Cyclox
Jaa

Jäsenen Cyclox ystävät

  • JarmoJTuokko
  • Ahti Pontinen

Jäsenen Cyclox ryhmät

 

Esittelysivu: Cyclox

Uusimmat tapahtumat

Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Minne poistetaan sellaiset henkilöt, joita heidän kotimaansa ei suostu ottamaan vastaan?'
""Ajat ovat nykyään niin epävarmat ja sen verran uusnatsit sekä pikkuhitlerit yrittävät nostaa päätään, ettei milloinkaan tiedä jos jonakin päivänä Y = Suomi ja kuka…"
8 tuntia sitten
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Minne poistetaan sellaiset henkilöt, joita heidän kotimaansa ei suostu ottamaan vastaan?'
"Rahalla ne lähtee. Vaikka ikävä onkin maksaa, niin se on kannattavaa loppupelissä."
9 tuntia sitten
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Minne poistetaan sellaiset henkilöt, joita heidän kotimaansa ei suostu ottamaan vastaan?'
"Ahvenanmaa tässä väkisin tulee mieleen. Sinne disko ja kauppakeskus, niin viihtyvät hyvin."
14 tuntia sitten
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Rajat kiinni johtotähdet Halla-aho, Kiemunki, Janitskin, Hakkarainen, Torniainen, Lehto, Tynkkynen, Hirvisaari, Lokka, Ranta, ... rikoksista tuomittuja ja/tai syytettyjä'
"Sananvapauden piiriin kuuluu esimerkiksi se, että imaami saa ihan julkisesti A-Studiossa kertoa homoseksuaalisuudesta kuuluvan langettaa kuolemantuomio. Vihapuhetta on se, jos perussuomalainen arvostelee imaamin oppeja. Selvää kuin…"
eilen
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Esimerkillistä liikennettä ja asiallista lain kunnioitusta...'
"Jos auto olisi töytäissyt invamopolla kulkeneen Matin lasarettiin, niin eihän siinä olisi uutiselle aihetta. Mutta kun pyöräilijä jyräsi invamopoilijan, niin se on etusivun jutun paikka."
sunnuntai
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Esimerkillistä liikennettä ja asiallista lain kunnioitusta...'
"Aivan tyypillinen. Kaikki fillaristit ovat samanlaisia. Pyöräily pitäisi kieltää! Aivan kamala tapahtuma. Luonnotonta jäädä polkupyörän alle, kun liikenteessä kuuluisi jäädä auton…"
sunnuntai
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Väkivalta vain kasvaa Ruotsissa - maahanmuuttajien joukossa'
"Ruotsalaisten tarkoituksena on integroitua monikulttuuriseen yhteiskuntaan. Sosiaalidemokraatit Ruotsissa formuloivat monikulttuurisen yhteiskunnan ihan virallisesti niin, että integroituminen ei ole vain maahanmuuttajien sopeutumista…"
sunnuntai
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Hakkarainen - suomalaisia saa arvostella vapaasti.'
"Hyvä muistaa, että Hakkaraisen tuomioon johtanut facebookpäivitys on kirjoitettu heti Nizzan iskun jälkeen. Hirvittävän terroristiteon, julman viharikoksen, tuomitsemiseksi. Mielestäni on inhimillisempää,…"
lauantai
Cyclox julkaisi tilan
torstai
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Yritysvaltuuskuntien matkoilla avataan ovia, luodaan suhteita, keskustellaan, esitellään - Kirsikkana kakun päällä saatetaan allekirjoittaa jo aiemmin neuvoteltu sopimus'
"Ei toki ole Sanna varsinaisena aiheena. Myös Li Andersson ja Ville Niinistö ovat vaatimassa Sipilän päätä vadille vääränlaisesta viennin edistämisestä. Onkohan ongelman ydin se, että…"
Tammikuun 11
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Yritysvaltuuskuntien matkoilla avataan ovia, luodaan suhteita, keskustellaan, esitellään - Kirsikkana kakun päällä saatetaan allekirjoittaa jo aiemmin neuvoteltu sopimus'
"Demarien vahvuus on enempi julkisen rahan jakamisessa, siksi tuo Sanna Marinin tuohtuminen vientiponnisteluihin on ihan ymmärrettävää. Eihän hän voi tietää mistä raha valtion kassaan tulee, eikä se…"
Tammikuun 11
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Nyt alkaa olla aika potkia Berner pihalla ja nopeasti'
"Bernerin systeemillä saadaan autoveronkiertäjät, eli jollain yli 5-vuotiailla vanhoilla kotteroilla ajavat maksamaan veronsa."
Tammikuun 10
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'SDP:n nolo kömmähdys.'
" AL 2017-01-07"
Tammikuun 8
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Mediakatsaus - Tietoa perusSuomalaisista'
"Kuntavaalien äänestysprosentti voi jäädä todella matalaksi, veikkaan että alkaa vitosella. Perussuomalaisten politiikka on ollut liian pehmeää. Muilla puolueilla ei ole kansalle mitään…"
Tammikuun 7
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Vanhat jäärät pystyvät torppaamaan sähköautojen yleistymisen - Taloyhtiöissä lämpötolppien muuttaminen latauspisteiksi vaatii kaikkien asukkaiden suostumuksen'
"Ihan semmottinen kiire ei taida tämän asian kanssa olla, että vanhoihin kerrostaloihin pitäisi rynnätä tekemään latauspisteitä. Varmaan rakennusteollisuuden intressissä olisi vaikka velvoittaa…"
Tammikuun 6
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Pirkanmaalla raiskaillaan lapsia, onko se niinkuin normaalia...?'
"^varmaankin totta, että viestinnän nopeutuminen tuottaa negatiivisten uutisten tulvaa ja tunnetta turvattomuudesta. Mutta jos ei vertaisi aivan aikaan ennen internettiä vaan sinne vuosituhannen vaihteen paikkeille. Noin vuosiin…"
Tammikuun 5

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
42
Minä vuonna olet syntynyt?
1966
Kerro lisää itsestäsi!
kuntoiluhullu

Jäsenen blogi

EU kaavailee 18-vuotiaille syntymäpäivälahjaa: kaikille ilmainen interrail-lippu

(6. lokakuu 2016 at 22:30) — 5 kommenttia

Alustus:

EU-parlamentin EPP-ryhmän puheenjohtaja Manfred Weber ehdottaa, että kaikki 18 vuotta täyttävät EU-kansalaiset saisivat EU:lta syntymäpäivälahjaksi ilmaisen interrail-lipun. Hän perustelee ehdotusta toteamalla, että matkailu avartaa, mikä puolestaan olisi askel eurooppalaisen identiteetin kehittymiseen.

Tehtävä:

Mikä tällaisen edun kansantaloudellinen vaikutus on?…

Jatkuu...

Vastaanottokeskuksissa on alettu järjestäytyä – vaarallisesta ilmiöstä vaietaan

(7. syyskuu 2016 at 20:29) — 15 kommenttia

Mikko Paatero on huolissaan vastaanottokeskuksissa esille tulleesta ilmiöstä.

Paatero kertoo huolistaan YLElle.

Onhan tämä yllättävää, että aivan yksintulleet pakolaislapset näin löytävät toisensa ja järjestäytyvät. Että vielä asioista kerrottaisiin siloiteltua kuvaa tai keskustelua…

Jatkuu...

Sakotuksen tarkoituksena on parantaa liikenneturvallisuutta

(29. elokuu 2016 at 22:00) — 13 kommenttia

Ei nyt sentään. Ei ainakaan enää. Ylen uutinen vahvistaa asian, sillä ainoastaan surkutellaan autoilijoiden kaasujalan kevenemistä ja sakkotuottojen jäämistä alle budjetin.

Poliisissa pohditaan rikesakkokynnyksen alentamista nykyisestä kahdeksan kilometrin tuntinopeusylityksestä kuuteen. Entä jos kaasujalka edelleen kevenee?

Kuinka kaasujaloista saataisiin raskaampia? Ehkä valtateillä voisi olla satunnaisia 60 km/h alueita, välillä 100 km/h ja sitten 80 km/h,…

Jatkuu...

Maantiedonkirjat menossa uusiksi?

(10. elokuu 2015 at 11:30) — 8 kommenttia

Kehitys kehittyy. IS suunnittelee muutoksia maailmankarttaan:

Jännittäviä maiden nimiä kartalla, ihanan uutta ja eksoottista, eikö vain? Asiasta uutisoi …

Jatkuu...

Saako ajaa ja jos saa, niin miksi saa?

(2. heinäkuu 2013 at 23:30) — 16 kommenttia

Satakunnansillan jalkakäytävillä pyöräilystä on taas käynnissä jokakesäinen kädenvääntö (linkki al-uutiseen). Aivan selväähän on, että jos väylää ei ole merkitty kevyenliikenteenväyläksi tai pyörätieksi, niin sen oletetaan…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

5. lokakuu 2011 kello 22:25 JarmoJTuokko sanoi...
Trikoo on riskillä ruma. Onneksi turhanpäiväinen kauneus on vain haitta miehelle.
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot