A.I.
  • Mies
Jaa

Jäsenen A.I. ryhmät

 

Esittelysivu: A.I.

Uusimmat tapahtumat

Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Kreikka ja pakkoruotsi:'
"Niinpä - kummastakin äkkiä eroon."
5 tuntia sitten
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Kreikka ja pakkoruotsi:'
"Meillä on kaksi pakkoa pakko-ruotsi ja pakko-Kreikka kumpikin tarpeettomia ja ylettömän kalliita."
6 tuntia sitten
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Kreikan tilanne'
" Kreikan kohdalla on vielä eräs jo kerran kokeiltu ja epätodennäköinen vaaranpaikka, sotilasvallankaappaus. Kuitenkin mahdollinen, koska demokratian kehdossa ei näytä muuten demokratiaa löytyvän."
14 tuntia sitten
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Kreikan tilanne'
" Kreikka ja Macciavelli.  Ilmeisesti Niccolo Macciavelli tajusi jo 500 vuotta sitten miten kreikkalaisten kanssa tulee käymään ad. 2015:  “Sopimukset joiden noudattamatta jättämistä voidaan…"
17 tuntia sitten
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"Yks kaikki kaikki tekee musiikiaan omilla ehdoillaan,  ja sille kaikelle on kuulijansa niin oopperalle kun sinfonialle kuten raskaimmalle rockillekkin . Ja kaikki tekee sen täysillä joka ajalle on oman lainen musa maku,  joka…"
eilen
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
""No, jos rehellisiä ollaan, niin tuskinpa kovinkaan moni saa kovin paljon selvää yhdenkään oopperan lauluteksteistä, heh" Kari, veit juuri jalat suustani. "Nykymusiikki", mitä se on? Nykyajassa…"
eilen
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
""Jos ja kun mukana on myöskin laulusolisti, niin on hyvin vaikeaa kuulla, saati saada selvää hänen laulustan" No, jos rehellisiä ollaan, niin tuskinpa kovinkaan moni saa kovin paljon selvää…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"Se on mennyt sinne, minne muutkin. "Kultainen ja Hopeinen Harmonikka -kilpailu näkyy televisiossa AlfaTV:n kanavalla suorana lähetyksenä." "Kilpailu käydään Ikaalisissa Sata-Häme Soi -festivaalilla…"
eilen
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"Niin nuot XXVII Tallinnan laulujuhlat ovat seuraavan kerran 28 - 30 pv 06 kk 2019 jotenka aikaa on riittävästi valmistautua . Noin ne ovat viiden vuoden välein, voit itse laskea minä vuonna ovat alkaneet vanha perinne  se…"
eilen
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"Soittele Heikki vaan itselles niitä ukkonoonias,  en minä silti ole musiikista tietämätön ja jopa itse sellasta harrastanut,  se olkoot kuitenkin oma lukunsa . Mulle nuot ooppera ja sinfonia on kuten setäni…"
eilen
Kari Saarinen kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"Olen vaarin kanssa täysin samaa mieltä nykymusiikista. Kyllä minulle tulee aina mieleeni meluinen levypaja, jossa itsekin olen joutunut joskus työskentelemään lekan varressa."
eilen
Altti Väinö Nieminen kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"Että miksikö YLE ei ole Ikaalisissa mukan on hyvinkin selvä juttu?  Nimittäin YLE:n toimituskunta on valitettavasti niin nuorta luokkaa, että heille ei harminikkamusiikki, vain sovi. Mitäpä…"
eilen
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"  Niin, mettäkukkia kai kirjoitetaan Metsäkukkia, mutta allekirjoittaneen esittämänä se jotenkin taipuu mettän puolelle, kuitenkin lähes tunnistettavasti."
eilen
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"  Olenhan asiantuntija, koska pystyn soittamaan 'mettäkukkia' (sen kaikki 47 säkeistöä)  ja sen tuomalla varmuudella voin sanoa, että makuja on yhtä monta kuin miestäkin,"
eilen
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"Jos Tepi oikein pyytää, voin tulla soittamaan huuliharpulla Ukko Nooan ja vaikka "Säkkijärven Polkan"  tai nokkahuilulla " Pieni Nokipoika vaan ". Odotan vai hurraa huutoja ja applodeja, en…"
eilen
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Kultainen Harmonikka:'
"On vaan tosi asiaa en silti ole musiikin asian tuntija,  mutta korvani kertoo mistä se pitää ja nuot oopperat ja muut kiljunnat on niille " ns musiikkia ". Pirun keuhkoja kuuntelen mielelläni, mutta makuasia sanoi…"
eilen

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Antti
Minä vuonna olet syntynyt?
Vasta talvisodan loputtua
Kerro lisää itsestäsi!
Entinen pienyrittäjä, eläkkeellä. Kiinnostunut monista asioista. Todennäköisesti en ole aivan seniili, ainakaan vielä.

Jäsenen blogi

Kreikka ja pakkoruotsi:

(1. heinäkuu 2015 at 19:37) — 2 kommenttia

 RKP:n väki on tyytyväistä. Nyt kun RKP on ensimmäisen kerran vuosikymmeniin ulkona hallituksesta ja kreikkalaiset tarjoavat kuin jumalan lahjana kiinnostuksen kohteen, voivat ruotsittajat vetää henkeä ja suunnitella uusia juonia.

 Täytyy vain toivoa, että 'kaislikossa suhisee' ja pakkoruotsin poistokamppanja elää ja voi hyvin.

Kultainen Harmonikka:

(29. kesäkuu 2015 at 21:01) — 14 kommenttia

 Tähän aikaan vuodesta tulee tämmöiselle (ei viä kualleelle) vossiilille väistämättä mieleen Ikaalisen harmonikkapäivät ja siitä herää kysymys, minne joutui TV:sta 'Kultainen Harmonikka'.     

Menivätkö TV- herrat ahneuksissaan ansaan niin kuin tänään uutisten mukaan olympialais-asiassa?     

  Kaatuiko tämmöinen maailman hienoin, ainutlaatuinen tapahtuma, jonkun tahon rajattomaan ahneuteen tahikka kateuteen, vai mikä on syy? Tuskin asiaa ainakaan kukaan Ikaalislainen vastusti,…

Jatkuu...

Kirjoitin tällä palstalla 06.02.-15:

(26. kesäkuu 2015 at 15:17) — 7 kommenttia

 "Afrikkalaisia on noin miljardi ( lue; tuhatmiljoonaa)

 Kun Suomeen kyörätään vaikkapa 10 000 afrikkalaista, sinne, afrikkaan, jää noin  miljardi  afrikkalaista. Kun Suomeen tuodaan vaikkapa 100 000 afrikkalaista, sinne, Afrikkaan, jää noin miljardi afrikkalaista. Kun Suomeen tuodaan vaikkapa 1000 000 (lue; miljoona) afrikkalaista, sinne, afrikkaan jää edelleen noin  miljardi afrikkalaista, mutta sitten ei enää Suomea ja suomalaisia ole ja todennäköisesti kaikki muutkin euroopan maat…

Jatkuu...

Maailman paras 'Säkkijärven Polkka'.

(26. kesäkuu 2015 at 10:43) — 8 kommenttia

 Tänään 260615, TV 1, klo 12:55, vanha kotimainen elokuva, 'Säkkijärven Polkka'.

 Olen harmonikkafani. Sen verran ymmärrän harmonikan päälle, että Viljo Vesterisen esittämä Säkkijärven Polkka, jos mikä, on taidetta, suorastaan juhlallinen esitys.

 Nykyään sana taide voi merkitä melkein mitä tahansa ääntä väriä tai ainetta, materiaa ja juuri sen takia monet suhtautuvat moniin ns. taiteina…

Jatkuu...

Aamulehti tänään, 250615: ”Ketkä kasvattivat eniten valtionvelkaa”?

(25. kesäkuu 2015 at 08:53) — 16 kommenttia

 Aivan asiattomasti, oikein vielä valokuvan kanssa, nimettiin pahimmiksi Iiro Viinanen ja Esko Aho.

Viinanen ja Aho tekivät vain sen mitä jonkun oli siinä tilanteessa pakko tehdä, uhrautuivat 'kykypuolue' kokoomukselaisen päämimisterin Harri Holkerin hallituksen aikaansaannosten jälken siivoamiseen. Silloin oli presidenttinä (sotasankari ja pankkimies!) Mauno Koivisto. He, Viinanen ja Aho eivät ajaneet Suomea lamaan ja lähelle…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

3. lokakuu 2011 kello 13:02 JarmoJTuokko sanoi...
Sinä olet yksi meistä... omituisista.
 
 
 

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot