Jussi Lähde
 • 51, Mies
 • Pupula
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Jussi Lähde ystävät

 • Ari Wigelius
 • ylhäinen esko
 • JarmoJTuokko
 • Marjatta Hyttinen
 • Heikki Sakari Nurmi
 • Riitta Kärmeniemi
 • bassman
 • matti meikäläinen
 • Pauliina Mäkelä
 • Ville Hämäläinen
 • Kamu
 • esko ylhäinen
 • KatriM
 • J. Vahe
 • Miina Laine
 

Illallinen kahdelle - Jussi Lähde

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Jussi Lähde
Minä vuonna olet syntynyt?
1965
Kerro lisää itsestäsi!
HUOMIO! BLOGITEKSTIT LÖYTYVÄT SCROLLAAMALLA TÄMÄ SIVU ALAS!

Päätoimittaja, kirjailija ja käsikirjoittaja.

Joka perjantai kello 13.00 YLE Puheen taajuudella radio-ohjelmassa "Leikola&Lähde" keskustelemme Markus Leikolan sekä vierainamme olevien politiikan tuntijoiden kanssa maailman menosta ja vähän tuloistakin.

Illallinen kahdelle

Illallinen kahdelle on blogi, joka käsittelee politiikkaa ja herraskaista elämää. Kuinka kauas nuo kaksi asiaa ovat toisistaan ajautuneetkaan!

Blogin nimi viittaa illalliskeskusteluihin, joita mieluusti kävisin ystävieni kanssa "ajankohtaisista ja molempia osapuolia kiinnostavista asioista".
Blogin nimeen liittyy myös elokuvallinen viittaus, ken sen tuntee kulkekoon allekirjoittaneen listalla intellektuellina maallista vaellustaan.

Vuoden 20110 huhtikuuta kohti vaalit saavat enemmän ja enemmän tilaa blogissani. Herrasmiehet pitävät vaaleista.

Jäsenen blogi

Kuka hullu haluaa poliitikoksi? - muistikirjamerkintöjä Vihtorin kirjaston kirjamessuja varten

(12. maaliskuu 2015 at 16:21) — 3 kommenttia

alkuruoka:

Kuinka säntillisesti ihmisen olisi pitänyt elää elämänsä jotta hän voisi nykyisessä suomalaisessa mielipideilmastossa ryhtyä poliitikoksi pilaamatta läheistensä ja omaa elämäänsä? Suomalainen mielipideilmasto kun alkaa näyttää päivä päivältä enemmän mielibideeilmastolta.

pääruoka:

Näin eduskuntavaalien alla ilmestyy monenlaista vaaleja ja erityisesti ehdokkaita käistteleviä kirjoja. Ville Blåfield ja…

Jatkuu...

Juicen tuoksu - muistikirjamerkintöjä Vihtorin kirjaston kirjamessuja varten

(12. maaliskuu 2015 at 15:41) — 0 kommenttia

alkuruoka:Pauli Juhani Leskinen on ihminen joka jäi ja kuoli Juice Leskisen alle. Tämä on johtopäätökseni luettuani erään viime vuoden parhasita ja raskaimmista kirjoista. Antti Heikkisen kirjoittama "Risainen elämä" (Siltala 2014) on huoltokirja jolla on surkea loppu. Kirja on dokumentti nerouden ja alkoholismin liitosta. Tuo liitto oli liian raskas Pauli Juhanin kantaa. Lopulta maksa sanoi…

Jatkuu...

Jussi Lähde: Mansen ratikka olkoon Raipe!

(16. kesäkuu 2014 at 23:25) — 29 kommenttia

alkuruoka:

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Koska Tampere on rakastunut ratikaan vain äänin 48 - 18 riittäkööt ensialkuun yksi nimi. "Nysse" se ei voi olla, oltuaan vuosia "josse" se ansaitsee nyt nimen, jolla koko Suomi sen tuntee ennen kuin ensimmäsitäkään kiskonpätkää on laskettu katukivien väliin. Olkoon Mansen ratikka Raipe!

pääruoka:

Nimet ovat tärkeitä. Jos Helsingin tunnelihanke olisi aikanaan älytty nimetä vaikkapa Tannerin…

Jatkuu...

Jussi Lähde: Onko Antti Rinteen tavoitteena nopea oppositiopaikka?

(8. toukokuu 2014 at 08:29) — 13 kommenttia

alkuruoka:

Jokaisella ihmisellä on logiikka, emme vain itse aina ymmärrä sitä, siis toisen ihmisen logiikkaa. Olen pohtinut viime aikoina pitkään sitä, mikä on SDP:n puheenjohtajaksi pyrkivän Antti Rinteen logiikka. Rinne on puheissaan antanut poikkeuksellisen vahvoja vaalilupauksia. Hän on puolueväelleen luvannut miekallaan lyödä halki hallituksessa jo tehdyt kivipaasien kokoiset päätökset. Yleensä sellaisia lupauksia tekevät vain politiikan…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (4 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. lokakuu 2013 kello 01:11 Jarmo Nurminen sanoi...

Onko directa vielä työnalla ?

14. huhtikuu 2013 kello 23:28 Kyuu Eturautti sanoi...

Hei, tuore blogini saattaa osua aiheeseen jota kenties haluat kommentoida. Radiossa haaste oli ainakin melkoinen, rohkenin siitä ottaa ideoita.

3. syyskuu 2011 kello 11:49 JarmoJTuokko sanoi...
Eräs lapualaistuttuni väittää, ettei Lapualla ole yhtää v-mäistä miestä jäljellä, kun siellä piretään pohojalaasittain huolta siitä, että sensortin kavereille käy ohrasesti. Pitäneekö paikkansa... tai muilutetaanko mahdollisesti Hikiän puolelle?
10. elokuu 2011 kello 11:41 Heikki Sakari Nurmi sanoi...

 <Päivää Jussi jälleen. 

 Kirjoitat mukavia ja tiedät paljon.  Tietohan on valtaa, on nyt ja on aina  sitä ollut. Siksi olen tänään hieman hankala fani.

Viime sunnuntaina, jolloin pidin puhelinpalaveria serkkuni, jämerän insinöörin ,83, kanssa tuli meille hieman erimielisyyttä terminologiasta. Kysymys oli siitä onko meillä Suomessa ääioikeistoa ja äärivasemmistoa? Mielipiteemme erosivat. Olet luotettava ja tietävä taho. Jos jossain pakinoittesi välissä jollekulle voisit ja ehtisit mainita sen, kuinka asian laita on maassamme, olisimme ylen tyytyväisiä .Kuulin tasavallan kunnioitetun presidentin käyttävän nimitystä  "ääri"-     tietämättä keitä hän oikein tarkoitti.

Hyvää kesää edelleen!

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot