Harri Kivistö
  • Mies
  • Tampere, Hervanta
  • Suomi
Jaa

Jäsenen Harri Kivistö ystävät

  • Tuomo Isokangas
  • matti meikäläinen
  • Kyuu Eturautti
 

Esittelysivu: Harri Kivistö

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Harri Kivistö
Minä vuonna olet syntynyt?
1981
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.harrikivisto.fi
Kerro lisää itsestäsi!
Olen 32-vuotias opiskelija, säveltäjä, perheenisä ja Piraattipuolueen puheenjohtaja. Asun Tampereen Hervannassa vaimoni ja kahden lapseni kanssa. Opiskelen yliopistossa englantilaista filologiaa ja valmistelen kirjallisuustieteen gradua.

Jäsenen blogi

Unohtakaa nyt ne leikkaukset

(16. huhtikuu 2015 at 11:30) — 1 kommentti

Oleellisena osana viljelypensaiden ja -puiden hoitoon kuuluu ajoittainen leikkaaminen ja harventaminen. Suuret ja liian lukuisat oksat voivat viedä kasvilta liikaa voimavaroja ja vähentää siten hedelmäsatoa. Harventamisella mahdollistetaan se, että kaikki oksat saavat riittävästi…

Jatkuu...

Surun päivä: eduskunta leikkasi juuri opintotuesta

(10. maaliskuu 2015 at 15:00) — 4 kommenttia

Moni ehdokas on antanut auliisti opiskelijajärjestöjen lanseeraaman koulutuslupauksen. Keskeisinä teeseinä koulutuslupauksessa on, ettei koulutuksesta leikata eikä opintotukea heikennetä, ja että opinnot säilyvät maksuttomina. Nämä lupaukset ovat lämmittäneet monen nykyisen ja…

Jatkuu...

Eduskunta ei tahdo vapaata kielivalintaa

(6. maaliskuu 2015 at 16:45) — 26 kommenttia

Eduskunta sanoi tänään kovalla äänellä EI valinnaiselle ruotsin opetukselle. Muutosta vastustivat seuraavat puolueet: Kokoomus, SDP, Vasemmisto, Vihreät, KD, Keskusta ja RKP.  Persut sekä indie-eduskuntaryhmät kannattivat aloitetta. Piraattipuolue kannattaa samoin vapaata kielivalintaa osana voimakasta kansainvälistymistä ja koulutuksen uudistamista nykyaikaan.

Läpi meni sen sijaan…

Jatkuu...

Yksilönvapaudet ovat yhteisöiden vapauksia

(9. lokakuu 2013 at 21:37) — 1 kommentti

Puhumme usein yksilönvapauksista, ainakin me jotka olemme vapauden asialla. Konsepti on äärimmäisen hyvä ja arvokas, mutta termi on harhaanjohtava.

Monille sana signaloi yksilökeskeistä maailmankuvaa, joka joskus ilmenee esimerkiksi libertaareina poliittisina mielipiteinä: koska yksilö on kaiken keskipiste, valtion määräävä ja rajoittava valta tulee mitätöidä, jottei mikään estä kallisarvoista yksilöä tekemästä mitä haluaa.

Postmodernissa kontekstissa koko yksilön, subjektin,…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

10. helmikuuta 2011 kello 14:45 PerttiK sanoi...

Jos opiskelee englantilaista filologiaa, haluaa perustuloa niin mistä ja kuka ne maksaa ja minkä vuoksi ?. Kerro joku kansantuloa lisäävä tekijä, lumentuloa mainitsematta, siis mieluimmin kansantuotto.

Olisi mielenkiintoista ottaa kantaa byrokratian vähentämiseen, jos tehtäisiin päätös, että jokaista uutta lakia ja asetusta kohtaan täytyisi peruuttaa kolme entistä.

7. lokakuu 2010 kello 20:20 matti meikäläinen sanoi...
Terve harri toivottavasti blogi lähtee hyvin käyntiin
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot