Esko Järvenpää
 • Mies
Jaa

Jäsenen Esko Järvenpää ystävät

 • Seppo Muurinen
 • Sini Hirvonen
 • Urmas
 • anja koivistoinen
 • Pentti kepu
 • matti meikäläinen
 • anja koivistoinen
 • Jyrki Vaskela
 • Reijo Kauppila
 • Joki Jussi
 • P-M Lifländer
 • Raimo Kotala
 • Jaakko Kojo
 • Jussi Lähde

Jäsenen Esko Järvenpää ryhmät

 

Esittelysivu: Esko Järvenpää

Uusimmat tapahtumat

Markku Savikivi kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi pysyköön erillään kaikesta sotayhteistyöstä.'
"Tuskinpa Suomen ja Ruotsin yhteistyöstä mitään haittaa olisi. Ruottalaisia vain pitäisi vetää hönöön, jos rupeisivat isottelemaan. Neuvostol....., sori, Venäjän kannalta Suomi-Ruotsi…"
54 minuuttia sitten
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Tallinnan tuonti vääristää Suomen alkoholipolitiikkaa.'
"Esko kyllä voi, kunhan pidät huolen, että kyse on etämyynnistä, eli myyjä järjestää toimituksen perille, eikä etäostosta, jolloin sen tekee ostaja."
1 tunti sitten
Esko Järvenpää kommentoi blogikirjoitusta 'Tallinnan tuonti vääristää Suomen alkoholipolitiikkaa.'
"Voiko verkon kautta tilata tullittomasti ja edullisesti, voisin kokeilla, tilastoidaanko vai onko piilevää.?"
1 tunti sitten
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Tallinnan tuonti vääristää Suomen alkoholipolitiikkaa.'
"Esko, varsinaisen tuonnin lisäksi myös verkko-ostaminen on kasvanut ja kasvaa edelleen, enkä tuota yhtään ihmettele.  "
2 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Tallinnan tuonti vääristää Suomen alkoholipolitiikkaa.'
"Hyysäystä vaan lisää vai mitä savikivi. Miten olisi tuo Ruosissa aloitettu mikrosiru nahkan alle? Siihen kun laittaisi anturit ja gepsin vielä, niin saataisiin kaikki automaattikyttäykseen ja ihan…"
2 tuntia sitten
Esko Järvenpää kommentoi blogikirjoitusta 'Itsenäisyys'
"On syntynyt kosolti kehitettävää josta päätetään kevään vaaleissa. Kansanedustajaehdokkaat tulevat toreille työhönottohaastatteluun, nyt meillä on tilaisuus tentata ja valita parhaat."
2 tuntia sitten
Esko Järvenpää kommentoi blogikirjoitusta 'Kansalaisten leikkauslista.'
"Kehitysapu pitäisi puolittaa sen vähäisten vaikutusten vuoksi. Toisella puolella voisi kustantaa konsultointia, opetusta ja muuta henkistä apua tarvitseville."
2 tuntia sitten
Markku Savikivi kommentoi blogikirjoitusta 'Tallinnan tuonti vääristää Suomen alkoholipolitiikkaa.'
"Alkoholista pitäisi periä myös jälkivero, jokaisesta veren promillen kymmenesosasta vaikka kymppi lisää."
2 tuntia sitten
Esko Järvenpää kommentoi blogikirjoitusta 'Vastuu on vain kuulijalla.'
"Keskusta on haalinut vanhoja ääniharavia listoilleen (Rhen, Juhantalo), näkee, että haluavat totisesti maata johtamaan. Toisin on Kokoomuksessa, joka päästää ääniharava Vapaavuoren vapaaksi."
3 tuntia sitten
Esko Järvenpää kommentoi blogikirjoitusta 'Paino tippui jo 5 kg tekemättä mitään'
"Vielä helpommalla painonpudotuksessa pääsee kun vähentää vaatteita ja vääntää lämpöpatterit kiinni, silloin  ihminen luovuttaa syödyn energian ympäröivään…"
3 tuntia sitten
Esko Järvenpää kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi pysyköön erillään kaikesta sotayhteistyöstä.'
"Ukrainan kriisin kuluessa on puhuttu Suomi-optiosta ja Itävallan mallista. Kriisin yksi Suomessa vähälle huomiolle jäänyt sivujuonne on ollut puolueettomuuden käsitteen virkoaminen sekä sen kansainväliset…"
3 tuntia sitten
Marko Suutari kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi pysyköön erillään kaikesta sotayhteistyöstä.'
"pekka,,,veit sanat suustani. täälläkin on sankareita ja tietäjiä, tosipaikan tullen ei moni näistä juuri kättään nosta."
16 tuntia sitten
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi pysyköön erillään kaikesta sotayhteistyöstä.'
"No iso ei kait nuot kaikki Suomeen hyökkää yhtäaikaa sitten ollaankin kusessa, mutta siinä ei Nato ehdi apuun . terv tepivaari"
16 tuntia sitten
pekka saarinen kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi pysyköön erillään kaikesta sotayhteistyöstä.'
"Onhan se niinkin, jotta isoon rähinään joutuessamme näin pienen kansan armeija vastaisi saamelaisten venekuntaa Normandian maihinnousussa. Aika nopeasti tästä porukasta ei olisi jäljellä kuin muutama lotta ja…"
16 tuntia sitten
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi pysyköön erillään kaikesta sotayhteistyöstä.'
"Euu saa kuulua vaikka katoon se ei meille kuulu terv tepivaari "
16 tuntia sitten
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi pysyköön erillään kaikesta sotayhteistyöstä.'
"Joo voi olla n 7 miljardia mutta venäläisiä niista on n 140 miljoonaa ja en siihen usko että tuo n 140 miljoonaa hyökkää kaikki . Ei fiilistellä millään talvisodalla eikä mennä Naton terv…"
16 tuntia sitten

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Esko Järvenpää
Minä vuonna olet syntynyt?
1941
Kerro lisää itsestäsi!
Eläkeläisaktivisti Suomen Senioripuolue,puolueen pudottua rekisteristä olen sitoutumaton kaupunginvaltuutettu Jämsä. Syntynyt Ylöjärven Mutalassa. Koulut ja työuran alku Tampereella Lokomolla. Vuodesta 1971 paperiteollisuudessa ja nyt eläkkeellä oikeista töistä, mutta työ jatkuu ikäsyrjinnän torjumiseksi ja omakotiyhdistyksen hommissa. Harrastuksena luonto ja kuvataide.

Jäsenen blogi

Tallinnan tuonti vääristää Suomen alkoholipolitiikkaa.

(1. helmikuuta 2015 at 10:57) — 5 kommenttia

Suomen alkoholipolitiikka kaipaa täysremonttia, haitat ja kustannukset vain kasvaa. Kukaan ei tiedä paljonko juodaan. Puutteellisten tietojen valossa tehdyt päätökset johtavat harhaan. Tallinnasta rahdatun alkoholin määrää ei ole pystytty selvittämään ja se on arvioitu reilusti alakanttiin. Alan miehet välittävät ja juovat vain Eestiläistä. Tallinnasta jopa alaikäiset voivat tuoda alkoholia, tullilla ei ole resursseja valvoa tuontia tarkasti. Tuontia…

Jatkuu...

Suomi pysyköön erillään kaikesta sotayhteistyöstä.

(31. tammikuu 2015 at 15:45) — 17 kommenttia

Ruotsi haluaisi palauttaa yli kaksisataavuotta vanhan tilanteen, jolloin suomi aina vastasi itäisestä puolustuksesta. Viimein ruotsi menetti tämän etuvartion jättämällä aseveljet hätään vuonna 1808. Kuninkaan sotavoimat pakenivat omalle maalleen.

Ruotsi on ajanut oman maanpuolustuksensa alas. Sillä lienee nykyisin  30 000 sotilaan palkka-armeija ja vähän vähemmän reserviläisiä. Se saattaa laskelmoida puolustuksensa sen varaan, että Suomella on moninkertainen 300 000 sotilaan…

Jatkuu...

Suomen erinomainen eläkejärjestelmä on saatava maisterikoulutuksen oppiaineeksi.

(29. tammikuu 2015 at 14:38) — 25 kommenttia

Työeläkeläiset ovat itse keränneet oikeuden eläkkeisiinsä ja ne maksetaan työeläkelaitosten rahastoista jälkipalkkana. Yliopistoissa tätä ei  opiskelijoille kerrota koska sieltä tulee maistereita jotka luulevat, että valtio maksaa eläkkeet. Esimerkkinä Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen ja heidän entiset neuvonantajansa ministeriössä. Yliopistot saisivat TELA: a maksutonta neuvontaa tietovajeen päivittämiseen,…

Jatkuu...

Sotilaat lietsovat Suomessa sotahenkeä.

(25. tammikuu 2015 at 10:10) — 65 kommenttia

Lentosotaharjoitukset kiristävät suhteita naapurimaahan. Suomi tulee osallistumaan lentosotaharjoituksiin Virossa koska tästä on jo länsimaisen demokratian mukaisesti sovittu salaa. Nimittäin, ei USA olisi missään tapauksessa lähettänyt kirjallista kutsua Suomelle Viron lentosotaharjoituksiin ellei asia olisi jo sovittu kulisseissa.

Marraskuussa asiasta oli keskusteltu sotilashenkilöitten kesken…

Jatkuu...

Hyvää työeläkejärjestelmää heikentää ilkeät ministerit.

(21. tammikuu 2015 at 10:09) — 5 kommenttia

Neljättä laajennettua eläkeleikkausta, maan talouden kohentamiseksi, ehdottaa ministeri Jan Vapaavuori (10.1.-15 AL.). Nyt eläkkeellä olevien aktiivityöaikana aikaansaatu kansainvälisesti arvostettu työeläkelaki syntyi vuonna 1962. Perustettiin työeläkelaitokset ja rahastot joiden pääoma on nyt noussut yli 170 miljardia euroa. Ne toimivat tuottavasti kansainvälisillä sijoitusmarkkinoilla ja asiantuntijat arvelevat ettei eläkemaksuja tarvitse korottaa, hyvien tuottojen…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (8 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

22. joulukuu 2011 kello 22:37 Reijo Kauppila sanoi...

Hvää Joulua!

11. lokakuu 2011 kello 13:50 JarmoJTuokko sanoi...
Seniorilaisilla ei ole pressanvaaleissa omaa ehdokasta. Kenen taakse olette ryhmittäytymässä?
10. maaliskuu 2011 kello 20:58 Sini Hirvonen sanoi...
Kiitos Eskolle! Ajatusmaailmasi ja kirjoituksesi on kuin omaa päätäni kuuntelisin!
5. marraskuu 2010 kello 07:13 Jaakko Kojo sanoi...
Ongelmana on se asia, joka paljastui jo aiemmista kommenteista. Puoluetta ja ehdokasta ei vaihdeta eikä tunneta eläkejärjestelmää. Nuoremmat pelkäävät, että me eläkeläiset syömme varannot menttaliteetilla kaikki tänne ja heti. On valitettavaa, että emme saa enemmistöä aikaan eläkeindeksin korjaamiseksi oikeudenmukaiseksi. Demareilla on ohjelmassaan lause pari indeksin korjaamisesta oikeudenmukaiseksi.
Uuden puolueen saaminen Arkadianmäelle vaatii rahaa ja jalkatyötä. Niillä, jotka ovat kärsineet eniten taitetusta indeksistä, ei ole nettiä eivätkä he ole tietoisiakaan eläkkeidensä murentamisesta pikku hiljaa.
Tämä liike vaatii jalkatyötä ja henkilökohtaisia kontakteja.
4. marraskuu 2010 kello 20:28 Urmas sanoi...
Hei vaan Esko!
Siitä on vettä virtaillut kun eka kertaa tavattiin.
Nyt ollaan maailmaa parannettu liki neljä vuotta ja samat ongelmat ovat kiusana.
Nyky yhteiskunnassa kansalaiset ovat tuotantovälineitä joiden työpanoksen on tarkoitus lihottaa jonkun fiksumman kukkaroa. Kun tämä "tuotantoväline" vanhenee ja alkaa lonksuttamaan hänet siirrtään pois silmistä nurkkaan vanhenemaan, hyödytön ylläpidetään mahdollisimman pienin kustannuksin.
Eläkeläiset ovat säästäneet työpalkastaan eläkevarantoa jolla toimeentulo sitten eläkeläisenä piti turvata ja kohtuullinen toimeentulo taata.
Kuinkas sitten kävikään: eläkeläisten säästettyjen ansioiden käytöstä päättää ns.kolmikanta" jossa, yllätys yllätys, ei ole yhtään eläkeläisedustajaa.
Työeläkeläiset maksavat vielä edellistä lamaa työntekijöitä korkeampina veroina ja KURJISTAMISINDEKSILLÄ (=taitettu indeksi) vuosittain tapahtuvina ostovoiman laskuna.
On ymmärrettävä, että jos eläkeläinen kyllästyy alati pieneneviin eläkkeisiinsä, hän ei voi hankkia uutta eläkepaikkaa, eläke on ainoa tulo.
Mitä sitten voidaan tehdä? Ainoa vaikutuspaikka on Arkadianmäellä, sinne pitää saada omat eläkeläisten edustajat.
28. lokakuu 2010 kello 20:59 Esko Erkkilä sanoi...
Tokihan sitä kommentoidaan, mutta...

Olin viimeksi eilen tilaisuudessa, jossa todettiin, että esim. käsite "taitettu indeksi" ei ole tuttu läheskään kaikille.

Jään "reserviin" runsaan kuukauden kuluttua, joten ehkä minäkin sitten...

Terv.

Esko Erkkilä
www.eskoerkkila.fi
22. lokakuu 2010 kello 20:30 Raimo Kotala sanoi...
Hyvä TE!!!!
Tunnen toki entisen ay-kaverin...Hän on perinteisesti ja sukuvikaisesti vasemmistoliittolainen....Olen joskus yrittänyt ylipuhua mutta ei voi vaihtaa kantaansa,,ainakaan vielä.....täytyy jatkaa yritystä.....
Jatketaan..
20. lokakuu 2010 kello 15:02 Pentti kepu sanoi...
kiiitos
 
 
 

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot