Tiedot

Siilien ystävät

Ryhmä ihmisille jotka rakastavat siilejä Jos haluat auttaa siilejä ruoki niitä pähkinöillä ja laktoosittomalla maidolla

Sijainti: koko maa
Jäsenet: 10
Uusimmat tapahtumat: Loka 25, 2012

meidän siili

Keskustelufoorumi

Tässä ryhmässä ei ole vielä keskusteluita.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Siilien ystävät -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

K.Tuomari kommentoi_ 26. heinäkuu 2012 16:54

Canadassa on kuulema siilejä,meilläpäin saattaisi olla ylävaltiossa.Hedge-Hog vapaasti käännettynä "reunapensaan possu",vaikka muistuttaakin enemmän meidän "piikkisikaa",joka on  hidas maassa ja puussa elävä "neulatyyny".Piikeissä on pienet sakarat joita on vaikea irroittaa lihasta repimättä.Siili tappaa rottia ja hiirulaisia ja rikkoo maassa olevia linnunpesiäkin,jos löytää niitä.Käärme pelkää siiliä.

P-M Lifländer kommentoi_ 5. marraskuu 2011 20:09

www.luontoliitto.fi

Siili on myös luontoliiton tunnus.Luonto-Liitto on taas lasten ja nuorten ympäristöjärjestö, joka on perustettu 1943, ja joka on jo 70v lähes vienyt lapsia luontoon, leireille ja kerhoihin.

Enpä ole siilejä nyt nähnyt viime aikoina. Ne eivät kai viihdy täällä kaupungin hulinassa, vaikka metsää ja merta on, niin silti on liikennettä paljon.Kerran naapurin rouvalle tuli siili sisälle, täällä talossa, kävin pelastamassa sen pois.Otin sen rikkalapioon ja laitoin pesuvatiin ja vein ulos. Hyvin kävi ja nopeasti.Siili oli tullut pihaterassille ja sieltä avoimesta partsin ovesta sisälle ja litki kaikessa rauhassa maitoa lattialla olevasta kupista, joka oli laitettu talon koiralle.Täti ihmetteli, että kumma ääni, ikäänkuin joku latkisi maitoa, ja koira oli tyttärensä koira,eikä ollut nyt hoidossa.Siili oli haistanut maidon ja kävi taloksi.Annoimme juoda kupin tyhjäksi ja sitten laitoimme takaisin luontoon piikikkään vierailijan.

Hyvää illan jatkoa!

JarmoJTuokko kommentoi_ 21. syyskuu 2011 21:42
Meinasin kerran astua paljain jaloin siilin päälle. Onneksi ehdin reagoida riittävän nopeasti ja se kokemus jäi haaveeksi.
matti meikäläinen kommentoi_ 12. joulukuu 2010 11:35
P-M Lifländer kommentoi_ 1. marraskuu 2010 21:38
Silloin ei ollut sellaista maitoa, Matti. Siilit tulivat aina tiettyyn aikaan maidolle ja leipäpaloille, jonossa,ja lopulta hypäsivät kuppiin kylpemään maidossa.Hyvin tuntui maistuvan. Oli kiva katsella niiden riemua ikkunasta.Meidän äiti oli oikein eläinrakas, meillä oli kotona aina kaikenlaisia orpoja elukoita nurkissa ja siipirikkoja.Äiti yritti pelastaa kaikki.Samanlainen oli äitini sisko,tätini. Ennen oli siilejä tosi paljon.
matti meikäläinen kommentoi_ 1. marraskuu 2010 20:45
Annoin maitoa, vaikka ei saisi kuulemma?
laktoositonta maitoa
P-M Lifländer kommentoi_ 31. lokakuu 2010 21:48
Siilit on tosi symppiksiä otuksia. Itsekin lapsena aina niitä ruokin omakotitalon pihalla. Annoin maitoa, vaikka ei saisi kuulemma? Siilinlapset ovat tosi ihania pieniä palleroisia.Luonto-Liiton tunnus on siili, katsokaapas googlesta. Piikkiensä alla siilillä on suloinen pehmoinen luonne.Kiitos kuvien katselusta kaikille kuvaajille.Kauniita otuksia ovat.
matti meikäläinen kommentoi_ 20. lokakuu 2010 14:31
Tervetuloa riitta:)
Riitta Kärmeniemi kommentoi_ 20. lokakuu 2010 14:30
Aivan ihastuttavia otuksia nuo siilit,niitä pitää suojella etteivät kuole sukupuuttoon.
Salvador Teikäläinen kommentoi_ 18. lokakuu 2010 14:49

 

Jäsenet (10)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot