Altti Ahvenjärvi
Jaa
 

Esittelysivu: Altti Ahvenjärvi

Uusimmat tapahtumat

Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Hymistelyjen vuosikymmeniltä on tultu hermostuneisuuden aikakauteen'
"No syy pitää löytää, mutta se syy-yhteys pitää toteen näyttää.  Ehkäpä ennen ei tieto kulkenut ja elettiin herran kukkarossa tietämättöminä maailman pahuudesta."
Touko 24
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Demarit ovat enemmän kuin harmissaan vihreiden käyttäytymisestä ja näiden nousevista kannatusluvuista'
""arjessa on aina löydettävä maksumiehet ja muistettava kansanviisautta joka sanoo että kalliit ovat laulujen lunnaat." Toistaiseksi "virheet" ovat onnistuneet välttämään sen tosiasian…"
Touko 20
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Demarit ovat enemmän kuin harmissaan vihreiden käyttäytymisestä ja näiden nousevista kannatusluvuista'
"Pisti silmääni "Ensin luodaan ohikulkijaan luja katsekontakti ja tarjotaan lämmin hymy." Siinähän yksi demarien päällimmäisistä ongelmista, hymyttömyys. Menee niin että jos…"
Touko 20
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Demarit ovat enemmän kuin harmissaan vihreiden käyttäytymisestä ja näiden nousevista kannatusluvuista'
"Suomi tosiaan kaipaa oikeiston vastavoimaa ja se on otettavissa jopa oikeiston omilla aseilla."
Touko 20
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Demarit ovat enemmän kuin harmissaan vihreiden käyttäytymisestä ja näiden nousevista kannatusluvuista'
"Demareiden on haettava linjansa uudelleen tai muutoin terästäydyttävä -markkinoitava uskottavasti linjaansa - myös työelämän ulkopuolella oleville kansanryhmille "vihaisuus ei lyö leiville" !"
Touko 20
Kalle kommentoi blogikirjoitusta 'Uusi liputuspäivä allakkaan!'
"Pentti; kysymyksesi lienee sarkasmia. Minä kunnioitan jalankulkijan esteettömyyttä suojatien käyttöön. Samaa ei voi sanoa parinpäivän takaisen uutisen linja-autonkuljettajasta; nainen kuoli suojatielle."
Touko 11
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Uusi liputuspäivä allakkaan!'
""Kahden autokaistan suojatien eteen lähelle suojatietä ei pidä pysähtyä asettamaan ansaa ylittäjälle." Ajetaankos sitten sen jalankulkijan ylitse, vai?"
Touko 10
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Uusi liputuspäivä allakkaan!'
"Miten olisi, jos otettaisiin liputuspäivä liputuksen kunniaksi..................."
Touko 10
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Uusi liputuspäivä allakkaan!'
"Ei käy, minä vastustan. Liputuspäiviä alkaa olla liiankin kanssa jo nyt. Ei muuta, mutta narut kuluu."
Touko 10
Kalle kommentoi blogikirjoitusta 'Uusi liputuspäivä allakkaan!'
"Minä kyllä pysähdyn, katson peiliin, jos takaa autotulossa; vilkku vasempaan. Tallinnassa olen oppinut suojatien kunnioittamisen liikenteessä kaikkei realistisimmin."
Touko 10
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Uusi liputuspäivä allakkaan!'
"Suuret erot suojatiekäyttäytymisessä molemmin puolin on se suurin vaarantekijä. Autolla itse ajaen näytän autosta suojatietä ylittävälle vinkin ylimenoon ja toisaalta ylittäjä voisi viitata…"
Touko 10
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Taitamattomuutta ja virhearvioiteja ministerivalinnoissa. Pääministerimme moka.'
"Niimpä - ministeriksi ei koulutusta eikä alansa tuntemusta, joten ei ihme jos maallamme menee huonosti kun siihen vielä lisätään ne poliittiset lehmänkaupat kuten sote-sopassa.  Jää…"
Touko 5
Anneli Tuulikki Laine kommentoi blogikirjoitusta 'Näsijärvenranta, Santalahti, Hiedanranta, Eteläpuisto - mahtanevatko kaikki muuttaa Tampereelle?'
"Asumistuki:Tuki vuokranantajille,-lainaan edesmennyttä runoilija Tarmo Salmelaa. Loput varattoman vuokrasta  pienen omavastuun lisänä kattaakin sosiaaliturva. Vuokrakatto tulee asettaa vuokranantajia-,ei asukkaita varten,koska…"
Touko 2
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Näsijärvenranta, Santalahti, Hiedanranta, Eteläpuisto - mahtanevatko kaikki muuttaa Tampereelle?'
"Tampereesta ei voi tulla Keski-Eurooppalaista kaupunkia millään selityksellä. Kylässä ei ole sellaista vanhaa keskustaa, mikä on keski-eurooppalaisille kaupungeille tyypillistä. Täällä…"
Huhti 30
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Näsijärvenranta, Santalahti, Hiedanranta, Eteläpuisto - mahtanevatko kaikki muuttaa Tampereelle?'
"Ratikka tekee Tampereesta Keski-Eurooppaisen kaupungin, jossa turistienkin on helppo liikkua idästä länteen ja päinvastoin. Odotan sitä kuin kuuta nousevaa, vaikka en asu sen varrella. Sen erinomaisuuden koki…"
Huhti 30
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'Näsijärvenranta, Santalahti, Hiedanranta, Eteläpuisto - mahtanevatko kaikki muuttaa Tampereelle?'
"Erittäin aiheellista juttua..."
Huhti 30

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Altti Ahvenjärvi
Minä vuonna olet syntynyt?
xxxx
Kerro lisää itsestäsi!
Paljasjalkainen tamperelainen. Hieman kauemmin mukana olleen muistikuvia kaupungistaan. Höysteenä huomioita nykymenosta.

Jäsenen blogi

Hymistelyjen vuosikymmeniltä on tultu hermostuneisuuden aikakauteen

(24. toukokuu 2017 at 14:00) — 1 kommentti

Johan on saanut aikoihin elää!

     1950-luvulla maahamme laskeutui sumuverho. Idästä. Se peitti alleen yleisen mielipiteen ja lehdistön sananvapauden. Kaikille oli hyväksi, että laitoimme kansana ns. turvat tukkoon.

     Ei sopinut sanoa pahaa sanaa itäisestä naapuristamme. Yleisen edun vuoksi sanomalehdistö kirjoitteli ja myötämieleili kaikkea hyvää Neuvostoliitosta. Jos päinvastaista jupistiin, se tehtiin neljän seinän sisällä,…

Jatkuu...

Demarit ovat enemmän kuin harmissaan vihreiden käyttäytymisestä ja näiden nousevista kannatusluvuista

(20. toukokuu 2017 at 13:52) — 5 kommenttia

Näin voi päätellä kun luki lehdestä lainauksen Demokraatti - puolueaviisin kirjoituksesta.

     "Kuntavaalikentällä ei voinut välttyä törmäämästä pieniin vihreisiin miehiin tai naisiin, jotka osasivat retorisesti taitavan poliittisen käännytystyön."

     Pahus, tekivät mokomat jotain paremmin kuin me!

     "Ensin luodaan ohikulkijaan luja katsekontakti ja tarjotaan lämmin hymy."

     Miksi…

Jatkuu...

Uusi liputuspäivä allakkaan!

(10. toukokuu 2017 at 13:30) — 7 kommenttia

Suojatiepäivä, mitä mieltä siitä olisitte?

      Kaikkia meitä yhdistää sama kohtalo. Joudumme ylittämään ajoradan useamminkin kuin kerran vuodessa suojatietä hyväksi käyttäen. Tahdommepa, tai emme.

      Näin käy, vaikka kuinka olisimme vannoutuneita Auton Omistejien Liiton kannatusjäseniä.

      Lapsuudesta vanhusikään asti elämämme askeltamisiin on ympätty käsite: suojatie turvaa!

     …

Jatkuu...

Taitamattomuutta ja virhearvioiteja ministerivalinnoissa. Pääministerimme moka.

(5. toukokuu 2017 at 13:30) — 1 kommentti

Heille, jotka eivät ole perehtyneet Neuvostoliiton historiaan, on muistutettava kauhutyöläisistä, eli stahanovilaisista. Neuvostoliittolaisista (heidän mukaansa) sankarityöläisistä, jotka ylittivät valtion,  kolhoosin, tai tuotantolaitoksien työntekijöilleen asettamat normit ja henkilökohtaiset työtavoitteet moninkertaisesti.

      Tämmöiset hikipinkot palkittiin mitskuilla. Neuvostoliiton Työn Sankari-arvonimellä

      Ja valtavissa…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

5. syyskuu 2011 kello 11:57 JarmoJTuokko sanoi...
1940-luvulta Tampereen väkimäärä ja liikenne on kasvanut huomattavasti.
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot