A.I.
  • Mies
Jaa

Jäsenen A.I. ryhmät

 

Esittelysivu: A.I.

Uusimmat tapahtumat

Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'KARHU'
"Kunnon juristi  :-))"
eilen
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'KARHU'
"  Varma tosijuttu kertoo tarinan elinikäisistä ystävyksistä, Kumpikin rotareita tai jotain, varatuomari ja ekonomi. Olivat kymmenet vuodet yhdessä kulkeneet lapissa pitkilläkin vaelluksilla ja siviilissäkin…"
eilen
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'KARHU'
"No ei kun jäi tuo tiekarhu pois,  se olis sitä lapin lisää ollut, niitä olen nähnyt tuolla oikeilla valta teillä eivät muutenpahemmin muuten ärhennä murisevat jonkun verran . terv tepivaari…"
eilen
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'KARHU'
"Lapin lisää !!!"
eilen
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'KARHU'
"No totta kait kaikkki karhut lukee aamulehteä,  ainoa joka on lukutaidoton on tuo porin karhu vai onkos se nykyisin keravan karhu terv tepivaari "
eilen
Kalle kommentoi blogikirjoitusta 'KARHU'
"Eipä tarvitse minun Lappiin lähteä karhuja kohtaamaan. Viime kesänä vein eräälle järvelle siikaverkkoja (minulla oli pieni vene siellä rannassa) siinä iltapuhteella. Kävelymatkaa…"
perjantai
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Paavolle potkua'
"  Ylivoimaisesti kokenein politiikkaihminen Suomessa on Paavo Väyrynen. Ollut 'pelissä' mukana jo monen  Suomen presidentin aikana ja monen Neuvostoliiton johtajan aikana joten kokemuksessa löytyy. Ei…"
torstai
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
"Putin  kietoi tuon... "Puolihullu narsisti"? pikkusormensa ympärille kehuessaan häntä. Oli trumpetilla napit poksataan takistaan itsekehua ihaillessaan ja Putinia ylistäessään. Putin pyörittelee…"
Heinä 13
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
"Entä Kennedy-klaani, valkoiset, jotka puolustivat mamuja voimakkaasti- kuinka moni on säilynyt hengissä ilman ampumista tai sen yritystä ?"
Heinä 13
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
""Puolihullu narsisti"?"
Heinä 13
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
""Siellä on ollut parhaat ihmisoikeustaistelijat, jotka on ammuttu." - aloitetaaan Martin Luther Kingistä... Obaman sijasta aivopieruksi on jo osoittautunut eräs puolihullu narsisti- Trump."
Heinä 13
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
"Kiinassakin on tapettuja ihmisoikeustaistelijoita. Enemmän tapettuja, vähemmän ihmisoikeustaistelijoita toki. Onko Kiina ehkä USA:ta parempi paikka?"
Heinä 12
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
"Mitähän tässä Karjalainen pitäisi kumota? Nuo sinun väittämäsi ovat kyllä hassun hauskoja, etten sanoisi tahattoman koomisia.. Esimerkiksi. "Siellä on ollut parhaat ihmisoikeustaistelijat, jotka…"
Heinä 12
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
""Juha U Kumoa nuo esittämani "aivopierut", jos osaat- sitten katsotaan kuka on aivopieru !" Eikös ne pitäisi ensin osoittaa todeksi, jota ne eivät suinkaan ole."
Heinä 12
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Aamulehden Blogien toiminta päättyy heinäkuun lopussa'
"  No, kaikella aikansa. Jos asiaa hetken tuumaisi, saattaisi käydä niinkin, että kun väki vähenisi, pidot paranisi, siis kun kirjoittajat vähenisivät saattaisi laatu nousta. Kenpä tietäis sen.  …"
Heinä 12
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
""Mitäs ehdotat tehtävän maailmanlaajuisesti, koska tuo koskee kaikkia niin Euroopassa kuin muuallakin ?" Miten olisi "järki käteen"?"
Heinä 12

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Antti
Minä vuonna olet syntynyt?
Vasta talvisodan loputtua
Kerro lisää itsestäsi!
Entinen pienyrittäjä, eläkkeellä. Kiinnostunut monista asioista. Todennäköisesti en ole aivan seniili, ainakaan vielä.

Jäsenen blogi

KARHU

(21. heinäkuu 2017 at 12:31) — 6 kommenttia

    Aamulehti tänään: "Jämsässä nähty karhuemo (kuva) poikasineen. Karhu väistää ihmistä".

 Sitähän minä vaan, että lukeekohan karhu varmasti Aamulehteä.  Kuljin aikoinaan paljon lapissa rinkan kanssa. Joskus jonkun kämpän pihassa kevyttä ja herkullista illallismössöä (sikanautaa, makaroonia ja sipulia) touhutessa muuan oppaanoloinen mies kertoili eräällä reissullaan joutuneensa pitkospuilla vastakkain karhun kanssa. Jokainenhan tajuaa ettei karhua juoksemalla pakoon pääse,…

Jatkuu...

Alakansakoulun aritmetiikkaa:

(12. heinäkuu 2017 at 10:08) — 15 kommenttia

  Jos afrikassa on noin 1400 000 000 (lue tuhatneljäsataamiljoonaa) ihmistä ja sieltä päättää lähteä paremman elämän toivossa eurooppaan vaikkapa 100 000 ihmistä (millään ei voi estää), jää afrikkaan edelleen noin 1400 000 000 ihmistä. Siis se 100 000 ei ole mistään pois.

  Jos afrikasta päättää lähteä eurooppaan, paremman elämän toivossa, vaikkapa 1 000 000 (lue miljoona eikä millään voi estää) ihmistä,  jää afrikkaan  edelleen noin 1400 000 000 ihmistä. Siis se miljoona ei oikeastaan…

Jatkuu...

Nythän on niin:

(30. kesäkuu 2017 at 20:46) — 3 kommenttia

Suomi kahlasi vuosikaudet, etten sanoisi vuosikymmenet, aallonpohjassa, jopa ajoittain, kuin saimaan norppa, aallon alla. Viimein näytti siltä, että saimme nenää vähän pinnan yläpuolelle ja sen myötä ilmaa ja toivoa paremmasta, näytti jo erehdyttävästi hetken suorastaan hyvinkin toiveikkaalta, vain hetken.

Nyt näyttää siltä,että vietetään Perussuomalaisten ruumiinvalvojaisia, jonka vallanhimoiset, kateelliset luopiot, aiheuttivat ja niin kuin aina, syyllisiä ei ole, vaikka puheenlohtajan…

Jatkuu...

Se ei mennytkään niin. Joku on siis tarinan - mikä?

(28. kesäkuu 2017 at 22:23) — 7 kommenttia

 Niin, onko kysymys vain siitä, että Halla-aho vain astui jonkin tai joidenkin varpaille. Koko asia pysyy tämmöisen rivimiehen ymmärryksen ulko (ylä, ala, sivu) puolella.

 Koko Suomen poliittinen tilanne oli valmis uuteen ja kaikki tajusivat sen, paitsi itse perussuomalaiset, joilla oli 'varma pesti' vaan sisällä olikin 'silkkoa'. Pojat (en sano nimiä) tuhosivat oikean asian ja kummallista, meille halutaan antaa kuva, että itse Soini on asiassa mukana, siis tuhoamassa koko…

Jatkuu...

Pidin ennen Halla-ahoa fiksuna.

(15. kesäkuu 2017 at 19:53) — 11 kommenttia

Perussuomalainen sekoomus, kuin aikoinaan kommunistit; aate hyvä mutta toverit munasivat niin maan perusteellisesti.

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. lokakuu 2011 kello 13:02 JarmoJTuokko sanoi...
Sinä olet yksi meistä... omituisista.
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot