Ari Kähärä
  • Mies
  • Helsinki
  • Suomi
Jaa

Jäsenen Ari Kähärä ystävät

  • Paul Tiililä
  • Pentti Olavi Harinen
  • Jarkko Rikala
  • seppo valjakka
  • Pertti Alanen
  • Minna Valaja
  • Oula Lintula
 

Esittelysivu: Ari Kähärä

Uusimmat tapahtumat

Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Valitsija testi'
"Äläs nyt höpötä Kähärä. Niinistö on kokoomuksen ehdokas ja erityisesti pääomapiirien ehdokas. Vasta jos tulee valituksi, muuttuu nimellisesti kaikkien suomalaisten presidentiksi."
Marras 13, 2011
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Valitsija testi'
"Ja natoniinistö."
Marras 13, 2011
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Varjo putjetti a´la PSS'
"Mistä sinä tuon n. 400 000 tuohon otit? EK:n sivuiltako? Suuret ikäluokat ovat syntyneet vuosina 1945-1950. Eli tuosta porukasta alkaa jo suurin osa olla eläkkeellä. Viimeisetkin jäävät eläkkeelle…"
Loka 25, 2011
jorma ketosalmi kommentoi blogikirjoitusta 'Varjo putjetti a´la PSS'
"Ari Kähärä olet jo myöhässä suuret ikäluokat ovat jo eläkkeellä muutamaa sitkeää lukuunottamatta siitä huolimatta meillä ei ole työvoimapulaa Ja nyt halllitus aikoo…"
Loka 25, 2011
Ari Kähärä kommentoi blogikirjoitusta 'Varjo putjetti a´la PSS'
"Ari Kähärä kommentoi_ 1sekunti sitten Poista kommentti jk.  Juhalle: Kun seuraavuien 10-15 vuoden ajanjaksona todellinen tarve tekijöistä on n. 400 000 henkilöä, ja omat "reservit" ovat vain…"
Loka 25, 2011
Ari Kähärä kommentoi blogikirjoitusta 'Varjo putjetti a´la PSS'
"Juha, kyllä hoiva-alan palkkaus on todellakin kohdallaan. Voit vaan ottaa ja vertailla sitä monen muun alan suhteen ja todeta, että ei ainankaan palkasta voi olla kyse. Se mitä olen keskustellut alan ihmisten…"
Loka 25, 2011
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Varjo putjetti a´la PSS'
"Hoiva-ala etsii koko ajan tekijöitä, koska suomalaiset tekijät joko lähtevät ulkomaille tai vaihtavat hommia. Ei sen takia että varsinaisesti väestä olisi pula. Asia korjaantuu, kun työolot ja palkkaus…"
Loka 25, 2011
Ari Kähärä kommentoi blogikirjoitusta 'Varjo putjetti a´la PSS'
"Toi on kyllä sellainen väittämä että se vaatii todellisia perusteluja. On totta että meill'ä on työttömiä, mutta on myös totta ettei noita työttömiä saada sijoitettua niille…"
Loka 25, 2011

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Ari Kähärä
Minä vuonna olet syntynyt?
1956
Kerro lisää itsestäsi!
Olen vapaa ja idioblastinen kirjoittaja joka pyrkii interlineaarisella kirjoittamisella lukratiivisuuteen, välttäen kuitenkin lopulliseen konstruktioon vaikuttavaa platitydisyyttä. Avantgarde ja freejazzin ja maailmanmusiikin kanssa konstaileva, "käde"

Lainlaaija, työantaja ja AY-liike

Onko otsikossa pyhä kolminaisuus, vai mahdoton yhtälö? Ko. ajatus lähti taukokeskustelusta, jota tuli käytyä tuossa ruokatunnilla. Paikalla oli kolme miestä ja 2,5 eri ajattelutapaa. Keskustelu rönsyili työnteon motiiveista, aina siihen vaihtoehtoon, että onko yksilöllä oikeus määrittää kuinka paljon hän töitä tekee, ja millloin. Mielipiteet vaihtuivat aina kun mielipiteen esittäjä vaihtui, ja sen huomasi. AY-mies sanoi että se on sellanen juttu, että duunari on se joka sanoo mitä tehdään ja työnantaja on sitä varten, että se maksaa. Todellisuudessa näin tuo asia ei kulje, eikä pidäkkään kulkea.

Kolmas mies sanoi, että se on niin helppoo nykyään ku osakkeenomistajat ovat kasvottomia ja tuotos otetaan duunarin selkänahasta. Kysyin jotta ilmaiseksiko? Ottaako tuo kasvoton kaiken tuosta vaan ilman, että joutuu siihen mitään sitomaan saati miettimään jotta kannattaako moinen sijoitus. Jatkokysymys olikin, jotta tekeekö duunari työnsä ilmaiseksi? Ei tee, mutta ei duunari sitä oivalla mitä tuon työn tuottamiseen tarvitaan pääoman lisäksi, ja mikä olisi todellisuutta vastaava tapa tehdä tuota työtä, sekä saada molemminpuolinen tulos.Työvoimaa pitäisi voida käyttää silloin kun tuota työtä on tarjolla. Olisi järkevää että ns. projektikohtaisia työsuhteita solmittaisiin ja näin luotaisiin joustava työllistymismalli, joka palvelisi sekä työnantajia, että työntekijöitä jolloin jokaisella olisi tiedossa todellinen tilanne sen hetkisesssä tilanteessa. Pätkätyöt ovat selkeästi asia jotka tulevaisuudessa lisääntyvät ja niihin pitää panostaa siten että niiden arvo on suhteessa vakituisiin työsuhteisiin. Pätkätöiden työeläkekertymä on saatava vastaamaan vakituisen työsuhteen kertymiä, ja siten realisoitumaan todellisuuden kanssa.Olisikin jokseenkin järkevää ja tuloksellista että yrityksillä olisi työvoimareservi olemassa valmiina, ja että tuo työvoimareservi olisi valmiiksi orientoitunut siihen että noihin pätkätöihinkin kannattaa tarttua, kun niiden tulevaisuuteen vaikuttava aspekti on kunnossa, eli eläkekertymä on samassa suhteessa vakituisiin työsuhteisiin verrattuna. AY-liike varmasti myös lopettaisi tyhjän huutamisen pätkätöiden osalta, kun tiedostetaan että ihmisten tulevaisuus eli vanhuuden taloudellinen turva, toteutuu myös pätkätöitä tehden. Myöskään mitään vuokratyöläis-firmoja ei näinollen tarvittaisi välistä vetämään, eli siinäkin säästäisi sekä työnantaja, yhteiskunta, että myöskin työntekijä.Citizen Käde

Jäsenen blogi

Valitsija testi

(12. marraskuu 2011 at 19:59) — 1 kommentti

 

Pressanvalit alkaa jo hissukseen puhuttaa. Siksi tein sellaisen pikakyselyn tulevien valitsijoiden "nouhausta". Kysyin, oletteko tietoisia että kuka ehdokkaista edustaa mitä tai ketäkin?

Joo tietty, kuului vastaus

No kertokaa. Kuka: SDP.ä ? No Lipponen = oikein

Kepua? Jalasmökki Paavo! = oikein

Vihreitä? no se ho.. siis se P.Haavisto. ==…
Jatkuu...

Varjo putjetti a´la PSS

(25. lokakuu 2011 at 11:45) — 9 kommenttia

Varjo putjetti!?

Perussuomalaiset ovatten esitelleet sitten varjoputjettinsa.

Lähtötasot. Kehitysapu rahat! Maahanmuuttajiin suunnatut rahat, Nalle vero(Walhroos vero)? Persut lopettaisi YK.n alaisen kehitysmaiden tukemisen, jonka rahallinenarvo lienee jotai 0,05% BKT(tavoite 0,07%) Maahanmuuttajien kotoutus ja muuhun asiaan liittyvät kulut. arvo lienee jotain 0,002 bkt Nalle vero, eli kaikki po...is pääomilta ja ns. rikkailta. No tiettyä tasausta toki voi ajatella, mutta persujen…

Jatkuu...

Tekoja vai totoa?

(9. kesäkuu 2011 at 18:52) — 0 kommenttia

 

"I have a dream" on lause, joka pitäisi olla nyt jokaisen suomalaisen huulilla, ja vaatia myös niitä vastuuseen jotka vaaleissa olivat ns. voittajia. Nythän osalla voittajista tuo lause "I have a dream" merkitsee vain toivoa , että lahjaksi saatu osaomistus kaakki juokseen muuallakin kui tallin nurkassa olevalle kaurakupille.

 

Tosin myös itse kaakin omistajan olisi syytä katsoa rata jota itse tarvitsee…

Jatkuu...

Kokoomus/Katainen on saanut hallitusneuvottelu luottamuksen!

(7. kesäkuu 2011 at 19:56) — 6 kommenttia

Kokoomus ja Katainen on saanut hallitustunnustelu luottamuksen ja hyvä niin, mutta se edellyttää, että muutkin kantavat vihdoin yhteiskunnallisen vastuunsa kuin Kokoomus. on erikoista, että ei oikeasti välitetä kansallisesta stabiilista parlamentarismista, vaan sokeasti ollaan pelkkien eturyhmien asialla. Mikään eturyhmä oli se sitten poliittinen tai taloudellinen ei saa ohittaa kansallista kokonaisuutta, joka kuitenkin antaa eväät myös noille etujärjestöille.Populismille ei ole…

Jatkuu...

Hakkarainen persutorvi, muttei äänitorvi !

(25. toukokuu 2011 at 19:34) — 9 kommenttia

"Kansanedustaja" Hakkarainen taidat olla oikeasti lukutaidoton, sillä suomeen saapuu vähiten pakolaisia /maahanmuuttajia EU-alueella. Sinä Hakkarainen joka et ole nähnyt "neekeriukkoa" kuin televisiossa ja senkin mustavalkoisena, et ole kyvykäs asettelemaan mitään tasoja metsätöihin sijoitettavista maahanmuuttajista.Sinä Hakkarainen voisit sensijaan ensin asettaa kyseenalaiseksi kaikki ne suomalaiset ei "neekeri-ihon" eli mustat omaavat valkoiset loiset, jotka vuosikausia ovat…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

1. syyskuu 2008 kello 21:15 seppo valjakka sanoi...
No terve voan!
Jonathan sunshine!!
Kyl tää netti kaikkinensa on kiva juttu!
Paletaan!

terv. Seppo
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot