Kun asustelen ja juttelen kahden kissani kanssa ja olen teknisesti aika "tööt", tarvitsen välillä korjausapua. Tulipa käväisemaan  ystäväni, ja osoitin pimeäksi heittäytynyttä yölamppuani sekä liikakuormituksen alla sortuneita kaapinlaatikoita. -"Noihin tarvitaan vasaraa ja nauloja", totesi hän viisaasti laatikoista. Ihastellen pian tapahtuvaa korjausta näytin pimeätä lamppuani, mihin hän:-"Vika taitaa olla johdossa",-ei onneksi ollut sopivaa meisseliä mukana, oli aikeissa aloittaa lampunjalan avaamisen, kun vielä hoksasin kurkistaa, oliko vanha hehkulamppu varjostimen alla mahdollisesti palanut, ja olihan se!Ikionnellisena kiittelin vielä ovella vierastani ripeistä korjaushommista:On taas kivaa lukea sängyssä! Oli vain vaihdettava ehjä valonnäyttäjä varjostimen alle.-"Ote oikea ammattimiehen on!", ja Onni on ihan todellinen, kun on jonkin aikaa kärsinyt vaikka "rikkoontuneesta" yölampusta, joka taas on "eheä"!

Katselukerrat: 174

Vastaukset tähän keskusteluun

Joskus nuot pinet asiat on niitä parhaita onnen tuojia kun vaan oikein oivaltaa niin kuin tuo rautavaarakin lauleli aikanaan terv tepi

Joo,se käy jokus joillekin ns.ammattimiehillekin,jotka jo tietävät kaiken.Moni hakee isoa vikaa autostakin kun ei toimi.Sitten joku älyniekka huomauttaa,katsoppas jos oliskin "sulake" palanut,ja niinhän se olikin,säästyipäs paljon rahaa,kun ei tarvinnut korjaamolle hinata.Pieni vika saattaa koitua kalliiksi.

Joo ja ainakin yhden kerran olen korjannut erään auton, pistin sinne tanKkiin bensaa , ja kas kumma sehän käynnisty joku oli vaan jättänyt tankkaamtta , vaikka tankin piti oll täynnä  terv tepivaari

Olenpa minäkin tullut muutamaan kertaan korjanneeksi jonkun kodinkoneen ihan vaan puhelimen välityksellä.

Suomalainen kun on sellainen epeli, että aivan ensimmäiseksi heittää uuden koneensa käyttöohjeet menemään ja sitten alkaakin imeskellä peukaloaan kun laite ei toimi!

RSS

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot