Harri Jaskari
 • Mies
Jaa

Jäsenen Harri Jaskari ystävät

 • Matti J. Mäkelä
 • Pekka Roto
 • Hannele Hietikko
 • Matti Heikki Johannes Hokkanen
 • Riina
 • Jyrki J.J. Kasvi
 • Pauli Talvitie
 • Marco Roth
 • Wäinä Järvelä
 • Akira
 • Jussi Lähde
 

Esittelysivu: Harri Jaskari

Uusimmat tapahtumat

Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI'
"Hiilamon työryhmällä oli viisaita ideoita, komppaan Harria. Mutta jo nyt meillä olisi hurjasti keinoja, kuten toveri whiic totesi. Emme käytä näitä keinoja. Miksi joka asiaan pitää tehdä…"
perjantai
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI'
"Orjuuttaminen ei ratkaise yhtään mitään. Ratkaisu olisi yksinkertainen: negatiivisen tuloveron malli. Ei enää kymmeniä tukiluukkuja. Ei enää erottelua siitä, tienasitko satasen palkkana vai…"
perjantai
Timo Gottlieb kommentoi blogikirjoitusta 'NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI'
"Onhan meillä kymmeniä tuhansia "maahanmuuttaja pakolaisia" , ne juuri ei teekkään mitään,,,,ainiin, siitähän ei saa puhua ....helpompi haukkua omia miehiä, eikös vain."
perjantai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI'
"Nykyjärjestelmä ei vaan toimi kun ei oletehty sen eteen juuri kosmetiikkkaa enempää."
perjantai
HannuT Hakala kommentoi blogikirjoitusta 'NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI'
"Voi voi sentään! Olisihan se hienoa, jos todellakin työttömiä autettaisiin yksilöllisesti ja työttömän etua ajaen. Ja niin että työttömällä olisi oikeustoimikelpoisena edes…"
perjantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI'
""Keinoja kyllä etsitään, mutta usein ne kohtaavat täystyrmäyksen. Esimerkiksi Heikki Hiilamon työryhmä esitti muutama viikko sitten keinoksi osallistumistuloa. - - Pidän uskomattomana, miten…"
perjantai
Hessu kommentoi blogikirjoitusta 'NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI'
":) Ehkä kannattaisi blogisivustolle perustaa erikseen tällaiset tekstit joissa aloittaja ei koskaan vastaa kirjoituksiinsa kun kommentoidaan tai kysytään, näin erottaisi keskustelublogit niistä eikä tarvitsisi…"
perjantai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI'
"Yhteiskuntamme on kilpailuttanut myös koulun käynnin ja vähentänyt koulutusmenoja. Eikö olisi myös oikeistomme etu ettei yksikään nuori putoaisi? On aika laittaa Sanni asialle."
perjantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Harri
Minä vuonna olet syntynyt?
1964
Kerro lisää itsestäsi!
Pirkanmaalainen kansanedustaja

Jäsenen blogi

NUORTEN MIESTEN HILJAINEN KATASTROFI

(17. helmikuuta 2017 at 14:02) — 8 kommenttia

EVA:n tuoreen raportin mukaan Suomessa 79 000 miestä ei tee tai aina edes hae töitä. Huolestuttavaa on se, että kyseinen luku kuvaa parhaassa työiässä olevia 25-54 vuotiaita miehiä. Lisäksi ryhmä kasvaa 1000 miehellä vuodessa. USA:ssa vastaava luku on seitsemän miljoonaa.

Minunkin tuttavapiirissäni on näitä miehiä. Monilla on alun perin ollut suuria unelmia, mutta unelmat ovat lukuisten pettymysten jälkeen hiipuneet taka-alalle. Monet ovat vuosien aikana saaneet niin paljon…

Jatkuu...

AJATUKSIA BOXIN ULKOPUOLELTA

(10. helmikuuta 2017 at 15:37) — 8 kommenttia

Suomi on kuulemma noussut lamasta vahvaan kasvuun. Valtiontalouden lukemat todistavat kuitenkin edelleen muuta ja nyt kiistellään, onko lisäsäästöjen aika ohi. Tietyt poliitikot sanovat, että säästöjä ei enää tarvitse tehdä, mikäli kasvuun löydetään uusia keinoja ”boxin ulkopuolelta”.

Boxin ulkopuolelle ryntäsi oikein kunnolla eilen raporttinsa julkaissut yritysverotuksen asiantuntijaryhmä. Mielenkiintoisen raportista teki se, että ryhmän ehdotus on listaamattomien yritysten…

Jatkuu...

HALUAN UUDEN BEMARIN JOKA VIIKKO – JA HALVALLA

(1. helmikuuta 2017 at 15:53) — 30 kommenttia

Sanoin aamulla yhdessä kokouksessa, että Suomen suurin ongelma liittyy asenteisiin. Olemme maailman koulutetuimpia maita, mutta samalla ihmeellisiä alisuoriutujia. Harva uusia toimija Suomessa uskaltaa esittää jotain uutta, koska lauma hyeenoja iskee heti kimppuun. Maassa makaavaa potkitaan vielä henkisesti syvemmälle mullan alle.

Juuri näin kävi suomalaisessa liikennekeskustelussa tammikuussa. Anne Bernerin esittelemässä pohjaehdotuksessa oli paljon hyviä elementtejä, mutta lähes…

Jatkuu...

RAUTALANKAA HALLINTAREKISTERISTÄ

(21. joulukuu 2016 at 15:16) — 11 kommenttia

Olen viime päivinä valitettavasti havainnut sen, että useat ihmiset eivät pysty kuuntelemaan toisiaan. Tarina on jo etukäteen valmiiksi kerrottu ja roistot on valittu. Vaikka millä rautalangalla asioita pyrkisi selvittämään, faktat valuvat pois kuin vesi hanhen selästä. Ja sitten halutaan tahallaan ymmärtää väärin ja syytetään jopa salailun tukemisesta. Uskomattoman aivopieruja ajatuksia. Mutta taistelu paremman tulevaisuuden puolesta jatkuu.

Yksi tällainen tunne- ja populismiasia on…

Jatkuu...

KALAPUIKKOJA JA MAITOA

(9. joulukuu 2016 at 14:29) — 23 kommenttia

Olen viime aikoina analysoinut monen ihmisen kanssa suomalaista alkoholikulttuuria ja alkoholipolitiikkaa. Alkoholilaki on muutoksessa liberaalimpaan suuntaan ja se on mediassa laajalti aiheuttanut oikein kritiikkivyöryn ”Suomi tapetaan viinalla” asenteella.

Nyt pidetään aivan varmana sitä, että uusi alkoholilaki lisää maksakirroosien määrää ja sairastuneet ovat entistä nuorempia. Kuolleisuus lisääntyy ihan huimasti ja hallitus ei piittaa ihmisten terveydestä. Samanaikaisesti ollaan…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

 • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot