Eagles fly singly
Jaa

Jäsenen Eagles fly singly ystävät

  • HookJones
  • Jussi Lähde

Jäsenen Eagles fly singly ryhmät

 

Esittelysivu: Eagles fly singly

Uusimmat tapahtumat

Anneli Tuulikki Laine kommentoi jäsenen Eagles fly singly ryhmää JOKU MUU Eduskuntaan 2011
"Edustajiemme tulee kaiken aikaa kuulla työnantajiensa äänestäjien toiveita, -huomioida,käyttää asiantuntijoita,-o b j e k t i i v i s ia-,jolllaisia hyvät asiantuntijat,(Määrynlaisten lausuntojen…"
Huhti 7, 2016
Anneli Tuulikki Laine liittyi käyttäjän Eagles fly singly's ryhmään
Pikkukuva

JOKU MUU Eduskuntaan 2011

Tolkku takaisin suomalaiseen politiikkaan. Päätösvalta takaisin äänioikeutetuille.
Maalis 28, 2016
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta 'Käsitykset yrittäjistä, yrittämisestä, yrittäjyydestä oikeita?'
"Luin linkkisi. Hieno linkki. Johtopäätökseesi on helppo yhtyä. Karjalaisen Heikin kommenttikin, vaik´ei ilmeisesti olekaan se jota muistelen, on just kohdallaan."
Loka 9, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta '"Suojeluskunnat Suomenmaan on vapauden vahti."'
"Spammiro Botti Jos sinänsä yksinkertaisia asioita on pakko niin kovasti perustella, että kukan ei edes viitsi/jaksa lukea, herää kyllä epäislys poikineen."
Loka 9, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta '"Suojeluskunnat Suomenmaan on vapauden vahti."'
"Spamiro Botti Enpä olekaan havainnut Suomea nakertamassa YKta NATOn hyväksi. Oppia ikä kaikki? Muilta osin pysyn edellisissä kommenteissani."
Loka 9, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta '"Suojeluskunnat Suomenmaan on vapauden vahti."'
"Spammiro Botti Varmuuden vuoksi; en minä ainakaan ole sitä mieltä, että "Venäjä odottaa vain sopivaa tilaisuutta hyökätäkseen." Toisaalta, eräs viksu ystäväni totesi aikoinaan,…"
Loka 9, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta '"Suojeluskunnat Suomenmaan on vapauden vahti."'
"Hessu Et ilmeisesti halua vastata itse kysymykseen? Sotien historia ei ole loppunut Kalmar Unioniin, Kansainliittoon eikä lopu Euroopan Unioniin eikä YKhon, sen enemmän kuin NATOn tai Warsovan liiton…"
Loka 8, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta '"Suojeluskunnat Suomenmaan on vapauden vahti."'
"Esittäisin vielä kerran mielestäni tämän artikkelin esille ottaman keskeisimmän kysymyksen; <b> Millä tavalla huolehdimme siitä, että pystymme isänmaata ja oikeuttamme itse…"
Loka 8, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta '"Suojeluskunnat Suomenmaan on vapauden vahti."'
"En nyt oikein ymmärrä, missä määrin viime vuosisadan alun tapahtumien enää tänä päivänä päätöksiimme pitäisi yleensäkään vaikuttaa. Puhumattakaan…"
Loka 7, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta 'Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö valehtelee?'
"Tuomo Neva Sopii mulle, ja tekee ihmettelyni sitäkin merkittävämmäksi. Oliko Australia jo muutama viikko sitten huolissaan siitä, mitä tapahtuu kun Eurooppa harrastaa sisäisen devalvaation harhaa?"
Kesä 20, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta 'Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö valehtelee?'
"Kalluj. Kreikka, Espanja, Portugal, Irlanti ja Kypros ovat nyt tukevasti sisäistä devalvaatiota toteuttamassa. Velkavuoren ja työttömien määrän kasvu olkoon osoituksena sen tien siunauksellisuudesta. Sokerina…"
Kesä 20, 2013
Tuomo Neva kommentoi blogikirjoitusta 'Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö valehtelee?'
""Kun maailman toiseksi suurimman markkinan kysyntä supistuu, on seurauksena maailmankaupan supistuminen." Käsittääkseni koko EU:n talous on suurempi kuin USA:n."
Kesä 19, 2013
Paul Tiililä kommentoi blogikirjoitusta 'Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö valehtelee?'
"Markkinavoimien kädet eivät ole näkymättömiä eivätkä markkinavoimat ole nimettömiä, sillä jokaisen markkonoilla tapahtuvien asioitten takana on aina ihminen, usein vain yksi. Tutkiville…"
Kesä 19, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta 'Ovatko puolueet ja poliitikot kansalaisten hyvinvoinnin ja palveluiden este?'
"K.Tuomari Sinäpä nyt varsinainen optimisti olet. Ja vielä heti näin aamusella. Eivät lobbarit ole rahanvallan lähettiläitä, ennemminkin oman, yhden asian emissaareja. Leipäpappeja, jotka vain tekevät…"
Touko 24, 2013
Eagles fly singly kommentoi blogikirjoitusta 'Ovatko puolueet ja poliitikot kansalaisten hyvinvoinnin ja palveluiden este?'
"Tomppa Kuten taisin jo mainita, olet ilmeisesti saanut oikeaan ennustamisen lahjan. Täyskriisi on minunkin mielestäni edessä, mutta kieltämättä täysin siitä riippumatta mitä Suomen hallitus tekee tai…"
Touko 23, 2013
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Ovatko puolueet ja poliitikot kansalaisten hyvinvoinnin ja palveluiden este?'
"Tässä  aika hyvin lyhyesti: "Kun budjetti, valuuttakurssi ja korot on lyöty kiinni, ja pääomat liikkuvat vapaasti, ainoa muuttuja, joka joustaa on työttömyys.""
Touko 23, 2013

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Eagles fly singly
Minä vuonna olet syntynyt?
1947

Motto

Synnyin tahtomattani.
Kuolen tahtomattani.
Yritän siis elää, siten kuin haluan.
Ihmisiksi.

Jäsenen blogi

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö valehtelee?

(19. kesäkuu 2013 at 13:00) — 3 kommenttia

Vai pettääkö hän itseään, ja samalla kaikkia suomalaisia? En minä ainakaan siksi häntä presidentiksi äänestänyt.

 

Vaikka mies on wikipedian mukaan ollut "Vuosituhannen ... mukana eri pankkineuvostoissa, kuten Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin (EBRD) hallintoneuvoston puheenjohtajana 1999–2003 ja puheenjohtajana 1999–2000,…

Jatkuu...

Ovatko puolueet ja poliitikot kansalaisten hyvinvoinnin ja palveluiden este?

(23. toukokuu 2013 at 13:31) — 22 kommenttia

Ei liene yllättävää, että moinen otsikko on seurausta Sirpa Pietikäisen ajatuksia herättäneestä, mielenkiintoisesta artikkelista?

Olen Sirpan kanssa varmasti samaa mieltä siitä, että sen paremmin kunnissa, valtioissa, EUssa kuin kansainvälisillä areenoillakaan eivät meidän valtuuttamamme poliitikot ole onnistuneet tehtävässään. On…

Jatkuu...

Perverssin demokratian kukkanen vai plutokratiaa parhaimmillaan?

(13. toukokuu 2013 at 11:30) — 0 kommenttia

 

"Monet suuret hedgerahastot aikovat osallistua Kreikan pankkien pääomittamiseen mahtavien voittojen toivossa, kertoo Financial Times. "Troikka on päätynyt tekemään tästä uskomattoman hyvän diilin hedgerahastoille", sanoo lehden haastattelema lähde Alpha Bankin…

Jatkuu...

Seuraava EUn pelastuspaketti Suomeen?

(5. toukokuu 2013 at 17:30) — 19 kommenttia

Kysymys:
Who said "Give me the power to issue money in a country and I care not who make the laws" and What did he create?

Vastaus:

Meyer Amschel Rothschild 1744 – 1812. He was the founder of the Rothschild family international banking dynasty that became one of the most…
Jatkuu...

Torstaiko toivoa täynnä Ja paskat.

(2. toukokuu 2013 at 11:00) — 24 kommenttia

Euroopan Keskuspankin pääjohtaja Mario Draghi ilmoittaa tänään mm. mitä se aikoo tehdä euro-aluetta uhkaavan kysyntälaman ja kriisimaiden velkaantumisen estämiseksi tehdä. Odotusarvona on, että korkoa pudotetaan 0,25 %.Sitä, mitä Draghin pitäisi, poliitikoista irrallisena itsenäisenä keskuspankkiirina tehdä, hän ei voi tehdä. Sillä, mitä hän voi tehdä, taas ei enää ole mitään merkitystä. Kaikista vähiten kriisimaissa, jossa rahan määrä ja…
Jatkuu...

Tätäkö me Suomeen rakennamme?

(30. huhtikuu 2013 at 09:30) — 2 kommenttia

Silicon Valley, Piilaakso on kaiken ITC kehityksen ja uusrikkauden ruummiillistuma maailmassa. Jopa siihen määrään, että joka maa haluaa itselle omansa. Edistyksen hinta voi kuitenkin olla kova. Joskus liiankin kova. Yksilölle.

 

Kun tämä AL. ning estää videon näyttämisen sen embed coodin voi tähän ehkä liittää? 
<iframe…
Jatkuu...

Jussi Lähde on varastanut mielipiteeni

(27. huhtikuu 2013 at 10:00) — 6 kommenttia

Kuntauudistus ja sosiaali- ja terveyssektorin kokonaisuutta ei tahdota saada ratkaistuksi millään. Kauanko näitä kahta muutosta on veivattu, yhdessä, erikseen ja samanaikaisesti? Kolme, neljä vai vielä useampikin vaalikausi (= hallituskausi)? Kerrottuna neljällä siitä tulee pitkä rivi vuosia. Niistä taas jumalaton määrä käytettyä asiantuntemusta,  aikaa ja energiaa, niistä iso pino rahaa, sekä käytettyä että törsättynä. Ja miksi? Koska asia on vaikea? Siksihän me valitsemme…

Jatkuu...

Sailas jatkaa

(26. huhtikuu 2013 at 11:25) — 5 kommenttia

 

ja ihan aiheesta jälleen. Mutta miksi ihmeessä meidän johtavat virkamiehet ja poliitikot esittelevät suurimmat viisautensa vasta eläkkeelle siirryttyään ? Myönnettäköön, että Sailas esitti asiansa jo ennenkin,…

Jatkuu...

Meillä menee hyvin! Fantastista!!

(25. huhtikuu 2013 at 09:38) — 11 kommenttia

Yhden aamun kommentoinirumba nettiTalouselämässä. Oli varmaan tavallista päivää enemmän sanottavaa asioista, jotka oikeastaan minulle.... kuuluvat. Kuten jokaiselle suomalaiselle. Kullekin kiinnostuksensa ja orientoitumisensa mukaan.Ja kyllä päivä tosi masentavasti taas alkaa. Ja lisää olisi tarv ettakin, mutta ei jatkuvasti voi kaikkea kommentoida, kun muutakin elämässä…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

4. lokakuu 2011 kello 18:58 JarmoJTuokko sanoi...
Tolkun saaminen takaisin suomalaiseen politiikkaan on pitkän ja vaivalloisen tien päässä ja että ääniloikeutetuilla olisi jotakin vaikutusta asioihin. Niin kauan kuin meillä on EU päällepäsmärinä vaihtoehdottomuus jatkuu. Alistuminen EU:lle on sitä kuuluisaa vastuunkantoa. Se ei ole pelkästään Suomessa vaan kaikkialla Euroopassa. Hallitukset äänestetää opposioon ja päinvastoin, mutta mikään ei muutu. Sama meno jatkuu kosmeettisin sanakääntein kansoja huiputtaen. Se siitä.
25. toukokuu 2009 kello 17:13 Pauli Vuorio sanoi...
testi
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot