A.I.
  • Mies
Jaa

Jäsenen A.I. ryhmät

 

Esittelysivu: A.I.

Uusimmat tapahtumat

Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Minne se tavallinen paja-äly on taas hävinnyt?'
"Suomi voi vauraana valtiona levittää hyvinvointia ja siihen ei työnteko liity millään tavalla... http://www.verkkouutiset.fi/talous/unexceptionalism%20scandinavia-40155 "Vauraus, korkea elinikä, hyvä terveys…"
eilen
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Minne se tavallinen paja-äly on taas hävinnyt?'
""Miksikähän sitten demarit ja vasurit sitä kaikkein eniten haluavat" Ainakin vasureiden nuorelle polvellehan raha on jotain, mikä tulee taikaseinästä, ja Li Anderssonia mukaillen työ on turha haitta, jota…"
eilen
Sam Raafael kommentoi blogikirjoitusta 'Minne se tavallinen paja-äly on taas hävinnyt?'
"Ome näkemykseni maahanmuuton motiiveista. Kun suomalaiset alkuasukkaat, härmäläiset perusjuntit, eivät suostu orjapalkalla tekemään töitä. Mutta halpaa työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan.…"
eilen
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Minne se tavallinen paja-äly on taas hävinnyt?'
"Miksikähän sitten demarit ja vasurit sitä kaikkein eniten haluavat - toki virheiden lisäksi - neuvos?"
torstai
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Minne se tavallinen paja-äly on taas hävinnyt?'
"Nyt on oikeistovalta ja ihan kansan valitsemana vaikka vain pieni vähemmistö on ns oikeita rahakkaita oikeistolaisia. He haluavat yhä enemmän nöyriä palvelijoita itselleen riistettäväksi. Kenen on syy - oli…"
torstai
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Hienosti heittivät Tero ja Antti'
"  Minä jos olisin itte ollu heittämässä niin olisin heittäny niin kauaks kun ikänä olisin jaksanu. Kyllä olis sjotus ollu melkeen varma.   Naapuri miäs tossa leventeli, että heitin poika…"
keskiviikko
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Ei pelkästään henkilökohtainen ongelma'
"  Mikä Suomessa ei ole ehdottoman kiellettyä, se on pakollista. Suurin osa maailman ihmisistä ovat aamu-unisia, kuitenkin maailma elää iltaunisten ehdoilla.   Vähemmistöt luovat maailmanhistorian (Adolf…"
maanantai
A.I. kommentoi blogikirjoitusta '"Pakolaisten" vaiettu ongelma. Uskaltaako tästä edes puhua?'
"  Niin, miksi ne nuoret uskovaiset, muuten niin sotaiset ja urheat miehet eivät ole puolustamassa kotiaan, uskontoaan isänmaataan ja vallitsevaa talousjärjestelmää, sekä naisiaan, lapsiaan ja…"
sunnuntai
vanha mestari kommentoi blogikirjoitusta 'Kysyn koska en tiedä.'
"No kyllä ne sodan aikaiseksi saa  , ainakin jossain vaiheessa. Syynä ei liene kuitenkaan aluerajat vaan ahneus, epäoikeudenmukaisuus ja sen mukanaan tuomat ongelmat"
Elo 22
pekka saarinen kommentoi blogikirjoitusta 'Kysyn koska en tiedä.'
"Sotia liian vähän, kun rauhanjärjestökin aloittaa yt-neuvottelut? "
Elo 22
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Kysyn koska en tiedä.'
"Ahtisaaren rauhanjärjestö aloittaa yt:t Kehitysyhteistyömäärärahoja leikataan. Listoilla 40 henkilöä. Avustusta leikataan 1,7 miljoonaa - se on viidennes. Vähennystarve on 9 henkilöä. Kirjoittaa…"
Elo 22
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Miksi perustuslaki ei takaa asunnottomille ja köyhille eläkeläisille samoja etuja, mitä tarjotaan turvapaikanhakijoille?'
"  No onhan se selvä, mitä virkaa on vanhalla ihmisellä joka ei enää tee työtä, minä vain kysyn, pelkkä kulu. Onhan se nyt parempi, että tilalle tulee nuoria, jotka eivät tee…"
Elo 21
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Ruotsalaisetkin joutuvat ottamaan lusikan "kauniiseen" käteensä.'
" Ruotsalaiset tietävät oikein hyvin, että heidän ei koskaan tervitse ottää 'lusikkaa kauniiseen käteen'"
Elo 20
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Tällaista vihaa vasemmisto-professori syöttää opiskelijoille.'
"  Tuosta natsiveljeilystä, sehän oli melko vasemmistolainen Stalin joka veljeili natsien kanssa, teki jopa oikein sopimuksen jossa Suomi niminen maapläntti sovittiin kuuluvaksi Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton…"
Elo 19
Ismo Kaukonen kommentoi blogikirjoitusta 'Päivän politiikkaa'
"Kai lottovoittoa pitäisi verottaa siinäkin vaiheessa kun siirtää rahat pankista lompakkoon. Voitot ovat puhtaana käteen, niin kuin pitääkin ja seuraava verotus tapahtuu kun voittaja ostaa jotain. Sipilä…"
Elo 15
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Päivän politiikkaa'
"Ei kannettu vesi kaivossa pysy. Seuraavaksi annetaan velkoja anteeksi ja Jutan vakuudet sulavat, joten se olisi pitänyt toisten maiden tavoin tajuta. En ymmärrä kokoomuksen kannatuksen nousua sillä hehän ovat…"
Elo 15

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Antti
Minä vuonna olet syntynyt?
Vasta talvisodan loputtua
Kerro lisää itsestäsi!
Entinen pienyrittäjä, eläkkeellä. Kiinnostunut monista asioista. Todennäköisesti en ole aivan seniili, ainakaan vielä.

Jäsenen blogi

Minne se tavallinen paja-äly on taas hävinnyt?

(27. elokuu 2015 at 10:10) — 5 kommenttia

 Onkohan minulta jäänyt jotain oleellista huomaamatta (kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia), kun en ymmärrä. Olin alakansakoulussa suurin piirtein keskinkertainen oppilas. Luin Elon laskuoppia heti kun lukemaan opin: Siitä opin opettajan opastamana numerot ja…

Jatkuu...

Kysyn koska en tiedä.

(21. elokuu 2015 at 19:23) — 4 kommenttia

 Onko olemassa minkäänlaista, yksinkertaista, rahvaankin ymmärrettävää luetteloa, mitä kaikkea maahanmuuttajalle tajotaan kun hän tulee 'meille'?

Rahaa, tavaraa, asunnon - - - ? ? ?

Mitä on rasismi ?

(20. elokuu 2015 at 11:34) — 1 kommentti

 Maahanmuutosta ja rasismista saattaa tulla (tulee) ellei ole jo, Suomen vaikein ja kallein asia ikinä, koska nutturatätien mielestä kaikki maahanmuuttajat on ihania ja kaikki suomalaiset, varsinkin suomalaiset miehet, ovat laiskoja, juoppoja rasisteja ja tulijoitten mielestä vielä vääräuskoisiakin. Tässä en kalleudella tarkoita pelkästään rahaa. Mitenkäs se koraani sanoikaan…

Jatkuu...

Päivän politiikkaa

(14. elokuu 2015 at 18:54) — 4 kommenttia

Aamulehti tänään, sivu A 4, Jälkikirjoitus; ”Lottovoitot viimein verolle”. Huomattavaa, että kirjoittajan nimi puuttui. Ilmeisesti normaalin suomalaisen kadehtijan käsialaa. Suomessa tuommoinen saa helposti kannatusta. Ei pitäisi Aamulehdenkään julkaista ihan mitä tahansa.

Lottovoitoista niin kuin kaikista muistakin veikkausvoitoista maksetaan vero. On jo vuosikymmeniä, maksettu, joka peritään jo ennen voiton maksua, siis…

Jatkuu...

Maapallon väkiluku:

(30. heinäkuu 2015 at 17:48) — 1 kommentti

  Teksti tv tänään, 300715: Maapallon väkiluku (7,3 miljardia) tulee kasvamaan tämän vuosisadan loppuun mennessä 11,2 miljardiin.

  Afrikan väkiluku tulee kasvamaan 4,4 miljardiin. Paljon ei tarvita mielikuvitusta mitä siitä seuraa; kasvava ja paheneva kansainvaellus

  Ensin ympäristö paskoontuu ja tulee monenlaisia tappeluksia. Sitten tulee pulaa ruuasta ja makeasta vedestä ja tietenkin elintilasta. Mitä sen jälkeen, kukaan ei  tiedä, ei edes raamattu. Raamattu sanoo vain…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. lokakuu 2011 kello 13:02 JarmoJTuokko sanoi...
Sinä olet yksi meistä... omituisista.
 
 
 

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot