JarmoJTuokko
 • Mies
 • Espoo
 • Suomi
Jaa

Jäsenen JarmoJTuokko ystävät

 • Ismo Tapani Vilkas
 • Bror Osvald Nyman
 • Tuuli Turja
 • arvi matias marjamäki
 • Susanna Kaukinen
 • Citizen Kajanto
 • S. Linnea
 • juha taskinen
 • Tarmo Simo Kalervo Seppä
 • Seikku Kaita
 • Jussi Ojala
 • kati korkkula
 • Mikko Suomi
 • Eklöf Pirjo-Liisa
 • Kalle Hakala

Jäsenen JarmoJTuokko ryhmät

 

Tervetuloa, JarmoJTuokko!

Uusimmat tapahtumat

P-M Lifländer kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"Moikka,milloin ne vaalit on ja miksi ei ole yhtään mainosta missään?Ihme touhua. Onnea tarvitaan, varsinkin markkinoinnissa.Myynti nukkuu ja gallupit kuorsaavat.Hiljaiseloa.Kivaa viikon alkua."
Maalis 12
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"Onnea ei ole koskaan liikaa! Onnea myös sulle!"
Maalis 10
P-M Lifländer kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"Moikka, oikein paljon onnea teille molemmille."
Maalis 8
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"Valmiina ollaan! Käytä äänioikeuttasi, mutta älä äänestä Seiskalehteä. Tässä on vielä hyvää aikaa mietiskellä, kuka on paras valinta... tai ainakin vähiten huonoin.…"
Maalis 7
P-M Lifländer kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"Kas uusi ryhmä, nyt vasta huomasin.Onnea vaan ryhmälle. Vaalit tulevat,oletko valmis? Tuli joku kirje ilmoitus äänioikeudesta. Yksi päivä samanlainen äänioikeuskirje tuli…"
Maalis 3
JarmoJTuokko lisäsi 2 keskustelua ryhmään Kristillisdemarit
Helmi 20
JarmoJTuokko kommentoi blogikirjoitusta 'Ontuva Eriksson'
"Orwlell, ihmisen oikeus päättää itse säilyy parhaiten juuri silloin kun eutanasia-päätöstä ei anneta omaisten, yhteiskunnan tai jonkin muun osapuolen käsiin. "
Helmi 20
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Ontuva Eriksson'
""Hyvä saattohoito kuitenkin poistaa tämän ongelman ja siksi se on saatava kaikkien ulottuville." Valitettavasti tämä luulo ei pidä paikkaansa, vaikka sillä tuota eutanasiaa vastustetaankin hampaat…"
Helmi 19
Teho Paketti liittyi käyttäjän JarmoJTuokko's ryhmään
Pikkukuva

Kristillisdemarit

Ryhmän jäseniksi ovat tervetulleet kaikki, jotka haluavat keskustella hegellisistä ja poliittisista kysymyksistä, ja ottaa niihin mahdollisesti kantaa oman taustansa ja mieltymyksensä mukaisesti. Ryhmässä vallitseen uskonnonvapaus ja on oikeus olla myös uskomatta. Jokainen vastaa itse sanoistaan.Näytä lisää
Helmi 18
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"Terveys on tarkeää ja erityisen tärkeää lapsille ja nuorille! http://www.terveysehdokas.fi/ehdokas/jarmo-tuokko/"
Helmi 18
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
Helmi 18
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"Yhteiskunnan toimivuus tai toimimattomuus mitataan nyt!"
Helmi 18
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"http://keskustelu.suomi24.fi/t/14729286/suomen-syntyvyys-saatava-nousuun Asialle pitää jo tehdä jotain - jotain muuta kuin jatkuvia leikkauksia. "Köyhä Suomi" pystyi pitämään huolta…"
Helmi 18
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kristillisdemarit
"Hyvää Ystävänpäivää P-M ja kaikki muut... näin toivottaa Matti Myöhänen. :)"
Helmi 18
P-M Lifländer kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Mäntyniemen kuokkijat porilaisten marssilla
"Hyvää Ystävänpäivää kaikille!"
Helmi 14
P-M Lifländer kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kansallinen Suomettaren tarha
"Hauskaa Ystävänpäivää kaikille!"
Helmi 14

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
JarmoJTuokko
Minä vuonna olet syntynyt?
Johtuneeko dementiasta, mutta en kuolemaksenikaan muista syntyneeni
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://jjtuokko.blogspot.fi
Kerro lisää itsestäsi!
Kristillisdemokraatti. Maa ilman kansallisromantiikkaa on autiomaa. Suomenmaa on kansallisromanttinen laulu ja kansallisuusaate sen laulaja.
Valtiotieteiden maisteri,
sosiaalipsykologi.

Koin puun runko

Jäsenen blogi

Ontuva Eriksson

(19. helmikuuta 2017 at 16:39) — 3 kommenttia

Palaan eutasasia -keskusteluun, vaikka olen jo kirjoittanut aiheesta eikä minulla ole enää muuta sanottavaa kuin joitakin hajanaisia huomioita. Ikävää, että abortti ja eutanasia usein niputetaan yhteen, vaikka molemmissa on omat erityiskysymyksensä. Emme pääse mihinkään siitä, että usein puolustajat ja vastustajat ovat samoja ihmsiä.…

Jatkuu...

Terrafame ja Ratia

(7. joulukuu 2016 at 13:42) — 12 kommenttia

Kohua ei tullut, vaikka sen syntyyn oli kaikki kohdallaan. Tarkoitan Terrafamea ja sen hallituksen puheenjohtajaa Lauri Ratiaa. Tuntuu oudolta jo osakeyhtiölain perusteella, että hallituksen puheenjohtaja valitsee itsensä konsultiksi ja eikö konsulttia tarvita juuri ulkopuolisen tiedon saamiseksi? Eikö tässä taas kerran ole menneet eri roolit sekaisin? Onko hallitusammattilaisen ainoa tietämys siinä, että osaa valita itsensä valistamaan ja rahastamaan? Onko kaikki tietämys salaista ja vain…

Jatkuu...

Suomen brändi voitti

(4. joulukuu 2016 at 15:12) — 3 kommenttia

Taistelu Guggenhemista päättyi onneksi Suomen brändin voittoon. Jos hanke olisi toteutunut, helsinkiläiset veronmaksajat olisi pantu maksamaan ja rahoittamaan Guggenheim -brändiä ja tuomaan sille lisäarvoa uuden uljaan keskeisellä ja arvokkaalla paikalla olevan uuden museon myötä.

Nyt kun tilannne on ohi, kansalaisten ei pidä tuudittautua siihen, että "yön uhka karkoitettu on jo pois", vaan myöntyväisyysmiehet ja -puolueet ansaitsevat, eivät pelkästään historian, vaan myös…

Jatkuu...

Suomiko uusi Filippiinit?

(27. lokakuu 2016 at 15:07) — 2 kommenttia

Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte ampuu kovilla sekä huumekauppiaita että amerikkalaisia. Filippiinien ei hänen mukaansa tule olla koiran roolissa suhteessa USA:n. Duterte ei ole tyhmä mies, hän tietää, mistä naurusta vetää. Hän tietää, miten etuja kiristetään ja erikoisesti hän tietää, etteivät vieraan vallan joukot omalla maaperällä toimi pyytettömästi, vaan ne edustavat lähettäjäänsä ja sotkeutuvat tarvittaessa asiohin.

Duterte tietää sen, mitä suomalaiset poliitikot eivät…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (106 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

21. kesäkuu 2014 kello 13:46 arvi matias marjamäki sanoi...

Hyvät Jussit Jarmolle.

t.arvi

28. marraskuu 2013 kello 18:10 Bror Osvald Nyman sanoi...

<b>Jarmo Tuokko</b>, tervetuloa katsomushautomon jäseneksi.

5. marraskuu 2013 kello 19:09 Bror Osvald Nyman sanoi...

Jarmo, eipä tässä mitään ihmeellistä kuulu. Yritän tutustua tähän Aamulehden blogisysteemiin.

Meniköhän tämä kommentti nyt oikeaan paikkaan?

27. lokakuu 2013 kello 17:31 arvi matias marjamäki sanoi...

Omasta puolestani uskon, että tämän unionin hajaannusprojegti lähtee käyntiin välimeren maiden "kansannoususta", sillä jos näiden valtioiden esim. nuorisotyöttömyys hipoo monissa maissa 50% luokkaa ja sosiaalinen eriarvoistuminen ja eu.n sanelemat kuristusbudjetit köyhimpien kansalaisten kurjistamiseksi, niin kyllä se valtava tyytymättömyys jossakin vaiheessa purkautuu ulos niiden nukkehallituksiin ja sitäkautta eu.n brysseliläiseen "duumaan" ja kun lumipalloefegti on liikkeelle lähtenyt, niin se on lopun alkua tälle yhteisvastuullisuuden sosialismille.

27. lokakuu 2013 kello 15:58 arvi matias marjamäki sanoi...

Sattuipa tässä silmiini eu.n ilmoitus, jossa se jatkaa jäsenyysneuvotteluja Turkin kanssa, niin siinäpä meille on oiva, noin sadan miljoonan asukkaan islamistivetoinen "demokratia", johon voimme taas lähteä solidaariuden ja yhteisvastuun nimissä puolustamaan suomalaista työtä ja työpaikkoja ja Urpilainen tai sitten hänen seuraajaplagiaattinsa muistavat ennen lähtöään täyttää "matkakassansa" niillä vivutusvekseleillä, joilla nytkin on mm.kreikan takauksilla päästy "tienaamaan") (NAURUA)

27. lokakuu 2013 kello 11:05 arvi matias marjamäki sanoi...

Näin itsekkin olen ajatellut ja nyt kun maatamme ollaan hivuttamalla viemässä liitovaltion muodostamaan, kaikenkattavaan finanssi ja lainsäädäntävallan orjuuteen, niin yhä kauemmaksi näyttää markka, itsenäisyytemme tunnuskuva katoavan horisonttiin. En tiedä olenko kovinkin kylmäkiskoinen, kun olen ajatellut ja "toivonut" tilanteen entisestään huononevan kriisimaissa ja sitäkautta ajatellut päätymistä euroalueen hajaannukseen ja suomenkin asemoitumista samassa kaaoksessa itsenäisen valuutan käyttäjäksi. T.Arvi

23. maaliskuu 2013 kello 22:58 S. Linnea sanoi...
Maailma on huomattavasti mukavampi paikka elää jos antaa positiiviselle mielikuvitukselle ilmaa siipien alle. Itse yritän olla suhtautumatta asioihin liian ryppyotsaisesti, mutta on tilanteita joissa on pakko vetää "valomiekka" esiin, sitä näkee mielestään vääryyttä ja haluaa oikeutta. Kaikesta ei voi vääntää vitsiä, mutta ei pidäkään. Sitten toisinaan monissa pöljissä asioissa on hauskojakin puolia, ja on myös mukavaa joskus antaa tilaa silkalle kauneudelle ja vaaleanpunaisille pilvilunnoille.
23. maaliskuu 2013 kello 15:06 S. Linnea sanoi...
Tämä minun oma tekemä horoskooppi sopii itsellenikin paremmin. Hyvä jos uskot siihen, sillä sitten meitä on ainakin kolme jotka tunnustavat sen paikkansa pitäväksi: äitikin uskoo siihen. Tosin se uskoo aina kaikki mitä sille sanoo, jos se kuulostaa hyvältä... Kyse on oikeastaan hyvin yksinkertaisesta teoriasta, ideasta ja koko ikäni jatkuneesta vuodenaikojen ja luonnon tarkkailusta. Ei mystiikasta.
:D
23. maaliskuu 2013 kello 10:31 S. Linnea sanoi...
Minun horoskooppi sanoo että kohta on kevät :) en usko minkäänlaisiin horoskooppeihin, sen takia olen tehnyt ihan oman horoskoopin....
27. helmikuuta 2013 kello 12:20 K.Tuomari sanoi...

Heippa.Juu karhun selkään pääsin ainoastaan kuivin käsin,aivan häntäpäästä selkä kaartuu juuri sopivasti.Siinä puiston kulmalla on vieläkin se kioski jossa viime reissulla jututtelin uudenpaa omistajaa.Ihmetteli yli kuudenkymmenen vuoden kokemuksiani.Siinä kadun toisella puolella on valokuvaamo jossa ennen myytiin kiikareita.Ostin siitä ensimmäisen kiikarini,10x 50 vahvuus,niillä näki pulut kirkon huipulla istumassa,heh.Viideslinja 18 B 19 oli kotiosoittemme.Sitten vuosia myöhemmin toimimme Flemarin kulmarakennuksessa talkkarina.Pieni maailma.Kallion koulussa.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot