Järvensivun tietäjä
Jaa
  • Uusimmat blogimerkinnät
  • Ryhmät
 

Esittelysivu: Järvensivun tietäjä

Uusimmat tapahtumat

Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Nokian tulevaisuus nyt ja huomenna'
"Nyt taitaa käydä foliohatun propelli hirveillä ylikierroksilla. Mitä järkeä Nokian olisi ostaa jotain maailman mittakaavassa pilipalioperaattoria ja lähteä kilpailemaan omia asiakkaitaan eli kaikkia maailman…"
Huhti 20
Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Kaikki henkilöautot kulkevat 50 vuoden päästä sähköllä, jos ja kun on uskominen VTT:n professorin ennusteeseen'
"Aurinkovoima Suomessa on, kuten Kalervokin tuossa edellä todistaa, pelkkää huvivoimaa. Tätähän ei kukaan kai ole kieltänytkään. Olisi huvittavaa, ellei olisi samalla niin pelottavaa, että joku…"
Huhti 18
Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Vanhempien koulutettava lapsensa valmiiksi asti.'
"Mikähänlaista takapajulaa Suomesta oikeasti tässä nyt haaveillaan? Meillä ei todellakaan ole varaa kansakuntana antaa yhdenkään älykkään nuoren potentiaalin mennä hukkaan vain sen vuoksi,…"
Huhti 9
Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Tee hyvä ympäristöteko ja lobbaa aurinkopaneelit taloyhtiöösi'
"Osoittaa kyllä aika täydellistä suhteellisuudentajuttomuutta, jos pitäää joulukuun tuottoa hyvänä. Yksi paneeli tuotti sähköä joulukuussa vajaan 2 sentin arvosta ja toukokuussakin 1,5 euron…"
Huhti 9
Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Tee hyvä ympäristöteko ja lobbaa aurinkopaneelit taloyhtiöösi'
"Paljonpa positiivista on siitä, että joulu- ja tammikuussa aurinkopaneeli tuottaa reilun sadasosan mitä toukokuussa. Käytännössä aurinkovoimasta on siis jääkaapin viileänä pitämiseen…"
Huhti 9
Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Tee hyvä ympäristöteko ja lobbaa aurinkopaneelit taloyhtiöösi'
"Keravan energian aurinkovoimalan sivuilta näkee miten olemattoman vähän aurinkoenergia tuottaa eteläisimmässäkin Suomessa talvella. Eli käytännössä syyskuun ja maaliskuun välisenä aikana…"
Huhti 8
Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Nobelisimme Bengt Holmström - Trumpin miehiä ?'
"Holmströmin saavutuksista todellisen liike-elämän piirissä merkittävin lienee Nokian ajaminen kännykkämaailman ehdottomalta huipulta 90-luvun lopussa vararikon partaallle vuonna 2012, jolloin herra istui firman…"
Maalis 30
Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Kalenteri määrää ajokelin'
"Liian alhaiset nopeurajoitukset voi myös lisätä onnettomuuksia. Esim. jos satasen tie muutetaan kahdeksaankymppiin "varmuuden vuoksi" se tietää matka-aikoihin 25% lisäystä mikä johtaa tarpeettomasti…"
Maalis 28
Järvensivun tietäjä kommentoi blogikirjoitusta 'Öljymaa katsoo kaukoviisaasti tulevaisuuteen - St1 ryhtyy valmistelemaan miljardin euron tuulivoimahanketta'
"Karin mielenkiitoisia tuloksia odotellessa voi viihdyttää itseään tutkimalla Keravan aurinkovoimalan tuottolukuja tunti-, päivä- ja kuukausitasolla vimeisen vuoden ajalta. Näistä tilastoista selviää…"
Maalis 22
Järvensivun tietäjä on Aamulehti Blogit -verkoston uusin jäsen. Tervetuloa mukaan!
Helmi 13

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Järvensivun tietäjä
Minä vuonna olet syntynyt?
1965

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot