Aila Hannele Forsell
  • Nainen
Jaa

Jäsenen Aila Hannele Forsell ryhmät

 

Esittelysivu: Aila Hannele Forsell

Uusimmat tapahtumat

Seikku Kaita kommentoi blogikirjoitusta 'TESTAA OLETKO HYVÄ KOIRANOMISTAJA!'
"Olipa paljon negatiivisia ajatuksia. Toivottavasti paha olo purkautui, että viikonloppuna ei tarvitse myrtsyttää. Neuvoksen yleensä hyvinä pitämistä neuvoista poiketen olen tällä kertaa vahvasti eri…"
Marras 15, 2013
Hannu kommentoi blogikirjoitusta 'TESTAA OLETKO HYVÄ KOIRANOMISTAJA!'
"Ekologisesti olisi parempi ettei hankita lemmikkejä ollenkaan. Lemmikki on vain eläin, ei perheenjäsen."
Marras 15, 2013
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'TESTAA OLETKO HYVÄ KOIRANOMISTAJA!'
"Koiraa ei pitäisi antaa henkilölle jolla ei ole koirakoulusta hyväksyntää. Sanoisin, että ainakin puolet ovat niitä huonoja koiranomistajia. - Koira ollut aikanaan metsästyskäyttöön."
Marras 15, 2013
Make kommentoi blogikirjoitusta 'TESTAA OLETKO HYVÄ KOIRANOMISTAJA!'
"Olen kissanomistaja. Kun näen koiran+taluttajan, nostan kissan olkapäälleni, vaikka kissa ei koirista välitä lainkaan.  Puhun kissalleni päättäväisin sanoin ja rauhallisesti mutta se ei…"
Marras 15, 2013
JarmoJTuokko vastasi jäsenen Aila Hannele Forsell keskusteluun Kummallisia ääniä! ryhmässä Parapsykologiset ilmiöt ja uskomattomat tarinat
"Jos näkyvä maailma on hämmästyttävän moninainen, voi otaksua näkymättömän maailman olevan sitäkin rikkaampi. Uskonnoissa on monesti tapana latistaa tuonpuoleinen yksinkertaiseksi opiksi.…"
Marras 23, 2012
jani räsänen vastasi jäsenen Aila Hannele Forsell keskusteluun Kummallisia ääniä! ryhmässä Parapsykologiset ilmiöt ja uskomattomat tarinat
"evp:tä itse kuulleena,uskon,että voi olla tottakin..ehkä meidän pitää tarkistaa käsitystä siitä,mitä/keitä olemme."
Marras 22, 2012
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"Erittäin hyvä juttu oli yleinen äänioikeus. Suomalaiset miehetkin saivat sen ja vielä yksin, kopissa, ilman neuvojaa. Tosi hyvä."
Heinä 6, 2012
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"Naiset pitävät hiljaisista miehistä. He luulevat, että he kuuntelevat. Pientä on miesten alistamisen halu naisia kohtaan verrattuna naisen alistamisen haluun toisia naisia kohtaan (Sylvi Kekkonen) Suomen naiset saivat…"
Heinä 6, 2012
Tuomo Neva kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"Joo, jotenkin katkeraa tekstiä. Olisiko niin, että oman elämän epäonnistumiset on lavenettava käsittämään koko populaatiota, kaikkia ihmisiä. Sitä kautta saadaan hankittua omille…"
Heinä 5, 2012
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"Lasse hoi, tuus pois sieltä vessasta. Olet siellä ollut tuon kommenttiaikataulun mukaan jo ainakin kahdeksan tuntia. Ei meillä miehillä mitään hävettävää ole, naiset eivät tule toimeen ilman…"
Heinä 5, 2012
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"En muista kuka on sanonut: "Epäonnistunut mies ei ole mies eikä mikään. Epäonnistunut nainen on edelleen nainen.""
Heinä 5, 2012
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"Mies on tosiaan jäänyt kivikautiselle asteelle. Hän tuntee tänäkin päivänä olevansa vastuussa perheen hyvinvoinnista. Jos hän ei syystä tai toisesta kykene huolehtimaan perheestään,…"
Heinä 5, 2012
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"'Kyllä Meidän äiti on peto ihmiseksi', kehui muuan mies vaimoaan ja vaimo oikein onnesta hykerteli. Hakan entinen potkupallovalmentaja, olisiko ollut nimeltään Armstrong, sanoi eräässä…"
Heinä 5, 2012
Kalevi Hartikainen kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"Naiset ovat erilaisia kuin miehet."
Heinä 5, 2012
K.Tuomari kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"Mies tekee kaikki.Menee töihin,tulee töistä,käy perjantaina saunassa,( kääntää kiukaan kuumalle) ,pesee oman selkänsä ja haaransa,kuivaa itsensä,istuu omin voimin alas,ja avaa omin voimin…"
Heinä 5, 2012
Maalarimestari Honkanen. kommentoi blogikirjoitusta 'SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?'
"Suomalainen mies ei kaipaa sääliä. Katson peiliin ja näen väsyneen vanhan miehen. Jatkuvana huolena perheen toimeentulo. Tyranneja.... En ota kantaa. En uskalla. En jaksa. Olkaa mitä haluatte. Mä lähden…"
Heinä 4, 2012

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Aila
Minä vuonna olet syntynyt?
1954
Kerro lisää itsestäsi!
Olen entinen matkailualan ammattilainen.
Nyt olen valmistautumassa Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksen pääsykokeisiin Avoimen yliopiston 1,5 vuoden tiedotusopin peruskurssitodistus takataskussani.
Haasteita minulla on nyt riittämiin, kun jo keski-iän ohittaneena ja kahden pojan mummona lähden opiskelemaan ja vaihtamaan ammattia:).
Mutta se on niin mukavaa hommaa...!

Jäsenen blogi

TESTAA OLETKO HYVÄ KOIRANOMISTAJA!

(15. marraskuu 2013 at 00:06) — 4 kommenttia

Jos sinulla on taloudessasi koira, vastaapa näihin kysymyksiin, niin saat selville millainen koiran omistaja olet ja sovitko ollenkaan niin vastuulliseen tehtävään.

Valitse kohta A tai B

A Kun lähdet koirasi kanssa lenkille ja vastaan tulee toinen koiran taluttaja. Mitä teet? Annatko koirasi kulkea vapaasti  pitkässä remmissä, niin että se voi halutessaan päästä lähikosketukseen vastaantulevien kanssa?

B Kun lähdet koirasi kanssa lenkille ja vastaan tulee toinen koiran…

Jatkuu...

SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?

(4. heinäkuu 2012 at 22:30) — 10 kommenttia

Eräs mieshenkilö pakinoi taannoin iltapäivälehdessä tuohtuneeseen sävyyn aiheenaan suomalaiset naiset, jotka ovat tyrannisoineet häntä lapsesta aina aikuisuuteen ja jatkavat sitä vieläkin.Tyrannin synonyymihan on hirmuhallitsija. Tämä ilmaisu kuulostaa ensialkuun liioitellulta, mutta tutkitaanpa onko asiassa päätä tai häntää?

Mitä eroa on nykyperheellä ja perheellä, joka perustettiin 70-luvulla alkaneen naisten itsenäistymisliikkeen aikana? Suurin ero, maalaisjärkeä käyttäen, on…

Jatkuu...

Valittajat ovat yhteiskunnan ydin!

(6. kesäkuu 2012 at 01:00) — 8 kommenttia

Eräs kommentti kuului: "nehän ovat persaukisia, jotka valittavat". Historiaa tutkimalla voimme todeta, ettei tällaisella ajatuksella ole pohjaa eikä perusteita.

Lähdetään penkomaan asiaa kaukaa Rooman vallan ajoilta. Kuka muu kuin vallitsevista epäkohdista valittava kansa, johon kuului sekä varakkaita että vähävaraisia, sai aikaiseksi kaikkia yhteiskunnan jäseniä hyödyttäviä muutoksia. Kun ihmiset valittivat, senaatti ei voinut sulkea korviaan.

Uudelle ajalle tultaessa monet…

Jatkuu...

Kerrostalossa asuminen on tosi syvältä!

(30. toukokuu 2012 at 19:00) — 26 kommenttia

Suomi on niin suuri maa pinta-alaltaan, että jokaikiselle kansalaiselle löytyisi tontti omakotitalolle. Miksi meidät ahdetaan muihin Euroopan sivistysvaltioihin verrattuna muurahaiskekomaisen ahtaisiin kopperoihin, joita kutsutaan kerrostaloasunnoiksi. Ja sitten rohjetaan markkinoidan vuokranantajan taholta; että muuta hyvä ihminen kodikkaaseen, hyvin varustettuun vuokra-asuntoomme.Sitä ei kuitenkaan kerrota, minkälaisten naapureiden keskelle voit joutua.

Tyyppiesimerkki yli 300:n…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot