Esittelysivu: Jari-Pekka Vuorela

Uusimmat tapahtumat

Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Norja, öljyn ja jazzin suurvalta'
"Mikäli järjestelyjä tarkoitat, en ole ollut mukana 25 vuoteen, mutta aion kyllä olla paikalla jokaisessa konsertissa tänäkin vuonna. Haastattelin Garbarekia Rytmi-lehteen vuonna 1987. Oslolaisen hotellin aulassa tuli…"
2 tuntia sitten
Harri Rautiainen kommentoi blogikirjoitusta 'Norja, öljyn ja jazzin suurvalta'
"Norjalaisen jazzin ikoni on tietenkin Jan Garbarek, joka on esiintynyt Suomessa ainakin April Jazzissa. J-P, oletko mitenkään mukana Tre Jazz Happeningissä?"
3 tuntia sitten
Mauri Lappi kommentoi blogikirjoitusta 'Norja, öljyn ja jazzin suurvalta'
"Norja onnistui kahdella hyvällä ratkaisullaan olemaan maailman ykkönen lajissaan. - Sanomalla EI ydinvoimalle. - Sanomalla EI EU:n aikeille muuttaa Norja Euroopan maksumieheksi ja thorium kaivosaikeille.l"
5 tuntia sitten
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Suuri Ukraina-seurantaketju'
"Aina, kun Moscow Times sanoo jotakin, Bäckmanilla on vastaus valmiina: lehti on Sanoman omistama. Kuinkahan moni suomalainen pitää isänmaallisena velvollisuutena vastustaa Sanoma-konsernia puolustamalla Putinia ja…"
23 tuntia sitten
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Suuri Ukraina-seurantaketju'
"Venäläiset ajattelevat ihan vilpittömästi, että maailman nykytilanteen ongelma on se, että joku yrittää erottaa Venäjään kuuluvan Ukrainan suuresta Isänmaasta. Tilanne on sama kuin Israelin…"
eilen
Harri Rautiainen kommentoi blogikirjoitusta 'Maailman paras baritonisti palaa Tampereelle'
"Mikko Innanen on erinomainen muusikko ja hieno mies, juttelee meikäläiselle kuin kollegalle."
Loka 19
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Suoranainen valehtelu ei parane kirjasintyyppiä muuttamalla. Minkähän "asian" ne mahtavat tuntea, jotka pitävät isäntämaasopimusta kutsuttuna…"
Loka 16
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Katsos, Tepi, kun New York on New York ja Lontoo on Lontoo. Terroristit erottavat kyllä talousvallan keskukset muusta todellisuudesta. Norja, Tanska, Viro, Puola ja Tshekki eivät jonkin pommiporukan mielessä eroa Ruotsista, Suomesta…"
Loka 14
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Ovatko ISIS tai al-Qaida hyökänneet Norjaan, Viroon, Tshekkiin, Bulgariaan, Albaniaan, Portugaliin tai näihin pariinkymmeneen muuhun terroristimagneettiin? En ole huomannut. Taisi tuota Breivikiäkin riepoa enemmän…"
Loka 14
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Epäilemättä. Eikö olisi kiva kuulua siinä tilanteessa puolustusliittoon?"
Loka 14
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Kuka on sanonut, että Natossa "kenenkään" ei tarvitse lähteä "vieraalle maalle" sotimaan? Nato on kuitenkin ensisijaisesti olemassa juuri siksi, että Nato-maahan ei "kukaan", suomeksi…"
Loka 14
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Sekoilussasi on yhä vähemmän järkeä. Tässä ketjussa on kyse Natosta ja Suomesta. Nato ei ole määrännyt Eestin poikia mihinkään, vaan Viro on lähettänyt joukkoja Afganistaniin,…"
Loka 14
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Tepin höpinät käyvät yhä omituisemmiksi: "...kyllä näitä Eestin poikia on Naton riveihin muuten måärätty..." Syyriassa ja Irakissa ei ole Naton rivejä. Kuten todettu, Nato ei…"
Loka 14
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"ISIS:n vastaiseen koalitioon osallistuu 16 valtiota ja eräitä muita Keski-idän toimijoita. Valtioista kymmenen kuuluu NATO:on: Yhdysvallat, Belgia, Kanada, Tanska, Ranska, Saksa, Alankomaat, Espanja, Britannia ja Turkki. Muut ovat…"
Loka 13
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"NATO:n 28:sta jäsenmaasta 18:lla ei ole mitään tekemistä ISIS:n vastaisen kampanjan kanssa, eikä kukaan ole tätä NATO-maiden enemmistöä koalitioon painostanut."
Loka 13
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Natottaa'
"Niin, kuten sanottu, venäläiset eivät ole ihan naiiveja. Eivät he uumoile, että kukaan olisi hyökkäämässä Pietariin mistään syystä tai kenenkään kanssa. Tietysti asia on…"
Loka 12

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Jari-Pekka Vuorela
Minä vuonna olet syntynyt?
1955

Jäsenen blogi

Norja, öljyn ja jazzin suurvalta

(25. lokakuu 2014 at 19:39) — 3 kommenttia

Mies tuli vuonolta, näyttäen... no, ihan helvetin norjalaiselta villapaitoineen, lippalakkeineen ja haitareineen. Stian Carstensenin kutsuminen "norjalaishaitaristiksi" olisi kuitenkin yhtä harhaanjohtavaa kuin Joe Zawinulin kutsuminen "itävaltalaispianistiksi", niin oikeutettua kuin se väestörekisterin ja ulkonäön perusteella olisikin.

Carstensen on maailman ennakkoluulottomimpia muusikoita. Ajatelkaa Kimmo Pohjosen monipuolisuus potenssiin kaksi, niin pääsette jyvälle.

Viime…

Jatkuu...

Maailman paras baritonisti palaa Tampereelle

(19. lokakuu 2014 at 16:52) — 1 kommentti

Sunnuntaina 2. marraskuuta kello 14 pyhäinpäivän viikonloppu jatkuu Mikko Innasen 10+ -kokoonpanolla Tampereen Pakkahuoneella. Yhtye oli vakuuttavassa kunnossa jo alkutaipaleellaan:

https://www.youtube.com/watch?v=0KvuskTLB1g

Nykyään johtaja itse on elämänsä vedossa. Asia tuli todistettua viime keskiviikkona Tampereen Huurupiilossa, jossa Mikko soitti…

Jatkuu...

Jazzia suoraan sylttytehtaalta

(10. lokakuu 2014 at 16:58) — 1 kommentti

Tämänvuotisen Tampere Jazz Happeningin vaikeimmin ennustettava esiintyjä saattaa olla Terence Blanchard E-Collective. Sillä ei ole vielä takanaan yhtään keikkaa. Kun se soittaa Tampereella sunnuntaina 2. marraskuuta kello 17.30, kiertue on kuitenkin jo hyvässä vauhdissa.

Totta puhuen trumpetisti Blanchard on kyllä takuuvarma. Hän on kaikista Happeningin esiintyjistä selvimmin sitä, mikä 2000-luvun ihmiselle tulee mieleen arvoituksellisesta four-letter wordista "jazz". Hänen, kuten…

Jatkuu...

Vapaa tahto

(10. lokakuu 2014 at 12:19) — 12 kommenttia

Vapaan tahdon ongelmaa ei ole. Asia voidaan ilmaista vaikka näin: Valintoja on pakko tehdä, jokaisessa tuntemattomassa risteyksessä. Mikään maailmankaikkeuden kokoinen tietokone ei ehdi kertomaan, mistä valintasi todennäköisesti johtuu.

Kaikki johtuu sattumasta ja välttämättömyydestä, mutta tämä ei helpota valintoja.

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

27. marraskuu 2012 kello 21:28 Marquis Lafayette sanoi...

Merci, se oli kovaa aikaa silloin, mutta uudistisyntyminen näkemään tämä Euroopan nykyinen rappio se vasta koville ottaa

12. syyskuu 2011 kello 09:10 JarmoJTuokko sanoi...
Nykyinen länsimaisten finanssipiirien suorittama ryöstöretki kaikkialle maailmaan on hävyttömin aikakausi ihmiskunnan historiassa.
 
 
 

© 2014   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot