Palais de Justice, Paris

Tiedot

Palais de Justice, Paris

Pariisin tribunaalin, oikeusministeriön ja oikeustalon arkkitehtuurin ihailijoiden ryhmä. Natsismia ja fasistia ihailevat koristukset ovat olennainen osa Pariisin nykyistä tuomiovaltaa. Heidän omalla sivustollaan valokuva on otettu aidan yli.

Sivusto: http://www.ca-paris.justice.fr/
Sijainti: Pariisi ja muu maailma
Jäsenet: 3
Uusimmat tapahtumat: Helmi 26, 2012

Keskustelufoorumi

Tässä ryhmässä ei ole vielä keskusteluita.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Palais de Justice, Paris -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Heikki vaan suomesta kommentoi_ 26. helmikuuta 2012 23:00

Monet symbolit ovat toisten omimia. Liekö Aatu ollut hindu tai jainalainen. pentagrammi on myös demonisoitu katolisen kirkon toimesta. Alunperin se oli suurin mahdollinen hyvän symboli, nykyään pirun merkkinä tunnettu. Mitä Aatuun tulee, olisiko Aatu myös päässyt demonisoitumaan voittajavaltioiden toimesta ;)? Ei pidä olla sinisilmäinen.

Germaanien käyttämä auringon kehrä muuttui kelttiristiksi jne. Uusnatsit ovat käyttäneet auringonkehrää sittemmin white power-tunnuksenaan.

Ikonoklasmi on huono juttu lapsiamme ajatellen. ei pidä tuomita merkkejä/paikkoja tai rakennuksia. Historian vääristely myös on erittäin tuomittavaa sekä vahingollista. 

JarmoJTuokko kommentoi_ 1. marraskuu 2011 08:11
Mitä tulee "suomalaisiin uusnatseihin" - jotka ovat olevinaan suomalaisia vaikka samalla ihailevat saksalaisuutta - nämä ovat samalla tasolla kuin ämerikkäläistä leikkivä nuoriso.
JarmoJTuokko kommentoi_ 1. marraskuu 2011 07:58

Hakaristi on ikivanha auringon(jumalan) symboli. Aatulla oli tiettävästi historialliset tiedot hakusessa niin hakaristin ja arjalaisuuden suhteen. Hakaristiä on selvästi propaganda tarkoituksessa yritetty demonisoida, mikä on järjetöntä, koska kuten edellä todettiin Auringon, kaiken valon ja elämän lähteen demonisointi, on mieletöntä ja rikos kaikkeuden elämän antajaa kohtaan.

Yhtä hyvin voitaisiin pahojen tekojen johdosta demonisoida risti, tähdet, sirpit ja ties mitkä symbolit, jotka ovat olleet vähääkään laajemmassa käytössä. Kuinka katalia tekoja ristin ja tähtien tunnuksin onkaan historian aikana tehty.

Kaj Kaskuberg kommentoi_ 31. lokakuu 2011 18:15

Sekä Suomen että Latvian ilmavoimilla oli jo 20-luvun alussa käytössään hakaristit lentokoneissaan. Suomella siniset, Latvialla punaiset. Saksa valitsi mustan hakaristin tunnuksekseen vasta myöhemmin. Pitäisikö ainoastaan musta hakaristi kieltää ja sallia kaikki muut värit?

JarmoJTuokko kommentoi_ 31. lokakuu 2011 11:13
Oliko Hitler hindu?
JarmoJTuokko kommentoi_ 31. lokakuu 2011 11:12
HinduSwastika.svg
Milloin kaikki maailman hindut asetetaan syytteeseen?
Kaj Kaskuberg kommentoi_ 6. lokakuu 2011 03:13

Portin molemmin puolin kamerani ikuisti Mussolinin fasistihallinnon tunnetuksi tekemät symboolit. Pariisissa ne ovat yhä muotia vuonna 2011.

Valokuva: Kaj Kaskuberg, Palais de Justice, Paris, France

Kaj Kaskuberg kommentoi_ 6. lokakuu 2011 03:05
Valokuva: Kaj Kaskuberg, Palais de Justice, Paris, France
 

Jäsenet (2)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot