Ahti Pontinen
 • Mies
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Ahti Pontinen ystävät

 • Tuuli Turja
 • Seikku Kaita
 • Vuohikuiskaaja
 • Ari Wigelius
 • JarmoJTuokko
 • Satu Wiren
 • martti koskinen
 • Kalevi Hartikainen
 • Arja Hirvenoja
 • Jouni Flemming
 • matti meikäläinen
 • whiic
 • Tomi Juhani Antila
 • Ismo Kaukonen
 • Juha Kauhanen

Jäsenen Ahti Pontinen ryhmät

 

Esittelysivu: Ahti Pontinen

Uusimmat tapahtumat

Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Mainoksien poisto sähköpostista'
"Niin, siitähän siinä on kysymys. Tämä on kirjoitus joka olisi ajantasalla joskus 1990 luvun lopulla tuolla tavalla ihmeteltävänä. Nyt on 2017, mutta joillekin asia on vasta nyt tullut selville. Tai ei siis…"
9 tuntia sitten
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Mainoksien poisto sähköpostista'
"Ymmärrys taas hukassa kirjoittajalla."
11 tuntia sitten
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen alkeellista digilisaatiota'
"Eipä ole ollut, ei verottajan eikä kaupparekisterin kanssa mitään ongelmia. Vuosittain joudun muutaman kaupparekisteriotteen tulostamaan, verokorttia en ole tarvinnut vuosiin."
eilen
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen alkeellista digilisaatiota'
"Niinpä. Jouduin tässä eräänä päivänä etsimään tiettyä lomaketta eräästä julkisesta palvelusta. Lomakkeet on koodattu lyhenteillä, mutta mistään ei…"
eilen
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen alkeellista digilisaatiota'
"Kehitysmaatasoa meidän digi."
eilen
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Taas meitä huijataan, nyt HD;llä'
"Ei mitään ongelmaa. Turhaa hössötystä."
perjantai
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
"Suurin osa kaikista yrittäjistä on "täysin noviiseja" ihme kyllä. Vai onko sittenkään ihme?  He ovat keskittyneet omaan ydinosaamiseensa. sellaisia ammattiyrittäjiä on harvassa. Ilman toimialaa…"
torstai
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
"Yksi ydin tuossa, ei koko juttu."
torstai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
""että pienvelkojat ja ylipätään velat laitettaisiin tasavertaiseen järjestykseen Suomessa ( siis verottaja samalle viivalle ) täysin." Eiköhän se Ahdin pitkän kirjoituksen ydin ole tuossa…"
torstai
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
"Pitkä hyvä kirjoitus Pontiselta, vaikka putosinkin välillä vähän tarakalta. Olen ollut yrittäjä, välillä paremmin, välillä huonommin, mutta kuvittelen tajuavani asiasta jotakin. Olen…"
torstai
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
"Ahti Puhut nyt täysin noviisesta - et osaavista ja kokeneista yrittäjistä, joita kusetettiin pankkien ja valtion osalta 1990- 1991, jolloin arvo-omaisuus, kiinteistöt ja osakkeet romahtivat noin kolmasosaan niiden…"
keskiviikko
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
"Uutinen, sen sanoman toteutuessa toteutuessaan ei todellakaan olisi vähäpätöinen uutinen. Sen sijaan kun ei ole tapahtunut mitään tässä kymmeniin vuosiin ja että tälläistä yleensä on…"
keskiviikko
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
"Kuinka moni meni köyhän miehen keinuun tuossa 1990luvun alussa terv tepivaari "
keskiviikko
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
"Tuo ei ole vähäpätöinen uutinen, se on todella suuri, koska 90- luvun lamassa kymmenet tuhannet työllistäneet yrittäjät joutuivat pankkivalheen ja valitovalheen kautta konkurssiin ilman normaalia omaa…"
keskiviikko
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?'
"Kyllä pienyrittäjien puolesta puhutaan, mutta käytäntö on ihan muuta. Monella on kiinnitettynä kaikki omaa asuntoa myöden ja ne menettävä putoaa syvään kuiluun."
keskiviikko
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta 'Koulusurmista'
"Se oli varmasti vielä hyvin pientä moneen muuhun tapahtuneeseen verrattuna. Luulisin."
tiistai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Ahti M. Pontinen
Minä vuonna olet syntynyt?
1968

Jäsenen blogi

Suomen alkeellista digilisaatiota

(29. huhtikuu 2017 at 09:31) — 3 kommenttia

"Muista tulostaa tai tallentaa kaikki verokortit, ennen kuin poistut sivulta. Jos kirjaudut ulos tai suljet sivun, et voi enää palata tulostamaan verokortteja."Näin toimii verokortti palvelu verottajalla.Naurettavaa.Samaan tapaan toimii useimpien julkisten instanssien verkkopalvelut.Kun kaupparekisteri uudistui, ulkoasun näyttävät modernimmilta ja tulee tunne, että nyt sitten toimisi kuten kuuluisi nykypäivänä ja etyä olisi helpottunut. Mitä… Jatkuu...

Konkurssin tehnyt yrittäjä saa uuden alun?

(26. huhtikuu 2017 at 12:37) — 9 kommenttia

Hallitus on päättänyt budjettiriihessään konkurssilain uudistamisesta. Asiaa selvitetään, viedään eteenpäin ja tehdään kansainvälinen vertailu.

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan puoliväliriihessä oltiin ”absoluuttisen yksimielisiä” siitä, että konkurssin tehnyt yrittäjä tarvitsee mahdollisuuden uuteen alkuun.

Uudistuksen yksityiskohdista ei kerrottu puoliväliriiheessä vielä tarkemmin.

Konkurssin tehnyt yrittäjä saa…

Jatkuu...

Koulusurmista

(24. huhtikuu 2017 at 17:21) — 6 kommenttia

Koulusurmat ovat mediassa taas tapetilla. Surmaaja katsotaan aina narsistiseksi, psykopaattiseksi ja mielenvikaiseksi kaikin tavoin. Näin varmasti osin onkin.Suomessa varsinkin pienempien, mutta myös isompien koulujen, sekä peruskoulun yläasteen, ammattikoulujen lukioiden joukosta löytyy sairaasti kiusattuja, joka asiana on onnistuttu hyvin peittelemään ja olemaan sokeita asialle.Oikeastaan on vain sen ansiota, että näistä vain harva omaa tuolla tavoin mielenvikaisuutta.… Jatkuu...

Voi elämän kevät ja WTF!

(20. huhtikuu 2017 at 07:54) — 1 kommentti

"Perheen kolmesta lapsesta kahdella oli hyvä ammatti ja turvattu toimeentulo. Kolmas oli tavallinen duunari, joka ei ollut kouluja käynyt ja eli jotenkuten suurimman osan työttömänä.Testamentissa vanhemmat määräsivät, että kolmas saisikin enemmän kuin muut, ja kahden muun olisi tyydyttävä lakiosaan. Näin vanhemmat turvaisivat perheen duunarilapsen elämän."…Jatkuu...

Taksiala, säätely ja tyhmä Suomi toteutus

(18. huhtikuu 2017 at 10:36) — 13 kommenttia

On täysin selvää, että taksialalla on tympeä, itsekeskeinen, itseriittoinen ja itsekäs ja epäoikeudenmukainen ja turha säätely.Yhtä selvää on, että taksin ei nyt sentään pidä olla mopoauto tai mönkijä yms. Toki jokainen voi valita meneekö jonkun mopoauton taksikyytiin ja millä hinnalla, mutta silti. Vaikkei taksinkuljettajat juuri kukaan nyt mopoautolla alakaan kuljettelemaan, niin silti.Eikö Suomessa voida tehdä yhtään mitään asiaa mihinkään suuntaan oikein? Valitaan… Jatkuu...

Kommenttitaulu (5 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

7. huhtikuu 2014 kello 21:34 vanha mestari sanoi...

En ymmärrä tuota  ironiaasi ja negatiivisuuttasi muita kohtaan. Aivan kuin muilla ei saisi olla mielipiteitä, kokemuksia tai erilaisia näkemyksiä. Jos kommentoin suurpääoman tekoja, yhdistät sen kaikkeen yrittämiseen: mitä en kertakaikkiaan voi ymmärtää. Olemme sisrusteni kanssa kasvaneet työläisperheen ja kommunistin kodissa; silti sisareni on yhtäjksoisesti pyörittänyt omaa yritystä yli 20 vuotta työllistäen naisvaltaisella alalla useammankin työntekijän, veljeni on yrittäjä ja olen itsekin ollut yrittäjä. Tunnen siis senkin puolen mutta myös työntekijäpuolen; aivankuin virkamies puolenkin. Minulla on ikää kohta 60 ja uskoisin nähneeni elämää ja maailmaa useammasta suunnasta. Luulisi että elämä on ihan hirveää jos on noin negatiivinen kuin sinä olet. Raskaaksi tulee myös jos ei erota asioita ja henkilökohtaisuuksia toisistaan.

Toivon kuitenkin kaikkea hyvää näin kesän edellä

10. helmikuuta 2012 kello 04:22 Pekka Kämäräinen sanoi...

Kovin on salaperäinen henkilö tämä mr. Ponti. Jospa lie kullattu lusikka suussa syntynyt kuten K.T hiukan epäili. No, se lienee hänen oma asiansa. Jokainen korjatkoon oman paskansa housuistaan.

10. syyskuu 2011 kello 22:06 JarmoJTuokko sanoi...

Neuvostoliitossa ay- ja oy-liikkeet olivat valtion hallussa, nyt EU:ssa valtiot on ay- ja oy-liikkeiden hallussa.

Valtioille itsenäisyys ja riippumattomuus takaisin! 

3. elokuu 2011 kello 11:20 teuvomast sanoi...

Tuossa nordea asiassa oli mita ilmeisemmin katkos tiedossa kun en ollut kaynyt vuosiin kyseisessa laitoksessa maksamassa laskua rahalla

ja ystavani pyysi minun maksamaan aamulehtensa maksun menin siis ja aioin maksaa tuon rahalla

koskapa ei ollut tuon ystavan kortteja mukana   en liion ollut tuosta tietoinen etta pitaa olla tuo henkkari mukana eli menin sinne ja yritin maksaa eipa se onnistunut juuri tuolla tavalla  ja tuo muovinpala oli kotona

No aina oppii jotain uutta mutta varmaan ymmarat etta v....ti melkoisesti kun jouduin kaymaan kotona vain tuon muovipalan vuoksi  siis en ollut tuosta mistaan saanut tietoa ei edes teevee jos ilmoitti on mennyt ohi korvien    hyvaa kesan jatkoa terrv tepivaari

ps summa joka  tuossa laskussa oli paljon alle satasen jotenka voihan tuon ottaa etta pesin rahaa aamulehtea vastaan tosin

anteeksi jos en sanonut tuota tarpeeksi selvasti mutta kaikki hyvin eli ok

17. marraskuu 2010 kello 13:17 Simo Perttula sanoi...
Kiitos ystäväni loistavasta aforismistäsi!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot