Tiedot

Sananvapauden Puolesta

Keskustelua sananvapaudesta ja sen toteutumisesta Suomessa ja Euroopan Unionissa.

Sivusto: http://www.sananvapaudenpuolesta.fi
Sijainti: Pirkanmaa + muu Suomi + EU
Jäsenet: 5
Uusimmat tapahtumat: Helmi 17, 2012

Keskustelufoorumi

Lars von Trier on haastettu oikeuteen Ranskassa natsismin ihannoinnista! 1 vastaus 

Keskiviikkona 5.lokakuuta 2011 Tanskan poliisit kuulustelivat Lars von Trieriä Ranskassa nostetun syytteen vuoksi. Ranskan nykyiset, voimassa olevat lait, sallivat kenen tahansa haastamisen oikeuteen…Jatkuu...

Aloittaja: Kaj Kaskuberg. Viimeisin vastaus jäseneltä Kaj Kaskuberg Loka 8, 2011.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Sananvapauden Puolesta -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Kaj Kaskuberg kommentoi_ 17. tammikuu 2012 13:33

Taistelu sananvapauden puolesta vaatii jatkuvia oikeudenkäyntejä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimisessa ja Suomen valtio tuomitaan yhä uudelleen sakkoihin:

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/01/suomi_sai_tuomion_alibin_paat...

JarmoJTuokko kommentoi_ 24. lokakuu 2011 09:15
Stalin sentään järjesti rehellisiä näytösoikeudenkäyntejä. CIA:lla on salaiset vankileirien saaristot ilman oikeudenkäyntejä.
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 12. lokakuu 2011 15:02
Pentti, on mahdollista, että Anna Politkovkajan murhasi CIA mustamaalatakseen Venäjän presidentti Putinin juuri ennen tämän Suomessa pidettävään EU-kokoukseen matkustamista. Murhan ajoitus saa epäilemään CIA:ta. Murhalla saatiin Venäjä näyttämään kielteiseltä, varsinkin Heidi Hautalan ystävien keskuudessa.
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 8. lokakuu 2011 10:34

Toni, poistiko AL blogikirjoituksesi? Sananvapauden rajoja kannattaa kokeilla koko ajan, kuten Tanskassa tehdään, muuten ei ehdi huomata hirttosilmukan kiristymistä kaulassaan ennenkuin se on jo liian myöhäistä, ja joku potkaisee tuolin altasi.

Eurooppalainen ja suomalainen vihapuhe-ja kirjoituslainsäädäntö on luotu estämään se, että tietyn rodun käynnissäolevaa maailmanlaajuista vallankaappausta ei voisi kritisoida rangaistuksetta. Tämä rotu on asetanut omat miehensä kaikkien tärkeimpien pankkien ja rahoituslaitosten johtoon. Lisäksi tällä rodulla on Ranskassa oma presidenttinsä, Englannissa pääministeri, Hollannissa ulkoministeri jne. varmistamassa etujensa toteutuminen EU:ssa ja NATO:ssa. USA:n kaikki presidentit ovat heidän talutusnuorassaan. Tämän rodun sanotaan omistavan ja hallitsevan 90% maailman tiedotusvälineistä ja uutistoimistoista, mikä tarkoittaa myös AlmaMediaa. Tätä herrarotua ei saa enää kritisoida Suomessakaan rangaistuksetta. Pian Suomessa kielletään varmaan Lutherinkin kirjoitusten lainaus ja siteeraaminen, sillä hän sanoi joitain kovia tosiasioita tästä rodusta ja kirjoitti kirjan heidän valheistaan. Seuraavaksi kielletään varmaankin sana "lutherilaisuus", sillä sen sanotaan viittaavan rasismiin ja rasistin ihailuun.

Kaj Kaskuberg kommentoi_ 6. lokakuu 2011 15:52

Toni, ongelmana voi olla lisäksi kooklen kääntäjän antamat epäselvät ja huonot käännökset. Kun aletaan tuomitsemaan muiden maiden kansalaisia, jotka puhuvat eri kieltä ja elävät erilaisessa kulttuuriympäristössä ja omaavat erilaisen huumorin, niin alamme elää EU-Stasi liittovaltiossa, jossa täytyy olla varovainen puhuessaan ja kirjoittaessaan ilmaistessaan itsenäisiä tai vastavirtaisia mielipiteitä. Mielestäni ei pitäisi alkaa tuomitsemaan ketään kielirajojen yli. Huono kielitaito voi myös aiheuttaa väärinymmärryksiä. Lisäksi kaikki eivät ymmärrä mustaa huumoria.

Jos Hitler-viikset kielletään, kielletään samalla muutkin koomikot kuten Chaplin ja Paksukainen. Jos Stalin-viikset kuitenkin sallitaan, niin hyväksytään myös Stalinin ihailu ja todetaan, ettei hän tehnyt rikoksia ihmiskuntaa kohtaan.

 

 

Jäsenet (5)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot