Noista enkeleistä sen verran, että minun enkeliymmärrykseni on enemmänkin tunnepohjainen kokemus jostakin rinnalla liihoittelevasta sielusta, joka auttaa minua vastoinkäymisten kohtaamisessa.

Esimerkiksi, kun laskuja on kasaantunut iso pino ja raha ei tunnu riittävän niitten maksamiseen, yhtäkkiä asia ratkeaakin yllättävällä tavalla. Rahaa tulee jostakin odottamattomasta paikasta ja ongelma on ratkennut. On käynyt myös niin, että sairauksistani johtuvat kivut ovat äityneet aivan sietämättömäksi ja olen vaipunut epätoivoon. Ei mene kuin tuokio siihen, kun tapahtuu jotain sellaista yllättävää ja positiivista, joka saa minut unohtamaan kipuni.

Tällaiset sattumat ovat tietysti mahdollisesti vain sattumia tai oman henkisen voiman aiheuttamia, tai sitten minulla on suojelusenkeli, siivetön tai siivekäs, sillähän ei ole merkitystä :)

Katselukerrat: 114

Vastaukset tähän keskusteluun

Ehdin vastata jo ketjussa "Onko enkeleillä siivet". Laitan vastaukseni myös tänne. Oli hyvä, että aloitin asiasta uudet ketjun. Toivottavasti keskustelua syntyy. Elämän tärkeistä asioista on aina mukava keskustella.

Tunnepohjaisuudessa voi hyvinkin olla enemmän "järkeä" kuin tunteettomassa rationaalisuudessa. Ehkäpä juuri tunteet ovat silmälasit tuonpuoleiseen. Jos jollakulla on toimiva suhde "suojelusenkeliin" kuten sinulla näyttää olevan, ei tietenkään ole merkitystä, minkälaisena se näyttäytyy. Yliluonnollisella olennolla voi kaiken lisäksi olla siivet ja siivettömyys samanaikaisesti, koska se ei ole normaalin fyysisen maailman rajoituksien alainen. Oma henkinen voima ja sattumakin voivat olla osa "suojelusenkelin" persoonallisuutta.

Tärkeintä on että homma toimii!

RSS

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot