Aarno Seppo Johannes Filppu
  • Mies
Jaa
  • Uusimmat blogimerkinnät
  • Ryhmät

Jäsenen Aarno Seppo Johannes Filppu ystävät

  • Jussi Lähde
 

Esittelysivu: Aarno Seppo Johannes Filppu

Uusimmat tapahtumat

Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'AIDS:n uhka ja homoseksualismi'
"Jumala on luonut meidät omaksi kuvakseen!"
Joulu 13, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta '"Lautakasa"'
"JSN on demarien pesäke! Olen tarpeeksi monta vuosikymmentä saanut läheltä nähdä heidän kampittamista ja puukolla selkään lyömistä ja nurkkaan ajamista! Yleen meni täysin luottamus!…"
Joulu 13, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Presidentin asemasta järjestettävä kansanäänestys'
"Koko Lissabonin sopimus olisi pitänyt äänestyttää kansalla. Nyt on myöhäistä ja turhaa valittaa moisesta asiasta!"
Joulu 4, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Presidentin asemasta järjestettävä kansanäänestys'
"Pääministeri johtaa EU-politiikkaa. Lissabonin sopimus määrittelee, että yksi edustaja huippukokouksessa. Tarvittaessa UTVA:n kokouksessa Presidentti, Pääministeri, Ulkoministeri ja Puolustusministeri…"
Joulu 4, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu jätti kommentin: Pirjo Nurmesviita
"v-44 synt. Olen jäänyt eäkkeeele palopäällikön virasta vapaaehtoisesti."
Syys 6, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Minkä uutisen Sinä muistat?'
"Olin 12v. kun Kekkonen valittiin Presidentiksi. Isä veti tukkimiehen viivoja äänestyksen aikana paperille. Fagerholmin viivat loppui neljään pystysuoraan viivaan! Presidentti Kennedyn murha. Olin Forssan Teatteritalolla…"
Elo 29, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Esitys vaalirahoituksen järjestämiseksi'
"Lonkerot ovat monenlaiset! Esim. Eduskuntavaalien ehdokkaiden ja tukihenkilöiden koulutus aloitetaan viimeistään puolessavälissä vaalikautta. Miten ilmoitetaan vaatimattomat viikonloppukurssit, jotka bonsori maksaa!…"
Elo 10, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Esitys vaalirahoituksen järjestämiseksi'
"Täsmennän vielä sitä; Kansanvallan kannalta tärkeämpää on ehdokkaiden rahoitus! Vaalikausien välissä tapahtuu useita erilaisia varojenkeräystä. Pirukaan ei niistä saa selvää!…"
Elo 10, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Esitys vaalirahoituksen järjestämiseksi'
"Olen Jussin kanssa samaa mieltä. Backmanin peitelty esitys pitkistä listoista ei miellytä. Nuoret ehdokkaat eivät pääse julkisuuteen näkyville riittävästi. Tästä mainostamisesta keskusteltiin…"
Elo 10, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Älä valehtele, Sirkka-Liisa!'
"Se on nyt varmaa, että kotimaisen maidon tuotantoa ei Suomessa lopeteta. Meillä on Eduskunna säätämät lait: Varmuuslait ja valmiuslait, jotka takaavat suomalaisen maatalouden! Ilman näitä lakeja olisi Suomesta…"
Heinä 31, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Älä valehtele, Sirkka-Liisa!'
"Se on varma, että ruuan ALV:n pudotus tulee auttamaan köyhää, eli alinta sosiaaliryhmää! Seuraan tasan tarkkaan elintarvikeiden hintoja. Valitettavsti netin kauppakori lopetti vertailun kesäkuussa. v.2007…"
Heinä 31, 2009
Jussi Lähde ja Aarno Seppo Johannes Filppu ovat nyt ystäviä
Heinä 26, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Junttirinsessat'
"Riikka tekee ne kaikki työt, jotka me hänelle valmistelemme! Olen marssinut v-56 yleislakkomarssilla Forssassa ja tiedän tasan tarkkaan teidän suunsoittonne! Mitä ne kielitaidottomat ihmiset siellä tekee! Minkä…"
Heinä 24, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Kirbasovan tapaus näytti sen taas - suomalaisen perhe on suppea'
"Olis taas kirveellä töitä! Minäkin 65v ja pojat 33v,32v. asumme samassa OK-talossa, eikä me olla perhe! Törmäsin tähän kysymykseen ennen juhannusta, kun nettikyselyssä kysyttiin perheemme muotoa…"
Heinä 22, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen poliittinen keskustelu tarvitsee uuden kehdon'
"Milläs täällä teet ideologisia eroja, kun kokoomuslaiset ovat työläisiä ja SDP:n eläkkeelle siirtynyt virkamies sanoo, että virkamiehillä on liian suuri valta ja irtisanomissuoja! Muistutan…"
Heinä 22, 2009
Aarno Seppo Johannes Filppu kommentoi blogikirjoitusta 'Kenen asioita kansanedustajat ajavat?'
"Huom! Aasia. Sananvapaus on tärkeä asia, mutta vapaudessa on myös vastuu! Kansanedustajat ovat meidän asialla. Pidä jatkuvaa yhteyttä alueenin kansanedustajiin ja ministeriin. Haluaisin tietää mitkä…"
Heinä 20, 2009

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Aarno Filppu
Minä vuonna olet syntynyt?
1944
Kerro lisää itsestäsi!
Eläkeläinen. Palopäällikkö evp.

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

4. heinäkuu 2009 kello 23:40 vanha mestari sanoi...
Kyllä täällä tietenkin on tilaa kaikkien asua, eläimiltä vaan viedään kokoajan elintilaa ja mahdollisuuksia saalistaa ruokaa itselleen ja pesueelleen. Karhu on toki vaarallinen yllätettynä tai härnättynä. Kai ihminenkin voi väistää ja ilmoittaa tulemisensa vaikka pitämällä jonkinmoista ääntä. Maksaa ne veronmaksajat ihmisenkin taposta aiheutuneet kulut. Tosi vaan on että luontoa ei enää kunnioiteta.Pahoittelen jos loukkasin tunteitasi, tämä on minun mielipiteeni.
29. kesäkuu 2009 kello 02:08 Aarno Seppo Johannes Filppu sanoi...
Juhannus 24.6. Olin 10v. kun juhannus oli viimeksi pysyvällä paikalla. Minun käsittääkseni Metsäteollisuus ja Paperiliitto sopivat ajankohdan muuttamisesta. Perustuiko työehtosopimus siihen, että paperikoneiden pätkittäinen alasajo tuli kalliiksi yrityksille. Lisäksi valtio menetti ison summan verotuloja. -50 luvulla metsäteollisuuden osuus bruttokansantuotannossa oli huomattavasti suurempi, kuin tänä päivänä. Kun TUPO -sopimuksia ei näköjään tehdä, niin kolmikantaisesti valmistellaan muutos työaikalakiin, jonka Eduskunta lopullisesti päättää! Tarkastellessa ajanjaksoa v.1998-2009 juhannuksen sijoittumista ja vapaapäiviä, niin nykyisellä systeemillä (pe, la,su) tuli 36 päivää. Uudella systeemillä olisi tullut vapaapäiviä 33.
Ajanjakso perustuu siihen, kun juhannus oli viimeksi samana päivänä v.1998. Vapaa-ajoissa tuli 4pv.vapaa-aikoja 3 kertaa, 3pv. vapaa-aikoja 3 kertaa ja 2pv. vapaa-aikoja 6 kertaa. Työehtosopimuksella on täysin mahdollista sopia nykyisen metsäteollisuuden ja paperiliiton työetosopimuksen kohdan 6.3. arkipyhäviikkojen säännöllisestä työajasta ja palkasta. Paperiliitto on ainakin osannut saada 200% korotuksen juhannuksen edeltä keskiviikosta lähtien. Lähdetään kansanjoukolla siirtämään juhannus pysyvästi 24.6. Ihan samalla tavalla on meillä pysyvästi 6.12. Itsenäisyyspäivä!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot