Antti Ronkainen
Jaa

Jäsenen Antti Ronkainen ystävät

  • teuvomast
 

Esittelysivu: Antti Ronkainen

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Antti Ronkainen
Minä vuonna olet syntynyt?
1985
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://anttironkainen.fi
Kerro lisää itsestäsi!
Olen 27-vuotias opiskelija, bloggaaja, toimittaja ja kääntäjä. Lempiväri on harmaa, parhaita kavereita numerot ja lempihommia julkinen keskustelu ja karaoke.

Muutos lähtee paikalliselta tasolta ja siksi olen Vasemmistoliiton ehdokkaana kuntavaaleissa. Kuntien tulee välttää valtioiden tekemät virheet talouspolitiikassa ja velanhoidossa. Kunnallisveron korottamisen tai säästöjen sijaan onkin satsattava kuntien omaan palvelutarjontaan, työpaikkojen luomiseen ja minimipalkkojen korottamiseen. Työnteko tuo verotuloja, palveluita ja hyvinvointia kuntalaisille.

Jäsenen blogi

Kuopataan tunneli

(27. lokakuu 2012 at 15:26) — 1 kommentti

yhteiskirjoitus Varpu Jutilan (#471) kanssa

Kunnallisvaaleissa kuohuttaa kaksi suurta hanketta: rantatunneli ja ratikka. Molemmat ovat vajaan 200 miljoonan euron suuruisia hankkeita miesvaltaisille aloille, ja molempiin liittyy suuria riskejä.

On selvää, että hankkeiden kokonaiskustannukset tulevat nousemaan arvioidusta 400 miljoonasta. Tunnelin ja ratikan on arvioitu tuovan alueelle…

Jatkuu...

Kunnille pääomien verotusoikeus

(26. lokakuu 2012 at 12:02) — 8 kommenttia

Kun­ta­ve­ro ei kos­ke pääo­ma­tu­lo­ja, jo­ten niil­lä ele­le­vien kun­nal­lis­ve­ro­pro­sent­ti on pyö­reä nol­la. Suo­men sa­das­ta rik­kaim­mas­ta pe­rä­ti 88 mak­saa pää­asias­sa pääo­ma­ve­ro­ja. Nä­mä sa­ta rik­kain­ta saa­vat pää­oma­tu­lo­ja yli 425 mil­joo­naa eu­roa, jois­ta kun­nat ei­vät hyö­dy suo­raan lain­kaan.

Kun ote­taan huo­mioon palk­ka- ja pääo­ma­tu­lot, suo­ma­lais­ten rik­kain kym­me­nes­osa mak­saa kun­nal­lis­ve­roa noin 14…

Jatkuu...

Demokratian sponsorit

(25. lokakuu 2012 at 13:30) — 0 kommenttia

Ennakkoäänestys on nyt ohi ja vaalit käydään sunnuntaina. Aika väliarvioida vaaleja.

Puolueiden kannalta vaaleissa on kysymys elämästä ja kuolemasta. Elämästä siksi, että niissä mitataan puolueiden välinen paremmuusjärjestys. Kuolemasta siksi, että puolueiden rahoitus on vaalimenestyksestä kiinni.

Tämän vuoksi puolueet käyttävät sairaita summia vaaleihin. Viime kuntavaaleihin eduskuntapuolueilla paloi reilut …

Jatkuu...

Julkisesta velkaantumisesta

(23. lokakuu 2012 at 16:44) — 0 kommenttia

Valtiot ovat julistaneet sodan. Kaikki vanhan Euroopan mahdit ovat liittoutuneet pyhään ajojahtiin julkista velkaantumista vastaan: Euroopan komissio ja keskuspankki, Barroso ja Rehn, Ranskan sosiaalidemokraatit ja Saksan kristillisdemokraatit.

Velalla hallinnasta on tullut samanlaista syyllistämistä kuin jumalanpelosta ja helvetistä keskiajalla. Perisynti on lainattu ympäristöliikkeeltä, joka on lainannut sen Raamatusta: on moraalitonta jättää velka…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

23. lokakuu 2012 kello 18:08 teuvomast sanoi...

tervetuloa bloki ystäväksi terv tepivaari 

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot