Aila Hannele Forsell
  • Nainen
Jaa

Jäsenen Aila Hannele Forsell ryhmät

 

Esittelysivu: Aila Hannele Forsell

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Aila
Minä vuonna olet syntynyt?
1954
Kerro lisää itsestäsi!
Olen entinen matkailualan ammattilainen.
Nyt olen valmistautumassa Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksen pääsykokeisiin Avoimen yliopiston 1,5 vuoden tiedotusopin peruskurssitodistus takataskussani.
Haasteita minulla on nyt riittämiin, kun jo keski-iän ohittaneena ja kahden pojan mummona lähden opiskelemaan ja vaihtamaan ammattia:).
Mutta se on niin mukavaa hommaa...!

Jäsenen blogi

TESTAA OLETKO HYVÄ KOIRANOMISTAJA!

(15. marraskuu 2013 at 00:06) — 4 kommenttia

Jos sinulla on taloudessasi koira, vastaapa näihin kysymyksiin, niin saat selville millainen koiran omistaja olet ja sovitko ollenkaan niin vastuulliseen tehtävään.

Valitse kohta A tai B

A Kun lähdet koirasi kanssa lenkille ja vastaan tulee toinen koiran taluttaja. Mitä teet? Annatko koirasi kulkea vapaasti  pitkässä remmissä, niin että se voi halutessaan päästä lähikosketukseen vastaantulevien kanssa?

B Kun lähdet koirasi kanssa lenkille ja vastaan tulee toinen koiran…

Jatkuu...

SUOMALAINEN NAINEN ON TYRANNI?

(4. heinäkuu 2012 at 22:30) — 10 kommenttia

Eräs mieshenkilö pakinoi taannoin iltapäivälehdessä tuohtuneeseen sävyyn aiheenaan suomalaiset naiset, jotka ovat tyrannisoineet häntä lapsesta aina aikuisuuteen ja jatkavat sitä vieläkin.Tyrannin synonyymihan on hirmuhallitsija. Tämä ilmaisu kuulostaa ensialkuun liioitellulta, mutta tutkitaanpa onko asiassa päätä tai häntää?

Mitä eroa on nykyperheellä ja perheellä, joka perustettiin 70-luvulla alkaneen naisten itsenäistymisliikkeen aikana? Suurin ero, maalaisjärkeä käyttäen, on…

Jatkuu...

Valittajat ovat yhteiskunnan ydin!

(6. kesäkuu 2012 at 01:00) — 8 kommenttia

Eräs kommentti kuului: "nehän ovat persaukisia, jotka valittavat". Historiaa tutkimalla voimme todeta, ettei tällaisella ajatuksella ole pohjaa eikä perusteita.

Lähdetään penkomaan asiaa kaukaa Rooman vallan ajoilta. Kuka muu kuin vallitsevista epäkohdista valittava kansa, johon kuului sekä varakkaita että vähävaraisia, sai aikaiseksi kaikkia yhteiskunnan jäseniä hyödyttäviä muutoksia. Kun ihmiset valittivat, senaatti ei voinut sulkea korviaan.

Uudelle ajalle tultaessa monet…

Jatkuu...

Kerrostalossa asuminen on tosi syvältä!

(30. toukokuu 2012 at 19:00) — 26 kommenttia

Suomi on niin suuri maa pinta-alaltaan, että jokaikiselle kansalaiselle löytyisi tontti omakotitalolle. Miksi meidät ahdetaan muihin Euroopan sivistysvaltioihin verrattuna muurahaiskekomaisen ahtaisiin kopperoihin, joita kutsutaan kerrostaloasunnoiksi. Ja sitten rohjetaan markkinoidan vuokranantajan taholta; että muuta hyvä ihminen kodikkaaseen, hyvin varustettuun vuokra-asuntoomme.Sitä ei kuitenkaan kerrota, minkälaisten naapureiden keskelle voit joutua.

Tyyppiesimerkki yli 300:n…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot