Tiedot

Tunnelin vastustajat

Kaikille niille, jotka eivät kannata Rantaväylän tunnelin rakentamista

Sivusto: http://fi.wikipedia.org/wiki/Rantav%C3%A4yl%C3%A4n_tunneli
Sijainti: Tampere
Jäsenet: 51
Uusimmat tapahtumat: Huhti 5, 2016

Keskustelufoorumi

Tässä ryhmässä ei ole vielä keskusteluita.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Tunnelin vastustajat -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Maarit Suonsivu kommentoi_ 17. syyskuu 2013 13:33

Tunneli tuhoon vie läpi kivien,kantojen. Saas nähdä moniko lähtee muihin "maihin"

Matti-Ilmari kommentoi_ 17. syyskuu 2013 10:09

Näinhän tässä kävi. Kuka pystyy valvomaan, että pysytään edes jollain tavoin budjetissa.

Sakari Lisma kommentoi_ 10. syyskuu 2013 14:48

Näinhän siinä saattaa käydä neljän valehtelijakerholaisen takia. SDP:n valtuutetut käyttivät härskisti hyväkseen puolueensa tunnelivastaisuutta päästäkseen valtuustoon ja sitten viime hetkillä paljastavat todellisen luonteensa...Aivan käsittämätöntä touhua. heidät pitäisi erottaa valtuustosta äänestäjille tapahtuneesta törkeästä petoksesta...

Matti-Ilmari kommentoi_ 10. syyskuu 2013 11:13

Nytkö se tuloo, voi meitä!

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 12. huhtikuu 2013 07:37

Tämän aamun Helsingin Sanomat, Näkökulma/Jarmo Aaltonen  sai taas vanhan tunnelinvastustajakantani esiin. Lukaiskaapa, miten yritystukia lisätään vv. 2014-2017 laveasti saman aukion kaavan mukaan yht. 981 milj. Euroon nyt "ketunhäntä kainalossa", kuten kirjoittajan otsikko toteaa,  nyt vähennettäessä 160 milj. Euroa. Kaavio on selkeä kuin Pläkki,kut lehti mukava lukea kahvimukin kanssa sängyssä-, se ei lakanan tavoin leviä,sängyssä on jo lakanat.Selkeä kaaviokuva tästä kansansadun täkinjatkamisesta: Leikataan  k.o. tukia pikkuisen toisesta päästä, toisesta lisätään "suokuokalla",-tervettä, tuttua sanankäyttöä. Lopuksi kirjoittaja toteaa (Lukekaa ihmeessä), että tukea lisätään mm.sähkölaitoksille ja levitetään avokätisesti maanteille ja silloille(Tampereella yritetään rahoja tunkea maan alle, muita tärkeitä kohteita tieverkostossa ihan tässä lähellä ja etenkin maaseudulla kyllä unohdetaan,-oma huomautukseni.). 

Baryton kommentoi_ 18. helmikuuta 2013 00:25

Tänne Lielahteen (Ryydynpohjaan) piti rakentaa louhemurskaamo, mutta omakotiväki valitti. Ihmettelin miksi valitus meni läpi, mutta joukossa oli joku yksi vaikutusvaltainen tyyppi ja kuulemani mukaan suunnitelma on haudattu. Taitaa siinäkin olla yksi ongelma tunnelifanaatikoille.

pekka korpela kommentoi_ 17. helmikuuta 2013 20:54

Mielenkiintoista on myös tunnelilouheelle Naistenlahden osittainen täyttösuunnitelma ja asuntorakentaminen. Mihinkä systeemiin se kuuluu ja onko tarkoitus myösMustanlahden altaiden täyttö, kun yliopison arkkitehtikilpailun ohjeessa satamaan tehtiin uudet rakennukset??? Toivottavasti myös tällaiset suunnitelmat romutetaan heti alkuunsa.

Veikko Voutilainen kommentoi_ 17. helmikuuta 2013 17:30

Kai!

Voit olla levollinen. Ennemmistö kyllä löytyy Valtuustoaloitteen allekirjoittajaksi valtuutetuista.

Kaj Kaskuberg kommentoi_ 17. helmikuuta 2013 16:58

Huomenna annettava esitys kunnallisvaltuustossa:

Tampereen kaupungin tulee irtautua Rantaväylän pitkän tunnelin hankkeesta ja irtisanoa valtion kanssa tehdyt sopimukset. Asia tulee tuoda valtuuston käsiteltäväksi ennen kesää 2013. Ranta-Tampellan, Ratapihankadun ja Onkiniemen-Santalahden alueiden kehittämiseksi tulee käynnistää suunnittelu muiden liikennevaihtoehtojen pohjalta.

Tampereella 18.2.2013

Demarit, Vasemmisto ja Perussuomalaiset

eli 32 kunnallisvaltuutettua 67:sta

Onko enemmistön saaminen mahdollista?

Pauli Rautama kommentoi_ 9. tammikuu 2013 09:54

Kaupungin selityksistä eikä edes tiesuunnitelmaluonnoksesta ei käy ilmi sisältyvätkö siltojen purkamisen (kaikkiaan viisi eri siltaa) kustannukset em. kustannusarvioon. Se on kuitenkin tiedossa, että näiden siltojen kuolettamatonta nykyarvoa ei ole otettu laskelmiin mukaan. Uusien siltojen rakentamiskustannukset ovat mahdollisesti mukana kustannusarviossa (tosin ne on merkitty taitorakenelmien kohdassa sulkuihin)'

Yleensäkin kaupungin argumentoinnin mukaan hankkeen tuloiksi lasketaan kaikki mahdollinen maan ja taivaan väliltä, mutta menoja aliarvioidaan ja osia niistä unohdetaan.

.

 

Jäsenet (51)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot