Sienien kaipaamaa sadetta saatiin vihdoin! Yht` aikaa sienien ja marjojen kerääminen on hankalaa, mutta ulkoilumielessä on tullut harrastelluksi "tatistamista".Liikuntaa, kahvia, evästä, tatteja...Jostain kumman syystä tänä vuonna (Kuivuus, myöhäinen keruu?) löytyi viimeksi paljon ylikasvaneita(Madonsyömiä) tatteja, ihan harmitti. -Mutta voi metsän rauhaa ja hiljaista "puhetta"!

Katselukerrat: 140

Vastaukset tähän keskusteluun

Oon tuossa muutaman kerran käynyt metsällä ja ainakin noilla paikoilla on ollut harvinaisen vähän mm kanttarelleja missä on ollut aina .

Samoin puolukka paikoista ainakin kaksi on lähes tyhjinä ollut mutta onneksi on muutama muukin alue ja niissä on aika paljonkin eivät vaan ole vielä olleet valmiita .

mutta kyllä ne ehtii vielä kerätä muutamalle ystävällekin vielä terv tepi

Ehkä sade saa sienet pulpahtamaan esiin, jonkin verran olen nähnyt puolukkaakin alueella, missä ent. työkaverini kanssa on hyötyliikuttu. sekasienet,-nam.! Ja kun kanttarellirypään löytää, siinä on sitten enemmänkin. Yx päivä opli kyllä niin kuuma ja kuiva, että pidetty taukoa-.

Joo kyllä niitä tulee kun saavat vettä ja kyllä pulukkaakin on mutta pari aluetta oli aika lailla tyhjää täynnä on onneksi muutama paikka lisää noita terv tepi

No sain sen verran puolukkaa että saan itselleni ja ystävilleni niistä talven varalle vitamiineja pakkaseen, ja sieniäkin jonkun verran tosin ne meni pannulle suoraan . terv tepi 

RSS

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot