Kimmo Toroska
  • Mies
  • Satakunta
  • Suomi
Jaa

Jäsenen Kimmo Toroska ystävät

  • JarmoJTuokko
  • teuvomast

Jäsenen Kimmo Toroska ryhmät

 

Esittelysivu: Kimmo Toroska

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Kimmo
Minä vuonna olet syntynyt?
1963
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.kimmotoroska.fi
Kerro lisää itsestäsi!
Perussuomalainen tavallinen epäkohtiin asiallisesti puuttuva mies. Toimin Luvian Perussuomalaisten puheenjohtajana ja myös Perussuomalaisten Satakunnan piirin hallituksessa.

Jäsenen blogi

Valtion kultaiset kädenpuristukset

(14. elokuu 2012 at 09:55) — 5 kommenttia

Nyt kovalla mediamylläkällä koitetaan suoraansanoen jopa k...ttaa tavallista kansaa jälleen, näillä valtionyhtiöiden palkitsemisjärjestelmien "tiukennuksilla"

Ministeri Hautala TV uutisissa julistaa, kuinka hyviä nämä muutokset nyt ovat ja miten jopa pörssiyhtiöt tulevat nyt muuttamaan palkitsemisiaan, vaikka laki ei heitä siihen velvoitakaan, vaan näillä yhtiöillä on nyt niin hyvä moraali, että kyllä palkitsemiset muuttuvat ja samalla ministerillä oli "virne" naamallaan, eli liekö…

Jatkuu...

Vanhuksia ei saa pitää rasitteena!

(16. heinäkuu 2012 at 23:01) — 3 kommenttia

Näin kuntauudistuksen ja täällä meillä Luvialla ja siis Porin seudulla vellovan perusturva kysymyksen äärellä on hyvä ja tärkeää muistaa myös nämä meidän ikiomat vanhuksemme !!

Miten paljon esimerkiksi minun ikäluokkaani kuuluvien vanhemmat, jotka ovat siis jo nykyisin noin 80 vuoden molemmin puolin, ovatkaan joutuneet rakentamaan nousuun tätä maatamme omalla työllään.

Onneksi usealla "vanhuksella" kuten heitä nyt siis tässä kutsun, on vielä omia jälkeläisiä olemassa ja jopa…

Jatkuu...

Suuri ja mahtava puhelinjätti Nokia ??

(14. kesäkuu 2012 at 20:34) — 2 kommenttia

Siis järkyttävää touhua Nokialla, Salon tehdas ajetaan alas ja kaikkiaan lähes 4000 uutta työtöntä Nokialta jo näiden ennestään 2000:n irtisanotun lisäksi, aivan uskomatonta touhua ! Nokian alasajo on siis toden teolla aloitettu varovaisen alun jälkeen, kun Elop saapui peräsimeen. Asiasta ei voi tulla muuta mieleen, kuin se, että Microsoftin mies ajaa todellakin jonkin isomman tahon tehtävää ja hajoittaa Nokian aivan pieneksi muruseksi, jolloin ei voi olla enään ajattelematta sitä huhu…

Jatkuu...

MTV3:sen seiskan uutisten tärkeä aihe 25.5-12?????

(25. toukokuu 2012 at 20:39) — 1 kommentti

Kyllä on mennyt uutisointi Euroopan asioista aika oudoksi !! Tänään seiskan uutiset kertoi suurena juttuna Espanjan "kurimuksesta", jossa Espanjalaiset joutuvat tukemaan neljänneksi suurinta pankkiaan 15 MILJARDILLA, no uutinen tuohon asti asiaa ja asiallinen, mutta se kummeksuttavin juttu oli vasta tulossa, eli, uutiset usean minuutin kuvallisella jutulla haastatteli Espanjassa asuvaa Argentiinalaista, joka on nyt harkinnut "jopa" Espanjasta pois muuttoa, koska on ollut jo lähes neljä (4)…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (5 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

22. huhtikuu 2012 kello 19:53 teuvomast sanoi...

Tervetuloa tepin ystäväpiiriin kirjotan kohta lisää

Mistä päin satakuntaa olet terv tepivaari 

25. maaliskuu 2012 kello 19:49 JarmoJTuokko sanoi...

On siinä toki hyviäkin puolia. Itse olen hyvin ydinvoimakriittinen ja olen varma että joskus taas pamahtaa. Toivottavasti varoitukset tulevat jossakin muualla kuin Suomessa. Ihmisten pitäisi tinkin elintasosta, mutta tasapuolisesti. Ökyrikkaita ei tarttis  olla lainkaan.

25. maaliskuu 2012 kello 12:28 JarmoJTuokko sanoi...

Ainoaksi miinukseksi toistaiseksi olen keksinyt Eurajoen (ydinvoimala) läheisyyden.

23. maaliskuu 2012 kello 22:27 JarmoJTuokko sanoi...

Hienoa seutua kuvien perusteella tuo Luvia. En muista koskaan käyneeni. Varmaan totta, että oli elämänne paras päätös muuttaa sinne.

23. maaliskuu 2012 kello 09:42 JarmoJTuokko sanoi...

Tervetuloa!

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot