Cyclox
Jaa

Jäsenen Cyclox ystävät

  • JarmoJTuokko
  • Ahti Pontinen

Jäsenen Cyclox ryhmät

 

Esittelysivu: Cyclox

Uusimmat tapahtumat

Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Onko mitään asiaa, joka puoltaa mopoautoa ?'
"Eipä tuo mopoauton kulutuslukemakaan oikeastaan ole iso plussa. Noin 3 litraa satasella näyttää pieneltä, mutta kun otetaan huomioon ajonopeus 50...60 km/h, niin eipä se hääppöinen suoritus ole.…"
eilen
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Ilmastonmuutos kiinalaisten ilkeä salajuoni ja vihreät liikkeet DDR:n katala temppu länsimaisen teollisuuden kukistamiseksi'
"Nämä viisi tulivuorta uhkaavat nyt Eurooppaa - "Purkautusmispaineet lähes kriittisiä" http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702102200069019_ul.shtml - Jos Campi Flegreissä tapahtuisi nyt yhtä suuri purkaus kuin…"
Helmi 12
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Veneet ja moottoripyörät verolle?'
"Grillit ja ruohonleikkurit myös rekisteriin ja verolle. Rantasaunavero myös."
Helmi 11
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Veneet ja moottoripyörät verolle?'
"Maksetaanhan moottoripyöristä nyt sentään ostaessa veroa, kuten veneistäkin. Moottoripyörien kalliista vakuutuksesta kilisee valtion kassaan veroa 24%. Suuri osa moottoripyöristä on varsin…"
Helmi 11
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Päivittikö ruotsalainen poliisi itsensä eläkkeelle?'
"Jos Springare haluaisi politiikkaan, niin teki oivallisen peliliikkeen. Ruotsidemokraattien riviin ja valtiopäiville 2018. On se kumma ettei länsimaisessa sivistysvaltiossa uskalla totta puhua kuin viimeisinä työpäivinä…"
Helmi 6
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Liettua rakentaa 135 km aidan Königsbergin rajalle'
"Suomi ja varsinkin Ruotsi on käytännössä matalan intensiteetin sodassa Irakin, Afganistanin ja Somalian kanssa, koska niiden joukot miehittävät maitamme."
Helmi 6
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Halutaanko autokantaa oikeasti nuorentaa?'
"Uusien autojen kanssa voi olla kaikenlaisia ongelmia. Sähkölaitteita ja elektroniikkaa on turhankin paljon. Vikoja ja lastentauteja riittää, esimerkiksi Ruotsissa on paljon uudempi autokanta ja autoja syttyy palamaan jatkuvasti."
Helmi 5
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Halutaanko autokantaa oikeasti nuorentaa?'
"Viime vuoden myydyin auto oli Skoda Octavia. Verollinen hinta n. 22000€ ja veroton n. 19000€. Ei veron osuus tavallisen kansan käyttöautossa enää ole niin ratkaisevan suuri."
Helmi 5
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Wanhoja kaupallisia tiedotteita'
"Kyllä tuo aloituksen naisihanne voi vielä saada uutta jalansijaa."
Helmi 4
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Täyttivätkö Estonian matkustajat 28.9.1994 pelastamiskriteerit?'
"Tottakai pitää pelastaa merihädästä, mutta samantien laivata takaisin lähtörannalle. Tähän mennessä pelastajat ovat auttaneet häikäilemättömiä ihmissalakuljettajia…"
Tammikuun 29
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Kertakäyttöministeri Anne Berner - käytetään kerran ja heitetään pois'
"Autoveron osuus järkevän käyttöauton hinnassa on jo tällä hetkellä aika pieni. Nykyinen systeemi on aika hyvä, kun se ohjaa hankkimaan vähäpäästöisen auton. Tietysti valtion kannalta…"
Tammikuun 22
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Trafin laskurin karua kertomaa, km-perusteisen maksun voisi hyväksyä pitkin hampain, aikaperusteinen olisi mitä törkeintä rahastusta'
"Miksi valtionteillä tai kuntien teillä ajamisen erottelu on uuden hienon systeemin kulmakiviä? Eikö ne kummatkin tieverkot kuitenkin ikäänkuin yhdessä makseta? Outoa, että olisi ajellessa mietittävä…"
Tammikuun 20
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Kansanäänestys yksityistämisistä'
"Seuraavaksi poistetaan alkoholivero ja operaattorit myyvät kansalaisille perjantai-, lauantai- ja viikonloppupaketteja sekä kuukaudenputki-paketteja tai vaihtoehtoisesti promillemittari-implanttia, jolla voi maksaa käytön mukaan."
Tammikuun 19
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Nykyisellä autokannalla maksatetaan autovero toiseen kertaan. Helppoheikkivippiyhtiöt päästetään myymään liikennepalvelupaketteja, joiden sisällön ja hintojen vertailu tehdään mahdottomaksi."
Tammikuun 18
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Minne poistetaan sellaiset henkilöt, joita heidän kotimaansa ei suostu ottamaan vastaan?'
"Sekin oli kumma juttu, että vainon kohteena olevien irakilaisten määrä lähti kasvuun kun Sipilä ilmoitti antavansa talonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön."
Tammikuun 18
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Minne poistetaan sellaiset henkilöt, joita heidän kotimaansa ei suostu ottamaan vastaan?'
""Ajat ovat nykyään niin epävarmat ja sen verran uusnatsit sekä pikkuhitlerit yrittävät nostaa päätään, ettei milloinkaan tiedä jos jonakin päivänä Y = Suomi ja kuka…"
Tammikuun 17

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
42
Minä vuonna olet syntynyt?
1966
Kerro lisää itsestäsi!
kuntoiluhullu

Jäsenen blogi

EU kaavailee 18-vuotiaille syntymäpäivälahjaa: kaikille ilmainen interrail-lippu

(6. lokakuu 2016 at 22:30) — 4 kommenttia

Alustus:

EU-parlamentin EPP-ryhmän puheenjohtaja Manfred Weber ehdottaa, että kaikki 18 vuotta täyttävät EU-kansalaiset saisivat EU:lta syntymäpäivälahjaksi ilmaisen interrail-lipun. Hän perustelee ehdotusta toteamalla, että matkailu avartaa, mikä puolestaan olisi askel eurooppalaisen identiteetin kehittymiseen.

Tehtävä:

Mikä tällaisen edun kansantaloudellinen vaikutus on?…

Jatkuu...

Vastaanottokeskuksissa on alettu järjestäytyä – vaarallisesta ilmiöstä vaietaan

(7. syyskuu 2016 at 20:29) — 14 kommenttia

Mikko Paatero on huolissaan vastaanottokeskuksissa esille tulleesta ilmiöstä.

Paatero kertoo huolistaan YLElle.

Onhan tämä yllättävää, että aivan yksintulleet pakolaislapset näin löytävät toisensa ja järjestäytyvät. Että vielä asioista kerrottaisiin siloiteltua kuvaa tai keskustelua…

Jatkuu...

Sakotuksen tarkoituksena on parantaa liikenneturvallisuutta

(29. elokuu 2016 at 22:00) — 13 kommenttia

Ei nyt sentään. Ei ainakaan enää. Ylen uutinen vahvistaa asian, sillä ainoastaan surkutellaan autoilijoiden kaasujalan kevenemistä ja sakkotuottojen jäämistä alle budjetin.

Poliisissa pohditaan rikesakkokynnyksen alentamista nykyisestä kahdeksan kilometrin tuntinopeusylityksestä kuuteen. Entä jos kaasujalka edelleen kevenee?

Kuinka kaasujaloista saataisiin raskaampia? Ehkä valtateillä voisi olla satunnaisia 60 km/h alueita, välillä 100 km/h ja sitten 80 km/h,…

Jatkuu...

Maantiedonkirjat menossa uusiksi?

(10. elokuu 2015 at 11:30) — 8 kommenttia

Kehitys kehittyy. IS suunnittelee muutoksia maailmankarttaan:

Jännittäviä maiden nimiä kartalla, ihanan uutta ja eksoottista, eikö vain? Asiasta uutisoi …

Jatkuu...

Saako ajaa ja jos saa, niin miksi saa?

(2. heinäkuu 2013 at 23:30) — 16 kommenttia

Satakunnansillan jalkakäytävillä pyöräilystä on taas käynnissä jokakesäinen kädenvääntö (linkki al-uutiseen). Aivan selväähän on, että jos väylää ei ole merkitty kevyenliikenteenväyläksi tai pyörätieksi, niin sen oletetaan…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

5. lokakuu 2011 kello 22:25 JarmoJTuokko sanoi...
Trikoo on riskillä ruma. Onneksi turhanpäiväinen kauneus on vain haitta miehelle.
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot