Esittelysivu: A.I.

Uusimmat tapahtumat

A.I. kommentoi blogikirjoitusta '70 -luvun hyssyttelymentaliteetti'
"  Arvoisa Timo ok:   Kun erehdyin mainitsemaan  Stalin, Berija ja Molotov, sanoit 'oho'. Vaikea tulkita."
5 tuntia sitten
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'IIro Viinanen kertoo...ja tämä 90-luvun pelin politiikka oli katastrofi koko Suomelle ja sen kansalaisille ja yrittäjille.'
"Koska en ole asiantuntija, mutta vaikuttaa, että kaikki muut ovat, ehdotan, että palautetaan muistiin.  Suuren laman pää -arkkitehti oli, tahtomattaan, 'talousmies', Mauno Koivisto, ei Esko Aho eikä Iiro…"
5 tuntia sitten
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Sote-uudistuksessa on vallalla tehoton ja kallis suunnitelmatalous'
"  Kirjoitin avauksen 290914 ja toivon olevani väärässä:   Tämä paljon puhuttu sote uudistus, jolla pitäisi taata hyvinvointipalveluissa yhdenvertaisuus kansalaisten kesken, tuoda…"
16 tuntia sitten
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministerin vierailu:'
"No, on tämä meidän pääministeri hyvä... öö... niin, siis kaikesta huolimatta hänellä on erinomaiset... tuota noin... kengän...lankkaukset...vai onko? En ole nähnyt hänen kenkiä…"
eilen
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministerin vierailu:'
"Ei tainnut olla hoitaja edes maratoonari."
eilen
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Eivät Stalin, Molotov ja Berija unohdu.'
"Putin haluaisi varmaan koko Ukrainan? Eu saanut kaiketi oikein kirjeen."
eilen
arvi matias marjamäki kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministerin vierailu:'
"Pääministeri ajeli autollaan hullujenhuoneen ohitse ja sattui autosta yksi rengas irtoamaan ja ruuvit tipo tiessään ja siinä sitten pähkäili, että tähän se matka nyt sitten tyssäsi, kun ei ole…"
eilen
arvi matias marjamäki kommentoi blogikirjoitusta 'Pääministerin vierailu:'
"Taisi olla tämä samainen pääministeri, kun vieraili hullujenhuoneella ja näki kun yksi hoidokki onki pesuvadista, niin pääministeri kysyi, että tuleeko kaloja, johon potilas vastasi, että saatanan hullu,…"
eilen
Timo ok kommentoi blogikirjoitusta 'Eivät Stalin, Molotov ja Berija unohdu.'
"Oho!"
eilen
A.I. kommentoi blogikirjoitusta '* MIKÄ sähkössä oikeasti maksaa?'
"  Onhan se kätevää. Kun siirtomaksu laskutetaan erikseen, voidaan sähkönhinta pitää samana tai vaikkapa laskea hiukan. Samahan se mistä myyjän tulo muodostuu ja nyt voidaan väittää,…"
eilen
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Meitä on moneen junaan, ONNEKSI.'
"  Ja nyt vakavasti; kyllä Aamulehden ja YLE:n julkaisemasta viimeisimmästä galluptulkinnasta paistaa aivan selvä PS- vastaisuus. Toivotaan, että sama jatkuu, koska siitähän hyötyi ja hyötyy ainoa…"
eilen
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Eläkeuudistus:'
"Kyllä eläkerahat riittää, kun nostetaan eläkkeellepääsyikää - kaadut saappaat jalassa työn ääreen, mutta miten selviää nuoret joilta näin viedään…"
maanantai
artti niemelä kommentoi blogikirjoitusta 'Eläkeuudistus:'
"Kirjoitit aivan täyttä asiaa, niin ovat myös palkkatyöläiset osallistuneet eläkkeensä rahoitukseen. Mutta viime yönä radiossa "hehkutettiin" sillä tavalla, että pitkän…"
sunnuntai
Esko Järvenpää kommentoi blogikirjoitusta 'Eläkeuudistus:'
"Uusikestävyysvaje liike esiintyi Tampereella Itsenäisyyspäivänä. Se ei koostunut suuresta ikäluokasta niin kuin on aiemmin höpisty kestävyysvaje kannanotoissa. Tämä uusi tosi kestävyysvajejoukko…"
sunnuntai
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Tekisi mieli sanoa kova sana ja sanonkin---RAUTAKANKI.'
"  Olen RAUTAKANKI vieköön justiinsa samaa mieltä. Joka sinne menee, pysyköön siellä. Ja miten saataisiin järkijärjestykseen nämä suomalaiset kukkahattutädit ja nutturapäät ja muut…"
sunnuntai
artti niemelä kommentoi blogikirjoitusta 'Resepti, aihe flunssanpoikanen:'
"Tuttu on reseptisi! Ja niille jotka pelkäävät valkosipulin kirpeyttä, voin kertoa että se kyllä häipyy tuon puolen vuoden muhimisjakson aikana. Todella itsekin suosittelen!"
perjantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Antti
Minä vuonna olet syntynyt?
Vasta talvisodan loputtua
Kerro lisää itsestäsi!
Entinen pienyrittäjä, eläkkeellä. Kiinnostunut monista asioista. Todennäköisesti en ole aivan seniili, ainakaan vielä.

Jäsenen blogi

Pääministerin vierailu:

(30. syyskuu 2014 at 12:26) — 4 kommenttia

 Pääministeri (nimi muutettu) vieraili mielisairaalassa. Potilaat seisoivat pitkinä riveinä niiden käytävien varrella, joita myöten pääministeri kulki. Pääministeri (nimi muutettu) ohittaessa potilasta tämä aina kumarsi ja sanoi: - Hyvää päivää! Kiitos hyvästä hallituksesta, herra pääministeri! Ulko-oven vieressä rivin viimeisenä seisova mies kuitenkin vain nyökkäsi ja sanoi: - Hyvää päivää. Kat eikäku pääministeri (nimi muutettu) pysähtyi miehen eteen ja kysyi: - Miksi sinä ainoana koko…

Jatkuu...

Eivät Stalin, Molotov ja Berija unohdu.

(30. syyskuu 2014 at 10:30) — 2 kommenttia

 Ajatella, Venäjä esittää, että itä Ukrainassa on menossa venäläisväestöön kohdistuva kansanmurha. Siihen voi sanoa ihan kuin viitteeksi 'Katyn'.

 Vallan helvetinmoista tekopyhyyttä

Vanha kansa sanoi; 'ryssä on ryssä vaikka voissa paistais' ja niin on kun siltä näyttää.

Minäpä ennustan:

(29. syyskuu 2014 at 11:11) — 0 kommenttia

  Tämä paljon puhuttu sote uudistus, jolla pitäisi taata hyvinvointipalveluissa yhdenvertaisuus kansalaisten kesken, tuoda säästöjä, sekä korjata ja parantaa kestävyysvajetta, tulee maksamaan niin paljon, että todellisuudessa  yhteiskustannukset nousevat ja kokonaisuus kompastelee mutkikkaitten sääntöjen ja politikoinnin vaikutuksesta lillukanvarsiin.

  Lopulta käy  aivan kuin tähänkin saakka, niin hyvinvointipalveluissa kuin lakituvassa, että noudatetaan kaikessa yhdenvertaisuutta ja…

Jatkuu...

Eläkeuudistus:

(28. syyskuu 2014 at 19:12) — 3 kommenttia

  Palautan muistiin kirjoitelmani viime vuodelta:

  Uutinen 12.04.-12: “Kahdenkymmenen vuoden päästä Suomessa pitäisi asua 7- 8 miljoonaa ihmistä, että työssäkäyvät pystyisivät elättämään vanhukset”.

  Mitä kummaa (tähän voisi laittaa kovan sanan ja laitankin, lainaan Arvi Matias Marjamäeltä; "rrautakanki"). Tämmöisiä höpistään vähän väliä, kuka milloinkin. Minä ainakin olen ihan itse, omalla työlläni, maksanut yrittäjäeläkkeeni kymmenien vuosien aikana, siitä huolimatta, että se on…

Jatkuu...

Resepti, aihe flunssanpoikanen:

(26. syyskuu 2014 at 11:00) — 1 kommentti

Aikaa on noin kuusi kuukautta kun kuorin isoja valkosipulinkynsiä (kannattaa kaataa kiehuvan kuumaa vettä kynsien, siis valkosipulinkynsien, päälle, kuori irtoaa melkein itsestään) lasipurkkiin, taisi olla puolen litran purkki, mutta purkin koolla ei ole väliä.

Sitten kaadoin päälle, siis valkosipulinkynsien päälle, hunajaa niin että varmasti kaikki valkosipulit peittyivät ja vielä siihen jokin paino. Hunajaa on tarjolla…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. lokakuu 2011 kello 13:02 JarmoJTuokko sanoi...
Sinä olet yksi meistä... omituisista.
 
 
 

© 2014   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot