A.I.
  • Mies
Jaa

Jäsenen A.I. ryhmät

 

Esittelysivu: A.I.

Uusimmat tapahtumat

A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'No, nyt sitten sitä monikulttuurisuutta.'
"  Monikulttuurisuus on sitä, että suomalaisten pitää Suomessa oppia ruåtsia, mutta se loppuukin sitten siihen. Ruotsissa elää ja asuu sekä suhteellisesti että lukumääräisesti…"
9 tuntia sitten
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä on takana D vitaminiin tunkeminen maitoon ja piimään'
"  Seuraavan kopion jostakin, en muista mistä. Minä uskon asiaan koska olen lähes 80 v. ja otan joka päivä 'satasta':   D vitamiiniD-vitamiinin päivittäistä saantisuositusta nostettiin…"
eilen
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Maapallon väkiluku:'
"Putinin kanssa jossain samaa mieltä, kun muistaakseni sanoi , että 3 miljardia olisi sopivasti. "
eilen
Ragge-velho kommentoi blogikirjoitusta 'Suomenkieli:'
"Metsäkeiju taitaa olla asiantuntija. Mikä sen mukavampaa. Puhuttu ja kirjoitettu kieli eroaa toisistaan. Some on kuitenkin antanut monille mahdollisuuden ilmaista ajatuksiaan ja käsityksiään maailman menosta ja se on…"
torstai
metsäkeiju kommentoi blogikirjoitusta 'Suomenkieli:'
"Tärkeintä olisi, että suomen kieltä opetettaisiin pakollisena kielenä riittävällä tuntimäärällä kaikissa suomalaisissa kouluissa. Näin monikulttuurisuuden aikaan on…"
torstai
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Suomenkieli:'
"Täytyy tietää se, että lööppitekstit, otsikkotekstit  ja itse jutut on kirjoitettu "eri kielikuvioin" . On totta se, että monet nuoret tv-toimittajat eivät osaa monikkoa ja yksikköä…"
torstai
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Suomenkieli:'
"Juuri näin, Mika. Suomalaiset toimittajat pitäisi toimittaa sinne peruskoulun yläasteelle opettelemaan suomenkielen alkeita. Suomalaisen toimittajan suomenkielen taito nykypäivin + oikeinkirjoitus on alapuolella kaiken…"
torstai
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Suomenkieli:'
"Pahoittelen, mutta en malttanut mieltäni: Kaverikuski ajoi sataa poliisia pakoon Valkeakoskella.aamulehti.fi 15.10.2014 Katumaasturi kaahasi kahtasataa poliisia pakoon Inkoossa.iltalehti.fi 13.9.2014 Kohtalokas kolari tapahtui, kun 49-vuotias…"
torstai
John kommentoi blogikirjoitusta 'Armeija, taistelu ja rasismi:'
"Suomi irtaantui Ruotsista Venäjän avulla ja niin on tuleva käymään myös Euroopan unionin kanssa."
keskiviikko
Marko Suutari kommentoi blogikirjoitusta 'Armeija, taistelu ja rasismi:'
"Suomessa olemme antaneet jo periksi, me alkuasukkaat siedämme kaiken, teemme lakeje muualta tulevia varten, on historian tosiasia jotta pienet kansat sulautetaan suurten kansojen ja massojen alle, näin tulee käymään,…"
keskiviikko
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuuttajia riittää, eivät lopu:'
"Niin muuten; meillä on ollut maahanmuuttajia ainakin kaksisataa vuotta, todennäköisesti kauemminkin; historian näkökulmassa; satoja, satoja vuosia. Suomesta on muuttanut "elintasopakolaisia"  1800-luvulta…"
keskiviikko
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Maahanmuuttajia riittää, eivät lopu:'
"Tällä hetkellä sanomamme on: "Afrikka on paska paikka, tulkaa Suomeen". Toivon, että sanomamme joku päivä on "Afrikka on ystävämme, tehkäämme kauppaa ja muuta…"
keskiviikko
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Johdonmukainen Soini erottaa Immosen'
"  Immosen mielipiteet, paljon melua tyhjästä. Kyllä toimittajat on sitten viisaita.   Suomen perustuslaki turvaa sananvapauden, myös sinulle arv. al1947.   https://www.youtube.com/watch?v=p863xmUdclI"
maanantai
artti niemelä kommentoi blogikirjoitusta 'Me vanhukset olemme lammaskatras.'
"Pankaahan vaan merkille, KELAkin on jo vähin äänin aloittanut tuon vanhusten ja sairaiden eliminoinnin!"
Heinä 26
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Me vanhukset olemme lammaskatras.'
"Eläkeläisellä riittää ystäviä niin kauan, kuin rahaa riittää. "
Heinä 26
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Me vanhukset olemme lammaskatras.'
"Valitettavasti eläkeläisissäkin pelaa tuo järjetön puolueideologia ja tapellaan siitä, kuka saa johtaa. Vallanhimo tuhoaa kaiken ja sitä noissa entisissä puoluepukareissa on liiankin kanssa…"
Heinä 26

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Antti
Minä vuonna olet syntynyt?
Vasta talvisodan loputtua
Kerro lisää itsestäsi!
Entinen pienyrittäjä, eläkkeellä. Kiinnostunut monista asioista. Todennäköisesti en ole aivan seniili, ainakaan vielä.

Jäsenen blogi

Maapallon väkiluku:

(30. heinäkuu 2015 at 17:48) — 1 kommentti

  Teksti tv tänään, 300715: Maapallon väkiluku (7,3 miljardia) tulee kasvamaan tämän vuosisadan loppuun mennessä 11,2 miljardiin.

  Afrikan väkiluku tulee kasvamaan 4,4 miljardiin. Paljon ei tarvita mielikuvitusta mitä siitä seuraa; kasvava ja paheneva kansainvaellus

  Ensin ympäristö paskoontuu ja tulee monenlaisia tappeluksia. Sitten tulee pulaa ruuasta ja makeasta vedestä ja tietenkin elintilasta. Mitä sen jälkeen, kukaan ei  tiedä, ei edes raamattu. Raamattu sanoo vain…

Jatkuu...

Suomenkieli:

(30. heinäkuu 2015 at 10:56) — 5 kommenttia

    En ole enkä edes tunne olevani minkäänlainen kielenosaaja, mutta tänään Moron etusivulla oli 'kukkanen' jonka kaltaiset ovat kovin yleisiä. "Mihin vanhat kaunottaret Mustastalahdesta"? Pitäisikö sen olla "Mustalahdesta" ja jatkuu; "Mustaalahtea pidetään" - - -, pitäisikö olla; "Mustalahtea pidetään - - -"?

  Tämä vain siksi, että on kiva arvostella ja myös siksi, että Suomi on ainoa suomenkielinen maa maailmassa ja suomen pitäisi olla ainoa pakollinen kieli Suomessa. Ainakin…

Jatkuu...

Armeija, taistelu ja rasismi:

(29. heinäkuu 2015 at 20:55) — 2 kommenttia

    Immonen on kuulemma viimeisen päälle synkkä rasisti, koska puhuu poliittisesta taistelusta, josta varsinkin vasemmisto on puhunut sata vuotta;  "Eespäin eespäin tiellä taistojen", tai "tää on viimeinen taisto".

  Olisikohan myös Pelastuarmeijan nimi laitettava uusiksi, koska Suomen armeijahan se varsinainen pelastusarmeija on, pelastihan se Suomen edellisten voitettujen sotien avulla ties mistä. Ehkä miljoona olisi kuopassa ja toinen siperiassa.

  Rasismi on pahinta mistä…

Jatkuu...

Maahanmuuttajia riittää, eivät lopu:

(29. heinäkuu 2015 at 08:33) — 2 kommenttia

  290715 Kirjoitin tällä palstalla 06.02.-15:

  "Afrikkalaisia on noin miljardi ( lue; tuhatmiljoonaa)

  Kun Suomeen kyörätään vaikkapa 10 000 afrikkalaista, sinne, afrikkaan, jää noin  miljardi  afrikkalaista. Kun Suomeen tuodaan vaikkapa 100 000 afrikkalaista, sinne, Afrikkaan, jää noin miljardi afrikkalaista. Kun Suomeen tuodaan vaikkapa 1000 000 (lue; miljoona) afrikkalaista, sinne, afrikkaan jää edelleen noin  miljardi afrikkalaista, mutta sitten ei enää Suomea ja suomalaisia…

Jatkuu...

Me vanhukset olemme lammaskatras.

(26. heinäkuu 2015 at 11:30) — 6 kommenttia

 

Vanhus ei nuorelle poliitikolle ole ihminen, vaan ongelmajäte. Joku 'viisas' politiikkaihminen, naishenkilö (tietysti), taannoin ehdotti, että otettaisiin vanhuksilta pois äänioikeus. Eräs ‘viisas’ kirjailija, nimeltä mainitsematon naishenkilö (Kaari Utrio muuten), ehdotti jo aika kauan sitten, että sopivan vanhoille ja muutenkin sopivankuntoisille alettaisiin tarjoilla…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. lokakuu 2011 kello 13:02 JarmoJTuokko sanoi...
Sinä olet yksi meistä... omituisista.
 
 
 

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot