Tiedot

Perussuomalaiset

Avoin kaikille puoluetta kannattaville tai puolueesta kiinnostuneille. Perussuomalaiset on suomalainen kansallismielinen ja EU-kriittinen puolue, joka tukeutuu kristillis-sosiaaliseen arvopohjaan.

Sivusto: http://perussuomalaiset.fi
Sijainti: Suomi
Jäsenet: 30
Uusimmat tapahtumat: Marras 13, 2013

Keskustelufoorumi

Olen epätietoinen. 4 vastausta 

Kiinnostaisi tietää mikä/mitä ovat Perussuomalaisten aikomukset, se 'villakoiran ydin'. Siihen ei riitä, että kaikille kaikkia mukavia juttuja. Kuvittelen edelleen, vuosistani huolimatta, ymmärtäväni…Jatkuu...

Aloittaja: A.I.. Viimeisin vastaus jäseneltä Markku Savikivi Loka 11, 2012.

Oma paikallisosastoToijalaan eli Akaaseen? 3 vastausta 

Nyt pitäis aloittaa oma toiminta myös täällä.Kuntavaalit parin vuoden päästä?t.ppJatkuu...

Aloittaja: Lennart. Viimeisin vastaus jäseneltä JarmoJTuokko Syys 21, 2011.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Perussuomalaiset -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Pentti Kosonen kommentoi_ 8. kesäkuu 2012 17:11

Perussuomalaiset,nyt kuntavaaleissa tulta päin ja kansalaisille parempia oloja kunnissa ja kaupungeissa.

JarmoJTuokko kommentoi_ 19. syyskuu 2011 19:09
Syksy näyttää kuumentaneen poliittista tilannetta. Presidentinvaalit lähestyvät ja vanhat rötösherrat juoksupoikineen ovat aloittaneet suurhyökkäyksen suomalaisuutta vastaan luottaen vanhaan taktiikkaan, että hyökkäys on paras puolustus. Tämän ryhmän olisi nyt syytä aktivoitua ja herätä kesäisestä prinsessa Ruususen unesta vastahyökkäykseen. "Kyllä se siitä", sanoi Koivisto, "mutta älkää provosoituko".
Jyse kommentoi_ 5. toukokuu 2011 12:32
Monipuolista kielitaitoa EK ei kannata kieliohjelman toteuttamista työryhmän esittämällä tavalla. Kansallisen kielivarannon monipuolistaminen edellyttää toimenpiteitä kieliohjelman uudistamiseksi. Työryhmän esitys ei lisää kielivalintojen määrää, eikä kieltenopiskelun aikaistaminen tuo esitetyssä mallissa lisäarvoa. Yhden vuosiviikkotunnin opiskelua (tunti viikossa) ei voida pitää perusteltuna kieltenoppimisen näkökulmasta. Tuntijakotyössä tarvitaan ennakkoluulotonta tarkastelua toisen kotimaisen kielen osalta sellaisen ratkaisun löytämiseksi, jolla luodaan tosiasialliset mahdollisuudet toisaalta yhtä useamman vieraan kielen opiskelulle ja samalla toisen kotimaisen kielen riittävälle osaamiselle. Kielten opiskelun monipuolistuminen ja riittävän kielivarannon varmistaminen edellyttävät rakenteellisia muutoksia. Opetuksen järjestäjien tulee mahdollistaa nykyistä laajempi kielitarjonta oppilaiden ja vanhempien valittavaksi. Kielitaitoa voidaan monipuolistaa ja kielivalintoja lisätä luopumalla toisen kotimaisen pakollisuudesta. Tähän voidaan edetä asteittain siten, että ensivaiheessa luodaan mahdollisuus opiskella toista kotimaista kieltä nykyistä pienemmällä tuntimäärällä, jos oppilas jatkaa alakoulussa aloittamansa kahden vieraan kielen opiskelua yläkoulussa. Luopumalla ruotsin opiskelun pakollisuudesta nykyistä useampi valitsisi sen vapaaehtoisena A1 tai A 2 -kielenä, mikä tuottaisi monipuolisen kielivarannon ohella myös nykyistä parempaa toisen kotimaisen osaamista. Lausuntopyynnön mukaisesti lausunnon keskeinen sisältö on tiivistetty ja tämä osio löytyy lausunnon alusta. Kunnioittavasti Elinkeinoelämän keskusliitto Innovaatioympäristö ja osaaminen Timo Kekkonen Johtaja http://www.ek.fi/www/fi/koulutus/index. ... ctID=11556 http://www.ek.fi/www/fi/index.php?we_ob ... &pid=29623
Jyse kommentoi_ 4. toukokuu 2011 13:36
Jyse kommentoi_ 2. toukokuu 2011 13:39
http://www.youtube.com/watch?v=tkCxwWA9PH4

• Jyrki Katainen 6.4.2011: "Katsokaa jotakin sellaista maata, missä ihmiset eivät kunnolla osaa puhua eivätkä ymmärtää toistensa kieltä vaikka ovat saman maan ...
Kalevi Hartikainen kommentoi_ 29. huhtikuu 2011 12:59
Nyt saavutettu vaalitulos antaa Persuille mahdollisuuden harjoittaa politiikkaa joka koituu suomen hyväksi. Etsikko aika on seuraavat 4 vuotta jos onnistuu niin Persuista voi tulla vuosikausiksi eteenpäin maamme voimakkain puolue! ...Kannustusta eduskunta työhön ja hallitusneuvotteluihin. Meille tärkeimmissä asioissa ei saa joustaa. Perussuomalaiset ovat suomalainen kansanliike! :)
Jyse kommentoi_ 30. maaliskuu 2011 08:47
 Hesarissa oli tänään kirjoitus Folktingetin mietteistä ala Ahtisaari ja Sasi. Siellä suunnitellaan lisää resursseja ruotsin opetukseen. Toihan oli jo aikaisemminkin julkaistua, mutta nyt oli Hesarissa. --- Kansan enemmistön ja poliittisen eliitin näkemykset ei voi enempi olla ristiriidassa. Sasi, Virkkunen ja kumppanit haluavat lisää ruotsin opetusta ja kansan selkeä enemmistö haluaa eroon pakkoruotsista. Kumpi voittaa?  - Ei voi sanoa, että valtaa pitävät eivät olisi tehneet parastaan palkatessaan Ahtisaaren töihin ja tehdessään mm. Kimpassa kampanjaa 320 000 eurolla. Mitähän vielä keksivät?  
Teho Paketti kommentoi_ 27. maaliskuu 2011 20:57

Olisiko villakoiran ydin pommi ???

Hirviä järkytys kokkareille ??

Jyse kommentoi_ 24. maaliskuu 2011 15:00
Yle: enemmistö kansanedustajaehdokkaista poistaisi pakkoruotsin.
http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_201 ... 52131.html
Jyse kommentoi_ 18. maaliskuu 2011 09:22
Ålandsbankenin varainhoitoyhtiön toimitusjohtajan Stefan Törnqvistin mielestä on vain ajan kysymys, kun Euroopan keskuspankki pakottaa Portugalin ottamaan vastaan EU:n tukipaketin. Jos Kreikassa huomataan, että pohjoisissa euromaissa tukirahat loppuvat, otetaan drakma käyttöön. Silloin rahoittajavaltiot Suomi muiden mukana ovat ongelmissa. – On käsittämätöntä, että eduskunnalle ja kansalaisille ei ole kerrottu, mihin Suomi on takausvastuiden osalta sitoutunut, sanoo Stefan Törnqvist, Ålandsbanken Asset Management Oy:n toimitusjohtaja. http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Talous/1194670992101/artikkeli... Eilen Kiviniemi ja Katainen vakuuttelivat, että oli hyvä sijoitus antaa Kreikalle rahaa. Katainen piti Soinia ja Urpilaista tyhminä, kun eivät ymmärrä talouspolitiikkaa. Katainen vielä vetosi asiantuntijoihin, taloustieteilijöihin. Mikäs miesä tämä Törnqvist nyt on, tyhmä perussuomalainen vai?
 

Jäsenet (30)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot