A.I.
  • Mies
Jaa

Jäsenen A.I. ryhmät

 

Esittelysivu: A.I.

Uusimmat tapahtumat

A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Hyväksyttävää:'
"  Arvoisa Neuvos, juuri noin ja tosipaikan tullen Ruotsista ei ole mitään hyötyä eikä turvaa. Pikemminkin päin ja vastoin."
21 tuntia sitten
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"    Aivot ovat vaaleanharmaata tai harmaanvaaleata, tuoreena lämmintä, massaa ja pehmeät, tyhmänäkin.  Ihmisen aivot, painavat noin 1200 grammaa ja sisältävät noin 70 % vettä.…"
eilen
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Hyväksyttävää:'
"Ruattin hävittäjillä katkeaa Nato-yhteys?"
eilen
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Hyväksyttävää:'
"Guggenheimin menestys maailmalla perustuu sen hulvattomiin arkkitehtoonisiin ulkomuotoihin, ei niin sen sisältämään taiteeseen. Vähän niinkuin Kiasmakin. Jos sen hulvaton Katajanokan rakennus toisi maailmalta miljoona…"
eilen
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Hyväksyttävää:'
"Guggenheimissa pitäisi kai ottaa huomioon myös se että puheiden mukaan taidemuseo voisi tuoda maahan (rikkaita) turisteja jättämään rahojaan suomalaisen liike-elämän hyväksi. Eivät toimisi…"
eilen
Harri Rautiainen kommentoi blogikirjoitusta 'Hyväksyttävää:'
""Hyväksyn Guggenheim museon jos voidaan todistaa, että se se tulee kannattamaan taloudellisesti ilman veronmaksajien, tai mitään muitakaan tukiaisia." Mikä kulttuurin laji toimii Suomessa esim. pelkillä…"
eilen
Kyuu Eturautti kommentoi blogikirjoitusta 'Hyväksyttävää:'
"Eipä niillä hävittäjillä sinänsä mitään tehdä mutta jos nyt on pakko leluja saada, kai ne voisivat edes ehjiä olla."
eilen
Juhani Skogberg kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie:'
"Kyllä ratikka kestää tätä laajemmankin ratikkakeskustelun valtuustossa. Jos joku muuta väittää, niin hän (siis väittäjä) ei taida olla oikein varma omasta kannastaan ratikan suhteen.…"
maanantai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Raitiotie:'
"Sekoittaa muun liikenteen ja vaikeuttaa liikennettä kokonaisuudessaan."
maanantai
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Kuri ja järjestys:'
"vanha mestarin kanssa aivan samaa mieltä. Armeija-aikanani esiintyi paljonkin henkilöitä, joiden sotilaallinen  arvoasteikko ei ollut esim esimiehen luokkaa mutta miesten osoittama arvostus oli paljon yli…"
Loka 20
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Kuri ja järjestys:'
"Yhteisöllisyys ja heikoimmista huolen pito on kaikonnut muuttuen kyynärpäätaktiikaksi paikasta auringossa ja hallitus lisää pontta kikyllä."
Loka 20
vanha mestari kommentoi blogikirjoitusta 'Kuri ja järjestys:'
"auktoriteetti ei synny väkivallalla vaan keskinäisellä kunnioituksella. Erityisen tuen tarve on kasvanut; rahoitus sensijaan pienenee koko ajan. Koko ajan on vähemmän aikaa ja rahaa käytettävissä tukitoimiin.…"
Loka 20
artti niemelä kommentoi blogikirjoitusta 'Kuri ja järjestys:'
"Ja jos joku täysjärkinen erehtyykin opettajaksi, hän tuskin enää täysjärkisenä eläkkeelle pääsee!"
Loka 20
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'JÄRJESTYS PALAUTETTAVA UIMAHALLEIHIN JA SAUNOIHIN'
"  Kysyn koska en tiedä; onko nyt niin, että afrikkalaistummaihoismaahanmuuttotaustaisen henkilön 'liian' perusteellinen maan (suomalaisille) tavoille opastaminen onkin rasismia, alistamista ja aiheuttaa tuomitsemisen…"
Loka 14
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Halla-aho esittää etnistä profilointia.'
"  Uusin sekä passini että ajokorttini hiljattain ja muistaakseni molemmissa uusinnoissa otettiin myös sormenjäljet, vai voinko muistaa niin väärin koska ei tuntunut miltään. En tuntenut itseäni…"
Loka 12
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Tilanne:'
"Minulla todettiin miltei neljä vuotta sitten eturauhassyöpä (PSA-arvo 25), melko paha. Hoitoon pääsin melkoisen pian ja kaikki kuvaukset yms sujuivat mallikkaasti. TAYS:siin pääsin samoin melko pian ja 24-kerran…"
Loka 10

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Antti
Minä vuonna olet syntynyt?
Vasta talvisodan loputtua
Kerro lisää itsestäsi!
Entinen pienyrittäjä, eläkkeellä. Kiinnostunut monista asioista. Todennäköisesti en ole aivan seniili, ainakaan vielä.

Jäsenen blogi

Hyväksyttävää:

(25. lokakuu 2016 at 19:16) — 7 kommenttia

  Hyväksyn Guggenheim museon jos voidaan todistaa, että se se tulee kannattamaan taloudellisesti ilman veronmaksajien, tai mitään muitakaan tukiaisia.
  Hyväksyn ruotsalaisen hävittäjän jos edes jotenkin voidaan saada takuut, että varaosa- ja muukin huolto  toimii kaikissa (myös kaikissa poliittisissa) oloissa ja myös mahdolliset lisäostot taataan kaikissa poliittisissa oloissa  ilman mitään rajoituksia.

Raitiotie:

(24. lokakuu 2016 at 18:00) — 3 kommenttia

 Sevverran mun on pakko sanoo: Turhaahan raitiotiestä on sauhuta, jos (kun ?) sen tajutaan olevan täysin turha, kallis, haitallinen. Kaivetaan vain ne kiskot ylös ja annetaan ne jonkun romukauppiaan huoleksi. kyllä ne varmaan kelpaa, varsinkin kun kunta ottaa ne ylös ja tuo pihaan. Ei mitään huolta.

 No tämähän on ymmärtämättömän ulkopuolisen puhetta. Päätöksethän tekevät he jotka asian paremmin tuntevat ja tietävät ja joutuvat kantamaan sen kuuluisan ja raskaan 'poliittisen…

Jatkuu...

Kuri ja järjestys:

(20. lokakuu 2016 at 10:25) — 4 kommenttia

  Kukaan täysjärkinen ei ryhdy hoituriksi, poliisiksi tai opettajaksi, koska näyttää siltä, että heidän päälleen heitetään kaikki paska. Tottakai heissäkin on monenlaisia, ihmisiähän hekin vain ovat, mutta ädin pieniä 'kullannuppuja' pitää paapoa tuonne armeija-ikään saakka vähintään. Vanhemmat eivät näytä ymmärtävän, että mitä kotona ei opeteta, sen maailma opettaa. Maailma tekee sen vain niin kovalla kädellä.

  Kun suosittu puheenaihe nykyisin on oppilaitten (lasten) kurittomuus.…

Jatkuu...

Tilanne:

(9. lokakuu 2016 at 14:34) — 3 kommenttia

  Minulla on kuulemma syöpä, semmoinen miehinen, tuolla 'tapahtumahorisontissa', eturauhasessa,  että minullakin semmoinen on, kuulin.

  Tuli esiin kun tutkailtiin muita asioita, jonkin haaverin takia. Jotakin hyötyä haaveristakin.     Onhan se aikamoinen tömäys, kun se tulee kirjeessä (miten tahansa) ihan yllättäen, kutsu neuvotteluun aiheesta 'mitäs nyt', vaikka samassa kirjeessä sanottiin kyllä, että löydös ei ole pahanlaatuinen.

  Neuvottelussa tohtorisetä sanoi…

Jatkuu...

"Laki" ja "oikeus".

(7. lokakuu 2016 at 12:47) — 8 kommenttia

  Terhi Kiemunki (PS) saanee syytteen mm seuraavasta (Aamulehden mukaan):

  "Suomeen ja koko Eurooppaan rantautuu kulttuuri, uskonto ja laki, jolle julmuus vääräuskoisia kohtaan on itsestäänselvyys. Se alistaa häikäilemättömästi kaiken alleen. Se vaattii vaan ei suvaitse. Ei ole maltillista islamia, on vain yksi islam. On vain yksi koraani jonka mukaan jokaisen muslimin tulee elää. Vanha Eurooppamme ei pääse terrorismista niin kauan kuin suvaitsemme ja hyväksymme islamin opit. Kaikki…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. lokakuu 2011 kello 13:02 JarmoJTuokko sanoi...
Sinä olet yksi meistä... omituisista.
 
 
 

© 2016   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot