Harri Jaskari
 • Mies
Jaa

Jäsenen Harri Jaskari ystävät

 • Matti J. Mäkelä
 • Pekka Roto
 • Hannele Hietikko
 • Matti Heikki Johannes Hokkanen
 • Riina
 • Jyrki J.J. Kasvi
 • Pauli Talvitie
 • Marco Roth
 • Wäinä Järvelä
 • Akira
 • Jussi Lähde
 

Esittelysivu: Harri Jaskari

Uusimmat tapahtumat

teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA'
"Nyky yhteiskunnassa on mahdollista maksella laskuja kotona jotenka kyllä ne vois Ayy maksut mennä suoraan jäsenen maksuun itse terv tepivaari "
eilen
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA'
"En usko että koskaanpäästään lakoissa nolla linjalle mutta kyllä tuo n 70 lakkoaonmielestäni jo lähellä nolla tasoa . Kun miettii mitenkä paljon niitävielä oli 1980 luvulla ja ei sitä…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA'
"Selvähän se, että lakot vahingoittavat aina ja molempia osapuolia. Nykyaikana väärä ase neuvotteluihin, onneksi se on huomattu ja vähemmin käytetty. Mutta itse asiaan, eivät ne yritykset yksin tukiaisia…"
eilen
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA'
"Valta osa voi tänä päivänä maksella kuitenkin jäsenmaksunsa jopa kotona ollessaan,  joten ei siitä hallaa tulisi kun työantaja puolelle jolta menisi Ayyn tuki kokonaan noilla teoilla pois…"
lauantai
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA'
"Ei pääse mihinkään siitä, että hallitus vatuloi. Näin jälkeenpäin voi sanoa, että olihan se arvattavissa. Nyt valmistaudutaan  seuraaviin valtiollisiin vaaleihin, ja siinä tilanteessa ei…"
perjantai
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA'
"Nyt kun hallituksella on enemmistö eduskunnassa, niin ei pitäisi niin kovasti pelätä työmarkkinajärjestöjen suututtamista vaan säätää lait paikallisesta sopimisesta, poistaa työnantajan…"
perjantai
Paul Tiililä kommentoi blogikirjoitusta 'MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA'
"Nyt kun  hallituksella on  enemmistö eduskunnassa, niin ei pitäisi niin kovasti pelätä työmarkkinajärjestöjen suututtamista vaan säätää lait paikallisesta sopimisesta, poistaa…"
perjantai
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA'
"Yhdyn kyllä Jaskarin otsikkoon ja ikävä kyllä pitää todeta, että juuri nyt olisi otollinen aika merkittäville muutoksille hallituskokoonpanon vuoksi."
perjantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Harri
Minä vuonna olet syntynyt?
1964
Kerro lisää itsestäsi!
Pirkanmaalainen kansanedustaja

Jäsenen blogi

MERKITTÄVILLE MUUTOKSILLE EI OLLUT VIELÄKÄÄN TILAA

(28. huhtikuu 2017 at 15:59) — 14 kommenttia

Vähän aikaa sitten Tilastokeskus julkaisi alustavia positiivisia Suomen kasvulukuja alkuvuoden osalta. Tänään Valtiovarainministeriö ennusti, että kasvu olisi tänä vuonna 1,2 prosenttia ja seuraavina vuosina noin prosentin luokkaa.

Osa porukoista hyrisee tyytyväisyyttään. Minusta tällaiset kasvuluvut eivät riitä mihinkään. Vielä muutama vuosi sitten perustotuus oli se, että hyvinvointiyhteiskunta säilyy ainoastaan yli kolmen prosentin vuotuisella kasvulla.

Maailmalla kasvu on…

Jatkuu...

YKSI LAKKO VOI PILATA VUOSIEN PITKÄJÄNTEISEN TYÖN

(21. huhtikuu 2017 at 16:28) — 17 kommenttia

Tällä hetkellä 1500 metallimiestä on lakossa Tampereella. Lakon syynä ei ole ristiriita niiden 15 yrityksen kanssa, joissa kyseiset henkilöt ovat töissä. Lakon syynä ei ole myöskään kiista työehtosopimuksista työnantajajärjestön kanssa. Nyt lakkoillaan, koska ollaan tyytymättömiä Sipilän hallituksen politiikkaan.

Miksi ei äänestetä vaaleissa uusia kansanedustajia eduskuntaan, mikäli hallituksen politiikka ärsyttää? Mitä pahaa nämä yrittäjät ja yritykset ovat lakkolaisille tehneet?…

Jatkuu...

TYÖTTÖMYYS ON TABU

(7. huhtikuu 2017 at 12:54) — 21 kommenttia

Viime viikolla nostin keskusteluun kysymyksen, miksi meillä on suurtyöttömyyden aikana yli 100 000 vapaata työpaikkaa. Saman lukeman nosti esille ministeri Lintilä päivää myöhemmin YLE:n uutisissa. Toivoin, että avaus olisi johtanut avoimeen keskusteluun siitä, miten työttömät ja työt kohtaisivat nykyistä paremmin.

Vielä mitä. Sen sijaan että olisi puhuttu aidasta, alettiin puhua aidanseipäistä. Suurin kritiikin kohde oli se, että ei työpaikkoja ole näin paljon vapaana. Joku väitti,…

Jatkuu...

SATATUHATTA VAPAATA TYÖPAIKKAA ETSII TEKIJÄÄ

(31. maaliskuu 2017 at 14:17) — 48 kommenttia

Viime viikolla tuli tieto, että tällä hetkellä Suomessa 109000 työpaikkaa etsii työntekijöitään. Meillä on pitkästä aikaa positiivinen rakennemuutos työllisyydessä. Tällä hetkellä esimerkiksi Uudessakaupungissa rakennetaan väliaikaisia parakkikoteja uusille työntekijöille. Moni näistä työntekijöistä tulee muista maista, koska Suomen työmarkkinat eivät toimi. Samanaikaisesti Suomessa on yli 300000 työtöntä.

Varmasti moni näistä yli 100000 työpaikasta ovat sellaisia, että kysymys on…

Jatkuu...

VALEKAUHUKUVAT SOTEN YMPÄRILLÄ

(26. maaliskuu 2017 at 20:53) — 13 kommenttia

Olen huolestuneena seurannut SOTE-uudistuksen valinnanvapaudesta käytävää keskustelua ja eri tahojen uudistuksesta antamia lausuntoja. Joka paikassa etsitään ongelmia kuin neulaa heinäsuovasta. Sen sijaan kehittämisehdotuksia on näkynyt hyvin harvakseltaan.

Muutamat kritiikkiväitteet ovat niin uskomattomia, että niihin on pakko puuttua. Kauhea kohu on syntynyt siitä, että uusia sote ei tuo omaa lääkäriä. Ihminen on kuulemma vuodeksi sidottu samaa sote-keskukseen. Minä…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

 • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot