Paavo Väyrysen comeback?

Tiedot

Paavo Väyrysen comeback?

Paavo Väyrysen avatessa suunsa, tiedotusvälineet juoksevat kuin lentoemäntä oksennuspussia tuodessaan sitä tarvitsevalle matkustajalle.

Sivusto: http://www.vayrynen.com
Jäsenet: 8
Uusimmat tapahtumat: Huhti 13, 2014

En ole Keskustan kannattaja tai äänestäjä

Keskusta-kritiikkiä

Väyrysestä europarlamentaarikko eli Suomen meppi vuosiksi 2914-2019? Ei kiitos! Suomen politiikassa en halua enää nähdä Vanhasia, Pekkarisia, Anttiloita ja muita Keskustan korruptuneita politiikkoja. Väyrynen kääntää takkiaan EU-asioissa yhtä nopeasti ja kieroillen kuin Soinikin. Nyt nämä kaksi halutaan tarjota eurovaaleissa 2014 "vaihtoehtoina" EU-vastustajille, vaikka sekä Väyrynen että Soini ovat todellisuudessa EU-kannattajia. Huijaus huipussaan!

 

Keskustelufoorumi

Paavo Väyrynen pääministeriksi ja perussuomalaiset mukaan hallitukseen 14 vastausta 

Nyt on taas aika jäähyttää Kokoomus-puolue pois hallituksesta ainakin kymmeneksi vuodeksi. Niin paljon pahaa he ovat Suomelle tehneet. Keskustajohtoinen kansanrintama-hallitus olisi taas paikallaan.…Jatkuu...

Tagit: Propaganda- ja hevosurheiluministeri Timo Soini, Pääministeri Paavo Väyrynen

Aloittaja: Kaj Kaskuberg. Viimeisin vastaus jäseneltä JarmoJTuokko Helmi 11, 2012.

Väyrynen presidentiksi 2018 - neljäs kerta toden sanoo 8 vastausta 

Ehkä Väyrysen kannattaisi lähteä mukaan vielä kerran, kuuden vuoden kuluttua, ja pyrkiä Suomen presidentiksi. Paasikiven ja Kekkosen tavoin Väyrysessä on varmasti presidenttiainesta vielä…Jatkuu...

Tagit: Andres Küng, Väyrynen 2018, Mitä Suomessa tapahtuu

Aloittaja: Kaj Kaskuberg. Viimeisin vastaus jäseneltä JarmoJTuokko Helmi 9, 2012.

Tuokko: Rekrytoidaan huippuosaaja Paavo Väyrynen presidentiksi

Aika kettu, tuo Väyrynen! Pisti jauhot suuhun Lipposelle, Haavistolle ja Niinistölle. Ei voi kuin ihailla. Vaikuttaa siltä, että Väyrysen Paavo on hurmannut myös vastaehdokkaansa. Kipsissä kuin…Jatkuu...

Tagit: perustuslakituomioistuin, valtaoikeudet, perustuslakivaliokunta, Nato, kuntauudistus

Aloittaja: JarmoJTuokko Tammikuun 19, 2012.

"Koko kansan Paavo" 16 vastausta 

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/116517-%E2%80%9Dkoko-kansan-paavo%E2%80%9DVihdoinkin. Koko kansan presidenttiä…Jatkuu...

Tagit: Pave, upotus, presidenttivaalit, presidentti, Väyrynen

Aloittaja: JarmoJTuokko. Viimeisin vastaus jäseneltä JarmoJTuokko Joulu 14, 2011.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Paavo Väyrysen comeback? -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

JarmoJTuokko kommentoi_ 24. tammikuu 2012 12:17

Vapaus, itsenäisyys ja puolueettomuus ovat tärkeimmät puolustettavat arvot ja vain ne voivat tarjota kansalaisille todellisen turvan ja hyvinvoinnin. "Älä luota vieraan apuun, suomalainen!"

Tämä Kaijalle ja kaikille. Kajlle vielä erikseen: Värisuora ei yleensä koskaan ole hyvä asia. Niinistön suurimpana rasitteena olen pitänyt Kataista, Stubbia ja Lipposta. Ongelmana en pidä tilapäistä nuolemista - se vähenee tai loppuu kun valta vaihtuu. Suurin ongelma ja uhka maallemme on se, että nuo (jätän sanomatta!) yrittävät sementoida suomalaiset ikiajoiksi Naton, EU:n ja kansainvälisten suuryritysten ikeeseen. Sen vastustamisessa riittää työsarkaa kaikille puolueille ja yksilöille.

Kaija Olin-Arvola kommentoi_ 24. tammikuu 2012 11:27

23.1.2012 Paavo Vääyrynen kiittää:

 

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka annoitte minulle tukenne presidentinvaaleissa. Meillä oli upea kampanja, ja se johti hyvään tulokseen. Valitettavasti kannatus ei riittänyt toiselle kierrokselle.

Kannatukseni oli vahvinta Salpausselän pohjoispuolella, mutta ylsimme hyvään tulokseen koko maassa ja myös etelän suurissa kaupungeissa. Voitin Timo Soinin kaikissa vaalipiireissä, myös Uudellamaalla ja Helsingissä. Sain runsaasti ääniä yli puoluerajojen, mutta toisaalta moni Keskustan kannattaja antoi tukensa kilpaileville ehdokkaille.

Ennakkoäänestyksessä olin selvästi kakkosena, ja kannatukseni oli paljon parempi kuin samaan aikaan tehdyssä mielipidetutkimuksessa. Varsinaisena vaalipäivänä tulokseni oli heikompi. Politiikan tutkijat saavat selvittää, mistä tämä johtui.

Menestyksemme osoittaa, millaisella poliittisella linjalla ja millaisella vaalityöllä Keskusta voi menestyä. Tästä on otettava opiksi.

Hain vaaleissa tukea Suomen itsenäisyydelle ja puolueettomuudelle. Hain tukea ihmisyysaatteeseen perustuvan hajautetun ja tasa-arvoisen Suomen rakentamiselle. Hain tukea työlleni elävän maaseudun ja elinvoimaisten maakuntien puolesta.

Vaalitulos rohkaisee. Taistelu jatkuu.

 

Kaija Olin-Arvola kommentoi_ 24. tammikuu 2012 10:47

Kaija Olin-Arvola kommentoi_ 24. tammikuu 2012 10:46
”Poliittinen taistelu oikeiston ja vasemmiston väillä kuvastaa suoranaisen luokkataistelun ohella myös taistelua uudistuksen ja taantumuksen välillä. Minä mielelläni uskon että se kuvastaa myös taistelua vapaan, vapautuneen ja itsenäisen ihmisen edustajien ja toisaalta pelkäävän, alistetun ja vieraantuneen ihmisen edustajien välillä.” (Christer Kihlman, Ihminen joka järkkyi)

Tämä taistelu koskettaa jokaista meistä. Joka väittää olevansa tämän yläpuolella, haluaa pitää vallan tiukasti itsellään. Vain vallanpitäjillä on tarve hämätä tämän taistelun olemassaolo.
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 23. tammikuu 2012 22:13

Jarmo, luuletko Niinistön valinnan presidentiksi ja kokoomuslaisen värisuoran luomisen parantavan Suomen yhtenäisyyttä?

JarmoJTuokko kommentoi_ 23. tammikuu 2012 21:59

Kaj, olen samaa mieltä, että Suomi on monin tavoin kahtia jakaantunut: maantieteellisesti, sosiaalisesti, sivistyksellisesti ja taloudellisesti. Yhteiskunta on päästetty rapautumaan.

Kaj Kaskuberg kommentoi_ 23. tammikuu 2012 20:22

Suomi ei ole ollut näin jakautunut sitten kevään 1918. Nyt jako on pohjoisen ja etelän välillä. Enemmistöllä pohjoissuomalaisista ei ole mitään soveltuvaa ehdokasta presidentinvaaleissa. Äänestysprosentti Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Pohjois-Karjalassa ja Savossa voi pudota pariinkymmeneen prosenttiin.

Etelän asukkaat voivat äänestää nimismieslahtari-Niinistöä tai sivarihomo-Haavistoa. Sitä ei voi kutsua valinnanvapaudeksi... 

JarmoJTuokko kommentoi_ 23. tammikuu 2012 19:49

Ymmärrän hyvin näkökulmasi. Toivottavasti kuitenkin kasvatamme yhdessä jutun juurta muissa mielenkiintoisissa keskusteluissa. 

Kaija Olin-Arvola kommentoi_ 23. tammikuu 2012 12:16

Minä en lähde kenenkään taakse. Kiitos seurasta.

Paskaako minä heistä, kun eivät hekään minusta.

JarmoJTuokko kommentoi_ 22. tammikuu 2012 22:26

Taitaa Kaija tiemme toistaiseksi erota seuraavan kahden viikon ajaksi. Minä lähden Niinistön taakse, sinä kaiketi Haaviston tai sitten et kenenkään. Tienhaarassa pitää valita oikean ja vasemman väliltä.

 

Jäsenet (8)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot