MEDIAMAKSUN VASTUTAJAT

Tiedot

MEDIAMAKSUN VASTUTAJAT

Ylen rahoitus säilytettävä jolllain muulla tavalla kuin pakollisella veroluonteisella mediavero maksulla.

Jäsenet: 12
Uusimmat tapahtumat: Huhti 5, 2016

Keskustelufoorumi

mediavero, kaikkien aikojen typerin keksintö kautta aikojen nyky-Suomessa? Onko joku eri mieltä? 5 vastausta 

Eihän se nyt niin mene,että jos sulla on mahdollisuus käyttää ns. mediaa, niin ei muuta kuin veroa maksamaan! Sama jos pannaan kaikki maksamaan alkoholiveroa, joit tai et!!!?

Aloittaja: Reijo Kaleva. Viimeisin vastaus jäseneltä Seppo Jurvanen Helmi 21, 2010.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla MEDIAMAKSUN VASTUTAJAT -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

jani räsänen kommentoi_ 25. helmikuuta 2015 00:37

Suomalainen media sensuroi hyvin paljolti kaiken sen mitä mailmassa oikeasti tapahtuu.Seuraan kaikkia mailman medioita aika pitkälti ja jos vertaan sitä kuvaa tähän suomen median antamaan mailmankuvaan..niin voi zeesus..pimennossa elämme.

JarmoJTuokko kommentoi_ 22. syyskuu 2011 21:38

Muutaman vuoden ajan siirtymäkautena yle-rahoitus voitaisiin ottaa putjetista, mutta mahdollisimman pian olisi siirryttävä maksukorttiin. Kotitalouksien mediamaksu oli järjetön ja järkyttävä ajatus. Hyvä jos se nyt on haudattu lopullisesti.

Suomalaisen kulttuurin puolustaja YLE ei ole eikä tasapuolinen tiedon välittäjä. YLE voitaisiin ajaa alas... tai myydä kiinalaisille, niin yksipuolisuuteen saataisiin jotakin muutosta.

Markku Talonen kommentoi_ 22. syyskuu 2011 21:20
Hyvä sdp! Rahoitettakoon tv-maksu budjetista, jolloin köyhimmänkään ei tarvitse pakoilla lupatarkastajaa ja vero on maksukyvyn mukaan. Minkälaista ohjelmapolitiikkaa YLE:n tulisi harjoittaa vaatii oman keskustelunsa.
FairPlay kommentoi_ 26. toukokuu 2011 18:02

Maksukortti on oikea tapa hoitaa TV-asiat.

Radio on hieman eri asia ja sen kustannukset voisivat tulla eduskunnan kautta budjettivaroista ottaen huomioon kansan kielijakauman.

jarkko toivonen kommentoi_ 29. marraskuu 2010 19:14
Ei ole töllöä ollut viiteen vuoteen, vähän sama kuin makselisin autoveroa autoton kun olen..
Pentti Olavi Harinen kommentoi_ 12. helmikuuta 2010 21:30
Mediavero. Juu, kohta saa maksaa puheistaan, kirjoituksistaan jne. On KIVIKAUTINEN ajattelutapa laittaa media verolle. Nimittäin ne wanhat mummut, papat jne. joilla ei ole tee-veetä, eikä kaikilla edes radioita, niin voiko joku "pokkana" verottaa kaikkia? Samantyyppinen naurettava vero oli aikoinaan. HETEKAVERO, SIIS OIKEIN, HETEKAVERO, että sai nukkua väsymykset pois MAKSUN kanssa. Voi voi,,ja vielä kerran voi,,,KAIKKI päättäjät, ettekö keksi vielä jotain hölmömpää, kuin nykyaikana mediavero, joista kärsivät myös viattomat. Pankaa vihdoin se PÖRSSI jo verolle, niin säilytätte jotenkin kasvonne, "päättäjät"?

Teille tulee kyllä tällä menolla nopea lähtö eduskunnasta, kun uusi terveettä ajattelua vievät nuoret valtaavat paikkanne ja yrittävät palauttaa sen meille, minkä TE OLETTE VIENEET. HÄVETKÄÄ!
 

Jäsenet (12)

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot