Emilia Olkanen
 • Nainen
Jaa

Jäsenen Emilia Olkanen ystävät

 • Minna Sorsa
 • Matti Olkinuora
 • Satu Hassi
 • Jani Valtari
 • Jani Hyvärinen
 • Elina Seppänen
 • Mika Pirhonen
 • Juha Kostiainen
 • Pekka Salmi
 • Tommi Berg
 • al1947
 • Sanna Marin
 • Toni Paju
 • Timo Taivalsalmi
 • Marco Roth

Jäsenen Emilia Olkanen ryhmät

 

Emilia Olkanen

Uusimmat tapahtumat

Tero Vehviläinen kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie on kannattava investointi'
"Korvaavat bussit ovat kuitenkin toimineet yllättävänkin hyvin. Anarkistit näemmä yrittävät tukkia lopunkin julkisen liikenteen. Kovin montaa ei kuitenkaa ole barrikadeilla uutisen…"
Syys 23, 2014
al1947 kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie on kannattava investointi'
"Eräiden tahojen vastustama ja halveksima raideliikenne taitaa sittenkin olla tarpeen ja hyödyllinen, jos on uskominen pääkaupukiseudun tämän päiväistä ruuhkatilannetta.  "JHL:n metro- ja…"
Syys 23, 2014
Ala-Amurin Viki kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie on kannattava investointi'
"Jyrki Majanmaa kirjoitti: "kun Messukylän asema lakkautettiin, niin ei mennyt kuin pari vuotta ja viereen nousi Jankan kerrostaloalue"   Vikiä ja amurin miehiä pistää oikein vihaksi tuo hulluus. Samalla kun…"
Loka 28, 2012
Jyrki Majanmaa kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie on kannattava investointi'
"Mites Pertti kun ratikka on niin 1800-luvun keksintö, niin miten sitten esim. Bergenissä on siihen päädytty? Ja myös monissa kymmenissä muissakin kaupungeissa viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Mitäs…"
Loka 28, 2012
Ala-Amurin Viki kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie on kannattava investointi'
"Blogikollega Alanen jatkaa taas saivartelujaan. Kerropa nyt parahin Pertti, että miten yli 100 vuotta sitten keksitty auto olisi enemmän tulevaisuusteknologiaa kuin yli 100 vuotta sitten keksitty raitiovaunu?  Jännä ja nolo…"
Loka 28, 2012
Pertti Alanen kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie on kannattava investointi'
"Enkä ollut hoidettavana, vaan aikuisten oikeasti töissä tri Sinivuon puulaakissa..."
Loka 28, 2012
Pertti Alanen kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie on kannattava investointi'
"Asuin aikanaan aika kauan Mäkelänkadulla Stadissa. Siitä meni ohi ratikka eikä se aina ollut kovin luotettava kulkulaitos. Sanoin tohtori Sinivuolle, joka oli esimieheni tuolloin aina että ratikka oli…"
Loka 28, 2012
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie on kannattava investointi'
"Katuratikka on luotettavimpia joukkoliikenteen muotoja. Varmasti myös kumipyörät saadaan tulevaisuudessa kulkemaan muilla kuin fossiilisilla polttoaineilla. Niiden joukkoliikennettä tuskin tarvitsee ohjata keskustan ohi :)"
Loka 28, 2012

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Emilia Olkanen
Minä vuonna olet syntynyt?
1980
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.olkanen.net
Kerro lisää itsestäsi!
Tamperelainen kaupunginvaltuutettu, projektipäällikkö ja opiskelija

Omat nettisivuni

Jäsenen blogi

Raitiotie on kannattava investointi

(27. lokakuu 2012 at 06:17) — 28 kommenttia

Jorma Pokkinen esitti tämänviikkoisessa Aamulehden paneelitilaisuudessa käyttäjämääriä ratikalle ja tunnelille. Hänen mukaansa ratikalla tehtäisiin 15 000 matkaa vuorokaudessa, kun Rantaväylää kulkee jopa 52 000 autoa vuorokaudessa. Edelleen täytyy todeta, että Rantaväylän tunneli ei ole eikä ikinä ole ollut liikenteellinen hanke, niin todetaan jo selvityksissä vuosilta 1999-2000. Se ei tue yksityisautoliikennettä, vaan on siltä kannalta tarkasteltuna plus miinus nolla.…

Jatkuu...

Ratkaisu on kokonaisuus

(24. lokakuu 2012 at 08:22) — 3 kommenttia

Ihanteellisessa kaupungissa viihdytään ja asiat toimivat. Etätyötä ja joustoja suositaan, työnantajat tarjoavat työmatkalippua ja työmatka luetaan osaksi työaikaa aina, kun on mahdollista. Joukkoliikenne toimii hyvin pitkittäis- ja poikittaissuunnissa, ja varattomille tarjotaan mahdollisuus matkustaa aktiivipassin avulla. Linja-autoissa ja ratikoissa toimii netti, ja kimppakyytipalvelut kukoistavat. Ruuhkahuiput katoavat ja liikkumisen tarve vähenee.

Hyvä yhdyskuntarakenne säästää…

Jatkuu...

Talousarviopuheeni tänään: Järkevät investoinnit tuovat säästöjä

(15. marraskuu 2010 at 15:49) — 4 kommenttia

Täällä on ollut tänään paljon hyviä ja mielenkiintoisia puheenvuoroja. Myös valtuutettu Aaltosen puheenvuorossa oli paljon hyviä kehityskohteita. Valitettavasti tämän hetken taloudelliset realiteetit vain ovat mitä ovat.Keskityn myös itse investointinäkökulmaan.Olin perjantaina energiaseminaarissa VTT:llä ja siellä esiteltiin mm. diagrammeja siitä, miten energiatehokkuusinvestointien takaisinmaksuajat ovat hyvin nopeita ja suuressa osassa hankkeista puhuttiin vain… Jatkuu...

Oikorata kaartelee kaukana seudun kärkihankkeista

(12. marraskuu 2010 at 21:09) — 0 kommenttia

Aamulehden oikoratajutussa (9.11.2010) olin päässyt radan vastustajien joukkoon. Korostin toimittajalle ja korostan edelleen, etten ole vastustamassa läntistä oikorataa, mutta mielestäni tällä hetkellä on järkevintä edetä seudun kaupungin- ja kunnanvaltuustojen keväällä hyväksymän rakennemallin ja sen osana hyväksytyn liikennejärjestelmäsuunnitelman mukaan. Tämä tarkoittaa, että seudullisen prioriteettilistan kärjessä kulkevat raitiotie- ja lähijunahankkeet, jotka yhdessä muodostavat… Jatkuu...

Valtuustopuheita keskiviikolta: energiaa ja virtuaalivaltuustoa

(15. lokakuu 2010 at 17:00) — 2 kommenttia

Valtuusto kokousteli keskiviikkona ja itse osallistuin kokoukseen keuhkotautisena. Kirjoitin varmuuden vuoksi kaikki puheenvuoroni ylös, jotta pulpettikaverini Vesa olisi tarvittaessa voinut toimia puheröörinä. Kiitos vielä Vesa ja hyvä, että puhe ei katkennut missään vaiheessa. Alla illan puheeni tekstinä. Kuunteluversio ilmestyy piakkoin valtuuston… Jatkuu...

Kommenttitaulu (3 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

1. lokakuu 2010 kello 19:44 matti meikäläinen sanoi...
hyvä emilia tiedän että eläinten ja luonnon ystävänä sinua kiinnostaa ryhmäni siilien ystävät ole hyvä ja liity:)
15. joulukuu 2009 kello 23:59 francesca vallin sanoi...
Hei, minä laitoin kutsun koko kaupunginhallitukselle ja valtuutetuille, kaupungin oman postituslistan mukaan. Kyllä sähköpostit olivat tulleet ainakin joillekin perille, koska vastauksia tuli. Turha tästä nyt on Terhiä syyllistää, hän teki uskomattoman työn, kun ei kiinnostanut niin ei kiinnostanut. Ei ollut ma iltana Koukkuniemessäkään kuin 1 valtuutettu ja 2 varavaltuutettua tapaamassa henkilökuntaa ja omaisia. Oikein hävetti kaupunginvaltuutettujen puolesta.
Hyväntekeväisyystapahtumaan lahjoitti 16 taiteilijaa taulujaan noin 30.000-40.000 euron arvosta, arvaa miltä heistä tuntuu
31. lokakuu 2008 kello 23:22 Markku Huhtala sanoi...
Toivottavasti oikeaan suuntaan-> ihminen
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot