Ari Wigelius
 • Mies
 • Tampere, Tammela
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Ari Wigelius ystävät

 • Marko Malezer
 • Jari Niemelä
 • Nina Rigel
 • Tuomas Lantto
 • JarmoJTuokko
 • artti niemelä
 • Norppa
 • teuvomast
 • Pentti Tuominen
 • Pekka Salmi
 • al1947
 • Pentti Olavi Harinen
 • Pauli Vuorio
 • Ahti Pontinen
 • Antti Jehkonen

Jäsenen Ari Wigelius ryhmät

 

Esittelysivu: Ari Wigelius

Uusimmat tapahtumat

Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Sinä olet syy muutokselle'
"Ehkä jotkut työttömyyskassaan liittyvät eivät halua olla tukemassa SDP:n vaalityötä, jota monet liitot rahoittavat avokätisesti."
Syys 1, 2014
Rexa von Ritter kommentoi blogikirjoitusta 'Sinä olet syy muutokselle'
"Ei mikään ammattiliitto voi pelastaa maata,joka rypee jätteissään.Jos yrität rangaista ylimistöä lakkoilemalla,heillä on varaa laittaa riippulukko portille,ja sulkea ruokakaupatkin.Vallalla on rahaa,ja…"
Syys 1, 2014
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Sinä olet syy muutokselle'
"Hyvä kirjoitus, mutta silti ammattiliittopropagandaa. Siinä on toki hyvääkin. Totuuus on kjuitenkin  ettei työtekijöiden tiimihenki siinä työpaikoissa ammattiliittojen toimilla ole noussut eikä…"
Syys 1, 2014
Ari Wigelius kommentoi blogikirjoitusta 'Työmarkkinoiden uudistajina ovat toimineet työntekijät'
"Hei Neuvos, jaan huolesi. Meiltä todella puuttuu hyvän johtamisen malli yrityksiltä, olen törmännyt saman tapaiseen johtamiseen turhan usein. Puuttuu yksillöillisyys ja aito huoli yrityksen tulevaisuudesta? Mukavaa kun…"
Heinä 25, 2014
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Työmarkkinoiden uudistajina ovat toimineet työntekijät'
"Suomi on insinöörien korkeakoulutettujen maa, mutta meiltä puuttu johtamisosaaminen ja investointitahto sekä myyntiosaajat. Insinöörit pitävät myyjiä kulueränä.Toisaalta puhutaan avoimesti…"
Heinä 24, 2014
Ala-Amurin Viki kommentoi blogikirjoitusta 'Tamperelainen jalkapalloväki ansaitsee enemmän'
"Tammelan stadion tulee ilman muuta kunnostaa. Hyville jalkapallo-olosuhteille on kysyntää aina ja uusittu stadion tulee osaltaan pitämään Tampereen mainetta yllä ja Tammelan kaupunginosaa vireänä myös…"
Heinä 19, 2014
Vogoni kommentoi blogikirjoitusta 'Tamperelainen jalkapalloväki ansaitsee enemmän'
"TamU ei joutunut Palloliiton uhriksi, vaan kyseinen muutaman vuoden ikäinen viritelmä oli ajautumassa rikollisten rahanpesukoneeksi, ja tälle luonnollisesti piti laittaa piste. Mitä Tammelan suunnitelmiin, niin veikkaan…"
Heinä 19, 2014
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Tamperelainen jalkapalloväki ansaitsee enemmän'
"Paltsu /perälaita on jalitsun mekka Riäväkylässä, sillä on muuten perinteitä,  ja paras paikka pelata jalitsua Tampereella tev tepivaari  "
Heinä 18, 2014
teuvomast jätti kommentin: Ari Wigelius
"Maailmassa on paljon kaunista kuten itse kasvatetut tulppaanit ja narsissit, ja vaikka olet mies voi niitä sekin ihailla terv tepivaari  "
Touko 29, 2014
teuvomast jätti kommentin: Ari Wigelius
Touko 29, 2014
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Äänestäjä, anna äänesi kuulua eurovaaleissa!'
"Ethän ole ajopuu - äänestä ja anna suunta tulevaisuuteemme."
Touko 22, 2014
Ari Wigelius kommentoi blogikirjoitusta 'Timo Soinin luoma tyhjä kupla puhkeamassa?'
""Mika Helasvuo   Voisiko avaaja vastata, että mikähän on sote uudistuksen merkittävin ajatus, ellei se ole sosiaali ja terveysmenojen supistaminen? " Miksi minun tarvisi sitä avata? Kyllähän…"
Helmi 16, 2014
Ari Wigelius kommentoi blogikirjoitusta 'Timo Soinin luoma tyhjä kupla puhkeamassa?'
"Norppa käyn kyllä lukemassa kaikki kommentit ja kommentoin niihin, mikäli ne liittyvät kirjoitukseen. Olen ollut aikamoisessa flunssassa, joten virtaa ei ole riittänyt käydä keskustelua kanssanne. Pahoitteluni…"
Helmi 16, 2014
Norppa kommentoi blogikirjoitusta 'Timo Soinin luoma tyhjä kupla puhkeamassa?'
"Täällä käy paljon poliitikkoja roiskaisemassa jonkun blogi aloituksen, mutta häipyy sitten viitsimättä tutustua kannanottoihin. Tekevät vain propagandaa viitsimättä kuunnella muita."
Helmi 14, 2014
Norppa kommentoi blogikirjoitusta 'Timo Soinin luoma tyhjä kupla puhkeamassa?'
""Samoin monet ajattelevat, että työttömyys johtuu siitä, että Suomessa on liian iso työvoima. Vartiainen sanoo, että Suomi tarvitsee lisää työikäisiä maahanmuuttajia esimerkiksi…"
Helmi 14, 2014
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Timo Soinin luoma tyhjä kupla puhkeamassa?'
"Taitaapi käydä niin, että suurempaa ymmärrystä osoiittanut nimerkki yhdessä aloittajan kanssa ovat vetäytyneet miettimään."
Helmi 14, 2014

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Ari Wigelius
Minä vuonna olet syntynyt?
1984
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.ariwigelius.fi/
Kerro lisää itsestäsi!
Moro, kerron itsestäni paremmin kotisivuillani - www.ariwigelius.fi

Jäsenen blogi

Sinä olet syy muutokselle

(1. syyskuu 2014 at 17:30) — 3 kommenttiaSuomen talous on alamäessä. Joka päivä tämän saavat kokea tuhannet irtisanotut työntekijät. Valitettavasti Suomessa työntekijöitä ei kunnioiteta kuin juhlapuheissa. Teot kertovat kuinka porvarilliset voimat halveksuvat ”ahneita suomalaisia työntekijöitä”, vaikka jokainen meistä tietää syyn olevan porvareiden pohjattomassa ahneudessa. Herrat kun ovat valmiita nostamaan omaa palkkaansa joka vuosi, vaikka yhtiön tulos olisi kuinka…

Jatkuu...

Työmarkkinoiden uudistajina ovat toimineet työntekijät

(24. heinäkuu 2014 at 14:32) — 2 kommenttia

Suomessa tulee tapahtumaan työmarkkinoiden uudelleen jako, missä suurinta osaa työpaikkoja uhkaa automatisointi tai työn ulkoistaminen ulkomaille. Tätä muutosta ei kiistä kukaan, vaikka jotkin idealistit haukkuvat ay-liikettä jälkeen jääneeksi. Tosiasia on kuitenkin, että ay-liikkeen jäsenet ovat tehneet työmarkkinoiden historiassa aina tasaisin ajoin uudistumisen. Suomalaiset työntekijät ovat nimittäin tehneet mittavia määriä innovaatioita ja keksintöjä,…

Jatkuu...

Tamperelainen jalkapalloväki ansaitsee enemmän

(18. heinäkuu 2014 at 17:30) — 3 kommenttia

Kuka määrää tällä tontilla? Otsikoi Aamulehti(AL 18.7.), joka on tehnyt ansiokasta työtä uutisoidessaan Tammelan stadionin uudistussuunnitelmista. On kysytty lajin vaikuttajilta kantoja ja nostettu esiin lähiasukkaiden mielipiteitä asiasta. Itse olen vieraillut Tammelan stadionin lehtereillä 90-luvulta asti ja olen aina pitänyt stadionin erityisestä hengestä. Notkuvat laudat ja kentän läheisyys luovat ainutlaatuisen tunnelman jalkapallolle aivan Tampereen…

Jatkuu...

Äänestäjä, anna äänesi kuulua eurovaaleissa!

(21. toukokuu 2014 at 19:46) — 1 kommentti

Sunnuntaina eurovaalit päättyvät ja koko kevään Suomea ahkerasti kiertäneet eurovaaliehdokkaat saavat tietää uurastuksensa tuloksen. Heistä 13:n vaalit päättyvät riemun kiljahduksiin, mutta 238 ehdokkaalla uurastus jää vaille palkintoa. Rahaa on kulutettu, hymykuopat ovat uurtuneet kasvoihin, kilometrejä on matkustettu. Sosiaalinen media on täyttynyt ehdokkaiden jakamista kuvista ja kannustuskirjoituksista.Tiistaina päättynyt ennakkoäänestys ei…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (8 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

29. toukokuu 2014 kello 21:13 teuvomast sanoi...

Maailmassa on paljon kaunista kuten itse kasvatetut tulppaanit ja narsissit, ja vaikka olet mies voi niitä sekin ihailla terv tepivaari  

29. toukokuu 2014 kello 21:11 teuvomast sanoi...

2. marraskuu 2012 kello 06:51 teuvomast sanoi...

Kiitos kirjoituksestasi aamulehdessä 2 pv 11 kk v 2012 oli hyvää luettavaa ja nuot suuret askeleet ei kanna pitkälle, vaan hitaasti kiiruhtaen tuo oman karriäärin / karisman  joka asiassa niin poltiikssakin hyvin nuot eka vaalit meni .

Usko omaan tekemiseen ja jatka eteenpäin terv tepivaari  

29. lokakuu 2012 kello 12:15 teuvomast sanoi...

Pidä lippu korkealla kaikesta huolimatta, ei ollut vielä sun aika mutta se tulee kun itse uskot asiaas ja miksi et uskoisi olet nuori ripee jannu seomoro tepivaari 

28. lokakuu 2012 kello 11:03 teuvomast sanoi...

Sitä juuri toivon enkä vaan toivo, mutta katsotaan illalla tuo tilanne, ei se ykkös paikka ole oikeastaan kovinkaan kaukana kuitenkaan terv tepivaari   

28. lokakuu 2012 kello 07:13 teuvomast sanoi...

Hyvää vaalipäivää terv tepi 

8. elokuu 2012 kello 16:09 teuvomast sanoi...

Tervetuloa tepin kotisohvalle , saa käydä jääkaapilla jos sen löydät , en muista minne sen kätkin terv terveuloa .terv tepi 

7. elokuu 2012 kello 16:15 teuvomast sanoi...

Tervetuloa tepivaarin ystävä porukkaan terv tepivaari 

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot