketieteellistä faktaa. Olen toki muutoin hyvin samaa mieltä…"
Touko 17
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"whiic, lainasin itse pointtini lääketieteellisistä julkaisuista. Tottakai voidaan puhua siitä että mikä on kohteliaisuutta, fiilistelyä ja mikä absoluuttista faktaa. Mutta en näe mitään…"
Touko 17
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"Kyuu: "Pääosa ihmisistä ei ymmärrä miksi on tärkeää puhua sukupuolen korjaamisesta eikä vaihtamisesta, vaikka lääketieteellisesti asia on selvä." Ymmärrän…"
Touko 17
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"Tieto voi luoda tuskaa mutta myös vapauttaa,eikä ahdettuun nuoraneliöön kannata jäädä makaamaan ikiajoiksi."
Touko 17
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"Pitäisi myös osata erottaa transseksuaali ja transvestiitti toisistaan. Jälkimmäinen on yleensä heteromies (voi olla homokin) , joka vaan tykkää pukeutua naiseksi."
Touko 17
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Transfobia ja perusvihjeettömyys'
"Kyuu: "... sisältää paljon virheellistä termistöä" En ymmärrä miksi on tärkeää tehdä niin suuri numero siihen onko se "sukupuolenvaihdos" vai…"
Touko 17
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Kuka johtaa Ranskaa - Macron vai kaksi vanhaa naista?'
"Macron on tyypillinen pusipusipopulisti, eli eiköhän se ole aika selvää ettei hän saa komennettua edes sähköhammasharjaa."
Touko 17
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Fobioista'
"Itsellä on kovasti lisääntynyt räjähdysten ja paukkeiden pelko. En esmes tykkää yhtään kuohuviiniputelin avaamisesta tai ilmapalloista. Kumma juttu on että koitin sopeuttaa itseäni…"
Touko 17
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'Nyt kehutaan perussuomalaista Sampo Terhoa'
"Terho ei ole henkäissyt tavukaan "kybersodan" skitsollallatukseen/sta, VAIKKA HÄN ON JUST SEN ALAN TUTKIJA...!!!(Ties vaikka suorastaan - uskomatonata! - YMMÄRTÄISIKIN jotakin asiasta... No ei kai sentään....…"
Touko 7
metsäkeiju kommentoi blogikirjoitusta 'Nyt kehutaan perussuomalaista Sampo Terhoa'
"Sampo Terho on vappupuheessaan tuonut esiin ilon ja toivon, joiden pitäisi olla aina läsnä ja tavoitteenamme. Eikö tämä ole todella hieno tavoite kulttuuriministerille?"
Touko 3
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot