JarmoJTuokko
 • Mies
 • Espoo
 • Suomi
Jaa

Jäsenen JarmoJTuokko ystävät

 • Kari Mynttinen
 • Ismo Tapani Vilkas
 • Bror Osvald Nyman
 • Tuuli Turja
 • arvi matias marjamäki
 • Susanna Kaukinen
 • Citizen Kajanto
 • S. Linnea
 • juha taskinen
 • Tarmo Simo Kalervo Seppä
 • Seikku Kaita
 • Jussi Ojala
 • kati korkkula
 • Mikko Suomi
 • Eklöf Pirjo-Liisa

Jäsenen JarmoJTuokko ryhmät

 

Tervetuloa, JarmoJTuokko!

Uusimmat tapahtumat

Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Paula Lehtovaara ei omistanut yhtään Talvivaara-osaketta. Sensijaan hänen miehensä ja lapsensa omistivat. Alla finanssivalvonnan raportti, joka kumoaa asiaan siitä nousseet siisäpiiriepäilyt. Kohu Talvivaaran…"
Joulu 8, 2016
JarmoJTuokko kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Kannatan Väinö Okaruusun peräänkuuluttamaa riipumatonta tutkivaa journalismia. Sitä on nykyisellään turhan vähän. Tuntuu usein siltä että myös toimittajilla on oma lehmänsä ojassa."
Joulu 7, 2016
Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Heikki, sinulla on valikoiva muisti. Lehtomäki kertoi sidonnaisuutensa vasta sitten, kun sitä ruvettiin häneltä penäämään. Ei silloin, kun yleensä ministerit kertovat sidonnaisuutensa."
Joulu 7, 2016
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Väiski- ei, mutta en ole asennevammainen myöskään. Mitä Lehtomäki tähän kuuluu ? Turpiin tuli ja sadat tuhannet menivät. Eihän sitä omistusta kukaan voinut pimittää- Haloo !"
Joulu 7, 2016
Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Pääministerin sidonnaisuudet on täysin selvittämättä. Niitä tässä nyt suojellaan Ylessäkin. Onhan tämä Talvivara-Terrafamme aika sotkuinen juttu, jossa Kepu on korviaan myöten…"
Joulu 7, 2016
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Kyllä tuo Väiski jaksaa jauhaa kauran kaunaa ! Mitä helvettiä kuoret tähän liittyvät ? Eikö valtakunnan juristit selvitä Sipilän ns. "muka jääviyttä", joka on potaskaa. Anna…"
Joulu 7, 2016
Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Onko tässä käynyt nyt niin, että Ratia-Sipilä akseli rahastaa valtiolta (veronmaksajilta) oikein olan takaa ja media vaiennetaan arvovaltaisella kiukuttelulla. Nyt tarvittaisiin riippumatonta tutkivaa journalistia…"
Joulu 7, 2016
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Ainakin osaavat hoitaa oman palkkansa? Veikkaan ettei nouse ellei noita puhdistussotkuja työnnetä jatkuvana yhteiskunnan piikkiin?"
Joulu 7, 2016
JarmoJTuokko kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Olen Heikki Karjalaisen kanssa samaa mieltä, ettei ulkomainen konsultti tuo yleensä muuta osaamista mukanaan paitsi rahan lypsämisen. Eri kysymys on, onko konsulttivillitys mennyt liian pitkälle."
Joulu 7, 2016
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
"Harri Ai sä oot Laurin kamu niinkuin minäkin. Lauri soitteli trumpettia ja käyrää aikanaan- en tiedä mitä nyt torveilee. Pirun kokeneen ja monipuolisen konsutin ovat valinneet hallitukseen hallitusammattilaisena.…"
Joulu 7, 2016
Harri Rautiainen kommentoi blogikirjoitusta 'Terrafame ja Ratia'
""Tuntuu oudolta jo osakeyhtiölain perusteella, että hallituksen puheenjohtaja valitsee itsensä konsultiksi ja eikö konsulttia tarvita juuri ulkopuolisen tiedon saamiseksi?" Pohdin itsekin tuota uutista. Muodollisesti…"
Joulu 7, 2016
JarmoJTuokko kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen brändi voitti'
"Ahti Pontiselle: Tietenkään Suomi brändi ei ollut suora vaihtoehto Guggenheimille, mutta oleellisinta oli, että Guggegheim halusi myydä brändinsä ja saada helsinkiläiset maksajiksi ja brändin myynti…"
Joulu 5, 2016
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen brändi voitti'
"Suomi brändin voittamisella nut täsdä juurikaan tekemistä ole. Järjetön investointi lykättiin, siinä se."
Joulu 4, 2016
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen brändi voitti'
"Suomi ei ole vielä ihan vapaa ruotsin kieli-ikeestä. 100-v juhla-likööri VanaTallinna ei sekään ihan sovi juhlapöytään. Guggenheim sentään saatiin torpattua onhan meillä omaa ja…"
Joulu 4, 2016
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Parapsykologiset ilmiöt ja uskomattomat tarinat
"Kaikkea hyvää ja erityisesti erityisen hyvää itsenäisyyspäivää 2016!"
Joulu 4, 2016
JarmoJTuokko kommentoi jäsenen JarmoJTuokko ryhmää Kansallinen Suomettaren tarha
"Hyvää isänpäivän jölkeistä itsenäisyyspäivää!"
Joulu 4, 2016

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
JarmoJTuokko
Minä vuonna olet syntynyt?
Johtuneeko dementiasta, mutta en kuolemaksenikaan muista syntyneeni
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://jjtuokko.blogspot.fi
Kerro lisää itsestäsi!
Maa ilman kansallisromantiikkaa on autiomaa. Suomenmaa on kansallisromanttinen laulu ja kansallisuusaate sen laulaja.
Valtiotieteiden maisteri,
sosiaalipsykologi.

Koin puun runko

Jäsenen blogi

Terrafame ja Ratia

(7. joulukuu 2016 at 13:42) — 13 kommenttia

Kohua ei tullut, vaikka sen syntyyn oli kaikki kohdallaan. Tarkoitan Terrafamea ja sen hallituksen puheenjohtajaa Lauri Ratiaa. Tuntuu oudolta jo osakeyhtiölain perusteella, että hallituksen puheenjohtaja valitsee itsensä konsultiksi ja eikö konsulttia tarvita juuri ulkopuolisen tiedon saamiseksi? Eikö tässä taas kerran ole menneet eri roolit sekaisin? Onko hallitusammattilaisen ainoa tietämys siinä, että osaa valita itsensä valistamaan ja rahastamaan? Onko kaikki tietämys salaista ja vain…

Jatkuu...

Suomen brändi voitti

(4. joulukuu 2016 at 15:12) — 3 kommenttia

Taistelu Guggenhemista päättyi onneksi Suomen brändin voittoon. Jos hanke olisi toteutunut, helsinkiläiset veronmaksajat olisi pantu maksamaan ja rahoittamaan Guggenheim -brändiä ja tuomaan sille lisäarvoa uuden uljaan keskeisellä ja arvokkaalla paikalla olevan uuden museon myötä.

Nyt kun tilannne on ohi, kansalaisten ei pidä tuudittautua siihen, että "yön uhka karkoitettu on jo pois", vaan myöntyväisyysmiehet ja -puolueet ansaitsevat, eivät pelkästään historian, vaan myös…

Jatkuu...

Suomiko uusi Filippiinit?

(27. lokakuu 2016 at 15:07) — 2 kommenttia

Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte ampuu kovilla sekä huumekauppiaita että amerikkalaisia. Filippiinien ei hänen mukaansa tule olla koiran roolissa suhteessa USA:n. Duterte ei ole tyhmä mies, hän tietää, mistä naurusta vetää. Hän tietää, miten etuja kiristetään ja erikoisesti hän tietää, etteivät vieraan vallan joukot omalla maaperällä toimi pyytettömästi, vaan ne edustavat lähettäjäänsä ja sotkeutuvat tarvittaessa asiohin.

Duterte tietää sen, mitä suomalaiset poliitikot eivät…

Jatkuu...

Miten käy Persuille ja muille kuntavaaleissa?

(22. lokakuu 2016 at 14:30) — 14 kommenttia

Perussuomalaisia äänestäneet kaipasivat muutosta ja muutoksen he saivatkin. Ei tosin sitä, mitä olisivat halunneet vaan sotahullun seikkailupolitiikan maahanmuuttopolitiikan järkiperäistämisen sijaan. Tästä hyvänä esimerkkinä Jussi Niinistön puheet Ahvenanmaan aseman muuttamisesta. Jossitella voi tietenkin aina, mutta jos Suomi muuttaa piirunkin kyseistä maakuntaa koskevista sopimuksista voi olla, että Ahvenanmaalle tunkeutuu joku vieras valtio "täyttämään" valtatyhjiötä eikä se valtio ole…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (107 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

21. kesäkuu 2014 kello 13:46 arvi matias marjamäki sanoi...

Hyvät Jussit Jarmolle.

t.arvi

28. marraskuu 2013 kello 18:10 Bror Osvald Nyman sanoi...

<b>Jarmo Tuokko</b>, tervetuloa katsomushautomon jäseneksi.

5. marraskuu 2013 kello 19:09 Bror Osvald Nyman sanoi...

Jarmo, eipä tässä mitään ihmeellistä kuulu. Yritän tutustua tähän Aamulehden blogisysteemiin.

Meniköhän tämä kommentti nyt oikeaan paikkaan?

27. lokakuu 2013 kello 17:31 arvi matias marjamäki sanoi...

Omasta puolestani uskon, että tämän unionin hajaannusprojegti lähtee käyntiin välimeren maiden "kansannoususta", sillä jos näiden valtioiden esim. nuorisotyöttömyys hipoo monissa maissa 50% luokkaa ja sosiaalinen eriarvoistuminen ja eu.n sanelemat kuristusbudjetit köyhimpien kansalaisten kurjistamiseksi, niin kyllä se valtava tyytymättömyys jossakin vaiheessa purkautuu ulos niiden nukkehallituksiin ja sitäkautta eu.n brysseliläiseen "duumaan" ja kun lumipalloefegti on liikkeelle lähtenyt, niin se on lopun alkua tälle yhteisvastuullisuuden sosialismille.

27. lokakuu 2013 kello 15:58 arvi matias marjamäki sanoi...

Sattuipa tässä silmiini eu.n ilmoitus, jossa se jatkaa jäsenyysneuvotteluja Turkin kanssa, niin siinäpä meille on oiva, noin sadan miljoonan asukkaan islamistivetoinen "demokratia", johon voimme taas lähteä solidaariuden ja yhteisvastuun nimissä puolustamaan suomalaista työtä ja työpaikkoja ja Urpilainen tai sitten hänen seuraajaplagiaattinsa muistavat ennen lähtöään täyttää "matkakassansa" niillä vivutusvekseleillä, joilla nytkin on mm.kreikan takauksilla päästy "tienaamaan") (NAURUA)

27. lokakuu 2013 kello 11:05 arvi matias marjamäki sanoi...

Näin itsekkin olen ajatellut ja nyt kun maatamme ollaan hivuttamalla viemässä liitovaltion muodostamaan, kaikenkattavaan finanssi ja lainsäädäntävallan orjuuteen, niin yhä kauemmaksi näyttää markka, itsenäisyytemme tunnuskuva katoavan horisonttiin. En tiedä olenko kovinkin kylmäkiskoinen, kun olen ajatellut ja "toivonut" tilanteen entisestään huononevan kriisimaissa ja sitäkautta ajatellut päätymistä euroalueen hajaannukseen ja suomenkin asemoitumista samassa kaaoksessa itsenäisen valuutan käyttäjäksi. T.Arvi

23. maaliskuu 2013 kello 22:58 S. Linnea sanoi...
Maailma on huomattavasti mukavampi paikka elää jos antaa positiiviselle mielikuvitukselle ilmaa siipien alle. Itse yritän olla suhtautumatta asioihin liian ryppyotsaisesti, mutta on tilanteita joissa on pakko vetää "valomiekka" esiin, sitä näkee mielestään vääryyttä ja haluaa oikeutta. Kaikesta ei voi vääntää vitsiä, mutta ei pidäkään. Sitten toisinaan monissa pöljissä asioissa on hauskojakin puolia, ja on myös mukavaa joskus antaa tilaa silkalle kauneudelle ja vaaleanpunaisille pilvilunnoille.
23. maaliskuu 2013 kello 15:06 S. Linnea sanoi...
Tämä minun oma tekemä horoskooppi sopii itsellenikin paremmin. Hyvä jos uskot siihen, sillä sitten meitä on ainakin kolme jotka tunnustavat sen paikkansa pitäväksi: äitikin uskoo siihen. Tosin se uskoo aina kaikki mitä sille sanoo, jos se kuulostaa hyvältä... Kyse on oikeastaan hyvin yksinkertaisesta teoriasta, ideasta ja koko ikäni jatkuneesta vuodenaikojen ja luonnon tarkkailusta. Ei mystiikasta.
:D
23. maaliskuu 2013 kello 10:31 S. Linnea sanoi...
Minun horoskooppi sanoo että kohta on kevät :) en usko minkäänlaisiin horoskooppeihin, sen takia olen tehnyt ihan oman horoskoopin....
27. helmikuuta 2013 kello 12:20 K.Tuomari sanoi...

Heippa.Juu karhun selkään pääsin ainoastaan kuivin käsin,aivan häntäpäästä selkä kaartuu juuri sopivasti.Siinä puiston kulmalla on vieläkin se kioski jossa viime reissulla jututtelin uudenpaa omistajaa.Ihmetteli yli kuudenkymmenen vuoden kokemuksiani.Siinä kadun toisella puolella on valokuvaamo jossa ennen myytiin kiikareita.Ostin siitä ensimmäisen kiikarini,10x 50 vahvuus,niillä näki pulut kirkon huipulla istumassa,heh.Viideslinja 18 B 19 oli kotiosoittemme.Sitten vuosia myöhemmin toimimme Flemarin kulmarakennuksessa talkkarina.Pieni maailma.Kallion koulussa.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot