Aamulehti Blogit

Kaija Olin-Arvola
 • Nainen
Jaa Twitter

Jäsenen Kaija Olin-Arvola ystävät

 • Aapo Toivanen
 • Juha Hämäläinen
 • Malcolm X
 • JarmoJTuokko
 • Jukka-Pekka Hätälä
 • Aki Järvinen
 • Heidi Tuominen
 • Rafio
 • Marko Huttula
 • Sergeant Uptight
 • Salvador Teikäläinen
 • matti meikäläinen
 • Sirkka-Liisa Kärki
 • Atte Blom
 • Titta Uusitalo

Jäsenen Kaija Olin-Arvola ryhmät

 

Esittelysivu: Kaija Olin-Arvola

Uusimmat tapahtumat

Kaija Olin-Arvola kommentoi blogikirjoitusta 'Rauhannobelisti jenkaa meitä sotaisaan Natoon!'
"Olen nähnyt parikin dokumenttia naissotilaiden vaikeista traumoista. Ja yhden, missä kerrottiin New Yorkin tunneleissa majailevista sotaveteraaneista, joita poliisit jahtaavat. "
eilen
Kaija Olin-Arvola kommentoi blogikirjoitusta 'Rauhannobelisti jenkaa meitä sotaisaan Natoon!'
"Niinhän ne Amerikastakin köyhimmät lähtevät ansaitsemaan, kun muutakaan ei ole. Ja sitten saavat katua koko loppu elämänsä, jos säilyvät hengissä."
eilen
Kaija Olin-Arvola kommentoi blogikirjoitusta 'Rauhannobelisti jenkaa meitä sotaisaan Natoon!'
"Eesti pullistelee. Ja ihan turhaan."
eilen
Kaija Olin-Arvola kommentoi blogikirjoitusta 'Rauhannobelisti jenkaa meitä sotaisaan Natoon!'
"Miksi Suomen pitäisi liittyä Natoon Juurihan Katainen sanoi, ettei Se olisi ketään vastaan. Miksi siis? Suomen on parasta pysyä puolueettomana ja sotilaallisesti liittoutumattomana. Vai aikooko Viro vallata koko maan? Johan…"
eilen
pekka antero katajamäki kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Kävimpä kerran taidenäyttelyssä, siellä oli maalaus, jossa oli läiskitty kananmunan keltuaisia riviin, ja kyseinen maalaus oli saanut nimekseen  HALLITUS."
tiistai
Juhani Joensuu kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Mopoauton ajokortin hinta on niin kova, että sillä rahalla pitäisi saada parempi koulutus. Kun vakuutusmaksu on nostettu tälle uudelle tasolle, niin pelkillä vakuutusmaksuilla kustantaisi puolet kaikista mopoautoista  -…"
maanantai
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
""Mopoautojen vakuutusmaksujen on kerrottu nousevan niin korkeiksi, että siinä ei ole mitään tolkkua." On siinä tolkkua. Se sakki, joka kustannukset aiheuttaa, maksaane eikä niitä siirretä toisten…"
maanantai
Rexa von Ritter kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Niinkuin huomaamme ,köyhöt vieläkin matalammalle ,pian on siankärsä maassa .Tänne jää vain eliitit maanteille ,ja heille kyllä korjataan tiet tasaiseksi kuin kiitorata .Sinne vain köyhät…"
maanantai
Kapa kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Niin ja nämä joka keväiset rengasratsiat. Autonrengasliikkeiden masinoimat ratsioihin ottaa osaa poliisi ja koska poliisi on toiminut rengasliikkeiden toimijoina. Onko tuo edes luvallista lain puitteessa."
maanantai
Juhani Joensuu kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Mopoautojen vakuutusmaksujen on kerrottu nousevan niin korkeiksi, että siinä ei ole mitään tolkkua."
maanantai
Kaija Olin-Arvola kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Äsken kerrottiin, että mopoauto-onnettomuudet lisääntyvät koko ajan, kun opetus on huonoa ja ajotuntejakin vain kolme, että mikä tässä maksaa satoja euroja. Yksi pirun kartelli sekin."
maanantai
Kaija Olin-Arvola kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Mitä itse korttiasiaan tulee, niin ajokorttien pitäisi kuulua peruskoulun opetusohjelmaan. Ihan pelkästään sen takia, että ihmiset pakotetaan töihin entistä pidemmälle, eikä julkista liikennettä…"
maanantai
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Hieman asiaan liittyen, eivät ole tainneet suomalaismepit paljon reagoida tämmöiseenkään EU-tuotokseen, joka iskee erityisen rajusti Suomeen, jossa tarvitaan kovan talven takia kaksi rengaskertaa.…"
maanantai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Mätäpaise politiikka tekijöineen."
maanantai
Rexa von Ritter kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"Muuten hallitusmuodosta puheenollen . Nössönä me poikaviikarit löydettiin metsästä  mahtavia kiviä ( pultereita ) pyöreään rinkiin asetettuina ,sopivin ,parin metrin välein . Siinä on…"
maanantai
Rexa von Ritter kommentoi blogikirjoitusta 'Valheella on lyhyet jäljet'
"No niin, vapaasti suomennettuna asia selviää . Kunpa olisi päästy opiskelussa samalle tasolle, taikka ylemmäksi, niin nyt ei näihin ilmaisuihin tulisi niin perhanasti virheitä ,mutta antaas olla ?"
maanantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Kaija
Minä vuonna olet syntynyt?
1918
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaija_Olin-Arvola
Kerro lisää itsestäsi!
Runoilija ja kiroilija.

Jäsenen blogi

Valheella on lyhyet jäljetKun liikenneministeri Merja Kyllönen lupasi vaikuttaa mopokortin korkeaan hintaan (550-650 euroa), hän puhui pelkkää politiikkaa ja potaskaa.

Soitin tänään ministeriöön ja sielä kerrottiin, että…

Jatkuu...

(14. huhtikuu 2014 at 15:00) — — 16 kommenttia

Hullut hamsterit

Hullut hamsterit

Voi miten he ovat säälittäviä nämä hullut hamsterit. Jotkut tukkivat talonsa tavaroilla niin, etteivät itse sekaan mahdu.

On kaikenlaista romua ja roinaa, seassa kissanraatoja ja rotanpaskaa. Heitä varten on monenlaista terapeuttia, jotka…

Jatkuu...

(12. huhtikuu 2014 at 10:30) — — 19 kommenttia

Paikkarin torpan kohtalo

”Katsele tätä torppaa; sillä on arvonsa maatamme esittelevässä kirjassa. Se on köyhä ja vaatimaton, niin kuin useimmat vertaisensa. Siinä on asuinrakennus tupineen ja kamareineen, navetta, aitta, lautakatos, muutamia koivuja, ranta laidunmaa, kaunis järvi. Sadat järviseudut Suomessa…

Jatkuu...

(7. huhtikuu 2014 at 14:00) — — 7 kommenttia

Stubbidot viemässä lopunkin itsenäisyyden

Kuva: Kaija Olin-Arvola: Vievät vielä tuhkatkin pesästä.

Samaan aikaan, kun maa kiehuu ryssävihassa ja Venäjä-pelossa, meidän omat stubbidomme ovat viemässä maaltamme lopunkin itsemääräämisoikeuden. Valta tarjoillaan transatlanttiselle vapaakauppaliitolle, jonka…

Jatkuu...

(2. huhtikuu 2014 at 11:30) — — 22 kommenttia

Kommenttitaulu (33 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

9. helmikuuta 2012 kello 03:43 Pekka Kämäräinen sanoi...

En vain jaksa olla ihmettelemättä sisukkuuttasi taistelussa tyhmyyttä ja tietämättömyyttä vastaan. Oman käsitykseni mukaan ihmisen velvollisuus ihmiskunnan jäsenenä on hankkia tietoa ja ymmärrystä vähän kaikesta eikä lukkiutua oman ennakkoluuloisuutensa ja vallanpitäjien mielipiteiden taakse ja sen järkkymättömän muurin takaa sitten heitellä täysin järjettömiä argumentteja a`la mr. pont...

No mutta kevät tulee ja kohta saa taas ongella ahvenia. Kohta tämä touhu kyllä kääntyykin luontaistaloudeksi monen kohdalla, pottua peltoon ja katiskoita järveen että sapuskassa pysyy. Kyllä meillä iänikuisilla luusereillakin lienee joku oikeus elämiseen, toki mr. pontin mielestä ei, mutta eiköhän tästä vaan mennä porskutella .

23. marraskuu 2011 kello 02:50 Pekka Kämäräinen sanoi...

Kiitos kiitoksesta!

 

22. marraskuu 2011 kello 00:40 Pekka Kämäräinen sanoi...

Mukavaa,Kaija, että puhut syrjäytyteistä etkä syrjäytyneistä. Kahden käsitteen välinen ero on valtava. Syrjäytynyt on syyllinen omaan asemaansa yhteiskunnassa, syrjäytetty on pudotettu kaiken ulkopuolelle. Ei omastaan, vaan monen instituution , yrityksen tms. toimesta. Kaikesta pimeydestä, niin luonnon kuin muutaman ihmismielenkin, huolimatta, jaksamista ja voimaa sinulle, ystäväiseni.

2. syyskuu 2011 kello 02:13 Pekka Kämäräinen sanoi...

Taas kerran rautaista asiaa.Ota tuosta sitten jotain pois tai lisää. Itse olen sairastellut ja ollut kipeänä vähän koko kesän,kaikenlaisten härveleiden lävitse on työnnelty. Uuvuttava. Sinä se vaan jaksat olla iskussa.Kuten sanoin aiemmin, kahehdin vankkumanto oikeudentajuasi.

22. elokuu 2011 kello 16:03 JarmoJTuokko sanoi...

Oma vika. Ei olisi kannattanut ahnehtia niin montaa sikaflunssarokotetta.

22. elokuu 2011 kello 14:05 JarmoJTuokko sanoi...
Nukutko myös toinen silmä aina auki?
11. toukokuu 2011 kello 00:59 Pekka Kämäräinen sanoi...
Vaikka tuntuu välillä siltä, ettei tässä enää mistään ylläty, niin jos Suomeen ollaan perustamassa kansallissosialistista puoluetta ja heitä mietitään ja vertaillaan Mussolinin ja Hitlerin vastaaviin aikaansaannoksiin niin onpa todettava että hellurei ja soromnoo. Ja jopa kommunistipuolue nostetaan rinnalle niin hyvinpä menee kertakaikkiaan. 27.4. totesit että pyssyt rupeavat paukkumaan Euroopassakin niin eipä taida kovin kaukaa haettua olla ajatuksesi. No, todettakoon vielä kerran että"  fasismi on yhtyneen pankki-ja teollisuusmonopolin avointa, terroristista diktatuuria". Joku tuossa "pohti" että fasismi oli Mussolinin keksimää ja natsismi Hitlerin oivallus. Voi pyhä yksinkertaisuus sentään. Miten historiaa opetetaan ja luetaan?    
8. toukokuu 2011 kello 01:26 Pekka Kämäräinen sanoi...
No on mukavaa kuulla että kysymys on väärinkäsityksestä tai jostain muusta. Söin paistettuja ahvenia  ja oloni on lievästi todeten tyytyväinen.
7. toukokuu 2011 kello 01:55 Pekka Kämäräinen sanoi...
Oletko poistanut minut ystävistäsi? Olen pahoillani jos olen jotenkin loukannut.
27. huhtikuu 2011 kello 01:20 Pekka Kämäräinen sanoi...
En voi Kaija kuin ihmetellä miten jaksat jatkuvasti pelmuuttaa hölmölistöä. Toivon ettet käsittänyt väärin omaa kommentiani oman onnensa sepistä. En voi kuin ihailla sisukkuuttasi. Glada vappen.  ( Tai weapons.)
 
 
 

© 2014   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot