Tiedot

Omalla nimellä kirjoittajat

Ihmiset jotka kirjoittavat omalla nimellään Perustanut:Maalarimestari Honkanen Jari

Sijainti: tampere
Jäsenet: 41
Uusimmat tapahtumat: Helmi 10, 2016

Keskustelufoorumi

Omalla nimellä. 1 vastaus 

Katson että ihminen voi käyttää omaa Ammattinimikettään nimimerkkinä kunhan huolehtii että oma nimi on kaikkien nähtävillä esittelysivulla. Jos minun oikean nimeni haluaa tietää niin se on aina ollut…Jatkuu...

Tagit: nimi, Oma

Aloittaja: Maalarimestari Honkanen.. Viimeisin vastaus jäseneltä JarmoJTuokko Syys 22, 2011.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Omalla nimellä kirjoittajat -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 10. helmikuuta 2016 09:44

Minusta mielipiteensä voi kerto omalla nimellään ja naamallaankin  vapaassa Suomessaja mediassa,joka tosin välillä valikoi, mistä ja miten kertoo...mutta siinähän sitten on täydentämistä, mahd.oikaisemistakin joskus, ja tilaisuus keskusteluun. Hyvä, että jokainen saa kertoa, mikä milloinkin mieltä askarruttaa, miten "kolahti",-epäkohdat,ilon-,ja huolestumisen aiheet. Asiat asioina,ihmiset ihmisille.

teuvomast kommentoi_ 20. helmikuuta 2014 23:03

No kirjoitan omalla nimelläni vaikka jotkut koittaa silloin tällöin muuta kertoilla terv tepivaari 

Heikki Sakari Nurmi kommentoi_ 27. marraskuu 2012 23:14

 

 

Vielä  kuntakeskustelusta  Tsumaille.

Entisen pääministerin kuntakohellus-ilmaisusta en suinkaan mieltäni pahoittanut saatikka joutunut epätasapainoon.  Palautteestanne saattoi kuitenkin ulospuolinenkin tajuta, ymmärtää, että vanha sananparsi ”se koira älähtää johon kapula kalahtaa" edelleen pitänee paikkansa.

On Keskustapuolue ollut parempi puolue - taannoin -  ja sen edustajat ovat käyttäytyneet oppositiossakin aivan mallikkaasti. Ymmärrän kyllä, että oppositiossa olo vaatii tottumista ja harjoittelua pitkästä aikaa.  Jatkuva ”räksyttäminen” sekä liioiteltu hallituksen tekemisten järjestelmällinen mitätöinti  vievät pakosta uskottavuuden puhujiltaan. Voi se viedä myös mahdollisen yhteistoiminnan loputkin edellytykset -  joskus tarpeelliseksi kuvitellulta porvariyhteistyöltä. Hyvää loppuviikkoa! 

Ystävällisesti HSN, 82

(Puoluepoliittisesti sitoutumaton )

Esko Järvenpää kommentoi_ 2. huhtikuu 2012 09:42

Stubbi kirosi viime kokouksessa pohjoismaisen yhteistyöorganisaation vanhentuneena, turhana kulueränä. Pohjoismaiden yhteiset asiat hoidetaan nykyisin kustannustehokkaasti EU: a.

Heikki Sakari Nurmi kommentoi_ 2. huhtikuu 2012 02:19

Ovatko puheet pohjoismaisesta yhteistyöstä vain toimittajien ja poliitikkojen muotisanoja, joiden merkitystä käytännössä on vaikea havaita ?

Netissä kirjoiteltiin viime  päivinä  pohjoismaisesta yhteistyöstä .
Sallittaneen kysyä mitä käytännössä on pohjoismainen yhteistyö?   Siitä puhutaan päättäjien ja politiikan tekijöiden toimesta ja olen nähnyt siitä kirjoituksia eri yhteyksissä viime päivinä

.Mitä hyötyä on suomalaisille pohjoismaisesta yhteistyöstä?  Onko mitään?
 ”Pohjola-Norden – niminen yhdistys on ollut kauan Suomessa. Nimen muistan vuosikymmenten takaa, mutta en ole koskaan tavannut henkilöä, joka olisi kertonut olevansa kyseisen seuran jäsen. Onko seura suljettu yläluokan salaseuramainen yhdistys, johon kutsutaan jäsenet heidän statuksensa mukaan? Puheet pohjoismaisesta yhteistyöstä ruohonjuuritasolla, tarkoitan sillä keskiluokkaisia ihmisiä, koen kyllä katteettomiksi. Kanssakäymistä ” tavallisten ihmisten” kesken pohjoismaissa, Ruotsissa ennen muita, on mielestäni perin vähän. Keskusteltaessa "pakkoruotsin" merkityksestä  puhutaan ikään kuin kanssakäyminen eli vapaa kansalaistoiminta olisi ruotsalaisten kanssa vilkasta.  Sitä se ei ole mielestäni.  
Jos olisin  asian suhteen aivan väärässä  olisi se  myönteinen tieto..
Uutiset vuoden vaihteessa kertoivat turistien tulvasta Venäjältä Itä- ja Pohjois-Suomeen.  Ylimääräiset junat Moskovan suunnalta Venäjältä toivat ennätysmäärän turisteja joulunviettoon ja hiihtämään.
Turussa toimii eräs kansalaisyhdistys , kaupunkiseura, tavalla, joka kannattaa mainita esimerkkinä myös rajan yli tapahtuvasta kansalaistoiminnasta: Turun Pietari-seura ry. (St. Petersburgs-föreningen i Åbo rf.) Seura toiminnallaan ja ohjelmallaan on yksi kaupungin kulttuurivaikuttaja.

JarmoJTuokko kommentoi_ 22. syyskuu 2011 08:46

Kollaa kestää ja niin mekin täällä jossakin.

Kaija Olin-Arvola kommentoi_ 8. huhtikuu 2011 10:48
Pekka: Me kyllä kestetään:)
Esko Järvenpää kommentoi_ 6. huhtikuu 2011 09:50
Vastoinkäymiset kannattaa kääntää vahvuudeksi, niinkuin Pekka on juuri tekemässä. Itseäni ärsytti aamulla kun puolueeton lehti, toimitti kirjapainostaan Aamulehden sisässä kokoomuksen lehden joka oli kustannettu sillä veroeurolla jonka olin tarkoittanut valtion vajeen korjaamiseen, se oliki lipsahtanut puoluetueksi. Ryhdyn nyt kirjoittamaan siitä blogia tuonne nimettömien puolelle.
Pekka Kämäräinen kommentoi_ 6. huhtikuu 2011 01:30
Kun ei ole enää mitään hävittävää; potut paleltuneet kellariin, kissa kuollut, sauna palanut, eukko lähtenyt , vesijohto jäässä, pankkitili tyhjä, nimismies , työnantaja ja ulosottomies  suututettu, autosta akku tyhjä, halot lopussa, puhelin suljettu, postilaatikko huligaanien särkemä, pontikkapannu räjähtänyt, ihottuma iskenyt, saippua hävinnyt , traktori varastettu niin mikäpäs siinä omalla nimellään kirjoitellessa. Jahka vielä päästävät hullujenhuoneelta pois niin kahta kauheemmin.  
martti koskinen kommentoi_ 3. huhtikuu 2011 19:00
 

Jäsenet (40)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot