Juha U. Aaltonen
 • 60, Mies
Jaa

Jäsenen Juha U. Aaltonen ystävät

 • Mika Helasvuo
 • Susanna Kaukinen
 • Kari Kalevi Arvola
 • helena pakarinen
 • Muu an
 • Tiina Kaitaniemi
 • Hannu Tiainen
 • JP Haukkavaara
 • Tiina Elovaara
 • P-M Lifländer
 • pekka saarinen
 • Markku Huhtala
 • Marja Leena Lempinen
 • Komentaja
 • Jussi Lähde
 

Tervetuloa, Juha U. Aaltonen!

Uusimmat tapahtumat

Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Polygamia'
"Kummankohan osapuolen motiiveja ali mahtaa pohtia? No siinä alkukesän valoisa yö kuluu rattoisasti, kun moista pohdiskelee."
9 tuntia sitten
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Polygamia'
"Helpompi se on sentään toista panna kuin itseään."
11 tuntia sitten
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Polygamia'
"Kappas nousipa tämäkin asia "sopivasti" julkisuuteen. Puheenjohtajavaaliin on aikaa n. kaksi viikkoa. Kauan kyseinen äiti kiukkuaan nieli, mutta nyt ilmeisesti tuli mitta täyteen. Terhon joukkueella taitaa olla pelko…"
11 tuntia sitten
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Lukusuositus IX - yritystukien miljardiharha.'
"Verotuki on jo terminä hyvin ristiriitainen. Maksat valtiolle veroa ja silti väitetään, että saat valtiolta tukea.  Sama logiikka jyllää, kun täällä kirjoitellaan esim. fossiilisten…"
maanantai
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Olli Immosen "naamakirjasta"'
"Harmittaa kun tuo Karjalainen on noin ujo. Avaa vaan rohkeasti laajat tietosi meille tyhmemmille opiksi. Olisi meinaan kiva kuulla, millä perusteilla kiistät ranskalaislehtien tiedot."
lauantai
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Vaatimuksia lääketehtaille'
""No jo on Tiililällä ongelma.. Hanki sitten kaikille apteekeille isommat tolat, mihin ne isommat pakkaukaet saadaan." Ei Tiililä suinkaan ole ongelmineen yksin. Vaimollani on useampia lääkkeitä…"
Touko 2
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Kielikokeilu:'
"Voivathan he muuttaa myös Lontooseen, Berliiniin, Pariisiin, New Yorkiin, Madridiin, Buenos Airesiin, Moskovaan jne. Noissa paikoissa ei marginaalikielellä tee yhtään mitään."
Huhti 28
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Lakien rikkomista kannattavien "suvaitsevaisten" joukko kasvaa'
"Mistä al1947 tiedät, että nimimerkki "NEITAK" kirjoittaa myös täällä Aamulehden blogeissa? Minä ainakaan en muista moista nimimerkkiä nähneeni täällä. Joten mihin perustat…"
Huhti 28
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Lakien rikkomista kannattavien "suvaitsevaisten" joukko kasvaa'
"Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen totesi juuri päättyneessä A-teemassa, että paras ratkaisu paperittomista aiheutuviin ongelmiin ja ongelmien ehkäisyyn on nopea maasta poisto. Yhdyn hänen mielipiteeseensä. Ps.…"
Huhti 27
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Hyvin sanottu II, "Myös suomalaisia pitäisi sopeuttaa uusiin realiteetteihin"'
""Se ei tarkoita, että suomalaisten pitäisi yksin sopeutua. Se tarkoittaa, että suomalaisten pitäisi ottaa askel vastaan. Elämä on täynnä kompromisseja." Väitätkö al, etteivät…"
Huhti 25
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Hyvin sanottu III, "infra-alan ammatti voisi tarjota maahanmuuttajille hyvän polun työelämään"'
"Somalit, irakilaiset ja afgaanit. Yksi, viisi, kymmenen, viisitoista jne vuotta Suomessa. Aivan sama. Työttömyysaste pysyy 50 %:n korvilla vuodesta toiseen. Pitääkös esim. Tampereen Aikuiskoulutuskeskus liian kovia…"
Huhti 25
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Pastori Toiviainen'
""Hän [Toiviainen] kertoo uskoneensa tehneensä päätöksen muutosta Tansaniaan, mutta alkaneensa sittemmin harkita asiaa." Uskoneensa tehneensä päätöksen muutosta. Sitten harkintaa.  Yön…"
Huhti 24
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Jos kaikki maailman kansalaiset kuluttaisivat yhtä "vähän" suhteessa mammonaansa kuin ökytalon törsäilevä öykkäri-isäntä, niin maailman ylikulutuspäivä olisi vasta ties missä'
"Mikä sen pistoksen sydämessä pitäisi aiheuttaa? Oma auto kerrostalon autotallissa ja auton käyttö, koti täynnä sähköä kuluttavia kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa, lentomatkailu, paperinen…"
Huhti 23
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Rasismin kansainvälinen määritelmä ei kelpaa "suvaitsevaisille"'
"Eräät piirit eivät anna tosiasioiden pilata hyvää tarinaa."
Huhti 21
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Metsään meni että rungot raikuivat eli Ylenantoisaa uutisointia, osa 1'
"Asiaa on puitu monesti aiemminkin ja aina tulos on ollut sama. Suhteessa maamme biokapasiteettiin, Suomi ei todellakaan ole mikään pahis. Kuten J-P Vuorela toteaa, toimittaja Strömbergin loppulausahdus Suomen osalta on todella…"
Huhti 21
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Rasismin kuusi tasoa - Ei kannata juurikaan kysellä määrittelyä rasimmille ellei siedä kuulla vastausta'
"Kyseenalaistaako kukaan tuota Toiviaisen kommentin a) kohtaa? Hänelle siis on annettu (kuka on antanut?) hälytysjärjestelmä kotiin. On piippaava nappi, jolla saa apua kun tarvitsee. Poliisi tulee suoraan!! Sallin…"
Huhti 21

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

 • Ei vielä kommentteja!

Jäsenen blogi

Toinen näkökulma vihaamiseen

(3. lokakuu 2016 at 15:32) — 2 kommenttia

Aamulehti osaa joskus yllättää. Sunnuntaina 2.10.2016 oli Vierailija –palstalla Kari Salmisen asiallinen kolumni vihaamisesta. Hän käsitteli siinä blogaamista ja nosti esiin poliittisia blogisteja, joiden kirjoituksia hän rinnasti uskonnollisten liikkeiden fundamentaaliseen viestintään.

Otan jatkossa suoria lainauksia (kursiivilla) tuosta kirjoituksesta, koska tällä sivustolla annetaan niin kovin suuri paino painetulle sanalle. Suorat lainaukset toimivat myös siltana omiin…

Jatkuu...

Kuinka valmiita ovatkaan "valmiit aihiot"?

(9. helmikuuta 2016 at 23:03) — 39 kommenttia

”Valmiit aihiot” eivät ehkä sittenkään ole niin valmiita kuin on julkisuudessa annettu ymmärtää ja kuten näilläkin sivuilla osa kirjoittajista "tietää" kertoa. Illan A-studiossa työ- ja elinkeinoministeriön erityisavustaja Sakari Puisto kertoi faktoja turvapaikanhakijoiden koulutuksen tasosta.

Julkisuudessa on kovasti hehkutettu sitä, kuinka korkeastikoulutettuja maahamme saapuvat turvapaikahakijat ovat. On lääkäreitä, insinöörejä, eri alojen professoreita jne. Totuus on kuitenkin…

Jatkuu...

Tuhotun Sammon paluu

(15. joulukuu 2014 at 12:17) — 9 kommenttia

Tyhmä ei ole se, joka paljon pyytää, vaan se joka maksaa.

Tämä vanha sanonta tuli mieleeni jälleen kerran tässä asiayhteydessä, kun luin aamulla päivän Aamulehteä. Lehdessä oli juttua tuulivoimasta.

Tuulivoimayhtiö Tuuliwatti Oy, S-voima Oy:n ja St1:n omistama energiayhtiö teki 8,1 miljoonan liikevaihdolla 11,7 miljoonan liikevoiton. Eli liikevoitto-% oli huikeat 144%. Tuosta voivat parhaimmatkin muun alan liikeyritykset nähdä vain märkiä unia.…

Jatkuu...
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot