Eeva Vasenius
  • Nainen
  • Vantaa
  • Suomi
Jaa

Jäsenen Eeva Vasenius ystävät

  • teuvomast
  • matti meikäläinen
  • Pentti Tuominen
  • Pentti Olavi Harinen
  • Simo Perttula
  • P-M Lifländer

Jäsenen Eeva Vasenius ryhmät

 

Esittelysivu: Eeva Vasenius

Uusimmat tapahtumat

Simo Perttula ja Eeva Vasenius ovat nyt ystäviä
Maalis 10, 2009
Eeva Vasenius kommentoi blogikirjoitusta 'Lasten hoidosta'
"Matti Meikä, tässä pieni ote kirjoituksestasi ja siihen liittyvä kysymys: "Minä olen kuullut lähinnä ilmeisiä omantunnon kolkutuksista johtuvia vihan purkauksia äideiltä, jotka vievät…"
Helmi 7, 2009
Matti Meikä kommentoi blogikirjoitusta 'Lasten hoidosta'
"Tarkoitin sitä, että juuri sellaiset äidit, jotka kiikuttavat lapsen päiväkotiin heti kun on mahdollista, ovat suutahtaneet tästä asiasta eniten. Kuten jo mainitsin, en usko, että kukaan syyllistää…"
Helmi 7, 2009
P-M Lifländer kommentoi blogikirjoitusta 'Lasten hoidosta'
"Merjalle, tuo on hieno asia, että oli ne seurakunnan päiväkerhot. Nyt muistan kuulleeni kaikista seurakunnan muistakin kerhoista, jonne lapset voi viedä tai voivat mennä itse jos ovat isompia. Myös pyhäkoulut ja…"
Helmi 6, 2009
Eeva Vasenius kommentoi blogikirjoitusta 'Lasten hoidosta'
"Nyt osuit Viurunen todellakin asian ytimeen. En itsekään olisi tuota paremmin olisi osannut sanoa. Eeva"
Helmi 6, 2009
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Lasten hoidosta'
"Näin osittain kyseisen aamuohjelman, jossa keskustelijaksi nimetty naishenkilö jyräsi juontajan, nollasi ja totaalisesti esti keskusteluun kutsutun toisen edustajan esiintymisen, josta YLE hänet palkitsi vielä toisessa…"
Helmi 6, 2009
Eeva Vasenius kommentoi blogikirjoitusta 'Lasten hoidosta'
"Kiitoksia paljon, teillä kaikilla oli minusta erittäin hieno suhtautumistapa tähän asiaan. Anna-Emilia esitti asiat todella hyvin ja juuri tuota mieltä olen itsekin asiasta. Todella hyviä kommentteja tuli myös Kuyy…"
Helmi 6, 2009
P-M Lifländer kommentoi blogikirjoitusta 'Lasten hoidosta'
"Hyvä idea, kannattamisen arvoinen. Päiväkoteja voisi olla myös monenlaisia, ei vain näitä mitä nyt on vaan ihan sellaisia pikapäiväkoteja kuten tässä ehdotettiin.Voisivat erikoistua…"
Helmi 6, 2009

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Eeva
Minä vuonna olet syntynyt?
1956
Kerro lisää itsestäsi!
Olen iältäni 50+ risat ja kahden aikuisen pojan äiti Vantaalta. Asumme nykyään mieheni kanssa kahden, koska molemmat pojat ovat jo lähteneet pesästä. On meillä täällä vielä hoittavana Norwichin terrieripoika Bono ja Brittikissa Ada. He ovat ylimmät ystävykset ja leikkivät paljon keskenään.

Puoluepoliittista kantaa minulla ei ole lainkaan, seuraan ihmisiä ja heidän puheitaan ja tekojaan riippumatta siitä, mihin puolueeseen he kuuluvat. Harrastan lukemista, varsinkin lehtien lukemista, nyt on sellainen kausi päällä, että suorastaan ahmin kaikki mahdolliset lehdet, joita vain käsiini tai ruudulleni saan. Rakastan kirjoittamista yli kaiken myös.

Lisäksi toinen ykkösharrastus on musiikki, hyvin monipuolinen kattaus musiikin eri tyylejä. Rakkainta on kuitenkin Rock-musiikki sen eri muotoineen. (heavy, proge, punk (aikanaan, pikkaisen) Eniten pidän seuraavista staroista tai bändeistä: Jimi Hendrix, Cream, (Eric Clapton ylipäätään) Led Zeppelin, Pink Floyd, The Beatles, Rollarit, David Bowie, The Queen, Deep Purple, Free, Bad Company jne. Hyvin moni jäi laittamatta tähän listalle...kaikki hyvä musa on ok. Olen itse aikanaan laulanut bändissä ja kävin Ogelin Pop&Jazz opistoa, menin sinne heti, kun se aloitti toimintansa 1972.

Jäsenen blogi

Vielä harjoittelua

(27. huhtikuu 2012 at 00:23) — 7 kommenttia

Alku aina hankalaa....Kestää aina aikansa, että tottuu uuteen blogialustaan. Olen kovasti yrittänyt löytää sellaisen täpän, joka sallisi kaikkien kommentoida blogejani. Se taitaa olla tämän sivun alalaidassa ja sielläkin näkyy olevan ruksit kohdissa, että kaikki saavat kommentoida.

No, pikkuhiljaa pääsen sinuiksi tämän blogipalstan kanssa.

En nyt kirjoita enempää, mutta laitan jonkun kivan kuvan taas. Nyt valikoitui tämä, hippiäinen. Suloinen:)

terv. Eeva…

Jatkuu...

Vaihdoin tässä hiukan väriä.....

(24. huhtikuu 2012 at 23:08) — 1 kommentti

Ihan ok värihän tämä on. Laitan uudelleen jonkun kuvan, katsotaan, onnistuuko?

terv. Eeva

Alkuhankaluuksia

(22. huhtikuu 2012 at 23:46) — 1 kommentti

Olen kovasti yrittänyt paluuta tänne Aamulehden blogisivuille, mutta en ole onnistunut....Voisiko joku antaa hyviä neuvoja asiaan liittyen? :D

terv. Eeva

Voi herranjestas sentään!

(23. huhtikuu 2010 at 00:55) — 7 kommenttia

Erään mainoksen alkulausetta mukaellen; Nyt on kyse ydinvoimaloista. (alkup. ”kakasta”) Sopisi mainiosti tällekin kirjoitukselle tuo mainoksen varsinainen slogan.Katselin juuri televisiosta A-talkin, enkä hätkähtänyt niitä kaikkia argumentteja oikeastaan millään tavalla, koska tämä on ”maan tapa.” Ei sanottu mitään faktaa, eikä muutakaan asiallista juttua. Tein muutamia havaintoja, joista laitan tähän muutaman esimerkin.Ministeri Pekkarinen selitti tietenkin tohkeissaan… Jatkuu...

Tervehdys vaan sinne Pirkanmaalle

(4. huhtikuu 2010 at 00:00) — 1 kommentti

Tässä se vaan hurahti sitten tuo lankalauantaikin. Muistan, kun olin joskus lapsena pääsiäisenä Pohjanmaalla ja siellä tosiaan sytytimme sitten pääsiäiskokon.Se tuntui aika eksoottiselta. Tunnelma oli jotenkin aika jännittävä, mutta myös täynnä hyvää "pohojalaasta huumorintajua:):)"Nyt kun ei ole yhtään lasta enää täällä kotona, niin emme ole mitenkään erityisemmin viettäneet pääsiäistä.Ollaan vain lepäilty ja mies on käynyt kuvausreissuilla. Jatkuva sade… Jatkuu...

Kommenttitaulu (14 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

25. huhtikuu 2012 kello 08:07 teuvomast sanoi...

Komee on meinaan tuo linnun asento on tuo tukkakin aika komee mutta blokin lopussa on vielä tuo suljettu .

Älä hermostu näistä ainakaan mun kommenteista ne ovat vain informaatiota sulle ettei voi kommentoida kun näin terv tepivaari 

24. huhtikuu 2012 kello 16:37 Pentti Tuominen sanoi...

Hei Eeva, valokuva on helppo lisätä. Blogieditorin yläpalkissa on työkalut, siinä on ruutu valokuva, klikkaat sen auki ja sitten painat selausnappulasta ja haet omalta koneeltasi haluamasi kuvan. Klikkaamalla sitä se siirtyy bkogialustalle ja painikkeella OK haluamaasi paikkaan. Voit joutua pienentämään sitä, jos on kovin suuri pixelimäärä, mutta se onnistuu kyllä korkeus ja leveyssuunnassa.

Lisään sinut ystäväkseni, jos hyväksyt, niin voit kysyä neuvoja vaikka suoraan viestillä, joka ei näy kenellekään muulle. Yritä kyllä se siitä

PJ.

24. huhtikuu 2012 kello 00:20 Pentti Tuominen sanoi...

Eeva kuulehan, ei nämä kommentit näykkään muualla, kuin täällä omalla sivulla. Perille tuli tänne, kiitos.

Nyt pehkuihin ja höyhensaarille, hyvät yöt sinnekin.

PJ.

23. huhtikuu 2012 kello 13:04 Pentti Tuominen sanoi...

Kyllä täällä olet Eeva. Muistankin tuon kiusaajajuttusi, toivottavasti on jo jättänyt rauhaan.

Eipä muuten ole näkynytkään enää pitkään aikaan tuota taustalla voikukkapellossa kävelevää lehmää. Paljon on siis sivustot muuttuneet, mutta eiköhän se siitä ja neuvojakin saat, kun jätät kommentoinnin auki.

PJ.

23. huhtikuu 2012 kello 06:47 teuvomast sanoi...

Kyllä tuo uusi blokisi tuolla näkyy terv tepivaari 

23. huhtikuu 2012 kello 06:33 teuvomast sanoi...

Tervetuloa tänne kirjoittelemaan terv tepivaari 

25. marraskuu 2010 kello 15:12 matti meikäläinen sanoi...
Eipä kestä!
16. helmikuuta 2010 kello 15:45 Pohto sanoi...
Kirjoitit blogissasi, että Uuden Suomen sivuille oli kopioitu blogisi ja Uusi Suomi ei reagoi asiaan mitenkään. Oletko lähettänyt Uudelle Suomelle palautetta asiasta. Kyllähän kiusaajasi tunnus voidaan helposti sulkea ja hänen postauksensa poistaa sivuilta, jos pystyt selkeästi osoittamaan, että blogisi on sinne kopioitu muualta.
16. helmikuuta 2010 kello 10:19 ei nimeä sanoi...
Eevalle iloa kuitenkin tälle päivälle ja viikolle ja kuukaudelle...

16. helmikuuta 2010 kello 07:27 ei nimeä sanoi...
En nyt huomaa sitä kiusaamisasiaa, luen blogiasi aina silloin kuin muutenkin selaan Uuden Suomen puolella. Kyllä voin itsekin kopioida ajatuksen jonkun toisen blogista jos kommentointi ja ajatuksenjuoksu koskee aihetta.

Sellaista et ehkä tarkoittanut. Ja en ole sinun tekstiäsi lainannut, muistaakseni ja en nyt usein muidenkaan. Joskus varmaan aikoja sitten, mutta lähde aina mainittu.
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot